Dodaj do ulubionych

podróż samolotem

05.07.17, 19:29
Czy do samolotu mogę zabrać gadającego pluszaka na baterie?
Dzięki za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • zabka141 Re: podróż samolotem 05.07.17, 19:33
      Mozesz, ale nie zabieraj dla zdrowia psychicznego wspolpasazerow.
    • ichi51e Re: podróż samolotem 05.07.17, 19:39
      Nie można chyba tylko zabawek sterowanych radiowo - czyli autka z kontrolerem
    • taki-sobie-nick Możesz, pod warunkiem, że to twój prywatny 05.07.17, 20:11
      samolot.

Nie znęcaj się nad współpasażerami.
      • aniaturek0409 Re: Możesz, pod warunkiem, że to twój prywatny 05.07.17, 20:22
        Nie zamierzam się nad nikim znęcać. Córka ma 4 pluszaki które musi ze sobą zabrać koniecznie a jeden z nich jest na baterie. W czasie podróży bawić się nimi ne będzie. Tylko zastanawiałam się czy mam wyciągnąć z niego głośniczek bo ogólnie czytam, że baterii zabierać nie można, gdzie indziej że powyżej jakiejś mocy, jeszcze gdzie indziej, że zapasowych nie można. Aparaty czy telefony wszędzie są dozwolone a o zabawkach nigdzie nic nie jest napisane. Ryzykować nie chcę bo gdyby na lotnisku zabrali ten głośniczek to córka pewnie była by głośniejsza niż wszystkie zabawki świata razem wzięte smile
        • taki-sobie-nick Re: Możesz, pod warunkiem, że to twój prywatny 05.07.17, 20:26
          aniaturek0409 napisała:

> Nie zamierzam się nad nikim znęcać.

Jeżeli ten pluszak będzie gadał całą podróż, to i tak będziesz się znęcać, bez zamierzania.

Ile córka ma lat?
          • aniaturek0409 Re: Możesz, pod warunkiem, że to twój prywatny 05.07.17, 20:37
            Napisałam, że podczas lotu bawić się tym nie będzie więc pluszak gadać nie będzie. Córka ma 7 lat i myślę że dogadam się z nią żeby jednak na wszelki wypadek głośniczek z zabawki został w domu.
        • biankao Re: Możesz, pod warunkiem, że to twój prywatny 05.07.17, 20:56
          Ja miałam taki samochód na baterie, który mówił różne komendy i wydawał dźwięki i nie było problemu. Co do współpasażerów, w samolocie jest na tyle głośno, ze wcale go nie było słychać.
          • panna_lila Re: Możesz, pod warunkiem, że to twój prywatny 05.07.17, 21:20
            Dla Ciebie nie było problemu ale dla siedzących w pobliżu już mógł być. Siedziałam kiedyś przed dziećmi grającym w jakieś gry i te dźwięki były dokuczliwe. Nie zwróciłam wówczas uwagi co nie oznaczało, że problemu nie było.
    • mikams75 Re: podróż samolotem 05.07.17, 20:42
      nie testowalam z pluszakiem na baterie ale nie widze nic przeciwko temu; wozilam zabawki na baterie ale w bagazu glownym i nie mialam nigdy problemow.
    • zlotarybka_1 Re: podróż samolotem 05.07.17, 21:01
      Czy pluszak ma wtyczke na sluchawki? Jesli nie, prosze nie rob tego.
      • aqua48 Re: podróż samolotem 05.07.17, 21:22
        Przejdzie, mogą Ci tylko kazać wyjąć z niego baterie na kontroli bezpieczeństwa. Ale oddadzą je.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka