Dodaj do ulubionych

Magda Mołek - plotkarsko

02.02.18, 12:45
jakież było moje zdziwienie że o ciąży prawie 42letniej Magdy dowiedzialam się z innej stronki a nie na ematce smile. Pamiętam jaką burzę wywołała ciaża Malgorzaty Kożuchowskiej w jej starczym wieku a tu cisza? Przyzwyczajamy się do poźnych ciąż czy pupilkom tvnu się wiecej "wybacza"smile?
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 12:54
      Po pierwsze już było. Po drugie to nie jej pierwsze dziecko więc nie wzbudza takiego zainteresowania. Po trzecie nie biega po prasie i nie opowiada jak to zaszła dzięki naprotechnologii. Czepiasz się.
      • princesswhitewolf Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 19:39
        > Po drugie to nie jej pierwsze dziecko więc nie wzbudza takiego zainteresowania

no i to jest cos czego nie moge zrozumiec. Tzn jakby bylo pierwsze to bylby skandal bo jest pewnik ze planuje jeszcze 5 i bedzie rodzic do 50tki czy co?
        • olinka20 Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 19:57
          Bo w naszym kraju ciąża po 40 to nadal powód do wytykania palcami przez niektórych ( niżej masz 2 doskonałe przykłady... ).
          • princesswhitewolf Re: Magda Mołek - plotkarsko 03.02.18, 00:01
            nie skad. drugie po 40tce jest ponoc ok. A pierwsze to szczyt wstydu i hanba taka ze lepiej byc bezdzietna hahahahah... Logika tego powala na kolana.
    • alicia033 Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 12:54
      było.
      Nie czytasz emateczki uważnie.
      • isa_bella1 Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 12:58
        a to przepraszamwink
        • isa_bella1 Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 13:02
          cos nie mogę znaleźć tego wątku...
          • kkalipso Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 13:23

forum.gazeta.pl/forum/w,567,165501059,165501059,Magda_M_.html
    • cichadziewuszka Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 13:02
      Myślę, że przyzwyczajamy się do późniejszych ciąż. Dla mnie Magda Mołek wygląda młodzieńczo, jak typowa ematkatongue_out Kożuchowska ze swoją miną cierpiętnicy zawsze wyglądała poważniej. Poza tym ciąża Kożuchowskiej była jakoś tak bardziej na świeczniku plus młodszy partner, portale plotkarskie mogły upuścić trochę jadu i tak poszło.
      • jolie Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 16:52
        Mam zupełnie inne wrażenia - dla mnie Kożuchowska, choć brzydsza, wygląda młodziej od Mołek, w ogóle ona (MK) umiejętnie korzysta z medycyny estetycznej.
    • lady-z-gaga Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 13:16
      a co jest sensacyjnego w tym, że kobieta w wieku 41 czy 42 lat rodzi drugie dziecko?
      • isa_bella1 Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 13:56
        a co to za różnica ktore...dziecko to dziecko
        • lady-z-gaga Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 14:14
          zapytaj lekarzy
          • isa_bella1 Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 14:18
            myslę ze jednak duzo sie zmieniło z tym pierwszym dzieckiem...
            • princesswhitewolf Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 19:42
              >myslę ze jednak duzo sie zmieniło z tym pierwszym dzieckiem...

niby co i jak to uzasadnia skandal posiadania jedynego dziecka w pozniejszym wieku niz normalnosc w tym samym wieku drugiego?
              • isa_bella1 Re: Magda Mołek - plotkarsko 03.02.18, 13:47
                nie zrozumialas...chodzi o to ze wg lady drugie po 40stce jest ok a pierwsze po 40stce zrujnuje organizm...do mnie to nie przemawia bo jednak druga ciaża to kolejne obciażenie
                poza tym teraz 40 ki juz nie sa babciowate...
                • princesswhitewolf Re: Magda Mołek - plotkarsko 04.02.18, 01:05
                  niesamowite ze wlasnie druga ciaza nie rujnuje a pierwsza jakos tak ha hahahah
          • konsta-is-me Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 15:10
            lady-z-gaga napisała:

> zapytaj lekarzy

Z lekarzem ma miec to dziecko?
            To wtedy jak najbardziej trzeba by go zapytac, oczywiscie😁
          • princesswhitewolf Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 19:40
            no i lekarze mowia: zadna
      • konsta-is-me Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 14:06
        A co sensacyjnego, jesli pierwsze?
        Ja jej kibicuje i w ogole podoba mi sie pomysl poznego macierzynstwa.
        Omena tez chyba jakos w jej wieku jest i zostala mama ostatnio.
        • mondovi Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 16:47
          Ale to też jej drugie dziecko, starsza córka ma kilkanaście lat (albo i więcej).
          • princesswhitewolf Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 19:43
            Fakt, pierwsze w tym wieku powinny byc prawnie zabronione. Wprowadza wraz z zaostrzeniem prawa antyaborcyjnego w Polsce lol
          • konsta-is-me Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 20:09
            Wiem, ze drugie czy kolejne, ale wyobrazam sobie zgroze niektorych forumek, na straszliwy pomysl porodzenia pierworodnego potomka ok. 40-tki
            • princesswhitewolf Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 23:58
              niemowlaki wszak grozne sa lol
    • solejrolia Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 13:29
      Było. Poza tym a co to za sensacja ? Zwlaszcza że to drugie dziecko.
    • jem.gluten.i.cukier Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 13:51
      Kożuchowskiej nie znam osobiście, Mołek tak, więc z tej ciąży ogromnie się cieszę. Po prostu ona ogranicza celebrytowanie do minimum, więc nią się w ogóle portale plotkarskie niespecjalnie zajmują.
      • isa_bella1 Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 14:17
        a ja jakoś MK. bardziej kibicowałam bo walczyła o to zeby wogole byc mamą...
        • livia.kalina Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 15:50
          >bo walczyła o to żeby wogole byc mamą...
          Tak dzielnie "walczyła", że stosowała metodę o skuteczności homeopatii. Ilo to się dzieci urodziło z rządowego programu naprotechnologiii za kilkaset tysięcy? Troje?
          • olinka20 Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 16:08
            Serio wierzysz, że ona korzystała z napro?😉
            • mondovi Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 19:36
              A co ma mówić, skoro tata u Rydzyka pracuje. wink
    • 18lipcowa3 Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 14:16
      42 i ciąza? o matko, ale pozno
      • beverlyja90210 Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 14:33
        Lipcowa zgadzam się 50 latka będzie zaprowadziła dziecko do pierwszej klasy,jestem na nie
        • hopsi-daisy Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 14:43
          Na szczęście nie pytala cie o zdanie wiec sobie mzoesz byc na nie ile wlezie
        • sumire Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 15:42
          Sthaszne. Wszak współczesne 50-latki są siwe, przygarbione i mają w szafie gromnicę na wszelki wypadek.
          • kkalipso Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 15:48
            Opłacony pogrzeb i wybraną trumnębig_grin
            • rosapulchra-0 Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 17:08
              I pomnik na cmentarzu.
              • princesswhitewolf Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 19:44
                do ktorego sie powolnie czolgaja juz od czterdziestki...
                • undoo Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 19:53
                  i zawsze na bielizne nakladaja najpierw calun, bo trzeba byc gotowym...
                • beverlyja90210 Re: Magda Mołek - plotkarsko 03.02.18, 21:08
                  Boże wy te kiepskie teksty macie spisane na jakiś kartkach i co jakiś czas piszecie w celu zabłyśnięcia na forum?
          • beverlyja90210 Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 18:42
            OJP serio dla Was 50 letnia baba z dzieciakiem na rozpoczęciu pierwszej klasy to jest słodkie i urocze?Dla mnie żenada u córki w klasie kilka takich babcio-mam jest i to nie jest normalne
            • sumire Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 18:47
              Różnie się ludziom w życiu układa. Żenadą jest raczej nieogarnianie tego faktu.
            • kozica111 Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 18:55
              Jak się tam odnajdujesz laleczko?OJP jaki pustak.
            • agrypina6 Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 19:24
              Jesteś wyjątkową prostaczka😝
            • kkalipso Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 19:43
              Skoro ty tak o tym wyglądzie to sądzę że Mołek będzie wyglądała dużo lepiej w tym wieku niż ty kiedy kiedy miałaś 30 lat...taka prawda.
              • beverlyja90210 Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 19:50
                Pierdzielicie jak potrzaskane,babcia jako matka to nie jest normalne.
                • princesswhitewolf Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 19:53
                  jezu tak szybko sie w domu starzejecie ze biora was juz za babcie w wieku 42 lat? Wspolczuje

<zart>
                  • magata.d Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 20:58
                    princesswhitewolf napisała:

> jezu tak szybko sie w domu starzejecie ze biora was juz za babcie w wieku 42 la
                    > t? Wspolczuje
                    >
                    > <zart>
                    princess, są 50-letnie kobiety o wyglądzie i mentalności babci. Pewnie to się wynosi z domu, takie wzorce zachowań, ubierania się, pstrzegania swiata itp. Pozostaje im wspołczuć, i tyle.
                • kkalipso Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 19:57
                  Współczuję jeśli w wieku 50 lat masz zamiar czuć się i wyglądać jak babcia, w jakim towarzystwie się obracasz?! Za babcie uważam 70+ kobiety, ale naprawdę przykro że tak słabo u ciebie z wyglądem i kondycją może popracuj nad sobą....
                  • magata.d Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 23:14
                    kkalipso napisała:

> Współczuję jeśli w wieku 50 lat masz zamiar czuć się i wyglądać jak babcia, w j
                    > akim towarzystwie się obracasz?! Za babcie uważam 70+ kobiety, ale naprawdę prz
                    > ykro że tak słabo u ciebie z wyglądem i kondycją może popracuj nad sobą....
                    >
                    No ona w wieku 50-lat będzie babcią odbierającą wnuka ze szkoły. To zobowiązuje, musi wygladać jak babcia winkwinkwinkwink
                    • kkalipso Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 23:25
                      Pewnie już wygląda stąd jej oburzenie że można inaczej i lepiej ...
                      • beverlyja90210 Re: Magda Mołek - plotkarsko 03.02.18, 00:54
                        kkalipso tak jesteś taka zabawna,śmiechom i chichom nie będzie końca. Wow Twoje argumenty mnie powaliły,nie wiem jak się pozbieram tak mi dowaliłas,długo nad tym myślałaś? Twoje argumenty forumowego błazna jednak nie sprawia ze naturę można oszukać.
                        • magata.d Re: Magda Mołek - plotkarsko 03.02.18, 10:31
                          beverlyja90210 napisała:

> kkalipso tak jesteś taka zabawna,śmiechom i chichom nie będzie końca. Wow Twoje
                          > argumenty mnie powaliły,nie wiem jak się pozbieram tak mi dowaliłas,długo nad
                          > tym myślałaś? Twoje argumenty forumowego błazna jednak nie sprawia ze naturę mo
                          > żna oszukać.

Ale ona nie chce oszukiwać natury. To właśnie natura tak stworzyła kobietę, że jest płodna również w wieku 42 lat a nawet poźniej.
                        • jem.gluten.i.cukier Re: Magda Mołek - plotkarsko 03.02.18, 10:48
                          Przecież to antykoncepcja jest oszukiwaniem natury. Jesli 42-letnia kobieta uprawia seks i zachodzi w ciążę to jest to czysta natura.
                          • kropka_kom Re: Magda Mołek - plotkarsko 03.02.18, 22:29
                            bardzo dobrze nspisane
                            • kropka_kom Re: Magda Mołek - plotkarsko 03.02.18, 22:31
                              ja zaszlam w ciążę w wieku 42l.bez problemu a parę lat wczesniej wlasnie musiałam się trochę starać...takze mi łatwiej było zajsc w ciążę wlasnie po 40stce...
                        • isa_bella1 Re: Magda Mołek - plotkarsko 03.02.18, 13:51
                          jak chcesz przezyc szok to znam 53latkę co powila świetnie bliźniaczki...napij się teraz melisy bo nie zasniesz..
                          • beverlyja90210 Re: Magda Mołek - plotkarsko 03.02.18, 21:07
                            Raz na jakiś czas takie dziwactwa się zdarzają,wiem o tym
            • princesswhitewolf Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 19:46
              no tu gdzie mieszkam 25-27 letnia matka 7 latka jest postrzegana jako wpadka bo jest zapewne z wychowania z patologii spolecznej. Nikt z milosci w tym wieku sie tu nie zeni/ wychodzi za maz. To niebywala rzadkosc.
              • miss_fahrenheit Re: Magda Mołek - plotkarsko 03.02.18, 00:20
                princesswhitewolf napisała:

> no tu gdzie mieszkam 25-27 letnia matka 7 latka jest postrzegana jako wpadka bo
                > jest zapewne z wychowania z patologii spolecznej.

To podobnie bzdurny pogląd, jak ten, że patologią jest 40-letnia matka. A prawda jest taka, że ciąże zarówno w wieku 20, jak i 40 lat są czymś naturalnym.

• konsta-is-me Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 19:50
              Jest kilka mam a jednoczesnie to "nie jest normalne" - to zdecyduj sie w koncu, bo masz problemy z logicznym mysleniem.
              Skoro takich mam jest troche, to znaczy, ze jednak nic to szczegolnego...
              • princesswhitewolf Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 19:55
                jesli to do mnie, to tu ciezko znalezc mloda matke z 7 latka za to sporo 47-50 latek. In vitro+ kariera= wysiew poznych matek w Londynie
                • konsta-is-me Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 20:12
                  Nie, to bylo do beverlyja i "babciomam".
            • quesuerte Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 20:34
              Ale wlasciwie dlaczego nie jest normalne? I czym to sie objawia? Welaryzowanym "l" i farbowanym wlosem? Przeszkadza komus, bo wciaz akcentuje "gimnástyka" i od razu widac, ze za stara na mlode?
            • magata.d Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 20:53
              beverlyja90210 napisała:

> OJP serio dla Was 50 letnia baba z dzieciakiem na rozpoczęciu pierwszej klasy t
              > o jest słodkie i urocze?Dla mnie żenada u córki w klasie kilka takich babcio-ma
              > m jest i to nie jest normalne

Z pewnością dla nich to ty jesteś żenująca. Młodociana matka co to zachować i wysłowić się porządnie nie umie, nie ma pojęcia co to przyzwoite i taktowne zachowanie.
            • afro.ninja Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 20:58
              U mojego dziecka w przedszkolu 90 procent rodziców bylo po czterdziestce, bliżej pięćdziesięciu lat. Zwykle, państwowe przedszkole.
            • simply_z Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 22:38
              moja prababcia ( czyli nie było invitro..ba ...zabory jeszcze były) urodziła ostatnie dziecko w wieku 42.
              Gdyby nie to dziecko, to bym tu nie pisała, więc nie pisz mi tu o żenadzie, bo jak świat światem takie ciąże się zdarzały.
              • isa_bella1 Re: Magda Mołek - plotkarsko 03.02.18, 13:54
                eeee..tam moja prababcia ostatnìą dwójkę w wieku 42 i 46l.
            • jem.gluten.i.cukier Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 22:54
              A dlaczego matka ma być słodka i urocza? To jest matka a nie mały kotek. Tak, jest to normalne i zawsze było, bo 40-letnia kobieta jest jeszcze w okresie płodności i ciąża nie jest niczym nienaturalnym w tym wieku.
              • magata.d Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 23:17
                No dokładnie. Dawniej, gdy antykoncepcja nie była powszechna kobiety rodziły dzieci do końca okresu plodności.
            • manon.lescaut4 Re: Magda Mołek - plotkarsko 03.02.18, 14:22
              Ten nudny argument o babci na wywiadówce jest lekko żałosny, sorry. Zdajesz sobie sprawę, ze na tej hipotetycznej wywiadówce nie będzie podróży w czasie do lat 70-tych, nie mówiąc już o dawniejszych czasach, tylko tych babć po 50-tce będzie więcej, czyli staną się norma, a nie wybrykiem natury? Nie wspominając już o tych babciach w wersji light czyli 40-letnich, które będą statystycznie większością, bo około 30-tki wieeeele kobiet zaczyna reprodukcje? Śmiem twierdzić, ze na tych wyczekiwanych wywiadówkach 28-latki będą wzbudzać sensacje ( i pewno tez ploty i domysły na temat młodych głupich nieodpowiedzialnych, znając ludzka naturę) i będzie ich mniej niz babć po 50.
              • jem.gluten.i.cukier Re: Magda Mołek - plotkarsko 03.02.18, 14:25
                A w latach 70. to myślisz, że kobiety nie rodziły w tym wieku? Rzadziej tylko rodziły pierwsze dzieci późno, ale ostatnie nie było żadną sensacją.
                • manon.lescaut4 Re: Magda Mołek - plotkarsko 03.02.18, 14:28
                  No właśnie, czyli tak czy tak na te wywiadówki musiały chodzićsmile A może wysyłały starsze rodzeństwo, co by zgorszenia nie siać?
      • jem.gluten.i.cukier Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 16:37
        Owszem, to jest późno. Co nie oznacza, że za późno. A 20 to wcześnie, co nie oznacza, że za wcześnie.
    • szarsz Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 16:54
      > ciaża Malgorzaty Kożuchowskiej w jej starczym wieku

Ematka ma pamięć jak słoń i jest pewna, że nie chodziło o "starczy" wiek, ale o żenujące kłamstwa.
    • nutella_fan Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 19:22
      Nic nie wiedziałam...
    • madami Re: Magda Mołek - plotkarsko 02.02.18, 21:35
      Dokoła pełno ciąż po 40, często są to pierworodni. No i co z tego?
      • princesswhitewolf Re: Magda Mołek - plotkarsko 04.02.18, 01:04
        jak to co? skandal obyczajowy rodem z Dulskiej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka