konwalka 03.03.17, 01:16 dla fanek naszego ptasiego stadła jakosc zdjecia fatalna, ale robione było cichaczem, z lampą, na chybcika i tak se wyszło, ale troche widac moje kochane kule fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/4050979,2,1,kanarki.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konwalka Re: małżenska nocka 03.03.17, 01:35 w czasie- pardon le mot, pstrykania, kule sie obudziły, czyniąc sie tym samym nieidealnymi kulami a sa idealne w naprawde glebokim snie, zareczam Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: małżenska nocka 03.03.17, 04:52 Faktycznie - słaba fotka. Ale ja te kule widziałam na żywo i nic na tym świecie nie zastąpi tego widoku Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: małżenska nocka 03.03.17, 07:28 Cudowne puchacze. Fajnie chyba tak spać we własnej rodzonej pierzynce. Chociaż ja bym Felusiowi sugerowała objąć Fafunię skrzydełkami. Byłaby taka piękna dwukolorowa wielka kulka na dwóch łapeczkach . Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: małżenska nocka 03.03.17, 07:30 Eee,,myslalam ze bedzie o jakichs nowych konwalkowych wygibasach przebijajacych juz w sumie stara kamasutre a tu calkiem dwie niewinne pomaranczowe kulki, wstydzilabys sie tak oszukiwac Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: małżenska nocka 03.03.17, 07:48 Super ja tak podgladam corki myszoskoczki, ma niezla bande. Uwielbiam wkladac reke do gniazdka jak spia. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: małżenska nocka 03.03.17, 09:34 Wiecie, co jest naj? Ze one tak się pompują i śpią po całym dniu razem. Jedzeniu, lotach, kąpielach. Słowem - po fajnym, wspólnym życiu. Felus jest jej rycerzem( No, może rycerzykuem) i wariuje, jak ona znika. Horyzontu. Bo przyznam, ze czasami ja biorę i całuje w grzywkę. Ona się wścieka, ale sama sobie winna, bo po co ma taka grzywkę? I wtedy Felus wpada wctozpacz, bo jej nagle nie ma. To jest najbardziej ujmujące w tym związku pierzastym. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: małżenska nocka 03.03.17, 10:40 No dobra, za ten opis odpuszczam Ci wine za tytul watku no prawdziwa milosc kanarkowa macie, slodziaki Odpowiedz Link Zgłoś
jehanette Re: małżenska nocka 03.03.17, 12:11 A co z jajami się stało? Coś mnie ominęło Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: małżenska nocka 03.03.17, 12:20 puste były, czekamy na następne przypominając Konwalce żeby nie zapomniała o desce do prasowania Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna.nuta Re: małżenska nocka 03.03.17, 15:32 Bardzo Ci zazdroszczę tego ptasiego towarzystwa. Cudne są. Niech się zdrowo chowają Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: małżenska nocka 03.03.17, 15:35 a co stoi na przeszkodzie, bys i ty miala takie towarzytwo? nabywasz drogą kupna felusia, potem dokupujesz fafunie z grzywką i wuala! Odpowiedz Link Zgłoś