Dodaj do ulubionych

pytanie o smartfony

09.02.17, 07:09
macie zainstalowane jakies programy antywirusowe na androidy? jesli tak, to jakie, i czy sa w pełni darmowe? i drugie pytanie , na jak długo starcza wam bateria , przy normalnym że tak powiem użytkowaniu internetu, tzn, czasami w ciągu dnia i wieczorami przed spaniem, bo mi tak jakoś krótko na 3 dni..
Obserwuj wątek
    • tereska.z.bombaju Re: pytanie o smartfony 09.02.17, 07:30
      3 dni to szaleństwo. Ja muszę ładować codziennie przy normalnym używaniu. Z internetu mało korzystam ale sporo muzyki słucham.
      Korzystam z super cleanera- wyrzuca śmieci, wykrywa wirusy. Ja nie narzekam
    • aurinko Re: pytanie o smartfony 09.02.17, 08:54
      Super cleaner i avast (avast mam płatną wersję ).
      Tel ładuję codziennie, mam wifi włączone cały czas, tel mi ściąga automatycznie maile, mam dwie karty w tel i dużo rozmawiam. Na forum też z tel.
    • maggi9 Re: pytanie o smartfony 09.02.17, 09:54
      Bateria w smartfonie Ci trzyma 3 dni i mówisz, że to krótko? big_grin chyba go jednak wcale nie używasz. Mi bateria w większości nowych (bo w starszych, zużytych jest jeszcze krócej) trzyma ok jednego, no maks półtora dnia. Ale ja go używam, często korzystam z netu, mniej gadam.
    • mamusia1999 Re: pytanie o smartfony 09.02.17, 10:43
      ja mam Norton. ale płatny. sprawdził mi się ten na PC to i na smartphone wykupiłam.
    • tola1990 Re: pytanie o smartfony 09.02.17, 12:28
      Mam Avasta na wszystkich urządzeniach, bateria starcza mi na 5-6 dni - ale ja głównie przez telefon gadam, z internetu korzystam, jak akurat nie mam laptopa, czy tabletu pod ręką, a bardzo potrzebuje coś sprawdzić, na teraz. Na wyjazdach dla mnie głównie tablet jest źródłem internetu i ten z kolei przy uruchomieniu 24/24 i udostępnianiu internetu innym urządzeniom działa do 3 dni, przy samym korzystaniu z internetu mogę i 5-6 dni z niego korzystać bez ładowania wink
    • jak_matrioszka Re: pytanie o smartfony 09.02.17, 12:38
      Pierwszy smart trzymal spokojnie 3-4 dni przy kilkugodzinnym czytaniu (nie mam czytnika, mam kilka e-ksiazek). Drugi jest poprawiona wersja pierwszego, bateria trzyma 1 dzien. Laduje codziennie, duzo czasu to nie trwa, nawet jak malo zuzyje to z przyzwyczjenia doladuje.
      Mam AVG, samo przypelzlo.
      • czarna_kita Re: pytanie o smartfony 09.02.17, 14:41
        Mam AVG ale w wersji płatnej. Wykupiony na kompa i do tego obsługuje smartfony całej mojej rodziny. Bateria starcza na jeden dzień przy normalnym użytkowaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka