mallard 03.01.18, 20:00 Moja żona wybiera się z kumpelkami w najbliższą niedzielę do kina. Na Paddingtona... Pytanie jak w nagłówku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pocztarenata Re: Mam się niepokoić? 03.01.18, 20:02 Ale czym się niepokoisz? Przecież się nie zabuja w misiu Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennaburza1 Re: Mam się niepokoić? 03.01.18, 20:06 przetrzep jej kieszenie i zostaw tylko jedną piersiówkę. wiadomo, co na takim Paddingtonie będą wyrabiać? Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Mam się niepokoić? 03.01.18, 20:06 Twoja żona idzie do kina czy na film? Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Mam się niepokoić? 03.01.18, 20:13 iziula1 napisała: > Twoja żona idzie do kina czy na film? Do kina. Innej myśli nie dopuszczam. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Mam się niepokoić? 03.01.18, 20:15 Ten miś z tego co kojarzę przez cały film chodzi bez bielizny.... Ale jak do kina, to spokojny bądź Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Mam się niepokoić? 03.01.18, 20:08 Widzialam teraz w samolocie bezdzietne malzenstwo i kobieta miala taka zabawkowa poduszke w ksztalcie ksiezyca w czapce. Pewnie oni tez sie wybieraja na ten film. Tak mi sie przypomnialo Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Mam się niepokoić? 03.01.18, 20:16 To kino to przykrywka. Wiadomo, że w trakcie seansu telefonu nie odbierze..... a przez 2 godziny duuużo może się zdarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Tak pomyślałem, 03.01.18, 20:19 iż moja żona zawsze może się wykpić tym, że idzie zawodowo - jest wszakże przedszkolanką! Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: Tak pomyślałem, 03.01.18, 20:22 To tłumaczy czemu na męża wybrała sobie niuniusia siedzącego całymi dniami na babskich forach, lubi matkować. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Tak pomyślałem, 03.01.18, 20:28 stillgrey napisała: > To tłumaczy ... Przystanek, nie przelogowałaś się, czy alergia od kotów się wzmogła? Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: Tak pomyślałem, 03.01.18, 20:32 Największą alergię mam na mężczyzn, którzy nie szanują kobiet. Dziwi mnie, że wciąż siedzisz na forum, na którym zostały same odpady atomowe, a jeszcze bardziej, że ematki tak szybko zapomniały jakie masz o nich zdanie i ćwierkają sobie z Tobą w najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Tak pomyślałem, 03.01.18, 21:10 stillgrey napisała: > Największą alergię mam na mężczyzn, którzy nie szanują kobiet. No wyobraź sobie, że ja również mam na nich alergię. > Dziwi mnie, że wciąż siedzisz na forum, na którym zostały same odpady atomowe, ??? > a jeszcze bardziej, że ematki tak szybko zapomniały jakie masz o nich zdanie i > ćwierkają sobie z Tobą w najlepsze. Rety, dziewczyno, o co Ci chodzi?! Ty mnie z kimś pomyliłaś najwyraźniej! Gdybym nie lubił kobiet, nie zaglądałbym na babskie forum! Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: Tak pomyślałem, 03.01.18, 21:23 O cholera, mallard, najmocniej Cię przepraszam, to baltycki wypisywał takie bzdury o odpadach atomowych, a nie Ty. Wstyd mi teraz. Kliknij moje posty do kosza. Przepraszam jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Tak pomyślałem, 03.01.18, 21:49 stillgrey napisała: > O cholera, mallard, najmocniej Cię przepraszam, Nie ma sprawy Still, dobrze, że się dogadaliśmy . A tak na marginesie - nie wydaje Ci się, że jakiś Trójkąt Bermudzki pochłonął, czy inna amba zżarła Twój wcześniejszy post w tym wątku? (pytam proforma, bo nie był on z racji Twojej pomyłki zbyt sympatyczny ) Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Tak pomyślałem, 03.01.18, 21:56 Jakieś magiczne nożyczki wycinają niewygodne wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Tak pomyślałem, 03.01.18, 22:26 gaga-sie napisała: > Jakieś magiczne nożyczki wycinają niewygodne wypowiedzi. Tam na koniec zapytałem Still o jej zwierzątka, wymieniając ich nazwę, - może to dlatego? Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: Tak pomyślałem, 03.01.18, 22:35 Haha, myślisz, że to przez słowo kot? A na poważnie to bardzo dobrze, że post poleciał, bo mimo, że baltycki się zachował jak buc, to ja niepotrzebnie tak personalnie popłynęłam. Natomiast odpowiadając na Twoje pytanie o koty, to tak, znalazły świetne domy Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Tak pomyślałem, 03.01.18, 23:55 stillgrey napisała: > Haha, myślisz, że to przez słowo kot? Czy ja wiem? Dziwne jest to, że i Twojego postu też nie ma. A co do kolegi "morskiego", to nie znam jego dawniejszych wystąpień, ale obecnie jawi się jako w porzo gość. Natomiast pamiętam, że wpadał to też czasem jakiś "liściasty", może to on? Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: Tak pomyślałem, 03.01.18, 23:58 forum.gazeta.pl/forum/w,396,165332966,165332966,Kiedys_durne_baby_rozpieprzyly.html Sam zobacz. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Tak pomyślałem, 04.01.18, 00:04 Still, ja tu nie widzę pogardy dla kobiet jako takich, no z tymi odpadami rzeczywiscie pojechał, ale może to taki sposób zmobilizowania, takie "kołczowanie"? Odpowiedz Link Zgłoś
mallard apropos emagla 04.01.18, 00:15 - byłem na tym forum niejako honorowym gościem, gdyż jak mi któraś z forumek wyjaśniła, ponoć byłem jego nieświadomym pomysłodawcą. A było to tak, że kiedyś dawno temu, z ciekawości zajrzałem tu, na emamę, myśląc, że będzie o "zupkach i kupkach" i doznałem szoku: kłótnie i wyzwiska, ktoś tam chce zepsuć działająca lodówkę, żeby mąż zgodził się na kupno nowej itd, itp. Umieściłem wtedy wątek, w którym napisałem, że według mnie, to forum powinno się nazywać emagiel, nie emama. No i któraś koleżanka pomyślała: "a świetny pomysł!" Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Mam się niepokoić? 03.01.18, 22:29 No jeśli przyprowadził ze sobą gadajacego misia to wykup dodatkowe ubezpieczenie domu😁 Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Mam się niepokoić? 03.01.18, 22:37 Myślę,że mozesz potraktować wyjście żony do kina, jako wyjście służbowe. W końcu, chyba musi być na bieżąco? (Przedszkolanką jest chyba?) Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Mam się niepokoić? 03.01.18, 22:39 o kurcze, przepraszam. Nie docztałam wcześniejszego Twojego postu. Cały dzień przy mikroskopie siedziałam i w oczach mi się już mieni.... Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Mam się niepokoić? 03.01.18, 23:47 kochamruskieileniwe napisała: > Cały dzień przy mikroskopie siedziałam i w oczach mi się już mieni.... To czemu takie małe pierogi robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Mam się niepokoić? 03.01.18, 23:10 E tam, najwyżej zaśnie w kinie. Obsługa ją obudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Mam się niepokoić? 04.01.18, 00:20 bylam przed swietami z dzieciorem i jego ojcem. Obsmialismy sie jak norki. Jesli lubi Family Movies to jej sie bedzie podobac. W misu sie moze jednak zakochac wiec jest pewne ...zagrozenie lol Odpowiedz Link Zgłoś