milarka Do Mayessy 28.10.04, 23:41 Narzeczony to nie mędrzec co do forum nie ma racji więc wróć do nas jak najprędzej bo zasłabniesz po kolacji Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas Re: Do Mayessy 28.10.04, 23:47 milarka napisała: > Narzeczony to nie mędrzec > co do forum nie ma racji > więc wróć do nas jak najprędzej > bo zasłabniesz po kolacji > .....jeśli nadal tak uważa to poddamy o kastracji.... Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 Re: Do Mayessy 29.10.04, 07:10 Witam znowu o poranku Dziś pobędę trochę z Wami Proszę przed komputer siadać Zamiast ślęczeć nad garnkami A kto Tyni nie posłucha Tego kara spotkć musi W meża zupie muchę znajdzie I mąż potem Ją udusi Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: mucha w zupie 29.10.04, 08:01 Bojąc się przestrogi Tyni od dziś nie gotuję zupy żeby mąz mój za tę muchę zamiast buzi- nie dał d...y. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: mucha w zupie 29.10.04, 08:05 Lecz kto sądzi, że nie zajrzę tutaj jeszcze w wolnej chwili ten dostanie się pod zęby wygłodniałych krokodyli. Życzę więc miłego dnia - krokodyle dwa i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o Anielce 29.10.04, 09:47 kto na widok mej Anielki w zachwyt wpaść nie zechce temu wsadzę gada do butonierki a ten zeżre wnet mu serce Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: o Anielce 29.10.04, 10:03 Dlaczego zrobiło mi się smutno, po obejrzeniu Anielki zdjęć? Bo c h c i a ł a b y m teraz isc z synkiem na spacer zamiast tu w pracy tkwić Bo Anielka bardzo ślicznie wśród liści wygląda, kto tu tego nie potwierdzi ksiądz Jankowski go pożąda !! Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: o Anielce 29.10.04, 10:03 W zachwyt ja już dawno wpadłam widząc twoje córki bzdurki kto nie wierzy temu jadła zmieniać będą się w pagórki Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Na dzisiejszy dzień 29.10.04, 09:51 A kto dzisiaj bardzo ładnie nie uśmiechnie się do ludzi tego wkrótce już dopadnie zardzewiały stary budzik A kto z małym dzieckiem swoim nie zabawi się dziś fajnie ten już teraz niech się boi - - z domu zrobię mu palarnię Kto nie wpadnie dziś na forum by poklachać z emamami w tego wkrótce 5 potworów rzucać będzie kamieniami Kto te 3 życzenia spełni marudzenia unikając tego w księżycowej pełni nie pogryzie stary zając Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Idę sobie na gierki 29.10.04, 12:56 Idę sobie online zagrać bo nudnawo tu na forum Kto by chciał się ze mną zabrać Tego wezmę bez oporu Reszta niech tu mile klacha Do was wkrótce znów dołączę A kto nie chce tego pacha w druty długie się zaplącze Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O dzieciątku, obiedzie i furtce 29.10.04, 14:15 Dziecię moje śpi słodziutko obiad się gotuje, kto nie wierzy ten oberwie w nogę furtką i już nigdy buta nie zmierzy Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa o moim narzeczonym 29.10.04, 16:35 Nawet nie śmiem mu pokazać Coście tutaj napisały Coś brzydkiego by powiedział I nie będą to kawały Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: o moim narzeczonym 29.10.04, 21:28 W poscie Edka chce cos sprawdzic I niech mi sie nie buntuje Bo potrafie ja usadzic i nikt jej nie uratuje! Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Do edzia o sygnaturce 29.10.04, 21:36 Czesc Edziulku moj kochany Dzisiaj usmiech mam na twarzy Komputer moj pokonany sygnaturka jak sie patrzy!!! To wlasnie chcialam sprawdzic w Twoim poscie (patrz dwa posty wyzej). Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 O Edziu i mamach 29.10.04, 21:45 Edzio post pierwszy napisal Teraz postow jest juz tysiac (ponad) One jednak pisza nadal Edzio_grubas i mam tysiac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: O Edziu i mamach 29.10.04, 21:55 Edzio i ferajna cała nam się tutaj postarała. Kogo z nami tu nie było ma od Edzia prosto w ryło Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 O moskalikach 29.10.04, 21:55 Niech mi ktos teraz napisze, Ze moskalik, nie narkotyk Wciaga tak, ze ledwo dysze Koncze wiec to i cyk! (tu enter) Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Do Danik o sygnaturce 29.10.04, 21:54 Daniel - śliczny chłopczyk mały prościuteńko z sygnaturki Kto nie zgodzi się tu cały w tego wbiją się pazurki Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Do milarki 29.10.04, 22:13 Do milarki pisze posta Zagladajac do jej zdjec Sprawa dla mnie calkiem prosta Macius bardzo ladny jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: Do milarki 29.10.04, 22:17 Na tym koncze mile panie Obiecujac to nie raz Co sie stac ma niech sie stanie Mnie tu nie ma zaraz!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o Danik 29.10.04, 22:19 Kto nam tutaj teraz powie Że Danik to nie jest poetka, Ten nogę wnet złamie w rowie i nie dojedzie doń karetka Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o zmęczeniu 29.10.04, 22:15 Padam na nos ze zmęczenia i nie będzie dziś wierszyków kto mnie zaraz nie przytuli nie przeczyta mych moskalików (już nigdy) Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: o zmęczeniu 29.10.04, 22:23 Uma ja cię dziś przytulę spelnię rolę twego męża kto tu zaraz nie dołączy znajdzie w uchu jado-węża Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: o zmęczeniu 29.10.04, 22:25 Umuś droga, więc przytulam cię szybciutko wirtualnie kto zaprzeczy temu gula w gardle stanie ordynarnie Moja rada jednak taka by w realu ściskać męża z męża pewnie nie pokraka Więc to przy nim się odprężaj Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak do męża idę :)) 29.10.04, 22:31 Tak więc idę ja do męża przecie On nie pokraka kto nie wierzy - słuch niech wytęża bo zaraz banda dzika nabije go na haka Odpowiedz Link Zgłoś
iwles ja też długo nie posiedzę 29.10.04, 22:25 ja też długo nie posiedzę może wyśpię się dziś w końcu? komu to sie nie podoba zgnije mu wątroba.... Odpowiedz Link Zgłoś
milarka do Iwles na dobranoc 29.10.04, 22:29 Kto nie życzy Iwles naszej Miłych snów przy długim spaniu Tego ugotuję kaszę z robalami w jednym daniu Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Dobranoc 29.10.04, 22:42 Kaszy z robalami nie chcę Zatem Iwles! Snów slodziudkich! Kto inaczej powiedzieć zechce Naślem na niego pirani wredniutkich! Przy okazji, ja też obwieszczam że spać idę wnet przy małżowinie kto zaprzeczy, wrzucę mu kleszcza i z jego szponów się nie wywinie Dobranoc zatem kochane mamy śpijcie dobrze i długo kto powie, że odpącząć nie mamy ten dostanie w łeb płastugą! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak jeszcze raz o Danik 29.10.04, 22:26 Nasza Danik słynie z tego że nadużywa wykrzykników Lecz przecież to nic złego Ktoś nie wierzy? Pójdzie spać do wąglików! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles w domku wszyscy juz spią :) 29.10.04, 22:33 chłopy moje śpią już smacznie telewizja bzdury plecie a ja zamiast czytac książkę siedzę sobie w necie. Książka jakoś mnie nie wciąga choć podobno ma być śmieszna - tego kto to powiedział, chyba krytyk przeleciał. Odpowiedz Link Zgłoś
milarka do piszących fajne moskaliki :-) 29.10.04, 22:34 Oj dziewczyny, jak ja lubię pośmiać trochę się przed spaniem A kto myśli, że to durne niech udławi się śniadaniem Odpowiedz Link Zgłoś
iwles o wątku 29.10.04, 22:36 wątek broni wątek radzi wątek nigdy cię nie zdradzi !! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles no to Dobranoc... 29.10.04, 22:49 No to dobranoc i słodkich snów kto tu nigdy nie zajrzał wyprzedzi go żółw. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: no to Dobranoc... 29.10.04, 23:48 Cicho, ciemno, nikt nie pisze ja jak zwykle się spóźniłam. Sama sobie tu posiedzę, wcześniej zalatana byłam. Może coś do głowy wpadnie, coś co by się rymowało, coś co może zabrzmi ładnie i by kupy się trzymało. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O Częstochowiankach 29.10.04, 23:54 Kto twierdzi, że w Częstochowie babki mieszkają niefajne, tego Wegatka z Mayessą po mszy przejadą kombajnem. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: O Częstochowiankach 30.10.04, 00:04 Kto uważa, że dzieciaki na "Zobaczcie" są nieładne, tak wyszarpię go za kłaki aż mu sztuczna szczęka spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa coś tam kiepskiego 30.10.04, 00:11 Może wena do mnie wróci Gdy posiedzę minut kilka Nie ma już tu żadnych dziewczyn Więć popatrzę na motylka Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: O mnie, a ten wcześniej miał być o dzieciach 30.10.04, 00:12 Kto twierdzi, że ja w tym wątku nie napiszę nic już więcej, temu mnisi w Wielki Piątek zamkną w dybach obie ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: O mnie, a ten wcześniej miał być o dzieciach 30.10.04, 00:18 O, Mayessa , jak to miło już myślałam, że tu zasnę fajnie, że coś też skleciłaś Razem będzie tu nam raźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Nudzę się 30.10.04, 00:26 Siedzę sama , nie ma chłopa i córeczki dawno chrapią. Jak chłop wróci, dam mu kopa albo w oko go podrapię. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Nudzę się 30.10.04, 00:34 Nie pisałam nic przed chwilą Bo myślalam że cię nie ma siedzę sama tu na forum bach, a sytuacja się zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Nudzę się 30.10.04, 00:36 Co za bzdury teraz piszę nie ma nic ciekawego może jutro będzie lepiej i napiszę coś ładnego Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa wegatka 30.10.04, 00:38 Ty, wegatka, już do dzieła wierszyki pisz teraz tak ci dobrze dzisiaj idzie mnie tylko nieraz Wegatka na forum częstochowa wejdź na forum o gwarze częstochowskiej.czesto tam zaglądam i płacze ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Mayessa, dobranoc. 30.10.04, 00:52 Ja już chyba pójdę lulać, właśnie wrócił mój małżonek. Może trochę go przytulę i zagrzeję mu korzonek Odpowiedz Link Zgłoś
milarka do Wegatki 30.10.04, 12:41 Jak tam mąż, droga Wegatko, czy korzonek ma zagrzany? jeśli nie to wnet herbatką będziesz miała dom zalany Czy korzonek, powiedz szczerze znaczy to co mam na myśli?? bo jak nie to na spacerze niech mnie rąbnie wiadro wiśni Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: do Wegatki 30.10.04, 13:23 Ty korzonki rozgrzewałaś a ja świństwa tutaj piszę Skojarzenia takie miałam zjem za karę kilo kiszek Ładna nazwa - ten korzonek od ogonka i korzenia więc pomimo różnych mrzonek ją stosujmy. Do widzenia )) Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: jeszcze raz o Danik 08.11.04, 21:23 umasumak napisała: > Nasza Danik słynie z tego > że nadużywa wykrzykników > Lecz przecież to nic złego > Ktoś nie wierzy? Pójdzie spać do wąglików! A to dobre!!! Nawet tego nie zauwazalam. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Poplakalam sie ze smiechu... 30.10.04, 10:02 Wczoraj gdy już w łóżku byłam Prawie sobie spałam Oczy się już zamykały Ale wiersze wymyślałam Teraz już żadnego nie pamiętam chi chi ))) Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Do Milarki 30.10.04, 15:32 Mąż mój wrócił coś ten tego... był na piwku z koleżkami sama na to pozwoliłam nici były z przytulania. Dziś wywietrzał mój małż drogi i piweczka pić nie będzie bo korzonek ma stęskniony za wdziękami super żony Odpowiedz Link Zgłoś
milarka i super żonie i korzonku ;-) 30.10.04, 20:59 Super żona i korzonek to jest duet bardzo dobry kto zaprzeczy - w jego stronę popełzają groźne kobry Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o koleżankach, korzonkach i korniszonkach :)) 31.10.04, 21:54 Moje drogie koleżanki Na Was zawsze liczyć można Kto nie wierzy w moje słowa tego zgwałci stara woźna Wasze piękne moskaliki potrafią mnie do łez wzruszyć kto zaprzeczy, ten w chlewiku może się wnet zawieruszyć Rozprawiacie o korzonkach, A kto powie "temat to niemądry" ten oberwie w korniszonka i przelecą go makolągwy! Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: o koleżankach, korzonkach i korniszonkach :)) 31.10.04, 22:52 Ach - korzonek, korniszonek wam to tylko jedno w głowie spójrzcie także w inną stronę bo skończycie rychło w rowie Chociaż przyznam ja wam prawdę że to bardzo ważne sprawy kto zaprzeczy tego w adwent skopie pewien pan niemrawy Więc niech mężuś mój kochany wyjdzie szybko z ciepłej wanny bo jak nie to dwa banany zrobią z niego mrok poranny Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Milarka :)))))))))) 01.11.04, 01:07 milarka napisała: > bo jak nie to dwa banany > zrobią z niego mrok poranny Poprostu wymiękłam! Milarka! Jesteś królową bzdurnych moskalików ) > Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Milarka :)))))))))) 01.11.04, 01:10 Żeby prozą nie zakłócać naszego zacnego wątku muszę moskalika napisać żeby nie dziobnęło kaczątko Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Milarka :)))))))))) 01.11.04, 01:12 kto tu powiedzieć raczy że Milarka pisać nie umie tego dopadnie kuper kaczy i obudzi się z nim w trumnie Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Milarka :)))))))))) 01.11.04, 01:15 Komu zaś do głowy przyjdzie, że Milarce wena się skończy, ten za prawdę z życiem nie ujdzie, gdy przeleci go rumak rączy ) Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: Milarka :)))))))))) 01.11.04, 09:19 umasumak napisała: > Poprostu wymiękłam! Milarka! Jesteś królową bzdurnych moskalików ) > Wiem, że mama tu niejedna wziąć ten tytuł by mi chciała ale, że ja jestem wredna mówię więc: "takiego wała!!!" Kto mi powie, że ten tytuł świetnie do mnie nie pasuje temu wkrótce do odbytu wejdzie mój puszysty wujek Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Milarka :)))))))))) 01.11.04, 23:40 Ja o tytuł bym walczyła ale jestem dość strachliwa. Groźba taka straszna była, aż zjeżyła mi się grzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Milarka :)))))))))) 01.11.04, 23:49 Kto mnie dziś otyłym wujem za pisanie bzdurek straszy, temu Rumcajs z innym zbójem nasypią w biustonosz kaszy. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O wyjezdzie 30.10.04, 17:02 Edzio musi jechac zaraz, a że drogi ma kawałek już zakłada buty, kurtkę wróci do Was w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Znowu o korzonku 01.11.04, 00:00 A ja dziś przez dzionek cały zabiegana strasznie byłam. Urodzinki córcie miały, więc wierszyków nie tworzyłam. Ale fajnie, że korzonki nie chcą wam się wybić z głowy. Więc dobranoc, drogie panie, Mój korzonek już gotowy Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o dzieciach Wegatki :) 01.11.04, 01:18 Kto Wegatki dzieciom wnet nie pogratuluje temu stary wrzecion we łbie dziurę wypruje Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Życzenia :)) 01.11.04, 01:26 nie chce ja mieć we łbie dziury wyprutej wrzecionem więc moc życzeń przesyłam i zwiewam zaraz traktorem Leecz zanim maszyna ta, w dal mnie stąd uniesie, zaśpiewam jeszcze "Sto lat" aż usłyszą mnie w lesie! Niech dzieciąteczkom Wegatki Los niesie co najlepsze Kto powie "Nie" - tego łapki oberwą wnet karniszem Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: o dzieciach Wegatki :) 01.11.04, 09:07 Dziury w głowie mieć nie będę bo do życzeń się przyłączam dużo szczęścia życzę pędem mnóstwo ciepłych chwil i słońca Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa o przestoju na wątku 01.11.04, 09:27 Nareszcie ktoś się odezwał Byłam co dzień tu chwilę Nikt nic nie pisał sama nie wiem ile Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs znikam po troszke 01.11.04, 20:36 co raz mniej wierszykow pisze bedzie gorzej wciaz i wciaz a kto na mnie sie obrazi w pupe go ukasi waz jutro ide znow do pracy ciezko bedzie mi rymowac i choc czas to bedzie trudny prosze ze mnie nie zartowac Ja tu zerkne czasem z zadka i zobacze co piszecie a jak watek gdzies mi zginie to Wy tez pozalujecie Papapa Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O wykruszaniu 02.11.04, 10:46 Coś się nam e-mamy z wątku powolutku wykruszają kto tu zaraz nie powróci tego pieski wnet obszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: O wykruszaniu 02.11.04, 10:52 Groźba jest to niesłychana każdy by się jej przestraszył lecz nie wróci tutaj z rana ten, kto groźby nie zobaczył Pieski zatem się szykują bo robotę będą miały mamy gróźb twych nie czytują dawno tu nie zaglądały Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: O wykruszaniu 02.11.04, 10:58 Ale parę mam zostało w tym i ja - jak widać tutaj a kto powie, że to mało w tego rzucę mego buta Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Milarce 02.11.04, 11:01 O Milarko, jak to miło że mi towarzyszysz dzisiaj kto się śmieje, temu zaraz stłukę moją pięścią pysia. Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: O wykruszaniu 02.11.04, 11:01 w siebie rzucać ja nie będę a więc mówię - mało nas tu kto nie włączy się tu pędem spotka zbójów jedenastu Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O mych wdziękach 02.11.04, 10:58 Kto się śmieje, że mój małżon jest wrażliwy na me wdzięki, zmienię nicka z "edzio_grubas" na "edward_nożycoręki". Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Poplakalam sie ze smiechu... 02.11.04, 11:11 liście z drzew opadają i fajnie szeleszczą pod nogami kto nie lubi jesieni niech się smaży pod palmami. Odpowiedz Link Zgłoś
milarka o pracy 02.11.04, 11:13 Kto mi w czasie pracy każe dużo pracy wykonywać ten już wkrótce w ciemnym barze będzie wolno dogorywać Moskaliki sobie tworzę to ciekawsze jest niż praca kto zaprzeczy temu orzeł w domu wszystko powywraca Zresztą przyznam wam się szczerze, że roboty teraz nie mam więc kto się za donos bierze niech go zaraz złapie trema Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: o pracy 02.11.04, 11:19 donosu ja nie uczynię nawet gdybym bardzo chciała niestety, nie potrafię taką mnie mama wychowała. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: o pracy 02.11.04, 11:23 Przerwa śnadaniowa skończona czas wrócić do pracy bo pod koniec miesiąca zabraknie na koncie kasy. Kto dziś ma dzień ciężki -głowa do góry me panie bo przyjdzie edzio-nożycoręki i spuści ostre lanie. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o wątku 02.11.04, 13:12 Kto tu powie, że ten wątek nie ruszy do przodu żwawo, tego ksiądz w wielki piątek przeleci w rowie niemrawo Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: o wątku 02.11.04, 14:28 Z księdzem przyjemności nie chcę Więc ten wątek pcham do przodu Może jakaś bzdurka zechce przyjść do głowy zamiast lodu Bzdurka piękna wyszła mi tu wszak już tytuł mam przyznany A kto powie mi - 'Bez kitu' temu wiecie - dwa banany... Dwa banany - to jest wszakże jedno wielkie złe narzędzie Kto nie wierzy - zginie w łagrze i porannym mrokiem będzie Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o wątku i przeciągu :)) 02.11.04, 13:29 Kto się uprze nieroztropnie nic w tym wątku już nie pisać tego dorwie przeciąg w oknie i w uchu mu będzie gwizdać Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 Po Świętach 02.11.04, 15:00 Witam witam Drogie Panie Widzę wątek aktualny Kto podważy moją tezę Sprzedadzą mu starą bezę Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Beza 02.11.04, 15:07 Stara beza, rzecz to straszna Kto śmie wątpić w madrość tą? Jeśli tak, niech go złapie mina kwaśna i poślubi go na wieki pstrąg Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Na razie... 02.11.04, 15:18 Idę z pracy już do domu bo mnie gardło bardzo boli a kto za mną nie zatęskni walnie się o róg bawoli Znowu zajrzę do was wkrótce może jutro, może dzisiaj Kto zaprzeczy ten na łódce spotka okrutnego misia Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 Re: Na razie... 02.11.04, 16:02 A ja gości się spodziewam Mówią że utknęli w korku Kto przestanie się udzielać Kupi sobie kota w worku Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Katar 02.11.04, 19:30 A kto powie, że mi katar natychmiast się nie skończy Ten wydzwoni nogą w grata i komputer mu się wyłączy Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Milarce i Umie 02.11.04, 19:35 A kto zaraz złych bakcyli precz od nas nie przepędzi tego dopadnie stado goryli i w starym kominie go uwędzi Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Umie i trumnie :)) 02.11.04, 19:40 Kto śmiały powie o Umie że moskali pisać nie umie tego po niedzielnej sumie zamkną za karę w trumnie Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: O Umie i trumnie :)) 02.11.04, 19:59 nikt nie powie o Umie ze moskalików pisać nie umie bo nie chce siedzieć w trumniw w samo południe nikt nie powie o żadnej e-mamie że jej moskaliki wychodzą nie składnie bo wtedy w trumnie przeleży nie tylko po sumie, lecz 1000 pacierzy ! A teraz idziemy się kąpać bo woda nam wystygnie A kto nie lubi się pluskać w wannie zje go ksiądz robak nachalnie Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O Umie i ... 02.11.04, 22:19 Ja powoli odchodzę Ale jeszcze cos napisze Uma w końcu wróciła Wątek obudziła Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o fryzurze Danwik :)) 02.11.04, 19:55 Kto choć raz zakrzyknie: "Danwik ma brzydką fryzurę" Tego dopadnie wielka ćma i wraz z nią straszny krogulec! Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: o fryzurze Danwik :)) 03.11.04, 10:05 Danwik piękną jest kobietą cudną nową ma fryzurę Kto zaprzeczy, temu fetą wysmaruję partyturę Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: o fryzurze Danwik :)) 03.11.04, 10:16 Groźba straszna to zaiste partytura z serem fetą Drży ten co w poranek mglisty nie zachwycił się Danwikową fotą Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Ja tu piszę zamiast spać 03.11.04, 01:04 Kto powie, że na moskale już jest bardzo późna pora, temu łyżką łeb rozwalę i w nos wsadzę kalafiora. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Ja tu piszę zamiast spać 03.11.04, 01:14 Komu liście kolorowe w parku się niepodobają, temu ptak nasra na głowę i obsika nogę zając. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Ja tu piszę zamiast spać 03.11.04, 01:20 Kto mi powie, że ja nocą straszne tu głupoty piszę, temu tak się nogi spocą że zabiją smrodem myszę. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Ja tu piszę zamiast spać 03.11.04, 01:24 Kto śmie twierdzić, że wegatka kleci coś po akloholu, tego dzieciaków gromadka uwięzi w strasznym przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Ja tu piszę zamiast spać 03.11.04, 01:32 Kto odważy się spać w nocy gdy wegatka wiersze kleci temu przyśni się ropucha, która doń na miotle leci. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Ja tu piszę zamiast spać 03.11.04, 01:43 Ja tu siedzę, bzdury gadam. Kto by chciał mnie za to skarcić, Temu z Plebanii ksiądz Adam wsypie pinezki do gaci. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Ja tu piszę zamiast spać 03.11.04, 01:51 Chyba lustro tu postawię, żeby było z kim pogadać, lecz już sama się nie trawię. No, wegatka, czas stąd spadać. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Wegatce 03.11.04, 07:11 kto tu powie, że Wegatka mało dla wątku Edka robi tego dorwie stara kołatka i zdzieli go prętem po głowie Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Ciężarówce i jej córeczce 03.11.04, 07:08 Kto zaprzeczy, że cudną ma córeczkę Ciężarówka temu w gaciach bomby wybuchną na trasie koło Gródka Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: O Ciężarówce i jej córeczce 03.11.04, 07:13 Kto naszej Ciężarówce córki nie pogratuluje tego złapią w ciemnym lesie strasne i groźne szczeżuje Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: O Ciężarówce i jej córeczce 03.11.04, 12:07 A kto naszej Cięzarówce córki nie pogratuluje, Temu wielka ciężarówa zaraz w tyłku zaparkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Ciężarówko - gratulacje !!! 03.11.04, 12:10 Ciężarówko nasza droga gratulacje Ci składamy. Niechaj córcia rośnie zdrowa Napisz o Niej coś - czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Ciężarówko - gratulacje !!! 03.11.04, 12:52 Ciężarówko - gratuluję !!!! zajrzyj tu czasami pochwal córcią się koniecznie i nowymi nikami wszak "ciężarek" wyszedł z brzuszka teraz częściej jest na rękach ku radości swojej mamy która pewnie z dumy pęka Kto zapomni ukłon zrobić w stronę córci ciężarówki zjedzą go niechybnie wkrótce mrówki - wsuwki - puste główki Odpowiedz Link Zgłoś
milarka do Umysumak :-) 03.11.04, 08:56 A kto dziecko swe futruje tabletkami nasennymi ten niedługo się już struje parówkami zepsutymi Odpowiedz Link Zgłoś
milarka O nowej fryzurze Anielki 03.11.04, 09:19 A kto powie, że Anielka nie ma cudnych dwóch kucyków Temu wnet pewna Angielka Wrzaśnie w ucho "Kukuryku" Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Milarce 03.11.04, 12:53 Jeszcze raz powie mi Milarka Że piszę o mym dziecięciu nieprawdę to wrzucę ją dzisiaj do garnka i przepyszną z niej zrobię potrawę Odpowiedz Link Zgłoś
milarka o wątku "Dziewczyny ale ja mam dobrze" :-) 03.11.04, 14:39 A kto dzisiaj w Umy wątku parę słówek nie dopisze temu w domu już od piątku pękać będą stare klisze Kto nie powie, że Anielka to anielsko śpiące dziecię tego wielka wnet farelka walnie w głowę, potem zmiecie Kogo Uma wkurza dzisiaj swoim szczęściem niepojętym tego wkrótce ciotka Krysia kopnie z całej siły w pięty Odpowiedz Link Zgłoś
milarka O wątku "Jak dziecko znalazło się w brzuszku" 03.11.04, 14:52 A kto o bocianu gada że dzidziusie nam przynosi Tego wyślę do sąsiada który wszystkich w mig roznosi Kto o dziecku doda później, że wychodzi nam przez pępek tego wszystkie w kraju kuźnie zmienią wkrótce w nerwów kłębek Które dziecko spyta mamę czy jest w łóżku bardzo dobra tego wciągnę wnet pod tamę tam gdzie mieszka groźna kobra Odpowiedz Link Zgłoś