Dodaj do ulubionych

Wyciskarka wolnoobrotowa

25.07.17, 14:56
Potrzebuję kupić komuś na prezent. Budżet około 1000 zł, może być więcej jeśli faktycznie warto, ale nie wiem czy warto wydawać dużo więcej. Odpadają raczej takie po 300 zł, bo wydają mi się badziewiaste, ale może jest jakaś perełka. Macie jakieś wskazówki? Ja akurat nie piję soków owocowych, ale ta osoba pije takie z sokowirówki, a wolnoobrotowa podobno lepsza.
Obserwuj wątek
    • huexido Re: Wyciskarka wolnoobrotowa 25.07.17, 15:46
      Ja już kiedyś tu opisywałam, kupowałam marki Greenis na stronie holenderskiego producenta. Koszt 119 EUR za to co w polskiej dystrybucji po 800 i więcej. Wystarczająca do zwykłego użytkowania, części z ultemu, gwarancja 10 lat (na razie nic się nie dzieje). Bez fajerwerków, prosta, nie poròwnam z Huromami czy Khuvingsami - moim zdaniem jak podstawowy prosty model jednego z powyższych, nie jest to Mercedes wśród wyciskarek, ale jest polecana na blogach sokomaniaków, jest kilka porównań na YouTube i wypada ok, no i ta cena...
    • dyzurny_troll_forum Re: Wyciskarka wolnoobrotowa 25.07.17, 15:58
      chicarica napisała:

> Potrzebuję kupić komuś na prezent. Budżet około 1000 zł,

dzisiaj na iboodzie jest chyba uznana marka, chyba w dobrej cenie - ja się nie znam na tych cudach. Tam też jest skąpa dyskusja.

www.ibood.com/home-living-pl/pl/
    • skarolina Re: Wyciskarka wolnoobrotowa 25.07.17, 16:00

Koleżanka ma wyciskarkę JuiceMe - jest z niej bardzo zadowolona. Przyjaciołom w prezencie ślubnym kupiliśmy takiego Kenwooda i również są bardzo zadowoleni. Ja nie mam doświadczenia w użytkowaniu, ale piłam sok z obu wspomnianych wyciskarek i bardzo mi smakował smile
    • chicarica Re: Wyciskarka wolnoobrotowa 26.07.17, 16:14
      Za wszystkie porady dziękuję smile Chyba ten kenwood będzie ok.
    • druzjanna88 Re: Wyciskarka wolnoobrotowa 23.08.17, 15:07
      Pewnie się spóźniłem z odpowiedzią, ale sam ostatnio szukałem wyciskarki i kumpel z żoną polecili mi taką, której sami używają w domu. Szczerze mówiąc nie chciało mi się przeglądać tysiąca ofert i zaufałem im, że ten sprzęt spełni moje oczekiwania. Chciałem, żeby nie zajmował dużo miejsca, bo mam mały aneks kuchenny, nie produkował za dużo odpadu (wyciskał maksimum soku) i był łatwy w czyszczeniu (jestem trochę leniem wink ). No i nie powiem, jestem bardzo zadowolony z zakupu sokowytłaczarki Ronic. Wydaje się, że była to inwestycja na długie lata smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka