Dodaj do ulubionych

szpital i prośba

• eliszka25 Re: szpital i prośba 19.06.17, 10:57
      Trzymam mocno kciuki, będzie dobrze!
    • tully.makker Re: szpital i prośba 19.06.17, 10:58
      Trzymajcie sie!
      • bi_scotti Re: szpital i prośba 20.06.17, 00:23
        Hedna, mam nadzieje, ze wszystko jest juz okay! Serdecznosci.
    • eliszka25 Re: szpital i prośba 20.06.17, 06:05
      Tak weszłam, żeby sprawdzić, czy są jakieś wieści. Mam nadzieję, że z twoim synkiem już lepiej? Kciuki trzymam cały czas!
      • bazia8 Re: szpital i prośba 20.06.17, 06:29
        I ja też trzymam
    • bei Re: szpital i prośba 20.06.17, 06:30
      Myśle o Was.
    • melancho_lia Re: szpital i prośba 20.06.17, 07:22
      Myślę o was od wczoraj. Trzymaj się. Zdrowia dla synka życzę.
    • mid.week Re: szpital i prośba 20.06.17, 07:24
      Jestem z wami! ŻYcze zdrowia dla synka, a dla Ciebie siły. Trzymaj sie Hedna.
    • gama2003 Re: szpital i prośba 20.06.17, 07:33
      Wpieram Was myślami z całych sił.
      Trzymajcie się oboje, przytulam.
    • lauren6 Re: szpital i prośba 20.06.17, 07:45
      Trzymam!
      • beverlyja90210 Re: szpital i prośba 20.06.17, 08:06
        ja też jestem myslami z Wami
    • lady-z-gaga Re: szpital i prośba 20.06.17, 08:21
      Jako niewierząca wspieram dobrymi myslami i trzymam kciuki.
      • 3-mamuska Re: szpital i prośba 21.06.17, 13:44
        Daj znac co z wami? Jak synek myśle o was ... trzymajcie się.
    • zla.m Re: szpital i prośba 21.06.17, 14:08
      Trzymam z całych sił. Daj znać.
      • lilia-anna Re: szpital i prośba 21.06.17, 21:38
        Także proszę: daj znać, gdy będziesz mogła.
    • hedna Re: szpital i prośba 21.06.17, 23:19
      Dziękuję Wam za wszystkie dobre słowa i modlitwy.
      Jesteśmy w domu,ale co przeżyliśmy...
      W niedzielę rano synek był bardzo pobudzony, szalał po mieszkaniu. Chciał usiąść,ale nie trafił na pufę i upadł obok - uderzył się o kaloryfer - głowa rozcięta,na plecach pręga...Pojechaliśmy szybko do szpitala.Na miejscu wykonano 5 zdjęć rtg,które później oglądał ortopeda (niedziela,dyżur). Stwierdził,że nic takiego i nie widzi,ale dał skierowanie do innego szpitala (inne miasto) na oddz.chirurgii dziecięcej. Wstępnie zamierzali zszywać ranę na główce,ale w efekcie zostało jak jest.Goi się ładnie, jakieś 1,5 cm w pionie.Przekazałam ordynatorce płytę ze zdjęciami rtg i czekaliśmy.Wróciła po jakimś czasie i mówi,że radiolog na podstawie tych zdjęć podejrzewa złamanie kompresyjne na odcinku piersiowym.Zachowanie Tusia nie wskazywało na takie rzeczy,ale zlecono konsultacje neurochirurgiczną.Na drugi dzień po południu... Finalnie neurochirurg wyogladał,wyuciskał i powiedział,że złamania nie ma. Jest natomiast sklinowacenie trzonów kręgów w odcinku piersiowym,ale nic z tym nie będziemy robić. Następnego dnia miał być wypis,ale rano była przygoda...Synek poślizgnął się na wilgotnej podłodze i upadł. Strasznie płakał,pokazywał na dół pleców no i od nowa rtg. Na szczęście to stłuczenie,nie uszkodził nic w środku.Taka moja bidusia umęczona sad Przy okazji pobytu w szpitalu miał wykonane badania.Wyniki dobre,jeden wskaźnik w kierunku anemii. Z padaczką się pierniczy ostatnio,co kilka dni coś się dzieje.Schodzimy aktualnie stopniowo z leku,który Tuś brał 2,5 roku,a wprowadzamy nowy i w efekcie co kilka dni występuje coś na kształt przytłumionego ataku.
      Bardzo chaotycznie napisałam,nie mam głowy.
      Jeszcze raz dziękuję.
      • rannala Re: szpital i prośba 21.06.17, 23:23
        Wcale niechaotycznie jak na sytuacje, w jakiej jesteście... Biedny Tuś!!!

Trzymaj sie kochana, niech więcej tych nieszczęść już nie będzie!
        • bi_scotti Re: szpital i prośba 21.06.17, 23:30
          Niech sie wszystko perfect pronto zagoi i za chwile juz tylko lato i radosc! Trzymajcie sie zdrowo, po tylu upadkach na pewno juz czas na wzloty smile Good luck!
      • little_fish Re: szpital i prośba 21.06.17, 23:28
        Nadal trzymamy kciuki za Tusia, tusiowe plecy (zeby nie bolały) i tusiową rodzinę ✊
        • hedna Re: szpital i prośba 21.06.17, 23:51
          DZIĘKUJĘ WAM!
          • rannala Re: szpital i prośba 22.06.17, 00:00
            smile

A jak TY się czujesz? Mam "siły" i sposobność na sen, wypoczynek?
            • hedna Re: szpital i prośba 22.06.17, 07:45
              Przeczołgało mnie to znowu.Gorszy czas ostatnio.
              Ważne,że Tusiu lepiej.
          • a.va Re: szpital i prośba 22.06.17, 00:05
            Fajnie, że się odezwałaś i że wszystko już w miarę dobrze. No to teraz trzymam kciuki za już całkiem szczęśliwy finał.
      • mid.week Re: szpital i prośba 22.06.17, 06:38
        Dzięki za wieści. Super, że juz jesteście w domu, jeszcze jak forumki potrzymają kciuki za dalsze leczenie to moze i te przytłumione ataki pójdą sobie precz. I tego własnie wam zyczę.
        • karme-lowa Re: szpital i prośba 22.06.17, 06:43
          Dobrze, że jesteście w domu. Nadal mocno trzymam za Was kciuki.
      • eliszka25 Re: szpital i prośba 22.06.17, 07:05
        Dzięki za wieści. Super, że jesteście już w domu i okazało się to w sumie niegroźne, choć wyobrażam sobie, ile nerwów było. Mały biedak obolały niech na siebie uważa przez jakiś czas, żeby wszystko się spokojnie zagoiło. Trzymam kciuki za leczenie i gojenie ran. Pozdrawiam was serdecznie i delikatne uściski dla biednego Tusia.
        • hedna Re: szpital i prośba 22.06.17, 07:47
          Dzięki kochane!! nie znamy się,a tyle ciepła od Was...
          • zla.m Re: szpital i prośba 22.06.17, 08:23
            Dobrze, że jest lepiej. Przytul Tusia od cioc z foruma i sama się trzymaj.
          • mid.week Re: szpital i prośba 22.06.17, 08:30
            bo fala upałów przyszła smile
          • melancho_lia Re: szpital i prośba 22.06.17, 08:47
            Juz po wszystkim. Spróbuj odpocząć bo takie akcje strasznie psychicznie przeczołgują.
      • kropkacom Re: szpital i prośba 22.06.17, 08:34
        Współczuję. Trzymaj się.
        • niu13 Re: szpital i prośba 22.06.17, 08:48
          Śliczne zdrobnienie: Tuś. Od jakiego imienia? Dobrze się skończyło, wszystkiego dobrego!
          • hedna Re: szpital i prośba 22.06.17, 10:28
            Dziękuję! Tuś od Bartuś - Bartłomiej. 13.07 kończy 7 lat.
            Na odpoczynek nie ma czasu tak naprawdę,ale ważne,że już w domu. Marzę,żeby w związku z nim wszystko się uspokoiło. Żebyśmy zdrowi wszyscy byli. Finansowa tragedia, byle do przodu.
            • niu13 Re: szpital i prośba 25.06.17, 23:09
              Ślicznie i właśnie zobaczyłam, że pasuje też do Wojtusia! Nie pocieszę pewnie, ale kiedy mój miał 7 lat też się wszystko nam zawaliło- zostawił nas ojciec, mały bardzo chorował (drogi oddechowe, astma itp), a finansowo było tak źle, że do dziś pamiętam jak stoję w warzywniaku i zastanawiam się, czy starczy mi na 4 buraki i marchew na barszcz. To był dramat. Po 10 latach mogę na szczęście tylko wspominać te czasy jak zły sen. Głowa do góry i aby do przodu!
              • hedna Re: szpital i prośba 25.06.17, 23:48
                Dziękuję!
      • pade Re: szpital i prośba 22.06.17, 10:36
        Hedna, przytulam Cię mocno.
        Biedny Tuś i tyś biednasad
        Oby ten nowy lek zadziałał jak trzeba!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka