sonniva Re: Torebka z efektem WOW 11.01.18, 09:19 Właściwie już dziewczyny wszystko wymieniły: deMehlem, Puccini, Wojewodzic, ja dodam Lamato lamato.com.pl/torebki Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godivia Re: Torebka z efektem WOW 11.01.18, 22:40 ja bym polecił taką : sklep.batycki.pl/pl/classic/1509-teczka-t41-soave-czarny.html marka polska, cena nie zabija Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: Torebka z efektem WOW 12.01.18, 10:28 jest cos dzwinego w tym batyckim - niby solidny i klasyk, ale tak nudny do bolu, ze na pewno nie robi WOW mam jedna od niego, tania nie byla solidna skora, prosta forma ale nie ma chemii miedzy nami Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Torebka z efektem WOW 11.01.18, 23:13 Ach faktycznie wszystko to kwestia gustu. Dla mnie efekt Wow to torba w tym stylu, która dzięki jakości robi efekt Wow na zywo: www.coccinelle.com/en/bags/tote-bags/celene-leather-shopping-tote-pivoine%2Fnoir-E1AH5110101344.html Odpowiedz Link Zgłoś
sara.korska Re: Torebka z efektem WOW 12.01.18, 13:17 Za to Ryłko powala efektem WOW.... Efekt WOW robią szczegóły - wykończenie, jakosc, detale - dają ogólną klasę. Torby Korsa, guess i kazara są dla mnie tandetne, strasznie „nachalne” wizualnie (chociaż szpilki korsa uwielbiam), ale ja lubię rzeczy proste. Proste nie znaczy nudne, jeżeli ma w sobie to coś (patrz torby Józefa Dzikiego linkowane wyżej). Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Torebka z efektem WOW 13.01.18, 14:56 Chyba Dziki najbardziej mnie przekonał, właśnie zamówiłam jedna na próbę. Szpilki Korsa tez uwielbiam, są piękne i mega wygodne! Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Torebka z efektem WOW 13.01.18, 14:56 Chyba Dziki najbardziej mnie przekonał, właśnie zamówiłam jedna na próbę. Szpilki Korsa tez uwielbiam, są piękne i mega wygodne! Odpowiedz Link Zgłoś