Dodaj do ulubionych

Panele winylowe

02.09.17, 23:05
Czy któraś z emam/ematek zna to od strony praktycznej?
Chciałabym kupić i położyć na stare kafelki u mamy której zależy na szybkim pseudo remoncie, obecne kafelki nie nadają się do malowania (tak jak zrobiłam to u siebie).
Szukam więc innych rozwiązań.
Na ścianie i podłodze.
Ktoś poradzi, podpowie, podzieli sie doświadczeniem ?

Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • krisdevalnor Re: Panele winylowe 03.09.17, 01:00
      Ja mam w calymi mieszkaniu z wyjatkiem kuchni i lazienki, jasnoszare, imitacja drewna (z rowkami)
      Wygladaja super (chociaz w kilku miejscach pan, ktory je kladl powinien sie lepiej przylozyc do roboty) przyjemnie sie po nich chodzi bo sa cieplejsze niz panele, jezeli ktorys sie zniszczy to zawsze jest mozliwosc latwego wyjecia go i zamienienia na inny z mniej widocznego miejsca. Minusem jak dla mnie jest ich czyszczenie tzn. latwo je oczywiscie przeleciec mopem ale niestety brud wlazi w te cholerne rowki i tylko miejscowe szorowanie na kolanach pomaga.
      • gingers73 Re: Panele winylowe 03.09.17, 07:56
        Dzięki
        Tylko ja poza kawałkiem podłogi jak to w łazience planuje położyć je na ścianach
        Czy ktoś ma lub widział takie rozwiązanie
        Poza programem w HGTV
        • aankaa Re: Panele winylowe 12.11.17, 00:38
          ściany - mam w łazience od wielu lat, położone poziomo
          nie narzekam, myje się o wiele łatwiej niż kafle (nie ma fug)
    • bukolus Re: Panele winylowe 11.11.17, 23:59
      witam, polozylem panel winylowe 2lata temu i chyba zle polozylem bo się rozchodzą na węższym boku, prawie wszędzie, nie bardzo wiem dlaczego, kazda rada pomoze, co z tym zrobić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka