korag100
20.03.17, 22:16
Jak wiecie mam 39 lat, jak wiecie mam 13 letniego syna, jak wiecie mam Hashimoto i nadwagę, jak wiecie mój partner ma łuszczycę, jak wiecie w lutym 2015 umarło moje 13 tygodniowe dziecko (w sensie ciąża). Jak wiecie w listopadzie miałam nieudane in vitro. 27 lutego miałam laparoskopię, która potwierdziła niedrożność obu jajowodów. Byliśmy dziś u sensownej bardzo Pani doktor, która powiedziała, że ponieważ oboje mamy choroby autoagresywne musimy najpierw przez trzy miesiące zmienić dietę, na bez laktozy i bez glutenu. Ja jestem zwolennikiem mięsa, chłop bardziej nabiału. a tu ani jednego ani drugiego nie można. Tzn mięso tak, ale przecież chleb. Ja muszę. Powiedziała, że można bezglutenowy ale ten jest nafaszerowany chemią. Poza tym gluten jest też w innych potrawach, laktoza też. Dziś na przykład zamieniła mi lek na tarczycę z euthyrox na latrox bo ten pierwszy ma laktozę. Proszę pomóżcie z jadłospisami bo dziś zrobiliśmy badania i jak po tej trzy miesięcznej diecie będzie lepiej to mamy dużo więcej szans na in vitro niż teraz, jeśli w ogóle