dziennik-niecodziennik 13.06.17, 21:51 Drogie Krakowianki, czy w okolicach ulicy Koletek jest jakis plac zabaw i market lub inny sklep ze wszystkim i czynny w niedziele?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kafana Re: Krakowianki! 13.06.17, 22:59 Sklep na pewno jest a plac zabaw masz ekstra na plantach mpi.krakow.pl/pliki/236202/4.jpg polecam tez restauracje pod Wawelem pod katem sali zabaw dla dzieci- jedzenie bardzo poprawne Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Krakowianki! 14.06.17, 08:42 Są całe bulwary nad Wisłą do spacerów, a Planty z drugiej strony - tam jest plac zabaw, a z takich sklepów jakich szukasz najbliżej Jubilat bez marketu budowlanego (nie wiem jak z otwarciem w niedzielę góry, dół spożywczy na pewno czynny przynajmniej do południa) i Galeria Kazimierz. Choć pewnie z Koletek to wolałabym podjechać w niedzielę do Galerii Bonarka. Autobusy 184 lub 484 tam jadą Ze Stradomia. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Krakowianki! 14.06.17, 11:12 no nie, budowlanego nie potrzebuję, głównie o spożywkę mi chodzi dziadkowie z wnukami tam będą na wakacjach i mam się zorientować czy beda mieli gdzie wyskoczyc w miedzyczasie i gdzie zakupy zrobic (zwłaszcza ze przyjada na miejsce w niedzielę pod wieczór). Odpowiedz Link Zgłoś
ira_08 Re: Krakowianki! 14.06.17, 12:04 Kolo koletek jest zabka. dokladnie na sukienniczej. plac zabaw to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Krakowianki! 14.06.17, 15:30 dziennik-niecodziennik napisała: > dziadkowie z wnukami tam będą na wakacjach i mam się zorientować czy beda mieli > gdzie wyskoczyc w miedzyczasie i gdzie zakupy zrobic (zwłaszcza ze przyjada na > miejsce w niedzielę pod wieczór). Kraków to duże miasto, sklepów ci u nas dostatek. W Rynku Głównym jest duża Biedronka. A najbliższą Żabkę masz na Stradomskiej 19, Na Stradomskiej 2 jest SPAR otwarty do 22.00 w niedzielę, Stradomska 21 - całodobowe Oczko...Na pewno nie umrą z głodu. Smok Wawelski lubi wyłącznie dobrze odpasionych turystów Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Krakowianki! 14.06.17, 17:13 Fajny plac zabaw Smoczy skwer jest na bulwarach wiślanych obok ulicy Skawińskiej. Spacerkiem 10-15 minut. Odpowiedz Link Zgłoś