maadzik3 16.03.17, 17:57 moto.pl/MotoPL/7,88389,21504610,oplaty-za-parkowanie-wzrosna-nawet-trzykrotnie-jest-projekt.html#MTstream już niedługo opłata (netto) za godzinę parkowania może być wyższa niż zapłata (brutto) za godzinę pracy. Dobra zmiana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hemp_plant Re: opłata za parkowanie 16.03.17, 18:02 hmmm, to juz porzesada dwa razy w tygogodniu parkuję w centrum- bo muszę. trochę mnie to kasy wyniesie.... nie wiem, czy takśówkami jeżdząc nie wyjdę na tym lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: opłata za parkowanie 16.03.17, 18:31 Ja już od dawna jeżdżę taksówkami jeśli wiem/podejrzewam, że będę potrzebowała więcej niż godziny-dwóch na załatwienie sprawy w strefie płatnego parkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
hemp_plant Re: opłata za parkowanie 16.03.17, 18:38 tak, tylko ja się poważnie przemieszczam- 3x w ciągu dnia, z tego jeden raz tak z 15 km... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: opłata za parkowanie 16.03.17, 18:42 zaparkuj przed granicą PP i przesiądź się w taxi Odpowiedz Link Zgłoś
lemasakr Re: opłata za parkowanie 16.03.17, 19:15 Gdzie w Warszawie sa parkingi, gdzie mozna pozostawic samochod na wjezdzie do miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
maadzik3 Re: opłata za parkowanie 16.03.17, 19:59 P&R przy metrze Imielin i przy Wilanowskiej, ale są płatne choć niedrogie. Z drugiej strony na Młocinach też są chyba Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: opłata za parkowanie 16.03.17, 20:35 czemu na wjezdzie? przeciez nie cala wawa ma strefy platne, tylko srodek (i tez kawalek). jak sie wybieram tylko do srodmiescia to wybieram zbiorkom bo tam nawet miejsc platnych nie znajde, reszte dzielnic mozna ogarnac autem bezplatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: opłata za parkowanie 16.03.17, 20:53 Jest ich kilka, zależy z której strony jedziesz. Z reguły zapchane bladym świtem, ale bezpłatne przy bilecie przynajmniej dobowym. Odpowiedz Link Zgłoś
paloma_blauwinder Re: opłata za parkowanie 16.03.17, 18:46 Bardzo dobry pomysł! Ale 9 zł za godzinę moim zdaniem dostatecznie nie zniechęca, kwota dwucyfrowa zadziałałaby lepiej psychologicznie. Tramwaje w środku dnia w centrum są absurdalnie puste, a miejsc parkingowych nie ma, ludzie jeżdżą w kółko szukając i kopcą. Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: opłata za parkowanie 16.03.17, 19:09 I znów zapłaci określona grupa Odpowiedz Link Zgłoś