rosapulchra-0 14.01.17, 01:28 w drugim życiu, gdybyście miały zaszczyt je mieć? Ja chciałabym śpiewać w chórze. Kurcze, tak się zafiksowałam teraz na chóry, że tylko to oglądam i słucham. Zakładam słuchawki i nawet męża chrapanie mi nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kondolyza Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 02:05 chcialabym jeszcze raz przezyc swoje zycie. robic to samo czyli "nic nie robic" Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 02:25 chcialabym poznac swoich wszystkich przodkow, jednego po drugim I ich cale zycie, kazdego z nich. a co robic, to chcialabym byc tylko bogata bardzo, moglabym robic wszystko wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Co chciałybyście robić 15.01.17, 06:31 Jasne masz bardzo mylne wrazenie ze kasa to cos co pozwala na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 02:30 A teraz nie możesz śpiewać? Jest wiele chórów nastawionych na pasjonatów. Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 03:08 Rosa wygugluj sobie Rock Choir koło siebie Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 03:27 Zostalo mi jeszcze ok 60 lat zycia. Nie potrzebne mi jest drugie, bo zamierzam wyrobic sie ze wszystkim (bliskie marzenie: pracowac na budowie na Manhattanie). Bardziej spodziewam sie nudy i deprechy z powodu znuzenia tym co widze niz marzen, ze za malo mi. Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 06:31 Chciałabym żyć w dawnych czasach, na pewno nie w obecnych. Odpowiedz Link Zgłoś
manala Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 06:38 Chciałabym być facetem i zobaczyć jak życie wygląda z ich perspektywy. I chciałabym w jakimś innym kraju mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa35 Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 07:33 Chciałabym podjąć na nowo kilka istotnych decyzji życiowych - w zupełnie inny sposób, niż to zrobiłam. Chciałabym być w innym, dalszym punkcie życia, niż jestem obecnie (głównie zawodowo). No, ale mówi się trudno . Śpiewać też bym chciała, czemu nie, ale w musicalach (chciałabym być Fantyną w "Les Miserables" na przykład). W obecnym życiu niemożliwe, wyję jak pies . Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 07:52 Chciałabym być lekarzem. To jest marzenie mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 07:57 Śpiewać na pewno, ale do tego byłby jeszcze potrzebny piękny głos Z rzeczy, których nie zmieściłam w życiu zawodowym, chciałabym być dziennikarką-reporterką i spisać wszystkie zasłyszane w życiu historie. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_kaw Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 08:02 Ja bym chciała być lekarzem, to najpiękniejszy zawód na świecie ; a i jeszcze chciałabym w wieku lat 20stu mieć umysł i mentalność 40latki da się? Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 08:05 Chciałabym żyć w rodzinie i mieć bliskich ludzi wokół siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kagrami Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 09:04 Ja chciałabym grać w orkiestrze w filharmonii. Np. na skrzypcach! Albo tańczyć w dobrym balecie albo być śpiewaczką operową I ćwiczyć ćwiczyć ćwiczyć No i bardzo piękna chciałabym być, bo to musi być przyjemne... Albo aktorką... taka Charlize Theron to ma prawdopodobnie ciekawe życie Odpowiedz Link Zgłoś
kagrami Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 09:06 Dyrygentem też spoko. Albo indiańskim szamanem... Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 09:40 Żyć w alternatywnej rzeczywistości, opartej na wymianie barterowej i świętym spokoju (tak, tak, zdecydowanie się starzeję). Hodowałabym wtedy warzywa w ogródku i zarabiałabym na życie robiąc koronki na szydełku. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 09:45 Przede wszystkim byłabym bardziej egoistyczna i optymistyczna. Dzięki temu dokonałabym innych wyborów zawodowych i obecnie byłabym wypaloną tłumaczką w europarlamencie lub wypaloną tłumaczką literatury pięknej, w sumie tą drugą mogłabym jeszcze zostać. Poza tym miałabym inne życie osobiste. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Co chciałybyście robić 15.01.17, 06:33 To co teraz ale zdrowa zupelnie,bez lekow itd. Odpowiedz Link Zgłoś