a1ma 09.01.18, 23:07 Potrzebuje torebki do pracy, sporej, która pomieści na co dzień laptopa i trochę gratów, najchętniej od polskiego producenta, koniecznie z zamykanej i z kilkoma kieszeniami (nie jeden worek z kieszonka na telefon). Ma mieć efekt wow Polecicie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olafowamama Re: Torebka z efektem WOW 09.01.18, 23:13 ...images/mvCgm7 Nie ma osoby która by nie zwróciła na nią uwagi. Do tego jest mega wygodna i pomieści wszystko łącznie z laptopem Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Torebka z efektem WOW 09.01.18, 23:17 Link Ci się uciął, możesz jeszcze raz? Odpowiedz Link Zgłoś
olafowamama Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 07:31 lamoda.pl/offer/riccaldi-riccaldi-stylowa-czarna-torebka-z-kolorowymi-kieszonkami-l-i2417656.html?product_list=https%3A%2F%2Flamoda.pl%2Fkatalog%2Ftag-torebki-listonoszki&offer_position=3 Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 08:45 O matko boska, daje plastikiem po oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 08:50 Lubię odjechane torebki, ale ta... nie Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 08:54 Ja pomyślałam, o jejku, jaka obrzydliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
hopsi-daisy Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 08:54 Projekt może i fajny, ale nawet na zdjęciu wygląda mega tandetnie (materiały i wykonanie) Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Torebka z efektem WOW 09.01.18, 23:19 Może te? vippidesign.com/kategoria,20,torby?f%5Bcategory%5D=4 Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Torebka z efektem WOW 09.01.18, 23:20 Oj nie. Zapomniałam dodać - elegancka i dla dorosłej kobiety, do szpilek i mundurka korpo Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Torebka z efektem WOW 09.01.18, 23:24 na laptopa i do pracy? Chyba tylko w jakiejś hipsterskiej agencji reklamowej, no i nie ma efektu wow. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Torebka z efektem WOW 09.01.18, 23:26 W latach ’90 były podobne w sklepach indyjskich Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Torebka z efektem WOW 09.01.18, 23:26 Mandarina Duck ma piękne modele, ale podejrzewam, że niezbyt ciekawych dla Ciebie cenach. Efekt wow jest, poza tym widziałam chyba ecco ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Torebka z efektem WOW 09.01.18, 23:27 Co to znaczy niezbyt ciekawe ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Torebka z efektem WOW 09.01.18, 23:28 A dokładnie „niezbyt ciekawe _dla mnie_”? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 08:37 Ok 1000 zeta. www.mandarinaduck.com/en-PL/woman-c225 Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 13:30 Chciałabym taka do 1000 mniej więcej, jak będzie jakaś mega, to może 1500. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Torebka z efektem WOW 09.01.18, 23:28 Ja mam do takich celów shopperkę wittchena, taką prostą. W Szwecji na szczęście nikt nie wie że o wittcheny ludzie się bili jak o karpia z lidla, więc jest bezobciachowa, a skóra porządna, fason prosty, uchodzi za całkiem ok. Zastanawiałam się nad prostym michaelem korsem ale religia mi nie pozwala nosić korsów Odpowiedz Link Zgłoś
herca Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 14:38 trzymajmy sie przeciwko korsom! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
folivora Re: Torebka z efektem WOW 11.01.18, 12:52 Dołączam się do koalicji antykorsowej! Ładne są, ale strasznie mi się opatrzyły. Mam wrażenie, że w Warszawie każda młoda dziewczyna pierwsze zarobione pieniądze wydaje na Korsa. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Torebka z efektem WOW 11.01.18, 14:55 albo kupuje go na Ali za 200 pln zamiast 2 k pln Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Torebka z efektem WOW 09.01.18, 23:30 Cześć „polski producent” wszystkim umknęła? Myślałam o Zuzi Górskiej albo Ani Kuczynskiej. Może coś w tym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
folivora Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 00:01 Mana mana! Wytrzymałe, więc dadzą radę z laptopem, zwracające uwagę, jeśli weźmiesz jakąś w kolorze. Polecam, mam od roku jedną, czaję się właśnie na drugą. A, i ja mam rozmiar L - te XL są naprawdę wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
folivora Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 00:04 O matko, weszłam na ich stronę właśnie i się zakochałam - co powiesz na taką torebkę? manashop.pl/torba-damska-cuboid Odpowiedz Link Zgłoś
tsaria Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 09:38 Fajne mają torebki zwłaszcza na lato. Dzięki, bo nie znałam. Na lato na pewno będę w jednej z nich śmigać. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 10:13 > Na lato na pewno będę w jednej z nich śmigać. Ale to musisz wyciąć sobie dziury na nogi, trochę szkoda tak niszczyć torebkę Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 00:09 Któraś konkretna ma przegródki? Bo widzę same worki / shoppery. Nie mogę mieć torby z jedna wielka kieszenią, bo nic tam nie znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
folivora Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 00:16 Cuboidy i aktówki mają, cytując za stroną: "trzy kieszonki – dwie otwarte i jedna zamykana na zamek błyskawiczny." Nie wiem, czy cię taka ilość satysfakcjonuje. No i jest jeszcze model z dodatkową kieszonką zewnętrzna. I naprawdę mi nie płacą za ich polecanie, robię to, bo ich wytwór to najbardziej wytrzymała torebka, jaką kiedykolwiek miałam Odpowiedz Link Zgłoś
trampkoss Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 08:21 sklep.wojewodzic.com.pl/produkt/1288/granatowa-torebka-teczka-do-pracy-elegancka-a4-skorzana-lakier-do-reki-na-ramie-duza - ta moje marzenie, rewelacyjna skóra, bardzo praktyczna, polski producent. Mam w tej skórze inny model - niezniszczalna, też wszyscy zwracają uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
trampkoss Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 08:31 sklep.wojewodzic.com.pl/produkt/1960/czerwona-torebka-teczka-torba-do-pracy-skorzana-lakier-na-przez-ramie-duza-a4- - albo ta, ma bardziej sportowy charakter i jest trochę mniejsza (więcej kolorów do wyboru. Ta pierwsza ma taki fajny organizer ukryty w przedniej kieszeni. W ogóle wszystkie torebki wojewodzica mają tyle kieszonek i przegródek, że w pewnym momencie już ci się kończą rzeczy, które można do nich włożyć Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 10:54 Zofię Chylak sobie sprawdź. Jakość bardzo ok i niezłe wzornictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
domowapani Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 08:12 Ale ten efekt wow to, że papugi? Czy raczej wow, świetna jakość i ponadczasowy styl, czy złoto i takie lubię disco, bo się błysko? Jak to pierwsze, to princeeeesss!!!! Pomóż )) Jak to drugie, to osobiście podobają mi się Mullberry, a z polskich Ryłko. www.rylko.com/pl/produkt/R40024TB_YL8,132770,34.html Jak to trzecie, to leć do Kazara: m.kazar.com/pl/sklep/13993-czarna-torebka-na-ramie-25806-01-00.html Odpowiedz Link Zgłoś
kiarnao Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 08:38 A może coś z Wojasa?? wojas.pl/produkt/28910/torebka-damska-7910-53 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 08:52 > Jak to pierwsze, to princeeeesss!!!! Pomóż smile)) to ma byc na laptop wiec do pracy. Papugi do pracy sie zdecydowanie nie nadaja chyba, ze ktos jest artysta grafikiem i bog wie jaka fantayjna ma robote gdzie i kolczyk w nosie jak u krowy nie razi. Nie odzywam sie bo pytanie bylo o polska marke a ja tylko znam Batycki i Witchen i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 10:00 domowapani napisał(a): > > Jak to drugie, to osobiście podobają mi się Mullberry, a z polskich Ryłko. > www.rylko.com/pl/produkt/R40024TB_YL8,132770,34.html > > Ale ładna ta Ryłko ( w kategorii biuro)! Jestem mile zaskoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 08:39 www.goshico.com Kiedys mi sie podobalo nie wiem jak teraz Odpowiedz Link Zgłoś
domowapani Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 08:49 Oszalałam!!! Ta mała ze szmaragdowej łuski!!!! Bosz! Krzyczy do mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
domowapani Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 09:37 Jestem spłukana a pincetplus dopiero po 20tym. Nie będę przecież dzwonić do męża 😋 Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 09:02 Ogromna część sieciówek jest polska, Wittchen, Ochnik, Monnari też. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 09:03 Puccini? Tylko czy to polska firma? Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 09:32 polska polska My się chyba wstydzimy polskich nazw, eeeh Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 10:03 Nie wstydzimy, a lepiej się sprzedawały xx lat temu, bo dawały powiew wielkiego świata Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 10:52 Pisza w opisie, ze wloskie skory?! I chyba autorce watku chodzilo o inny typ tprebek, Puccini sa dosc zachowawcze w wygladzie (co wedlug mnie jest plusem). Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Torebka z efektem WOW 11.01.18, 21:39 Polskie firmy Batycki i Wittchen maja rewelacyjna jakosc. B je lubie Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 09:05 Ja bym Korsa polecila,ale nie jest polski😂 Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 09:06 Ja bym Korsa polecila,ale nie jest polski.Na forum budzi emocje😂 Odpowiedz Link Zgłoś
nutella_fan Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 10:47 O tak, ja uwielbiam MK, mam kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 09:11 Nie pomogę ci w wyborze torby, bo to nie jest mój konik - jedną potrafię używać i przez rok, codziennie, ale... Problem braku przegródek załatwiam jednym dużym kalendarzem, który z sobą noszę i dwiema torbami wewnętrznymi w różnych kolorach, do których wrzucam drobiazgi. Do tego - w aktualnej torebce - mam bodajże 3 wszyte kieszonki wewnętrzne: na telefon; szminki; długopis z piórem itp. Też denerwowało mnie szycie przez producentów w ten sposób, ale jeszcze bardziej wkurzające było szukanie torby, która mi się spodoba i te przegródki ma - więc znalazłam rozwiązanie. Może nie jest idealne, ale na pewno ułatwia życie. Aktualnie noszę taką: Jest b. duża, sztywna, zapinana na zamek, ma pasek, długie uszy, uszyta jest ze świetnej skóry, którą olejowałam raz i wygląda wciąż jak nowa, nie rysuje się itp. Jedyna wada (wg mnie) - brak podziału na dwie strefy. To miałam szukać dalej? Po prostu sama ją sobie zorganizowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 14:55 No, straszna. Niestety nie mogę oddać Babci, bo już nie mam, więc z bólem, ale będę ją nadal nosić Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 21:41 Wcale nie straszna, całkiem ciekawa, z klasą. Dużo lepsza niż niektóre linkowane cuda z kwiatkami i falbankami. Zdecydowanie lepsza babcia niż dzidzia piernik. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 22:04 Taje, czy to Ty? Z forum WM?! Mam Twój dom w inspiracjach (od lat), jest absolutnie doskonały! ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 23:16 O jak miło, tak to ja, choć teraz mieszkam już gdzie indziej (właśnie wprowadziłam się do nowego lokum). A torebka naprawdę bardzo fajna, rasowa Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamat00 Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 09:26 Polska, do pracy i z efektem wow to chyba glownie deMehlem, tylko tu cena bedzie rzedu Korsa czy innej kaczki demehlem.sklep.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
boroovca Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 10:03 deMehlem uwielbiam, w tej chwili natomiast nie mogę sobie pozwolić na ich torebkę ze względów finansowych A ponieważ "potrzebuję" nowej torebki, koniecznie w kolorze szarym, to trafiłam na polską projektantkę Maję Łagodę. Jej torebki są na daWandzie i pakamerze oraz jej stronie internetowej. Wczoraj złożyłam zamówienie, więc na razie nie wypowiem się na temat użytkowania. Byłam osobiście w jej pracowni w Poznaniu i wybierałam skórę oraz ustaliłyśmy szczególy Wg mnie bardzo fajne wzory i ceny przystępne Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 10:03 A wam się nie wyklucza "do pracy" z "efektem wow"? Dla mnie to jednak rożne kategorie, choć sama pracuję głównie zdalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 10:08 Ja nie wiem co to jest efekt "wow". Ktoś miałby zemdleć na widok torby? Przecież to od gustu zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 10:28 No, patrząc na zdjęcie twojej, to też nie wiem, co to efekt wow, takiej bym nie kupiła, ale ja lubię sztywne o konkretnym kształcie ze skóry, która wygląda dobrze i po dziesięciu latach, miałam taką torebkę z batyckiego bardzo dawnymi czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 15:58 No i moja torba jest właśnie sztywna i mimo ciągania jej wszędzie oraz braku "szacunku" do niej (czyli wrzucam ją do bagażnika, auta, stawiam na podłodze itp.) - to nawet startych rogów nie ma. Na zdjęciu jest wygięta w dół, bo nie wiem czy widzisz, ale ciągnie ją ciężki, skórzany pasek - gdyby była miękka, to ucha by nie sterczały do góry. Nigdy w życiu nie wzdychałam do żadnej torby, ale rozumiem, że inni mogą tak mieć - ja tak miewam z butami. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 10:10 Nie wyklucza bo dla mnie taka pracowa z WOW to powalajaca jakoscia - taka ze niby nic a jak widzisz to od razu wiesz ze to taka lepsiejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 11:30 ichi51e napisała: > Nie wyklucza bo dla mnie taka pracowa z WOW to powalajaca jakoscia - taka ze ni > by nic a jak widzisz to od razu wiesz ze to taka lepsiejsza. > Ale podejrzewam, że to chodzi o wow dla innych, a nie dla wtajemniczonych i/lub właściciela tylko Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 13:37 Właśnie o takie wow chodzi, ze widać, ze lepszej jakości, fajne wzornictwo, chociaż zachowawcza w formie. Np. zuziagorska.pl/environment/cache/images/500_500_productGfx_1d47a92a9079c8409c8aa0ab1d91b4aa.jpg Ale tez nie do końca to, wiec szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 10:06 Torebek biznesowych brak; brak też zdjęć toreb w środku. A szkoda. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 10:12 thank_you napisała: > Torebek biznesowych brak; brak też zdjęć toreb w środku. A szkoda. ;/ Kiedy potrzebuję dużej noszę tą, zamszową od frontu, z tyłu skóra. cdnc.lystit.com/1200/630/tr/photos/h%26m/50823-B-Burgundy-baa5d8e6-.jpeg Na co dzień średnie, prostokątne listonoszki vintage. Ale też nie rozumiem efektu wow. Chyba, że wspominane papugi princess > Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 12:00 no ale papugi nie sa do roboty na laptop tylko poza praca.... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 12:05 princesswhitewolf napisała: > no ale papugi nie sa do roboty na laptop tylko poza praca.... Oczywiście! Tylko, że już chyba forumowo przylgnęły do ciebie, mimo iż te pracowe pokazywałaś zupełnie normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 12:14 tylko ze w realu te papugi i zolwie okazuja sie nie miec az tak ostrych kolorkow tylko bardziej pastelowo przydymione. A szkoda. Jakos skory i wykonczenia za to rewelka. Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 10:18 mnie sie podoba dziki józef solidna licowa skóra, fajne klasyczne wzornictwo rozmiar ooogromny - choc nie tylko ale niestety chyba jednokomorowe co dla mnie akurat jest zaletą, no ale co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 14:15 Skąd ty tego dzikiegjózefa wytrzasnęlaś? Jak je kupić? CUDOWNE Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 14:29 Dzikiego znam, świetne torby, ale trochę za duże / za mało przegródek do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 15:34 trzeba pisac ja sie czaje na te srednia czerwoną z tego co wiem, nie sa tez jakos dramatycznie drogie ponizej 500 Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 16:14 Dzięki! Marzy mi się od jakiegoś czasu zielona i na ich stronie widziałam tylko wyprzedaną. Odpowiedz Link Zgłoś
redgirl1 Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 10:21 Jeszcze Batycki ma całkiem fajne torebki w różnym zakresie cenowym. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 12:10 zamówiłam Chloe na DaWanda. Nie wiem co znaczy efekt wow dla Ciebie, ale ja mam wieczny problem z zakupami, bo zawsze coś mi nie pasuje....czasami szukam kilka mcy, to norma,a Chloe zobaczyłam I wiedziałam, że muszę ją mieć Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 12:15 pl.dawanda.com/product/109678679-chloe-duza-torba-ze-skory-naturalnej-czarna Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 22:33 to jest jakas podroba Chloe. Torebki Chloe sa bardzo drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 22:35 w ogole nie jest ta torebka w stylu Chloe... to produkcja Bags4Joy jakiejs tam firmy nieznanej. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 22:46 ona nie ma być w stylu CHLOE........to jest nazwa modelu, a nie marka Odpowiedz Link Zgłoś
misoune Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 17:52 Torebki Tousa wytrzymują miesiąc codziennego noszenia i wyglądają jak psu z gardła. Można jeszcze rozważyć Guess i Tommy Hilfiger. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 14:14 A Mako? Według mnie są piękne tylko czy to polski producent? Odpowiedz Link Zgłoś
ingaki Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 14:21 pl.dawanda.com/product/60246695-aktowka-folk Ostatnio folkowy klimat za mną chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 17:08 Goshico, ceny mają przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 18:01 Nie wiem czy pomogę, bo torebkowo jestem zupełnie nudna i nie-wow; poleciłabym Ci model Roma od Sabriny Pilewicz i Box (albo Big Box) od Hollie Warsaw. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 22:02 Strasznie mi się podoba ta Big Box. )) Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 22:25 No co za peszek, że będę jutro na Noworgrodzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 22:30 Pokażesz "na człowieku"? Może być bez głowy Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 22:53 Ale zdjęcie zawsze mogę zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 21:52 A taka? www.radley.co.uk/epping-forest-large-zip-top-shoulder-aw17-9e61e3/ Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 21:55 To chyba nie jest polska produkcja? Nie chce torebki szytej gdzies w Bangladeszu. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 22:00 a1ma napisała: > To chyba nie jest polska produkcja? > Nie chce torebki szytej gdzies w Bangladeszu. > Akurat ta jest bardzo markowa, nie sądzę by był to Bangladesz. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Torebka z efektem WOW 10.01.18, 22:30 Mnie by się podobała, ale cały efekt psuje pasek ze sztucznej skóry. Ja kupiłam lata temu torebkę lacoste, też materiał, dzianina nylonowa bodajże, kombinowana z paskiem i obszyciem zamka, ale ze skóry naturalnej, od razu to lepiej wyglądało, szlachetniej, to z linka wygląda dobrze, ale już po miesiącu pasek będzie wyglądał źle. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: Torebka z efektem WOW 11.01.18, 08:23 Z tymi dodatkowymi kieszeniami to jest problem, ale tutaj przynajmniej cena jest WOW ochnik.com/torebka-damska-br-1756-91-z14.html Odpowiedz Link Zgłoś
annlaskowska Re: Torebka z efektem WOW 11.01.18, 08:45 Polecam tę: sklep.wojewodzic.com.pl/produkt/2886/granatowa-torebka-teczka-skorzana-lakier-do-reki-na-ramie-duza-a4-laptop-notebook-elgancka-modna Jak dla mnie perfekt, wchodzi wszystko co potrzebne i jest pukładane tak jak należy. Polska solidna marka, o której warto wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
domowapani Re: Torebka z efektem WOW 11.01.18, 09:57 Jest najbardziej WOW że wszystkich tu linkowanych. Klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: Torebka z efektem WOW 12.01.18, 09:38 annlaskowska napisała: > Polecam tę: sklep.wojewodzic.com.pl/produkt/2886/granatowa-torebka-teczka-skorzana-lakier-do-reki-na-ramie-duza-a4-laptop-notebook-elgancka-modna Ładna i prosta. Podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś