Dodaj do ulubionych

Serial do sniadania

21.02.18, 00:08
Bo to jedyna pora gdy, po wyekspediowaniu corki do szkoly, mam wolna chwile dla siebie. I jedyna pora kiedy moge sobie pocelebrowac posilek i polenic. Skonczylam wlasnie Marvelous Mrs Maisel i szukam czegos rownie lekkiego (choc Maisel jest pozornie 'lekka'), zachwycajacego estetycznie (zgadnijcie czemu mam ostanio faze na czerwone paznokcie i szminke) i inteligentnego. Licze na Wasz gust!
ps. Dziekuje za dobre fluidy w moim watku 'narzekalnym'- pare spraw zaczyna sie prostowac😁
Obserwuj wątek
    • lodomeria Re: Serial do sniadania 21.02.18, 00:40
      Unbreakable Kimmy Schmit
      • chocolatemonster Re: Serial do sniadania 21.02.18, 00:42
        Dziekuje-sprawdze.
        • lodomeria Re: Serial do sniadania 21.02.18, 00:50
          Estetycznie nieco bardziej eklektyczny niż Maisel, ale bardzo pod tym względem dopracowany.
          • chocolatemonster Re: Serial do sniadania 21.02.18, 00:54
            Sprawdze rano 'do jajecznicy'😁
            • lodomeria Re: Serial do sniadania 21.02.18, 01:35
              Akurat do jajecznicy i pozytywnego nastawienia na cały dzień, moim zdaniem, nadaje się znakomicie. Zwłaszcza, piosenka tytułowa i padające w niej parę razy hasło przewodnie serialuwink
              A na dodatek Nowy Jork.
              • majenkir Re: Serial do sniadania 21.02.18, 02:54
                To jak w takie tematy, to moze jeszcze Crazy Ex-Girlfriend? smile
                • lodomeria Re: Serial do sniadania 21.02.18, 06:12
                  A obejrzałaś cały serial? Bo ja, o ile podczas pierwszych paru odcinków miałam nadzieję na dobrą zabawę, to potem już tylko mnie dołował. A najnowsza seria to już wiwisekcja depresji/dwubiegunowości. To już bardziej optymistycznie mnie nastroił do świata Big Little Lieswink.
                  No i jak po którymś odcinku CEG włączyłam Kimmy, to uderzyło mnie to, jak słabo zrobiony jest ten pierwszy.

Jako ciekawostka kulturowa ok, serial z musicalowymi songami, ale jako dodatek do śniadania, hm...
                  • majenkir Re: Serial do sniadania 24.02.18, 20:39
                    Tak, obejrzalam caly. Serial "do sniadania" jak najbardziej OK. smile
    • maja0026 Re: Serial do sniadania 22.02.18, 22:39
      Hart of dixie, bardzo pogodny serial o mlodej lekarce z Nowego Jorku ktora przenosi sie na prowincje
      • karme-lowa Re: Serial do sniadania 22.02.18, 23:02
        Dr Quenn. Serio. Jakoś do śniadania mi zawsze pasuje i smakuje😁😜
        • beverlyja90210 Re: Serial do sniadania 22.02.18, 23:22
          The Affair, Żona Idealna,Narcos
          • pani-noc Re: Serial do sniadania 23.02.18, 08:32
            Jej chodziło o lekki serial, a nie o serialowe cegły.
            • beverlyja90210 Re: Serial do sniadania 23.02.18, 10:28
              Dla mnie spełniają te warunku,oglądałam je w formie relaksu w przerwach pracy. Był jeszcze warunek inteligentny i uważam ze to dobre wybory
              • magia Re: Serial do sniadania 24.02.18, 19:14
                Affair nie ma w sobie nic lekkiego.
                Biuro i ponuro, niewesole losy bohaterów, sam tytułowy romans też nie ma w sobie nic co by uśmiech wywoływało, raczej przestrogę.
                • disco-ball Re: Serial do sniadania 24.02.18, 20:28
                  Tez tak uważam, lekki i przyjemny nie jest.
    • ira_08 Re: Serial do sniadania 23.02.18, 07:07
      Love ☺
    • morgen_stern Re: Serial do sniadania 23.02.18, 10:31
      White Gold big_grin o chamowatych brytyjskich sprzedawcach okien w UK w latach 80-tych. Nie oglądaj przy dzieciach tongue_out
    • chocolatemonster Re: Serial do sniadania 23.02.18, 11:37
      Dziekuje dziewczyny za rekomendacje. Sprawdze to wszystko. W tzw miedzyczasie obejrzalam odcinek 'Happy Valley' i zakochalam sie w aktorce grajacej glowna role. No lekkie to nie jest😁 Wieczorami ogladamy z mezem 'Fargo' i zatesknilam za zima.
    • agata_abbott Re: Serial do sniadania 24.02.18, 19:38
      Good Placesmile) dwa razy podchodziłam do tego serialu, ale jak juz sie wkręciłam - jest świetnysmile
      • inka40plus Re: Serial do sniadania 24.02.18, 20:14
        Good witch
        Cheasepeake shores
    • bertie Re: Serial do sniadania 24.02.18, 21:55
      Miss Fisher's Murder Mysteries

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka