Dodaj do ulubionych

Serial na Netflix

• lauren6 Re: Serial na Netflix 23.01.18, 08:36
      Moje najnowsze odkrycie: Santa Clarita Diet. Komedia dla dorosłych, takie połączenie Desperate Housewives i serialu o zombie. Momentami głupie, ale śmieszne i dobrze zagrane.
      • memphis90 Re: Serial na Netflix 30.01.18, 16:32
        A jest już 2 sezon?
        • lauren6 Re: Serial na Netflix 16.02.18, 11:15
          Na netflix nie.
    • polkamadziecko Re: Serial na Netflix 25.01.18, 11:01
      a ja polecam wcale nie najnowszy ale fajny (momentami wzruszający) CROWN z dobrą grą aktorską wink
      • inka40plus Re: Serial na Netflix 25.01.18, 18:23
        I czekam na Seven seconds
        Zapowiedź wygląda bardzo obiecująco
        • inka40plus Re: Serial na Netflix 25.01.18, 23:27
          Polecalam W pułapce
          Jednak nie
          Chyba że tak jak ja wyslecie rodzinę na ferie
          Nic nie robię tylko oglądam
          Od czasów Most nad Sundem nic mnie prawie tak nie wciągnelo
          Atmosfera tak gęsta że nożem kroić
          Jest specyficzny ale może się podobać
          Tylko że narazie 1 sezon
          Cholibka
          • inka40plus Re: Serial na Netflix 30.01.18, 07:06
            Skończyłam kiedyś zaczęty Hinterland
            1 sezon
            I okazało się że czeka już 2.
            Fajny
          • marianna1960 Re: Serial na Netflix 30.01.18, 19:37
            Akurat Most nad Sundem mi się nie podobał
      • madziulec Re: Serial na Netflix 30.01.18, 19:19
        Crown mnie też zachwycił.
        Może dlatego, że lubię kostiumówki wink
    • marianna1960 Re: Serial na Netflix 30.01.18, 19:35
      Lepszy niż Dark jest Babylon Berlin też produkcja niemiecka dostępny na HBO m.hbo.pl/series/babylon-berlin
      • mapril Re: Serial na Netflix 30.01.18, 20:18
        The Crown, bardzo dobry
        Suits
        I mój ostatni zachwyt - Broadchurch !
      • madziulec Re: Serial na Netflix 31.01.18, 15:11
        Też muzyka wżerająca się w mózg....
    • lauren6 Re: Serial na Netflix 16.02.18, 11:15
      Skończyłam oglądać Most nad Sundem (3 sezony na Netflixie + 7 odcinków 4 sezonu w necie) i czuję niedosyt.

Polećcie jakiś inny wciągający serial kryminalny, z podobnie rozbudowanymi wątkami pobocznymi bohaterów. Co w dalszej kolejności warto obejrzeć? Broadchurch? Luther? Może coś innego?
      • morgen_stern Re: Serial na Netflix 16.02.18, 11:24
        Forbrydelsen widziałaś?
        • lauren6 Re: Serial na Netflix 16.02.18, 11:42
          Nie, jak dotąd oglądałam niewiele seriali kryminalnych.
          www.imdb.com/title/tt0826760/
          www.imdb.com/title/tt1637727/ ?
          • morgen_stern Re: Serial na Netflix 16.02.18, 11:46
            Ten pierwszy, duński - czyli oryginał. Nie lubię amerykańskich sequeli jedynie słusznych, skandynawskich kryminałów smile próbowałam obejrzeć amerykański "Most", ale to był dramat, nie dałam rady nawet jednego odcinka zobaczyć.

Broadchurch jest bardzo dobry.
            Happy Valley z brytyjskich polecam.

A jeśli mogą być też te niekryminalne, to super jest duński serial "Borgen" czyli "Rząd" o duńskiej premierce. Trochę polityki, trochę obyczaju, świetnie się to oglądało.
            • lauren6 Re: Serial na Netflix 16.02.18, 11:56
              Ok, dzięki. Poszukam.
            • bywalec.hoteli Re: Serial na Netflix 16.02.18, 13:45
              morgen_stern napisała:
              > Ten pierwszy, duński - czyli oryginał. Nie lubię amerykańskich sequeli jedynie
              > słusznych, skandynawskich kryminałów smile
              To nie sequele - to są przeróbki/lokalizacje smile
              • morgen_stern Re: Serial na Netflix 17.02.18, 09:10
                A tak, faktycznie, porąbało mi się.
      • marianna1960 Re: Serial na Netflix 16.02.18, 20:33
        Obejrzyj Babylon Berlin o wiele lepszy niż Most nad Sundem
        • morgen_stern Re: Serial na Netflix 17.02.18, 09:09
          A ty znowu z tym Babilonem... Przecież to są zupełnie różne seriale i o innej tematyce, jak je porównywać?
          • marianna1960 Re: Serial na Netflix 17.02.18, 10:54
            Też kryminalny tyle że akcja dzieje w latach trzydziestych przed dojściem Hitlera do władzy, a Most nad Sundem przereklamowany, policjanta z aspergerem śmiechu warte
            • morgen_stern Re: Serial na Netflix 17.02.18, 14:25
              Masz jakąś prywatną krucjatę przeciw temu serialowi? Śmieszne.
              • arwena_11 Re: Serial na Netflix 17.02.18, 14:47
                Morgen a możesz przybliżyć Most nad Sudanem? To kryminał? Bo jak główny bohater ma deficyty - to mi się z Monkiem kojarzy - a jego uwielbiałam.
                • pani-noc Re: Serial na Netflix 17.02.18, 22:28
                  Most nad Sundem ma:
                  - niesamowity klimat
                  - bardzo ciekawe wątki kryminalne
                  - rozbudowane wątki poboczne
                  - bardzo dobrze grających aktorów.
                  Główna bohaterka jest trochę kontrowersyjna: nie tyle z ZA, tylko jest mocno zaburzoną osobą z ZA.

Generalnie świetny serial.
                  • morgen_stern Re: Serial na Netflix 18.02.18, 12:07
                    Ja jeszcze tylko dodam lekko depresyjny i mroczny klimat, ale też trochę subtelnego skandynawskiego humoru 😉 i piękne zdjęcia, fajna muzyka. Dobra, zaskakująca intryga. Ciekawe klimaty obyczajowe i spoleczne. Wg mnie najlepszy serial kryminalny, jaki widziałam .
                    • morgen_stern Re: Serial na Netflix 18.02.18, 12:08
                      Tak szczerze, kiedy pomyśle, że ten czwarty sezon jest finałowy, to mi się płakać chce 😞
                      • arwena_11 Re: Serial na Netflix 18.02.18, 13:14
                        Dzięki - obejrzę.
                      • jollyvonne Re: Serial na Netflix 21.02.18, 21:22
                        Lacze sie z Toba w bolu, morgen sad Most jest swietny, ogladasz i prawie juz wiesz kto i co, a w przdostatnim odcinku autorzy jeszcze podkrecaja pileczke i zalicza sie kolejny opad szczeki. No i ten humor, ja czworke ze lzami w oczach ogladam, ze smiechu wink
                        • pani-noc Re: Serial na Netflix 22.02.18, 21:44
                          Obejrzałam Most do końca i mogę napisać, że było to jedno z lepszych zamknięć seriali, z którym się spotkałam. Ostateczny dowód, że był to wyjątkowy serial.
                          • morgen_stern Re: Serial na Netflix 22.02.18, 22:09
                            Jezusmaria, nic nie pisz big_grin
                            • pani-noc Re: Serial na Netflix 23.02.18, 08:30
                              Broń boże nic nie spoileruję. Miłego oglądania.
                              • jan.kran Re: Serial na Netflix 23.02.18, 10:03
                                Obejrzałam cztery odcinki Atypical i zmogę kolejne cztery ale jestem rozczarowana.Mam dorosłego syna z ZA.Serial w nieudolny sposób powiela mity o autyźmie bez żadnej głębi ,postacie papierowe,kiepski scenariusz a aktorzy tragedia.Najgorsza jest matka.Ja znam dziewczyny ,matki Aspie i sa silne, pozbierane i mądre bo inaczej się nie da z zaburzonym dzieckiem.
                • jollyvonne Re: Serial na Netflix 21.02.18, 21:25
                  Dextera widzialas? Dexter tez ma deficyty smile
              • szeera Re: Serial na Netflix 22.02.18, 23:41
                Niezależnie ile razy Marianna napisze, że Most jest do kitu, to i tak to najlepszy serial smile
                • marianna1960 Re: Serial na Netflix 23.02.18, 10:13
                  Z tych co ostatnio oglądałam jeden z gorszych a oglądałam Carnivale, Manhunt Unabomber, Dark, Punisher, Mindhunter, The Crown, Altered Carbon, The end of fuc... World, Babylon Berlin itd. Jeżeli ktoś ocenia za arcydzieło to mam wrażenie że tylko go oglądał niech obejrzy serial o Ted Kaczyński Manhunt Unabomber albo Mindhunter
                  • morgen_stern Re: Serial na Netflix 23.02.18, 10:38
                    Dobrze napisałaś - masz tylko takie wrażenie. Widziałam większość wymienionych przez ciebie seriali i zdania nie zmieniłam. Twoja krucjata przeciw temu serialowi już przekroczyła granice śmieszności.
                    • marianna1960 Re: Serial na Netflix 23.02.18, 11:27
                      Twoja krucjata za tym serialem przekroczyła granice śmieszności
                      • morgen_stern Re: Serial na Netflix 23.02.18, 11:43
                        Nie ma czegoś takiego jak "krucjata za czymś". Ja po prostu zachęcam do jego obejrzenia, a w dobrych opiniach o Moście nie jestem osamotniona. To serial doceniany na całym świecie nie tylko przez krytyków, ale i przez widzów. Rozumiem, że komuś może nie podejść, bo jest specyficzny, ale agresywne powtarzanie w każdym wątku, jaki to jest beznadziejny jest właśnie śmieszne.
                        Jakoś nie widzę, żeby ktoś ci przyklaskiwał.
                  • bywalec.hoteli Re: Serial na Netflix 23.02.18, 11:33
                    Mindhunter jest bardzo średni, Manhunt ma jeszcze gorsze opinie, Dark, Punisher, Altered Carbon są dla miłośników fantastyki, The end of f...world mi się nie podoba. Most nad Sundem jest lepszym od wymienionych przez Ciebie seriali, może za wyjątkiem The Crown oraz pozostałych niewymienionych, bo ich nie znam.
                    • morgen_stern Re: Serial na Netflix 23.02.18, 11:45
                      Z tej listy bardzo lubię The Crown, Mindhunter i Manhunt. Jestem w trakcie oglądania Dark i bardzo mi się podoba, ma klimat. Altered Carbon jest moim zdaniem nieudany.
      • melmire Re: Serial na Netflix 17.02.18, 14:58
        The missing, oba sezony, kazdy inny, kazdy dobry.
    • stolikowa Re: Serial na Netflix 16.02.18, 11:48
      Downton Abey - piekne zdjęcia i wiele ciekawych wątków. 6 sezonów wciągnęłam nie wiem kiedy
      • lalkaika Re: Serial na Netflix 17.02.18, 07:21
        Altered Carbon . Sajensfikszon ale z jajem,pierwszy odcinek idzie zmeczyc, bo jakos tak im sie nie udal ,a pozniej bardzo przyjemnie. No i ciacho w roli glownej mniam
        • zabanowanaa Re: Serial na Netflix 17.02.18, 09:19
          Altered Carbon to takie połączenie kryminału z cyberpunkiem. Ani dobry kryminał, ani dobre sf, ale da się obejrzeć. A ciacho bardziej mi się podobało w wersji japońskiej tongue_out
          • wioskowy_glupek Re: Serial na Netflix 17.02.18, 11:38
            Zdecydowanie Dom z papieru ! Coś niesamowitego
            Jak ktoś lubi guilty pleasure to 1 sezon Riverdale, 2 to porażka
            Dark, Stranger Things, Once Upon a Time, 13 powodów, Orange od the new black
            • marianna1960 Re: Serial na Netflix 17.02.18, 12:27
              Z tych co wymieniłaś nie polecam Dom z papieru, obejrzałam dwa odcinki i wydał mi się straszny naiwny akcja dzieje w zamkniętym budynku mennicy jakieś miłostki itd rozgrywki personalne szkoda czasu
            • marianna1960 Re: Serial na Netflix 17.02.18, 14:17
              Za to polecam gorąco Once Upon a Time pochłonęłam 4 sezony w tydzień
          • ginger.ale Re: Serial na Netflix 17.02.18, 13:58
            Ja ledwo pierwszy odcinek zmęczyłam...
          • leyre2 Re: Serial na Netflix 17.02.18, 14:24
            altered carbon, nuda, zgadzam sie ze ani to dobry sf ani kryminal, zemczylam 2 odcinki i wystarczy. Ciacha zadnego tez tam nie zauwazylam.
        • szarsz Re: Serial na Netflix 18.02.18, 07:58
          > No i ciacho w roli glownej

Ciacho było numerem 1 w moim prywatnym rankingu ciach w moście nad sundem. tu niby okrzepl, rozbudował się na szerokość i zestarzal (to komplement), ale podobał mi się znacznie mniej sad
          • inka40plus Re: Serial na Netflix 18.02.18, 11:20
            Obejrzałam
            W pułapce
            Mariella
            Lód (The glace)
            Wszystkie ok
    • melmire Re: Serial na Netflix 17.02.18, 15:11
      Poniewaz wlasnie znalazla w waszych polecankach kilka nieznanych mi perelek, to w zamian daje wam (nie wiem czy sa na netflixie, nie posiadam) :
      "requiem" troche nadprzyrodzone, troche kryminalne
      "counterpart" troche sf, troche kryminalne
      "into the badlands" czyli nawalankowe postapo w pieknych kostiumach
      "Halt and catch fire" o poczatkach informatyki
      'Silicon valley" o dolinie krzemowej na gorzko/wesolo
      "Lucifer" komediowy, o ksieciu ciemnosci rozwiazujacym zagadki kryminalne
      "30 rock" komediowy, o tworzeniu programu telewizyjnego
      "the exorcist" tytul mowi sam za siebie
      "hard sun" preapokaliptyczny, kryminalny
      "Love, lies and records" obyczajowy, o urzedzie stanu cywilnego
      "marvelous mrs maisel" absolutnie doskonaly komodeiowy serial, lata 50
      "night manager" wiele osob pewnie zna, ale jeszcze nie widzialam go tu cytowanego
      "trial & error" tez dobra komedia (jak sie przedawkuje morderstwa i porwania)
    • obrus_w_paski Re: Serial na Netflix 17.02.18, 23:29
      Ja polecam “altered carbon” (SF) i koneserom gatunku fantastyczny serial Spike Lee „nola darling”
    • muchy_w_nosie Re: Serial na Netflix 21.02.18, 18:25
      Dzięki dziewczyny, właśnie zawalu dostaje ogladając stranger things.
    • lalkaika Re: Serial na Netflix 22.02.18, 14:10
      Versailles .Moze dechu nie zapiera i nie mrozi krwi w zylach ale dla oka przyjemny .I muza fajna no ten soundtrack smile
      • lalkaika Re: Serial na Netflix 22.02.18, 14:12
        niby nie wciaga ,bo odkrywczy nie jest ,ale juz 2 sezon zaczelam .
    • miriam_73 Re: Serial na Netflix 22.02.18, 15:18
      Obejrzeliśmy ostatnio w jednym ciągu oba sezony Shootera oraz Altered Carbon. Podobały się nam obojgu smile
      • morgen_stern Re: Serial na Netflix 22.02.18, 15:24
        A my zrezygnowaliśmy z Altered carbon. Duże rozczarowanie. Pomysł super, gorzej z realizacją i aktorstwem. Widziałam boską i najkrótszą recenzję tego serialu: "bida z nędzą na bogato" big_grin

Za to bardzo mi się podoba "Dark", ale na razie jestem po 1 odcinku.
        • pani-noc Re: Serial na Netflix 22.02.18, 21:41
          Jeśli chodzi o Altered Carbon to w mojej ocenie to jest serial z potencjałem, ale strasznie pretensjonalny. Słabym punktem jest aktor grający głownego bohatera. Jak dla mnie mogliby to ciało uśmiercić i przenieść świadomość głównego bohatera do oryginalnego ciała. Lub jakiegokolwiek innego aktora, który może nie koniecznie ma tak rozwiniętą tkankę mięśniową, ale potrafi grać i nie jest tak wkurzający.
          Podoba mi się watek przewodni: wizja świata rządzonego przez zdegenerowanych nieśmiertelnych. Niektóre postacie poboczne są świetnie zagrane. Duet: Ava i Elliot są boscy. Bardzo fajnie była zagrana postac pana wyglądającego jakby należał do gangu, w którego wlożono świadomość babci Kristin. Serial ma kilka takich smaczków, które sprawiają, że da się go oglądać.
          • morgen_stern Re: Serial na Netflix 23.02.18, 11:46
            Mnie też ten aktor działał na nerwy, czy w innych filmach też jest taki drewniany?
            • bywalec.hoteli Re: Serial na Netflix 03.03.18, 01:59
              dużo przeciętniaków, gniotów, zamieszczacie dziewczyny
    • kkalipso Re: Serial na Netflix 22.02.18, 21:53
      Dziś zaczynam Trzynaście powodów - mam nadzieję że mnie wciągnie, recenzje ma całkiem dobre.
    • marianna1960 Re: Serial na Netflix 04.03.18, 18:15
      Oglądam The Leftovers niesamowity serial polecam

m.filmweb.pl/serial/Pozostawieni-2014-684445
      • jan.kran Re: Serial na Netflix 05.03.18, 10:23
        Ja oglądam obecnie dziesięcioodcinkową dokumentację Hitler’s circle of evil o historii powstania NSDAP , jej losach i upadku.Od lat trzecia Rzesza to moje hobby.Dokumentacja jest ciekawie zrobiona , częściowo w formie paradokumentalnej ,częściowo zawiera oryginalny materiał filmowy.
        W kolejce czeka sezon pierwszy najnowszego Star Trek ,Discovery .
        • miriam_73 Re: Serial na Netflix 20.03.18, 23:45
          Obejrzelismy w ostatnim tygodniu 12-odcinkowy 1-sezon serialu Fauda. Izraelski, z napisami, wciagnal nas, czekamy na 2-sezon.
          • jan.kran Re: Serial na Netflix 21.03.18, 01:27
            Po obejrzeniu Strange Things ,Black Mirror i mrocznego Star Trek Discovery znalazłam coś lekkiego i relaksującego ,The Crown.
    • pani-noc Re: Serial na Netflix 05.03.18, 10:02
      W ostatnich dniach widziałam The Cloverfield Paradox i Broadchurch.
      C. Paradox jest beznadziejny i polecam odpuszczenie sobie.
      Broadchurch bardzo mi się podobał, ale niestety na Netflix nie ma 3 sezonu.

8 marca wychodzi 2 sezon Jessiki Jones i będę oglądać. Generalnie JJ to jedyny serial o superbohaterach, który obejrzałam w całości. Może dlatego, że zamiast na supermocach i ratowaniu świata serial skupia się na głównej bohaterce - kobiecie po przejściach: o jej relacjach, o tym jak próbuje ułożyć sobie życie po przeżytej traumie. Mam nadzieję, że nowy sezon nie będzie gorszy od pierwszego.
      • marianna1960 Re: Serial na Netflix 05.03.18, 10:19
        Z tych seriali o bohaterach Marvela dla mnie najlepszy był Daredevil o niewidomym prawniku
      • handzia.kaziukowa Re: Serial na Netflix 21.03.18, 11:30
        I jak nowa Jessica Jones, bez Tennanta?crying Dzisiaj zaczynam drugi sezon, mam nadzieję, że dali radę!
    • saszanasza Re: Serial na Netflix 21.03.18, 06:53
      Wlasnie jestem na drugim sezonie Outlandera. Polecam tym, ktorzy lubią historyczno-kostiumowe z magią w tle.
      • inka40plus Re: Serial na Netflix 21.03.18, 07:39
        Skończyłam oglądać Manhunt Unabomber
        Polecam !!!

Collateral
        W pułapce
        • grey_delphinum Re: Serial na Netflix 21.03.18, 08:07
          Skończyłam "7 second".

Jestem weteranką, jeśli chodzi o seriale kryminalne, więc mało co mnie zaskakuje.
          Ten serial jednak polecam, ale nie ze względu na główny wątek kryminalny, czy kwestię napięć rasowych ukazaną w serialu (niektórzy lubią takie wątki), lecz dla pary głównych bohaterów. Uważam, ze bardzo dobrze grają, zresztą większość postaci (oprócz Jablońskiego - masakra) wypada przekonująco.

Ciekawe, czy będzie drugi sezon. Ma ktoś jakieś info?
          • inka40plus Re: Serial na Netflix 21.03.18, 08:20
            Seven seconds też widziałam
            Jest bardzo dobry. Bardzo
    • morgen_stern Re: Serial na Netflix 21.03.18, 08:50
      Zaczął ktoś oglądać Designated Survivor? Fajnie się zapowiada. Zgrabna amerykańska sensacja, choć arcydzieła się nie spodziewajcie.
    • bywalec.hoteli Re: Serial na Netflix 08.04.18, 00:30
      widzę po odpowiedziach, że wciągacie wszystko na Netfliksie, nawet słabe filmy
      • leyre2 Re: Serial na Netflix 08.04.18, 07:44
        Ja nie wciagam 90%, bo szkoda czasu, a tyle jest tam bardzo przecietnych albo slabych filmow o czym juz pisalam. Od dluzszego czasu niczego nie moge znalezc na Netflix dla siebie, wychodzi wiec na to ze mam to glownie dla dzieci.
        • bywalec.hoteli Re: Serial na Netflix 08.04.18, 12:09
          leyre2 napisał(a):

> Ja nie wciagam 90%, bo szkoda czasu, a tyle jest tam bardzo przecietnych albo s
          > labych filmow o czym juz pisalam. Od dluzszego czasu niczego nie moge znalezc
          > na Netflix dla siebie, wychodzi wiec na to ze mam to glownie dla dzieci.
          No właśnie trudno coś znaleźć - netflixowa podpowiadajka daje linki do słabych filmów typu 5, 6 na filmwebie
    • bywalec.hoteli Re: Serial na Netflix 15.04.18, 17:14
      Coś nowego?
    • bywalec.hoteli Re: Serial na Netflix 15.04.18, 17:18
      Peaky Blinders dobry
    • leyre2 Re: Serial na Netflix 15.04.18, 18:29
      Dzis zaczelam ogladac Four Seasons in Havana, fabula przecietna, sledztwo w sprawie morderstwa, narkotyki, gangi itp ale film zostal nakrecony w Havanie, graja kubanscy aktorzy, jezdza starymi autami, wygladaja realnie i mozna posluchac (mam nadzieje ze wiecej) jazzu, dialogi tez sa ok. i to przyciaga, powoduje ze calosc jest w innym klimacie niz wiekszosc filmow, jest ciekawie.
      • bywalec.hoteli Re: Serial na Netflix 15.04.18, 20:28
        Dzięki, sprawdzę!
        • jan.kran Re: Serial na Netflix 15.04.18, 22:09
          Ja wygrzebałam kilkanaście filmów na norweskim Netflix,klasyka filmowa ,niektóre widziałam,niektóre mam ochotę zobaczyć ponownie,A już kilka ciekawych obejrzałam,dzisiaj Chocolat z Julitte Binoche ,Johnny Deep,Judie Dench.I polecam ośmioodcinkową dokumentację o Kubie ,Cuba Libre.Ogólnie jest wiele ciekawych dokumentacj. np.Herzoga.
          • gingers73 Re: Serial na Netflix 27.04.18, 17:44
            Obejrzałam 1 sezon Daredevil
            Mi się podobał
            Mąż skrytykował
            • presens Re: Serial na Netflix 27.04.18, 21:14
              Doskonały , nie nowy, ale naprawdę warty obejrzenia jest Mad Man, poza tym ma duuuzo odcinków
              • jan.kran Re: Serial na Netflix 28.04.18, 12:15
                Black Mirror,The Stranger Things,The Crown,Star Treki,The good wife,Gilmor Girls,Frankie and Grave,Atypical.
                • jan.kran Re: Serial na Netflix 28.04.18, 12:18
                  ***Frankie and Grace A teraz oglądam Monty Python smile
                  • inka40plus Re: Serial na Netflix 25.05.18, 18:33
                    Nie chce powielać wątków

Teraz oglądam Timeless
                    Lekki trochę naiwny ale bardzo dobrze się ogląda a o to chyba chodzi
                    Polecam
    • leyre2 Re: Serial na Netflix 28.04.18, 11:47
      The daughter - polecam
    • bywalec.hoteli Re: Serial na Netflix 14.01.19, 19:31
      Spam
    • qwiothe89hjmn Re: Serial na Netflix 03.02.21, 10:34
      Homeland - thriller, kryminał, czasem przewidywalny, ale ogólnie bardzo dobry
      PeakyBlinders - must must must dla wszystkich! Dialogi, kostiumy, scenografia oraz muzyka są idealne, nie wspominając o grze aktorskiej wink
      SexEducation - lżejszy, nastolatkowy, fajny
      You - kryminał dosyć przewidywalny, ale tak czy siak wciągający
      TheSinner - kryminał psychologiczny, sezon pierwszy MEGA, drugi trochę mniej, ale wciąż ciekawy

Jeśli lubicie Netflixa, a nie chcecie płacić dotychczasowej kwoty to zapraszam do współdzielenia konta po niższej cenie lub wykupu osobistego konta - ciągle po niższej cenie. Sama korzystam z tej stronki i staram się polecać ją wszystkim big_grin
      www.taniepremium.pl
      Wszystko bezpieczne i legalne, nie musicie się martwić, w razie jak coś nie będzie Wam działać to chłopaki szybko ogarniają jak pomóc smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka