Dodaj do ulubionych

Hyla odkurzacz kto ma taki?

14.03.17, 01:32
ktoś ma odkurzacz Hyla? ta wielofunkcyjna maszyna oszołomiła mnie dziś absolutnie, a nie łatwo mnie zaskoczyć. Jęsli macie taki odkurzacz dajcie znać jak się sprawuje w praktyce, czy faktycznie tak śmiga jak prezentują na pokazie?
Obserwuj wątek
    • meduza234 Re: Hyla odkurzacz kto ma taki? 15.03.17, 20:58
      śmiga i to bez zarzutu nie wyobrażam sobie już teraz sprzatania jakimkolwiek innym odkurzaczem, ten jest poprostu rewelacyjny zweryfikowałam już wszystko co potrafi posptrawdzałam potestowałam nawt rozmrażanie lodówki przy pomocy Hyla bardzo dobry odkurzacz
    • stokrotka1945 Re: Hyla odkurzacz kto ma taki? 15.03.17, 22:02
      żaden inny odkurzacz nie może się równać z Hyla, jestem uczulona na kurz i od kiedy sprzatamy w domu Hylą czuję się dużo lepiej, jest bardzo prosty w obsłudze praktycznie dzicko może go obsługiwać a i bardzo fajnie zrobiony taki elegancki i trwały bardzo
    • kolec.1234 Re: Hyla odkurzacz kto ma taki? 17.03.17, 20:14
      Hyla cena tego odkurzacza moim zdaniem jest zbyt wysoka, co on fruwa po chałupie, że tyle kasy kosztuje?
      • radiopa Re: Hyla odkurzacz kto ma taki? 17.03.17, 20:18
        cena jak cena odkurzacz bardzo dobry lepszego hyba nie ma dlatego o niego pytam żeby ci co mają coś napisali, na pokazie to wszystko fruwało nie tylko odkurzacz
    • radiopa Re: Hyla odkurzacz kto ma taki? 21.03.17, 20:11
      czekam na kolejne wasze opinie o odkurzaczu Hyla piszcie jakie są wasze doświadczenia z tyt odkurzaczem
    • kaskaderka66 Re: Hyla odkurzacz kto ma taki? 21.03.17, 20:18
      mam jak najlepsze zdanie Hyla to warty swej ceny sprzęt zwróciliście uwagę jakie dywany się ładne robią , zmieniają kolor sa takie jaśniejsze żywszy kolor mają, koleżanki z mojej pracy orzekły że zwariowałam jak kupiłam ten odkurzacz a ja jestem bardzo zadowolona i śmieję się teraz z nich, polecam kup
    • cytrynka98 Re: Hyla odkurzacz kto ma taki? 21.03.17, 20:25
      Prowadzi sie jak marzenie i nie trzeba sie specjalnie spinać, żeby ogarnąć całą chate. Wreszcie mam luz big_grin
    • motylek1.9 Re: Hyla odkurzacz kto ma taki? 02.06.17, 17:14
      pokaz odkurzacza hyla robi na wszystkich ogromne wrażenie ale z praktyki ci powiem że w rzeczywistości jest jeszcze lepszy niż pokazują na tych pokazach, byłam na 2 takich prezentacjach i za każdym razem moją uwagę zwróciły inne funkcje tego odkurzacza kiedy zaczęłam sprzątać dom dopiero okazało się co tak naprawde potrafi ten odkurzacz porprostu jest świetny , rzadko kiedy chwale się zakupionymi sprzętami do domu ale ten zakup oznajmiłąm calej rodzinie umawiając im oczywiście w domu pokazy odkurzacza polecam i tyle
    • chojrak.motyka Hyla odkurzacz cena 09.06.17, 10:04
      ja w temacie ceny chciałbym słów kilka, cały komplentny odkurzacz to ponad 15 tysi wyjdzie, samochód można kupić, kupiłem taka bardziej podstawową wersyję tego odkurzacza też spełnia co trzeba i nie musiałem wydawać takiej kosmicznej kasy
    • haker-45 Re: Hyla odkurzacz kto ma taki? 17.06.17, 18:10
      żyję już trochę na tym świecie i nie chce mi się wierzyć żeby zwykły odkurzacz był wart tyle tysiąców gdzie tu haczyk?
      • radiopa Re: Hyla odkurzacz kto ma taki? 17.06.17, 18:15
        właśnie haczyk w tym że to wogóle odkurzacz nie jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka