Dodaj do ulubionych

Stranger things

26.10.17, 12:26
Też odliczacie? Juz jutro startuje 2 sezon smile
Obserwuj wątek
    • dyzurny_troll_forum Re: Stranger things 26.10.17, 13:11
      kopiko-lol napisała:

> Też odliczacie?

Nieeeeeeee
    • kaka-llina Re: Stranger things 26.10.17, 13:13
      kurcze miałam jutro sprzątać....
    • capa_negra Re: Stranger things 26.10.17, 13:16
      Nie mogę się doczekać
    • psiamama6 Re: Stranger things 26.10.17, 13:52
      Kocham ten serial!!
      • psiamama6 Re: Stranger things 26.10.17, 13:54
        A nie, jednak o inny mi chodziło wink)
        • zeldaf Re: Stranger things 29.10.17, 23:13
          "Better things"? Też go uwielbiam.
    • conena Re: Stranger things 26.10.17, 13:56
      jestem w połowie mindhunters, jak tylko skończymy, jedziemy ze ST, już przebieram nóżkami smile
    • saszanasza Re: Stranger things 26.10.17, 13:57
      No czekamy, czekamy!
    • saszanasza Re: Stranger things 26.10.17, 14:00
      I jeszcze na "The 100" czekamy i na "Opran Black" i na "Between", bożusiu, ja kurna ciągla na coś czekam, pewnie dlatego nie mam na nic czasu!big_grin
      • sky.83 Re: Stranger things 26.10.17, 16:54
        Szczerze ten serial to żaden szał... Nie rozumiem jego popularności
        • kagrami Re: Stranger things 27.10.17, 09:27
          Jeżeli piszesz o The 100 - to jest to tak, że trzeba "przemęczyć" 1 sezon. Ja myślałam że nie wytrzymam, ale moje dzieci mnie namówiły, że będzie dużo lepiej i potem było smile Tak samo Breaking Bad - pierwsze kilka odcinków takich sobie a potem CZAD.
      • karotka_plus Re: Stranger things 28.10.17, 18:56
        saszanasza napisała:

> I jeszcze na "The 100" czekamy i na "Opran Black" i na "Between", bożusiu, ja k
        > urna ciągla na coś czekam, pewnie dlatego nie mam na nic czasu!big_grin
        >

Orphan Black już dawno był i się skończył i nie wróci niestety. Piąty sezon był ostatnim.
    • ira_08 Re: Stranger things 26.10.17, 17:20
      Piwo się chłodzi smile
    • krisdevalnor Re: Stranger things 27.10.17, 03:53
      Odliczam od kiedy podali date 2 sezonu😉 Martwie sie tylko, ze mnie moja silna wola zawiedzie i zamiast dawkowac po jednym, no, maksymalnie po dwa odcinki to rzuce sie na wszystko jednym ciagiem...
      Nie pamietam serialu, ktory bym z takimi emocjami ogladala. THE BEST.
    • kaka-llina Re: Stranger things 27.10.17, 08:58
      Nie ma jeszcze sad
    • kagrami Re: Stranger things 27.10.17, 09:25
      Taak, ja odliczam ale chyba wolę oglądać wszystkie odcinki sezonu na raz. Właśnie skończyłam Breaking Bad jednym ciągiem w 2 tygodnie. Zaczęło się Riverdale po jednym odcinku na tydzień sad to czekanie nie jest ok. A czy ktoś wie czy Stranger Things będzie "dawkowane" czy cały sezon na raz?
      • kaka-llina Re: Stranger things 27.10.17, 09:45
        cały sezon na raz
        • kaka-llina Re: Stranger things 27.10.17, 09:46
          I juz jest smile
    • kaka-llina Re: Stranger things 28.10.17, 11:28
      I jak wrażenia?
      • krisdevalnor Re: Stranger things 28.10.17, 15:57
        Obejrzalam 3 odcinki. Jestem zalamana, ze zostalo juz tylko 6😐 Jak dla mnie super, po prostu najlepszy serial.
        • kopiko-lol Re: Stranger things 29.10.17, 14:52
          Super wink 2 wieczory i znowu trzeba czekać dlugo na kolejny sezon wink
          Szkoda ze tak dobrych seriali, jest tak mało
    • ludborka Re: Stranger things 28.10.17, 22:19
      Właśnie oglądam ostatni odcinek ☺
      Cały dzień wyjęty z życiorysu 😃
      • weronika.slowik Re: Stranger things 07.11.17, 09:54
        Jak wyjęty? Toż to świetnie spędzony czas big_grin
    • lady_mary Re: Stranger things 28.10.17, 23:02
      Czy ten serial jest straszny? Kusi mnie, widzę że wiele osób się zachwyca, ale ja nie lubię się bać.
      • krisdevalnor Re: Stranger things 28.10.17, 23:20
        lady_mary napisał(a):

> Czy ten serial jest straszny? Kusi mnie, widzę że wiele osób się zachwyca, ale
        > ja nie lubię się bać.
        >

Ja nie ogladam z reguly strasznych filmow bo sie potem boje😉 ale to spokojnie dalam rade sama i to w nocy kiedy w koncu wszyscy laskawie w domu posneli. Sa momenty napiecia ale jest to napiecie stworzone klimatem, muzyka, no i sama niesamowita historia a nie wybebeszonymi flakami czy czyms w tym rodzaju. Ogladnij, ogladnij - nie pozalujesz. Ach, zazdroszcze kazdemu, kto bedzie to ogladal po raz pierwszy...
        • lady_mary Re: Stranger things 29.10.17, 13:58
          Ja też cykor wink Dodaję do kolejki, najpierw muszę skończyć Breaking Bad (tak, wiem, jestem ostatnią osobą na świecie, która jeszcze tego nie obejrzała).
          • krisdevalnor Re: Stranger things 29.10.17, 22:50
            lady_mary napisał(a):

> Ja też cykor wink Dodaję do kolejki, najpierw muszę skończyć Breaking Bad (tak, w
            > iem, jestem ostatnią osobą na świecie, która jeszcze tego nie obejrzała).

Nie jestes. Ja nawet nie zaczelam😉
          • kagrami Re: Stranger things 30.10.17, 21:17
            Ale Breaking Bad super nie? Podniosl serialowa poprzeczke.
            • lady_mary Re: Stranger things 30.10.17, 22:26
              Super, drugi sezon zrył mi psychikę wink Jestem na ostatnim i póki co najsłabszy, chociaż scena jak jedzą "przepyszną fasolkę" na kolację wybitna, uśmiałam się do łez. Liczę, że jeszcze się rozkręci.
              • kagrami Re: Stranger things 30.10.17, 23:17
                Zazdroszcze ci ze jeszcze reszty nie widzialas 😃
              • kagrami Re: Stranger things 30.10.17, 23:17
                Zazdroszcze ci ze jeszcze reszty nie widzialas 😃
                • lady_mary Re: Stranger things 31.10.17, 08:24
                  Nie jesteś pierwszą osobą, która mi to mówi.
                  kagrami napisała:

> Zazdroszcze ci ze jeszcze reszty nie widzialas 😃
                  >
          • claudel6 Re: Stranger things 24.11.17, 17:14
            ja się bałam.
    • kagrami Re: Stranger things 30.10.17, 21:15
      Jak wam sie podoba? Moje nastolatki juz widzialy i zachwycone. A mi sie nudzi 😔 ogladam 5 odcinek z 9 i czy jeszcze bedzie cokolwiek ciekawego??? To dla mnie jak podroba Silent Hill, serialu Wonder Years i jeszcze motyw z E.T. Ogolnie d''oopy nie urywa. Pierwszy sezon byl lepszy. Jak uwazacie?
      • capa_negra Re: Stranger things 31.10.17, 00:42
        Po 4 odcinkach mam podobne wrażenie
      • owmordke Re: Stranger things 24.11.17, 00:25
        Ja ogladam i co chwila sie lapie na tym ze gdzies to juz widzialam. Silent Hill (chyba najbardziej), Goonies, Half Life, Resident Evil, The Mist, The Thing, Under the Skin...

Jakos mnie nie zachwyca.
    • eliszka25 Re: Stranger things 31.10.17, 01:15
      wlasnie skonczylismy ogladac drugi sezon. za krotki byl!!!!

przynajmniej zakonczenie wyraznie pokazuje, ze bedzie sezon trzeci wink
      • minor.revisions Re: Stranger things 31.10.17, 02:47
        Nie tylko zakończenie, założę się że to co Dustin wsadził do lodówki to "wystrzeli" w następnym sezonie. No i to co ich oszczało dwa razy.
        • kagrami Re: Stranger things 31.10.17, 07:38
          No przecież to lubi zimno, nie? Zregeneruje się.
        • eliszka25 Re: Stranger things 31.10.17, 07:41
          to w lodowce, bylo niby niezywe, ale kto to wie. choc na koniec w sumie pokazywali, ze wszystkie demo-dogi padly, wlacznie z dartagnianem. o tym opryskaniu w tunelach zapomnialam, to sie moze jak najbardziej za jakis czas "obudzic". natomiast koncowka wyraznie pokazala, ze to jeszcze nie koniec.
          • conena Re: Stranger things 31.10.17, 07:48
            dziewczyny, nie zdradzajcie zakończenia, pliiiiis! domyślam się jak się zakończy, wiadomo, ale wiecie rozumiecie wink albo chociaż oznaczajcie posty w tytule, że spojler.
            • eliszka25 Re: Stranger things 31.10.17, 08:06
              masz racje, przepraszam, juz sie poprawiam i wiecej nie bede smile
              • conena Re: Stranger things 31.10.17, 08:37
                smile
          • minor.revisions Re: Stranger things 31.10.17, 12:18
            No właśnie się nad tym wczoraj zastanawialiśmy. No bo niby wszystkie padły ale wiesz, strzelba na ścianie została powiększona, że się tak metaforycznie wyrażę. Może przez to że jest w lodówce, czyli się zakonserwuje, ożyje w przeciwieństwie do innych, gdy ktoś otworzy tunel.
          • minor.revisions Re: Stranger things 31.10.17, 12:20
            No producenci powiedzieli ze jest planowanych kilka sezonów więc na pewno coś tam ożyje.
            • saszanasza Re: Stranger things 31.10.17, 12:26
              minor.revisions napisała:

> No producenci powiedzieli ze jest planowanych kilka sezonów więc na pewno coś t
              > am ożyje.
              >

No ale nie macie wrażenia, że jeżeli fabuła nadal będzie skonstruowana wokół zamkniętego/otwartego tunelu i ciągle tych samych "zwierzątek", to nic ciekawego z tego nie wyniknie. Ja również uważam pierwszy sezon za fajny, drugi niestety jest nudniejszy, przewidywalny, trzeciego sobie nie wyobrażam. Nie wyobrażam sibie, co mogłoby się wydarzyć, żeby mnie zainteresować, ale wiem, że to na pewno nie będzie "ożyły pies" wyskakujący z lodówki cioci.
              • minor.revisions Re: Stranger things 31.10.17, 14:18
                Nie wiem co będzie, ale na pewno nie wsadzili tam psa do lodówki bez dalszego ciągu tego wątku ot tak, bo chcieli wydłużyć epizod o dwie minuty.
                • saszanasza Re: Stranger things 24.11.17, 10:35

> Nie wiem co będzie, ale na pewno nie wsadzili tam psa do lodówki bez dalszego c
                  > iągu tego wątku ot tak, bo chcieli wydłużyć epizod o dwie minuty.
                  >

Może w kolejnym sezonie udomowią go i wspólnie będą się bawić na podwórkutongue_out
      • dyzurny_troll_forum Re: Stranger things 31.10.17, 14:21
        eliszka25 napisała:

> przynajmniej zakonczenie wyraznie pokazuje, ze bedzie sezon trzeci wink

Wystarczy otworzyć imdb, żeby wiedzieć, że będą jeszcze przynajmniej dwa.
    • leyre1 Re: Stranger things 31.10.17, 07:44
      Też odliczacie? 

????
      Oczywiscie ze nie. Nie podoba mi sie zupelnie.
    • bei Re: Stranger things 31.10.17, 07:55
      Pierwszy lepszy, ale cóż, czekam na trzeci😊
      • fornitta69 Re: Stranger things 23.11.17, 23:33
        Wlasnie skonczylam drugi ogladac i moim zdaniem sie do pierwszego nie umywa. Jeszcze tak do polowy jest ok a potem juz coraz gorzej. A ta cala Max to wkurzajaca i niepotrzebna postac ;p
        • krisdevalnor Re: Stranger things 24.11.17, 01:47
          Tez uwazam, za Max i jej brat-psychol sa zupelnie zbedni. W pierwszym sezonie nie bylo ani jednej sceny, ktora bylaby niepotrzebna, w drugim zdecydowanie bym kilka wywalila.
          Mimo wszystko - i tak kocham, za klimat lat 80-tych, za aktorow, za emocje i ogolnie za caly pomysl. Teraz trzeba tylko poczekac kolejny rok...
          A czy na Netflixie polskim tez jest dostepny 7 odcinkowy Beyond Stranger Things? Aktorzy, Duffer brothers oraz rezyser opowiadaja o realizacji serialu, cos extra dla fanow!
          • beverlyja90210 Re: Stranger things 24.11.17, 02:21
            Nie gustuje w serialach dla dzieciaków nudaaa straszna
          • fornitta69 Re: Stranger things 24.11.17, 10:18
            A wytlumaczy mi ktos, dlaczego w drugim sezonie z matki Mike'a zrobili taka idiotke? W pierwszej serii to byla calkiem normalna kobieta przeciez.
            • krisdevalnor Re: Stranger things 24.11.17, 11:52
              fornitta69 napisała:

> A wytlumaczy mi ktos, dlaczego w drugim sezonie z matki Mike'a zrobili taka idi
              > otke? W pierwszej serii to byla calkiem normalna kobieta przeciez.

O, wlasnie.SPOILER SPOILER SPOILER

Ta rozmowa-flirt z psycholem byla zupelnie od czapy. To ja juz myslalam, ze podczas jej kapieli demo dog sie wladuje do wanny, ze bedzie jakas akcja, ze razem z tata Mike'a przezyja przygode zycia i ze moze w koncu gosciu oprzytomnieje a tu takie rozczarowaniesad
              Zamiast rozsadnej i normalnej kobiety dostalismy niewyzyta pinde.
              Caly watek z Max i jej bratem mi sie nie podoba, jest zupelnie niepotrzebny. Nic nie wprowadza do akcji poza jej rozciagnieciem. Wszystko potoczyloby sie tak samo gdyby ich nie bylo. Jak chcieli wprowadzic nowa laske dla Lucasa to mogli to zrobic jakos inaczej a nie tak na sile wprowadzac do paczki, lazic za nia, opowiedziec cala tajemnice. To nie pasuje do chlopakow jakich znamy z pierwszej czesci. Max mogla sie wplatac w cala historie przypadkiem a nie tak od samego poczatku.
              Brat zupelnie do odstrzalu. Po co scena jak go ojczym sprowadza do parteru? Po co mordobicie ze Stevem? Serio chlopak wlazi do czyjegos domu i rozwala wszystko, grozi, ze kogos zabije? To bylo niesmaczne, jak go tak tlukl na podlodze, drastyczne jakies, zupelnie inaczej pokazali scene bijatyki Steva i Johnatana w 1 czesci, tam to wygladalo normalnie.
              A propos Johnatana: w 1 czesci mieli wiecej "momentow" z Nancy niz w drugiej. Wolalam jego niz Steva ale teraz po zakonczeniu serialu chyba zmieniam zdanie i jestem w team Stevesmile
              Od momentu jak sie na siebie rzucili z Nancy (bardzo fajne to bylo, ach...jak on ja zlapal i tulil...) nic sie juz ciekawego nie wydarzylo, Johnatan nic ciekawego nie pokazal, nie odegral zadnej roli, nawet sie z Nancy nie pocalowali porzadnie...lipa.
              I jeszcze nie podobala mi sie muza po zakonczeniu odcinkow (no, poza Ghostbusters), wolalam jak lecial temat przewodni (uwielbiam, nawet telefon tak mi dzwoni)
              Poplakalam sie na koncu jak biedny Dustin dostal od wszystkich kosza, strasznie mi sie go szkoda zrobilosad
              Na szczescie Nancy uratowala sytuacje, fajnie postapila!
              Mike i Eleven cudni razem. Swietni aktorzy.
              • fornitta69 Re: Stranger things 24.11.17, 12:17
                Ja tez sie wtedy poryczalam- to byl jedyny raz, podczas calego serialu wink Maz mial ze mnie ubaw uncertain A jeszcze co do mordobicia Steve kontra psychiczny brat: idiotyczne bylo, ze trzech chlopakow stalo i patrzylo na to nie robiac NIC i dopiero Max powstrzymala brata. Durna byla ta scena, naprawde. Aha, Steve w drugim sezonie sie zrobil fajniejszy, bylo z nim troche humorystycznych scen i tez jestem teraz za nim- mysle,ze ten watek bedzie kontynuowany i Nancy bedzie jeszcze kilka razy zmieniac zdanie ktorego woli wink
                • krisdevalnor Re: Stranger things 24.11.17, 13:14
                  fornitta69 napisała:

> Ja tez sie wtedy poryczalam- to byl jedyny raz, podczas calego serialu wink Maz m
                  > ial ze mnie ubaw uncertain A jeszcze co do mordobicia Steve kontra psychiczny brat: id
                  > iotyczne bylo, ze trzech chlopakow stalo i patrzylo na to nie robiac NIC i dopi
                  > ero Max powstrzymala brata. Durna byla ta scena, naprawde. Aha, Steve w drugim
                  > sezonie sie zrobil fajniejszy, bylo z nim troche humorystycznych scen i tez jes
                  > tem teraz za nim- mysle,ze ten watek bedzie kontynuowany i Nancy bedzie jeszcze
                  > kilka razy zmieniac zdanie ktorego woli wink

Najsprawiedliwiej bedzie jak zamieszkaja we trojke i juz😃

Tak, naprawde fajne sceny byly ze Stevem w tym sezonie. Chociazby jak upychali zwloki w lodowce ("you will have to explain this to mrs Byers")

Przy jednej scenie wybuchnelam smiechem, tym razem z Hoppem i Bobem, podczas ratowania tego pierwszego. Spotykaja sie w tunelu, dookola oslizgle potwory, Bob wiodacy nudne, spokojne zycie nagle wplatany w nieprawdopodobna historie, inny wymiar i te sprawy a oni jak gdyby nigdy nic "Oh, hi Jim" "Hi Bob"😆😆 super to bylo.

Szkoda, ze pan Clark nie zostal jakos wlaczony do akcji.

Zastanawia mnie dlaczego po ucieczce z laboratorium stwory nie zaczely pozerac innych mieszkancow Hawkins tylko sie czaily na chlopakow i reszte.

• szarsz Re: Stranger things 24.11.17, 13:20
                    > Bob

Bob! Nie wiem, co ja niżej wyskoczyłam z Billem smile Bob był doskonały, żałuję, że już go nie będzie.
                    • krisdevalnor Re: Stranger things 24.11.17, 13:24
                      szarsz napisała:

> > Bob
                      >
                      > Bob! Nie wiem, co ja niżej wyskoczyłam z Billem smile Bob był doskonały, żałuję, ż
                      > e już go nie będzie.
                      Ha ha...dobrze, ze wyjasnilas bo "urzekajacy Bill" spowodowal u mnie lekka konsternacje i juz mialam sobie zanotowac: szarsz - psychopatka...unikac.😆
                      • szarsz Re: Stranger things 24.11.17, 13:51
                        > psychopatka

To możliwe big_grin Cały czas czekałam aż wyjdzie z niego ZŁO i jednocześnie chciałam, żeby pozostał takim zwykłym człowiekiem.
                    • lauren6 Re: Stranger things 24.11.17, 15:41
                      Nie Bob. Hobbit Sam.

Wkurzyłam się, że go zabili. Postać, która fajnie się rozkręcała i klops. Widocznie Winona, wg dalszego scenariusza, jest skazana na policjanta i Bob nie pasował im na dłuższą mete.
                      • fornitta69 Re: Stranger things 24.11.17, 15:47
                        lauren6 napisała:

> Nie Bob. Hobbit Sam.
                        >
                        > Wkurzyłam się, że go zabili. Postać, która fajnie się rozkręcała i klops.
                        Ha! Wiedzialam od poczatku,ze go zabija tongue_out
                      • krisdevalnor Re: Stranger things 24.11.17, 15:52
                        lauren6 napisała:

> Nie Bob. Hobbit Sam.
                        >
                        > Wkurzyłam się, że go zabili. Postać, która fajnie się rozkręcała i klops. Widoc
                        > znie Winona, wg dalszego scenariusza, jest skazana na policjanta i Bob nie paso
                        > wał im na dłuższą mete.

Racja, tez mi szkoda. I to jeszcze tak go zezarlo zeby nie pozostawic zadnych watpliwosci czy mogl przezycsad
                        Z nikogo innego w laboratorium potwory nie urzadzily sobie takiej uczty jak z biednego Boba. Chlip...
                        • fornitta69 Re: Stranger things 24.11.17, 15:56
                          Bo dobry tlusciutki byl big_grin
                          • krisdevalnor Re: Stranger things 24.11.17, 15:59
                            fornitta69 napisała:

> Bo dobry tlusciutki byl big_grin
                            😁
                      • minor.revisions Re: Stranger things 24.11.17, 16:57
                        Bob miał być w ogóle epizodyczny I jego główną rolą była rozmowa w samochodzie ("Go away!!"), ale Sean Astin stworzył tak fajną postać że dali mu większą rolę niż zamierzali.
                  • minor.revisions Re: Stranger things 24.11.17, 15:32
                    Stawiam na to, że pan Clark zostanie włączony do akcji w trzecim sezonie w związku z tym, co jest w lodówce pani Byers suspicious
                    • krisdevalnor Re: Stranger things 24.11.17, 18:32

> Stawiam na to, że pan Clark zostanie włączony do akcji w trzecim sezonie w zwią
                      > zku z tym, co jest w lodówce pani Byers suspicious
                      >
                      A wlasnie, myslicie, ze beda go tak trzymac w tej lodowce? Miedzy majonezem a serem?
                      • minor.revisions Re: Stranger things 24.11.17, 19:17
                        Myślę że Dustin go wyciągnie i zaniesie do szkoły a zwierzątko się obudzi gdy ktoś otworzy portal albo o bez okazji.
                      • minor.revisions Re: Stranger things 25.11.17, 21:46
                        Myślę że nie I że pan Clark zostanie wtajemniczony we wszystko, po tym, jak Bob zginął - myślę że nie bez powodu po jego śmierci było powiedziane, że to on zainicjował tę pracownię w szkole.
              • szarsz Re: Stranger things 24.11.17, 12:31
                > jestem w team Steve

Ja też. Ale od samego początku. I w ogóle wyjątkowo lubię większość aktorów, a to się rzadko zdarza. Bill mnie urzekł.
                Winona słabsza w drugim sezonie, w pierwszym bardziej mi się podobała.

Klimat lat osiemdziesiątych super!
                • koza_w_rajtuzach Re: Stranger things 24.11.17, 13:23
                  >> jestem w team Steve

> Ja też. Ale od samego początku.

Też tak mam. Ale to dlatego, że ten drugi chłopak jest wyjątkowo nieatrakcyjny.
                  • minor.revisions Re: Stranger things 24.11.17, 17:04
                    > Też tak mam. Ale to dlatego, że ten drugi chłopak jest wyjątkowo nieatrakcyjny.

Myślę że Jonathana coś zeżre. Może to z zamrażalnika suspicious
                    • krisdevalnor Re: Stranger things 24.11.17, 18:29

> Myślę że Jonathana coś zeżre. Może to z zamrażalnika suspicious
                      Tak, to bardzo prawdopodobne zwazajac na ostatnie wydarzenia - aktor grajacy Jonathana zostal odeslany do UK z lotniska w USA bo znaleziono u niego w walizce resztki narkotykow, teraz nie wiadomo czy dostanie pozwolenie na wjazd.
                • fornitta69 Re: Stranger things 24.11.17, 14:48
                  Winona dla mnie w drugim sezonie byla troche irytujaca, w pierwszym byla super. Nie wiem dlaczego... bo przeciez byla mniej wiecej taka sama w obu wink
              • julek_i_ja Re: Stranger things 24.11.17, 13:43
                "Brat zupelnie do odstrzalu. Po co scena jak go ojczym sprowadza do parteru?"
                Ta scena jest by wyjasnic jego "motywacje", ze niby dlatego jest takim potworem bo ojciec stosuje przemoc.
                W ogole mialam bardzo ambiwaletne odczucia wzgledem tej sceny, tzn. ok syn ma issues z powodu znecania i to moze tlumaczyc ze odreagowuje, ale czy gdybym byla tym ojcem, z takim synem psychopata, to czy nie probowalabym ostro go dyscyplinowac i czegos nauczyc (absolutnie nie popieram bicia). Moim zdaniem ojciec ma zamiary dobre tylko metody do bani.
                Podejrzewam ze rozwiniecie tych postaci (Max i brat) nastapi w kolejnych sezonach, bo na razie faktycznie czuc niedosyt i brak sensu w ich wprowadzeniu.
                A Dustina uwielbiam...
              • minor.revisions Re: Stranger things 24.11.17, 15:24
                Brat psychol został włączony do akcji bo chcieli mieć jakiegoś nastolatka który byłby negatywny i miał nim być Steve ale Steve po drodze się zrobił w porządku. Max była m. in. po to, żeby w El wzbudzić zazdrość (jakby nie było wchodzi w wiek nastolatkowy). Rodzice Nancy i Mike'a - w pierwszej części Nancy mówi o nich że to małżeństwo z rozsądku, ot tak "żeby mieć dom na cul-de-sacu. Zakładam, że
                • minor.revisions Re: Stranger things 24.11.17, 15:30
                  Urwało. Zakładam, że te wątki się rozkręcą. No i że siostra El się jeszcze jakoś pokaże.
                  • fornitta69 Re: Stranger things 24.11.17, 15:37
                    Tez bym chciala zeby ta jej siostra jeszcze wrocila, podobal mi sie watek z nia.
                    • krisdevalnor Re: Stranger things 24.11.17, 15:56
                      fornitta69 napisała:

> Tez bym chciala zeby ta jej siostra jeszcze wrocila, podobal mi sie watek z nia
                      > .
                      Prawda, niezle sztuczki potrafila uskuteczniac. Podobalo mi sie jak "zniknela" swoj gang przed policja.
                      • szarsz Re: Stranger things 24.11.17, 20:17
                        Śliczna była ta scena smile Mi się jeszcze bardzo podobała ta wprowadzająca ózemkę, na początku sezonu, ta z zawaleniem mostu, które na koniec okazało się być .. niczym.
                • fornitta69 Re: Stranger things 25.11.17, 21:57
                  minor.revisions
                  > . Max była m. in. po to, żeby w El wzbudzić zazdrość (jakby nie było wchodzi w
                  > wiek nastolatkowy).
                  Ej no, mogla byc zazdrosna o jakakolwiek epizodyczna dziewczyne. A Max zostala przyjeta do paczki i bedziemy ja musieli ogladac w kolejnym sezonie. No chyba,ze ja cos zezre big_grin
                  • krisdevalnor Re: Stranger things 26.11.17, 10:19
                    fornitta69 napisała:

> Ej no, mogla byc zazdrosna o jakakolwiek epizodyczna dziewczyne. A Max zostala
                    > przyjeta do paczki i bedziemy ja musieli ogladac w kolejnym sezonie. No chyba,z
                    > e ja cos zezre big_grin

Miejmy nadzieje😉 i psychola, koniecznie psychola tez!
    • fornitta69 Re: Stranger things 24.11.17, 15:40
      Z filmwebu: najwieksza tajembica "Stranger thins": co sie stalo z zolwiem, ktorego Dustin wyeksmitowal z terrarium?? Macie jakies pomysly? wink
      • fornitta69 Re: Stranger things 24.11.17, 15:41
        Sorry za literowki sad
        • szarsz Re: Stranger things 24.11.17, 15:44
          Dart zeżarł.
          • fornitta69 Re: Stranger things 24.11.17, 15:48
            Ze skorupa?
            • krisdevalnor Re: Stranger things 24.11.17, 15:58
              fornitta69 napisała:

> Ze skorupa?
              No wiesz, co to dla malego Demogorgona taka skorupa. Jak kosteczka dla pitbulla.
      • czarniejszaalineczka Re: Stranger things 25.11.17, 21:49
        to samo co z kotem
    • krisdevalnor Re: Stranger things 11.12.17, 22:39
      Dla tych co znaja angielski, umarlam🤣🤣🤣youtu.be/S-4rhjO6xYg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka