01.03.17, 14:19
....z madziulcem. Każdy ocenia indywidualnie, ale zapraszam jak zwykle do dyskusji:

metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/7,141637,21432425,corka-zmarlej-tragicznie-jolanty-brzeskiej-nie-wierze-ze-uda.html#Czolka3Img
Obserwuj wątek
    • edelstein Re: Wywiad... 01.03.17, 14:25
      Ona nie pojawia sie w mediach?kon by sie usmial. Co chwila jak nie sprawa sadowa z biurem podrozy,to zbiorka na dziecko,albo na dlugi.
      Szok zmienil jej postrzeganie swiata,ehehehe,ciekawe od kogo chce teraz odszkodowanie.
    • zlotarybka_1 Re: Wywiad... 01.03.17, 14:26
      cholera, nie moge przeczytac wywiadu z Magda Brzeska - czytam wywiad z Madziulcem. I dlatego ciezko mi obiektywnie go ocenic, jestem mega uprzedzona.
    • stacie_o Re: Wywiad... 01.03.17, 14:28
      A mnie się udało. Z Magdą Brzeską, a nie madziulcem. I przyznaję jej racje w tym zakresie:
      1 marca zostaną zapalone znicze, potem na radzie miasta aktywiści pokażą się z transparentami. Następnego dnia nikt już o nas nie będzie pamiętał. Nawet moja mama w pewnym momencie stwierdziła: "Są demonstracje, blokady, ale to nic innego, jak działania dzieciaków w krótkich spodenkach. Przecież trzeba dalej coś z tym zrobić". I co? Nadal nikt nic nie robi. Taka jest prawda.

W ubiegłym roku minister sprawiedliwości Zbigniew Ziobro wznowił śledztwo.
      - Myślę, że jest to przede wszystkim decyzja podyktowana względami politycznymi.
      • kaz_nodzieja Re: Wywiad... 02.03.17, 07:58
        Swoją drogą prawo, które zabrania właścicielowi wypowiedzieć skutecznie umowę niepłacącemu najemcy jest chore.
        Od opieki nad niezaradnymi i biednymi (w niektórych przypadkach są też zwykłe cwaniaki) jest państwo, a nie osoba, która śmie posiadać własną nieruchomość.
    • iziula1 Re: Wywiad... 02.03.17, 07:48
      Przeczytałam. Bardzo wyważony. Sprawia wrażenie osoby poukładanej, rozsądnej, znającej wartość słowa....
      Zero agresji, raczej lekka rezygnacja.

To nie Madziulec z forum. Ciekawe czy to kolejna kreacja na potrzeby "promocji" czy jej nieznane oblicze?
      • kaz_nodzieja Re: Wywiad... 02.03.17, 08:00
        Rezygnacja bo może z odszkdowania od biura podróży nic nie wyszło, a kto wie może jej kazali dodatkowo zapłacić nawiązkę za oczernianie firmy w mediach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka