aniaturek0409 05.07.17, 19:29 Czy do samolotu mogę zabrać gadającego pluszaka na baterie? Dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabka141 Re: podróż samolotem 05.07.17, 19:33 Mozesz, ale nie zabieraj dla zdrowia psychicznego wspolpasazerow. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: podróż samolotem 05.07.17, 19:39 Nie można chyba tylko zabawek sterowanych radiowo - czyli autka z kontrolerem Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Możesz, pod warunkiem, że to twój prywatny 05.07.17, 20:11 samolot. Nie znęcaj się nad współpasażerami. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaturek0409 Re: Możesz, pod warunkiem, że to twój prywatny 05.07.17, 20:22 Nie zamierzam się nad nikim znęcać. Córka ma 4 pluszaki które musi ze sobą zabrać koniecznie a jeden z nich jest na baterie. W czasie podróży bawić się nimi ne będzie. Tylko zastanawiałam się czy mam wyciągnąć z niego głośniczek bo ogólnie czytam, że baterii zabierać nie można, gdzie indziej że powyżej jakiejś mocy, jeszcze gdzie indziej, że zapasowych nie można. Aparaty czy telefony wszędzie są dozwolone a o zabawkach nigdzie nic nie jest napisane. Ryzykować nie chcę bo gdyby na lotnisku zabrali ten głośniczek to córka pewnie była by głośniejsza niż wszystkie zabawki świata razem wzięte Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Możesz, pod warunkiem, że to twój prywatny 05.07.17, 20:26 aniaturek0409 napisała: > Nie zamierzam się nad nikim znęcać. Jeżeli ten pluszak będzie gadał całą podróż, to i tak będziesz się znęcać, bez zamierzania. Ile córka ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaturek0409 Re: Możesz, pod warunkiem, że to twój prywatny 05.07.17, 20:37 Napisałam, że podczas lotu bawić się tym nie będzie więc pluszak gadać nie będzie. Córka ma 7 lat i myślę że dogadam się z nią żeby jednak na wszelki wypadek głośniczek z zabawki został w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
biankao Re: Możesz, pod warunkiem, że to twój prywatny 05.07.17, 20:56 Ja miałam taki samochód na baterie, który mówił różne komendy i wydawał dźwięki i nie było problemu. Co do współpasażerów, w samolocie jest na tyle głośno, ze wcale go nie było słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Możesz, pod warunkiem, że to twój prywatny 05.07.17, 21:20 Dla Ciebie nie było problemu ale dla siedzących w pobliżu już mógł być. Siedziałam kiedyś przed dziećmi grającym w jakieś gry i te dźwięki były dokuczliwe. Nie zwróciłam wówczas uwagi co nie oznaczało, że problemu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: podróż samolotem 05.07.17, 20:42 nie testowalam z pluszakiem na baterie ale nie widze nic przeciwko temu; wozilam zabawki na baterie ale w bagazu glownym i nie mialam nigdy problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: podróż samolotem 05.07.17, 21:01 Czy pluszak ma wtyczke na sluchawki? Jesli nie, prosze nie rob tego. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: podróż samolotem 05.07.17, 21:22 Przejdzie, mogą Ci tylko kazać wyjąć z niego baterie na kontroli bezpieczeństwa. Ale oddadzą je. Odpowiedz Link Zgłoś