06.02.17, 19:23
Prosze o podlinkowanie jakiejs sprawdzonej firmy,sklepu co tam znacie.
Sprawdzonej dlatego pisze tu.Wyszukiwarki znam,jestem juz po 2 zakupach.Oba nieudane,na szczescie wrodzone skapstwo nie dalo mi utopic kto wie jakiej kasy.
Wiem teraz 3 rzeczy: jestem gotowa nie sepic ,wydac wiecej za lepszy produkt.. zadnych wydziwian i syrenich fryzur (cos jak seksmasterkasmile ,ma sie nie blyszczec!!!!!!!! i pozwolic na upiecie .
Nie bede odpowiadac na zlosliwosci,wiec sie nie fatygowac roznorakie zmije.
Z gory dziekuje <3
Obserwuj wątek
    • adriana.la.cerva Re: Peruka 06.02.17, 19:27
      www.semida.com.pl/ widzialas to ?
    • lusitania2 Re: Peruka 06.02.17, 19:32
      popatrz tu: www.rokoko.com.pl/ , fundacja Rock'n'roll z nimi współpracuje przy perukach dla pacjentów onkologicznych.
    • lalkaika Re: Peruka 06.02.17, 20:22
      dzieki
    • ida_listopadowa Re: Peruka 07.02.17, 00:27
      moge sie zapytac, czy peruka z powodow onkologicznych czy innych chorobowych czy po prostu dla urody?
      jedynie peruki z wlosow naturalnych slowianskich na mikrosiatce sa nieodroznialne od swoich wlosow. sa tez peruki stale, ktore przylepia sie do glowy (taka ma R.Majdan).
      man doswiadczenie - bliska mi osoba miaka chemie. Dostalismy "surowa" peruke z wlosow naturalnych slowianskich, kolor jasnobrazawy, typiwo polski, od fundacji. Fryzjerka zrobila na niej fryzure. Wlosy mozna bylo upiac w kucyk, wygladala bardzo naturalnie
      • lalkaika Re: Peruka 07.02.17, 00:48
        Zostaly ogolone ze wzgledu na operacje.Chirurgia nie chemio. Odrastaja jak glupie i maja juz prawie cm smile Nie bede sie na temat operacji rospisywac,bo nie.
        Peruka bedzie tylko na jakis czas,ze tak powiem.Nie nie wstydze sie golej palki i trupiaszczego wygladu ,po domu , do szkoly po dziecko czy do znajomych wpadam.Wczapce hhehe ,ciagle pada co akurat mi jest na reke.Czy na glowe.. Ale sa pewne okazje i beda w ciagu paru miesiecy /blizna jest nieciekawa/ w ktorych wolalabym wystapic w dyskretnej peruce i dyskretnym makijazu/czytaj podklad,korektor ijakis roz czy fard/ .Dlatego nie wybralam sie do eksperta ,ktory jesli bedzie na dlugo taji stan na pewno jest najlepszym wyborem. Pol roku tak sobie wyobrazam,jak dojda do 6 cm,mozna zaczesac blizne bedzie spoko.
        • lalkaika Re: Peruka 07.02.17, 00:50
          Dlatego wybieram opcje syntetyczna. Byle wygladala w MIARE naturalnie .Dziekuje za odzew.
          • bergamotka77 Re: Peruka 07.02.17, 00:57
            Jeśli na krótki czas to rzeczywiście nie ma sensu inwestować kilku tysięcy bo tyle kosztują z włosów naturalnych. Mam nadzieję, ze operacja się udała. Zdrowia życzę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka