Dodaj do ulubionych

Wypindrzenie

10.07.17, 09:05
Większość ludzi w Polsce jest teraz wypindrzonych, to nie jest bezpretensjonalny wygląd dbających o siebie ludzi tylko coraz wieksze wystrojenie, faceci maja dokładnie to samo ciśnienie na wypindrzenie co kobiety, ludzie zaczynają wyglądać pretensjonalnie.Dlaczego tak jest u nas?
Obserwuj wątek
    • kondolyza Re: Wypindrzenie 10.07.17, 09:11
      nie zauwazylam takiego trendu.
      bywalo tak moze w latach 90tych.
      to ze ludzie o siebie dbają,ze potrafią sie dobrze ubrac,mają zadbane wlosy i paznokcie i cerę to jeszcze nie znaczy ze są wypondrzeni
    • milva24 Re: Wypindrzenie 10.07.17, 09:12
      Nie znam wielu takich ludzi a już wypindrzonych mężczyzn nie znam w ogóle. Pewnie zależy w jakich kręgach się obracasz.
    • lady-z-gaga Re: Wypindrzenie 10.07.17, 09:12
      ach, jaka szkoda, że dziś mam mało czasu na forumowanie....
      zapowiada się taki piękny wątek, pełen zwyczajowych mundrości na temat żałosnych polskich kobiet i ich nędznej roli w związku i społeczeństwie
      (w odróżnieniu od kobiet innych krajow, ktore w małżenstwie czy singielstwie, w pracy i na ulicy po prostu królują, dominują, są zawsze niezależne i bogate, dlatego nie potrzebują się podobać nikomu, tylko sobie) big_grin big_grin big_grin
      • taniax Re: Wypindrzenie 10.07.17, 09:19
        Widzisz nie chodzi tylko o kobiety, o facetów także, co wiecej mężczyzni wygladają bardziej pretensjonalnie, nawet przy kobietach z doczepianymi rzęsami i pazurami co kiedys widywało sie raczej tylko na imprezach i sylwestrach.
        • lady-z-gaga Re: Wypindrzenie 10.07.17, 09:21
          co to znaczy pretensjonalny wygląda u faceta? ubranie świadczące o tym, że nie jest mu wszystko jedno i głowa od fryzjera, a nie ob..bana maszynką do golenia?
        • 1st.world.problems Re: Wypindrzenie 10.07.17, 09:39
          taniax napisała:

> Widzisz nie chodzi tylko o kobiety, o facetów także, co wiecej mężczyzni wyglad
          > ają bardziej pretensjonalnie, nawet przy kobietach z doczepianymi rzęsami i paz
          > urami co kiedys widywało sie raczej tylko na imprezach i sylwestrach.
          W jakim środowisku się obracasz? Suabe prowo.
    • ina_nova Re: Wypindrzenie 10.07.17, 09:19
      No i wreszcie faceci wyglądają jak ludzie dzięki temu, nie oślepniesz pani.
      • taniax Re: Wypindrzenie 10.07.17, 09:27
        Uważam inaczej, pełno jest teraz pretensjonalnie wygladających facetów, są ludzie którzy mają dobre ciuchy,dbają o siebie ale jest w tym luz nie wygląda sie tak jakby bardzo zalezało na wypindrzeniu, zalezało na tym zeby sie prezentowac, u nas facio, czesciej mlody chłopak, misternie układa stawia grzywe i wbija się w wąski sweterek ewentualnie pretensjonalna marynarkę mimo ze np idzie do pracy w sklepie spozywczym wykładac towar.
        • dziennik-niecodziennik Re: Wypindrzenie 10.07.17, 11:42
          A co wedlug Ciebie powinien wlozyc?...
        • sanrio Re: Wypindrzenie 10.07.17, 11:52
          a co ci to przeszkadza? Lepiej, żeby włożył przepocony t-shirt i był zgolony na zero?
    • miss_fahrenheit Re: Wypindrzenie 10.07.17, 09:31
      Mieszkamy w innej Polsce. Ja widuję mniej lub bardziej zadbanych ludzi, zwłaszcza kobiety. "Wypindrzonych" raczej rzadko.
    • butch_cassidy Re: Wypindrzenie 10.07.17, 10:06
      Częściej widuję "bezpretensjonalny wygląd dbających o siebie ludzi".
      Może patrzysz na młodzież? Dla nich wygląd jest chyba ponadprzeciętnie istotny, a jeszcze trochę brak im luzu? Z resztą nie wiem, bo ja chyba nawet u młodzieży "wypindrzenia" nie obserwuję...
      Może wstaw jakieś zdjęcia poglądowe, bo tak naprawdę to trudno zgadnąć, o co chodzi.
      • chocolate-cakes Re: Wypindrzenie 10.07.17, 10:15
        Właśnie o to chciałam poprosić autorkę.
        Wstaw kilka zdjęć, bo nie wiem o jakie wypindrzenie, szczególnie u facetów, chodzi.
        Wtedy będzie można się wypowiedzieć.
        • dziennik-niecodziennik Re: Wypindrzenie 10.07.17, 11:41
          Ale ona nie wstawi. Nigdy nie wstawia, nigdy nawet nie opisuje dokladnie o co jej chodzi.
          Tak sobie rozrywkowo ból dołu pleców uprawia.
    • dziennik-niecodziennik Re: Wypindrzenie 10.07.17, 11:40
      Milionowy Twój watek na ten sam temat.
      Masz jakies potworne kompleksy.
      • kropkacom Re: Wypindrzenie 10.07.17, 11:44
        Raczej trolling. Jak widać działa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka