ewkadrzewka 03.07.17, 14:38 Dla dziecka, taki którym nie uszczypnę więcej mlodziaka w szyję. Macie cos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikams75 Re: kask rowerowy 03.07.17, 14:50 ale jak to szczypie? to zapiecie? tam jest taki materialowy ochraniach, trzeba przy zakladaniu zwrocic uwage, zeby nie byl pozwijany. Odpowiedz Link Zgłoś
ewkadrzewka Re: kask rowerowy 03.07.17, 20:53 No to zapięcie :\ jak mu luźno zapnę to wtedy nie szczypie ale przeciez nie o to chodzi by bylo luzno Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: kask rowerowy 03.07.17, 22:09 ale macie takie miekkie cos, co zakrywa to zapiecie, zeby skora nie dotykala bezposrednio zapiecia? Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: kask rowerowy 03.07.17, 15:44 Ja najpierw zapinam pasek a potem go ściągam. Kiedyś szczypnęłam syna zamkiem od kurtki i od tamtego momenty jestem przewrażliwiona na tym punkcie. Na szczęście większość ubrań z zamkami ma teraz taki kapturek na końcu zamka. Odpowiedz Link Zgłoś
c2h6 Re: kask rowerowy 03.07.17, 21:42 ewkadrzewka napisała: > Dla dziecka, taki którym nie uszczypnę więcej mlodziaka w szyję. Macie cos? Nie wygłupiać się z kaskiem do turlania po chodnikach i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś