Dodaj do ulubionych

Zwierzenia w sieci

18.04.17, 08:48
Poranny artykuł ze strony głównej gazety:
kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,107881,21639216,poszla-do-ginekologa-po-skierowanie-na-badania-na-nfz-uslyszala.html
Tym razem redaktor nie sięgnął po wątek na forum ematka (nasze trolle za słabo się starają, albo były zajete myciem okien) tylko zrobił screena z posta na zamkniętej grupie fb i napisał na ten temat artykuł.

Jestem ciekawa czy redaktorzyna otrzymał zgodę tej pani by wywlec jej historię z zamkniętej grupy do artykułu w ogólnopolskim serwisie. Dziewczyna popełnila posta pod własnym imieniem i nazwiskiem, podała tam personalia lekarza, który ja upokorzył, ale nie ma dowodów, że zostala tak potraktowana. Czeka ją proces o zniesławienie?

Z jednej strony zachowanie dziewczyny było strasznie głupie, ale jak rozumiem podyktowane silnymi emocjami i potrzebą wygadania się. Z drugiej nie potrafie pojąć jaka trzeba być kanalią, żeby narazić 22 letnie dziewczę na konsekwencje prawne tylko po to by mieć klikalność na stronie głównej.
Obserwuj wątek
    • chocolate-cakes Re: Zwierzenia w sieci 18.04.17, 08:54
      Koszmar sad
    • milka_milka Re: Zwierzenia w sieci 18.04.17, 08:57
      A to tak wolno? Może ona powinna pozwać redaktora?
    • nathasha Re: Zwierzenia w sieci 18.04.17, 10:36
      Ale ona chyba te opinie musialaby opublikowac sama publicznie, zamknieta grupa facebooka sie prawdopodobnie do tego nie zalicza.
    • thea19 Re: Zwierzenia w sieci 18.04.17, 10:38
      Przeczytalam: zwierzeta w siersci 😀
    • zuleyka.z.talgaru Re: Zwierzenia w sieci 18.04.17, 11:37
      Raczej to ta dziewczyna może pozwać redaktora.
    • zazou1980 Re: Zwierzenia w sieci 18.04.17, 12:31
      Opinie zostawila nie tylko na fejsbuku, jak sie wyluszcza tu i tam to trzeba miec na uwadze, ze ktos moze to wykorzystac...

www.znanylekarz.pl/krzysztof-kucharski-4/ginekolog/warszawa
      • morgen_stern Re: Zwierzenia w sieci 18.04.17, 14:12
        Ale tę opinię dopisała chyba dopiero co, bo jak byłam na tej stronie rano, to jeszcze jej nie było.
        • zazou1980 Re: Zwierzenia w sieci 18.04.17, 14:44
          opinia jest z 14.04
          • morgen_stern Re: Zwierzenia w sieci 18.04.17, 15:01
            Faktycznie. Ciekawe, dałabym sobie rękę uciąć, że rano jej nie było.
    • kaz_nodzieja Re: Zwierzenia w sieci 18.04.17, 14:09
      Ona napisała też na Znanymlekarzu, więc jak widać nie zależy jej na anonimowości wpisu.
      22 lata i sześciu ginekologów? Moja babcia tylu nie miała w wieku 80 lat.
    • issa-a Re: Zwierzenia w sieci 18.04.17, 14:56
      a, przepraszam, ty co robisz?
      Tym razem redaktor nie musiał sięgnąć po wątek z forum, sama zrobiłaś to w druga stronę i "rozpowszechniasz".
      Przyganiał kocioł garnkowi...
    • zona_mi wklejone przez moderatora 18.04.17, 20:12
      kfugktru23 18.04.17, 19:25
      USG się robi, jak coś Pani wyczuje. Dać koledze, chłopakowi, niech pomaca raz na miesiąc” – oto porada lekarza bez jaj! Konowała od razu na bruk...

milka_milka 18.04.17, 19:26
      Był już dziś wątek na ten temat.
    • default Re: Zwierzenia w sieci 18.04.17, 20:25
      No chyba otrzymal, bo dziewczyna opowiadala te historie dzis w Faktach. Caly material o tym byl. Ze zlozyla skarge i rzecznik praw pacjenta juz bada sprawe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka