Dodaj do ulubionych

Co chciałybyście robić

14.01.17, 01:28
w drugim życiu, gdybyście miały zaszczyt je mieć?

Ja chciałabym śpiewać w chórze. Kurcze, tak się zafiksowałam teraz na chóry, że tylko to oglądam i słucham. Zakładam słuchawki i nawet męża chrapanie mi nie przeszkadza big_grin
Obserwuj wątek
    • kondolyza Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 02:05
      chcialabym jeszcze raz przezyc swoje zycie. robic to samo czyli "nic nie robic"
      • fabryka.lodow.napatyku Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 02:25
        chcialabym poznac swoich wszystkich przodkow, jednego po drugim I ich cale zycie, kazdego z nich.
        a co robic, to chcialabym byc tylko bogata bardzo, moglabym robic wszystko wtedy
        • jola-kotka Re: Co chciałybyście robić 15.01.17, 06:31
          Jasne masz bardzo mylne wrazenie ze kasa to cos co pozwala na wszystko.
    • berdebul Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 02:30
      A teraz nie możesz śpiewać? Jest wiele chórów nastawionych na pasjonatów. smile

• peonka Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 03:08
      Rosa wygugluj sobie Rock Choir koło siebie smile
    • srubokretka Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 03:27
      Zostalo mi jeszcze ok 60 lat zycia. Nie potrzebne mi jest drugie, bo zamierzam wyrobic sie ze wszystkim (bliskie marzenie: pracowac na budowie na Manhattanie).
      Bardziej spodziewam sie nudy i deprechy z powodu znuzenia tym co widze niz marzen, ze za malo mi.
    • liliawodna222 Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 06:31
      Chciałabym żyć w dawnych czasach, na pewno nie w obecnych.
    • manala Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 06:38
      Chciałabym być facetem i zobaczyć jak życie wygląda z ich perspektywy. I chciałabym w jakimś innym kraju mieszkać.
    • zlababa35 Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 07:33
      Chciałabym podjąć na nowo kilka istotnych decyzji życiowych - w zupełnie inny sposób, niż to zrobiłam.
      Chciałabym być w innym, dalszym punkcie życia, niż jestem obecnie (głównie zawodowo).
      No, ale mówi się trudno wink.
      Śpiewać też bym chciała, czemu nie, ale w musicalach (chciałabym być Fantyną w "Les Miserables" na przykład). W obecnym życiu niemożliwe, wyję jak pies big_grin.
    • tereska.z.bombaju Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 07:52
      Chciałabym być lekarzem. To jest marzenie mojego życia.
    • echtom Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 07:57
      Śpiewać na pewno, ale do tego byłby jeszcze potrzebny piękny głos wink Z rzeczy, których nie zmieściłam w życiu zawodowym, chciałabym być dziennikarką-reporterką i spisać wszystkie zasłyszane w życiu historie.
    • moni_kaw Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 08:02
      Ja bym chciała być lekarzem, to najpiękniejszy zawód na świecie ; a i jeszcze chciałabym w wieku lat 20stu mieć umysł i mentalność 40latkismile da się?
      • alina460 Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 08:05
        Chciałabym żyć w rodzinie i mieć bliskich ludzi wokół siebie.
    • kagrami Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 09:04
      Ja chciałabym grać w orkiestrze w filharmonii. Np. na skrzypcach! Albo tańczyć w dobrym balecie albo być śpiewaczką operową wink I ćwiczyć ćwiczyć ćwiczyć smile No i bardzo piękna chciałabym być, bo to musi być przyjemne...
      Albo aktorką... taka Charlize Theron to ma prawdopodobnie ciekawe życie big_grin
      • kagrami Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 09:06
        Dyrygentem też spoko.
        Albo indiańskim szamanem...
    • gulcia77 Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 09:40
      Żyć w alternatywnej rzeczywistości, opartej na wymianie barterowej i świętym spokoju (tak, tak, zdecydowanie się starzeję). Hodowałabym wtedy warzywa w ogródku i zarabiałabym na życie robiąc koronki na szydełku.
    • alpepe Re: Co chciałybyście robić 14.01.17, 09:45
      Przede wszystkim byłabym bardziej egoistyczna i optymistyczna. Dzięki temu dokonałabym innych wyborów zawodowych i obecnie byłabym wypaloną tłumaczką w europarlamencie lub wypaloną tłumaczką literatury pięknej, w sumie tą drugą mogłabym jeszcze zostać. Poza tym miałabym inne życie osobiste.
    • jola-kotka Re: Co chciałybyście robić 15.01.17, 06:33
      To co teraz ale zdrowa zupelnie,bez lekow itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka