milka_milka 06.10.17, 23:39 kultura.gazeta.pl/kultura/7,114526,22478066,zespol-ze-szczecina-nagral-swoja-wersje-utworu-depeche-mode.html#Czolka3Img Lepsze niż oryginał? Akurat to jedna z moich ukochanych piosenek (oryginał oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karme-lowa Re: Fanki DM - widziałyście? 07.10.17, 10:31 Widziałam. Fajne babki☺. Ale nikt nie przebije oryginału😘. Ps. Jedziesz na lutowy koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Fanki DM - widziałyście? 07.10.17, 10:46 O, widziałam i myślałam nawet o założeniu wątku i spytaniu fanek DM o opinię Bo ja uważam, że to jest zwyczajnie niedobre. Może i fajne, taka zabawna ciekawostka - ot co. Wysłuchałam tego z niedowierzaniem i fascynacją - bo najpierw naczytałam się peanow i oczekiwałam jakiegos pomysły zwalającego z nóg. A tu kicha. No dobra, ja nie znam się na muzyce, nie potrafię ocenić wokalistow (chyba, że ktoś jest wyjątkowo denny i fałszuje tak, że pies chowa się pod stołem) - zawsze się do tego przyznawałam. Niech mnie ktoś uświadomi, że i tym razem się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Fanki DM - widziałyście? 07.10.17, 12:54 No jednak nie. Niedobre. Zabawne, ale niedobre. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Fanki DM - widziałyście? 07.10.17, 13:10 Ciekawe i fajne o tyle, że repertuar się poszerza. Źle nagrane, z pogłosem, jakościowo wysiada z każdą oryginalną wersją. Już można się było postarać, skoro miało iść w świat. Ale przede wszystkim uderza nieadekwatność, no, ludzie! Taki tekst i do tego te uśmiechy i majtanie spódnicami jak przy jakiejś przepióreczce, co uciekła w proso? Nienienie. Ale ja nie jestem fanką, tylko lubię Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Fanki DM - widziałyście? 07.10.17, 13:03 Ja mysle, ze gdybys uslyszala oryginal nagrany tak jak ten cover - jeden mikrofon, wszystkie zaklocenia dobrze slyszalne, zly balans i generalnie po amatorsku w kazdym calu, to bys sie zlapala za glowe i spytala "co to k...a jest!?!". Poz tym oceniac nie bede, bo nie jestem psychofanka DM Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: Fanki DM - widziałyście? 07.10.17, 13:27 nie jestem wielką fanką, ale zgadzam się to jest taka zabawna podróbka Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Fanki DM - widziałyście? 07.10.17, 14:25 W taki razie po co to robić i upubliczniać? Cover nie musi być chałupniczą amatorszczyzną, a jesli jest, powinien czymś to rekompensować. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Fanki DM - widziałyście? 07.10.17, 14:19 Jest to jedyny utwór DM, którego serdecznie nie znoszę. Tego wykonania nie posłucham, bo nie chcę sie katować. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Fanki DM - widziałyście? 07.10.17, 14:21 Dla mnie to nie do zniesienia, sorry, przy całym szacunku dla wysiłku pań. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Fanki DM - widziałyście? 07.10.17, 14:38 Nie, nie i jeszcze raz nie. I to wysłano na oficjalną stronę DM? Rany boskie, przecież Gahan już kilka razy próbował się zabić, jak można wystawiać go na takie ryzyko? Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Fanki DM - widziałyście? 07.10.17, 14:49 Sami sobie winni. Czytałam, że pozwolili swoim fanom administrować zespołowym fanpagem. A jedna z ludowych śpiewaczek należy do tejże własnie uprzywilejowanej grupy i postanowiła podzielić się własnym wykonaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Fanki DM - widziałyście? 07.10.17, 14:54 No to można mieć tyko nadzieję, że oni na tą stronę nie zaglądają i nigdy tego nie usłyszą. Ani to bowiem cover ani ludowa wersja, ot dziewuchy wypiły za dużo wódki i w napadzie pijackiej odwagi coś tam zaśpiewały.... Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Fanki DM - widziałyście? 07.10.17, 14:56 Nie, taki utwór w wersji hopsa, hopsa Odpowiedz Link Zgłoś