viewiorka 23.04.18, 10:36 www.plotek.pl/plotek/7,154063,23307444,ksiezna-kate-wlasnie-trafila-do-szpitala-jest-we-wczesnej.html#Czolka3Img Księżna trafiła do szpitala. Stawiam na dziewczynkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adriana.la.cerva Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 10:44 Ja tez stawiam na dziewczynke. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 10:53 Gdzies czytalam ze tatus po jakims meczu sie wygadal ze syn, ale ile w tym prawdy to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 14:26 Ciekawa jestem, czy będą mieli jeszcze jedno ? Ja to jej zazdroszczę, że tak mało tyje w ciąży i piorunem wraca do formy sprzed. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 14:49 teraz bidna ma trochę ponad trzy tygodnie, żeby zmieścić się w jakąs super kiecke na wesele - i obstawiam, że się wyrobi Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 14:53 ja tam nie wiem - jeszcze Diana po porodach przze jakis czas pojawiałą sie w luźńych kieckach a Kate od razu jak modelka ciekawa jestem jak ona faktycznie sie w tej rodzinie czuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
krypteia Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 15:40 mozambique napisała: > ja tam nie wiem - jeszcze Diana po porodach przze jakis czas pojawiałą sie w lu > źńych kieckach a Kate od razu jak modelka bez przesady: Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 16:46 A to nie jest zdjęcie z tego samego dnia, co rodziła ? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 15:36 chloe30 napisała: > teraz bidna ma trochę ponad trzy tygodnie, żeby zmieścić się w jakąs super kiec > ke na wesele - i obstawiam, że się wyrobi jesli się mało tyje w czasie ciązy to jest to wykonalne, bez zadnych cudów, nie będąc księżną kate ani inną celebrytką miałam wesele siostry, jak syn miał 28 dni bylam w super kiecce sprzed ciązy, po prostu w ciązy niewiele przytylam. Odpowiedz Link Zgłoś
aj.riszka Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 19:42 joanna_poz napisała: > jesli się mało tyje w czasie ciązy to jest to wykonalne, bez zadnych cudów, nie > będąc księżną kate ani inną celebrytką Też tak myślę. Bardziej ciekawi mnie, jak to jest, że stopy Kate zmieszczą się w te zgrabne buciki? Ale być może, nie każda, świeżo upieczona mama ma obrzęknięte stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock Re: Trzecie Royal Baby 24.04.18, 08:11 A co się takiego dzieje stopom z okazji się rozmnażania? Odpowiedz Link Zgłoś
aj.riszka Re: Trzecie Royal Baby 24.04.18, 08:37 Balam sie, ze opuszcze szpital w samych skarpetkach z powodu obrzeku. Ostatecznie wychodzilam ze szpitala w kapciach. Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock Re: Trzecie Royal Baby 24.04.18, 08:44 aha ... to nigdy tak nie mialam. Ale tez przyznaje ze ja na co dzien jedynie w sportowych butach zasuwam albo w martensach. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Trzecie Royal Baby 24.04.18, 09:51 obrzęki limfatyczne w koncówce ciązy sa bardzo powszechne, szczególnie jesli np był nakaz leżenia, schodzą pare dni po porodzie Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Trzecie Royal Baby 24.04.18, 14:04 Pewnie zależy od kobiety. Ja w życiu nie miałam spuchniętych nóg a urodziłam troje dzieci. Może po prostu nie mam takich skłonności? Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 16:51 W jej przypadku to nie jest wielki problem. Tez zaraz po porodzie miałam wagę sprzed ciąży. Żaden problem, jeśli w 1 trymestrze rzyga się dalej niż się widzi i traci ponad 7 kg Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 18:32 nie przesadzajmy, ja tyłam w ciążach po 8 -10 kg i po 4 tygodniach nie było tych kg Odpowiedz Link Zgłoś
per_gessle Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 17:41 Dobrze trafiło to dziecko. Niczego mu w życiu nie zabraknie Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 18:00 No głodować nie będzie, ale za to będzie miało miljon pińćset sto dziewięćset idiotycznych reguł do przestrzegania "bo protokoł", będą ciągać go po całym świecie jak dziwadło cyrkowe, na każdą wpadkę tylko czyhają sępy z mediów... ja tam bym nie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 21:49 Nie no, bo , lepiej być jakimś afrykańskim dzieciakiem z 3 świata, albo i dzieckiem patusów ze świata pierwszego, tudzież dzieckiem jakichś nawet i przyzwoitych biedaków, które chciałoby się kształcić, ale rodziców nie stać i w poczuciu porażki myje kible albo wykłada towar w markecie. Masz rację, straszny los czeka tego dzieciaka Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaika Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 18:02 czy ja wiem .. wiadomo,ze 3 dziecko jest na zapas w monarchi .A to oddac nerke ,a to zastepic rodzenstwo w niebezpiecznej sytuacji. <Life< sorki,nie moglam sie powstrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 19:45 Podobał mi się jeden tweet z fikcyjnego konta księcia Karola: Royal Baby udało się z rodzicami do pałacu Kensington, gdzie będzie odpoczywać przez następnych ok. 80 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 18:29 Ktoś już wie, jak będzie miał na imię? Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 18:50 Arthur, Albert, James, Philip, Thomas albo Edward Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 21:56 Właśnie sobie poczytałam na BBC. Obstawiam Thomasa Arthura albo Arthura Thomasa, pewnie raczej to drugie - sprawdziłam drzewo rodzinne księżnej i Thomasów tam pełno. Edwarda chyba nie dadzą, żeby się nie kojarzyło z "Grą o tron", ani z amerykańskim mezaliansem . Philip - nie byłabym pewna, czy taki podliz bezpośredni jest w tej rodzinie praktykowany, bardziej się może zaplątać jako drugie albo trzecie. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 22:10 Edward jest bratem księcia Karola, więc nie mają chyba problemu z kojarzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 22:17 Rzeczywiście, tym bardziej odpada, bo ponoć tradycyjnie unikają żyjących krewnych. Z tego samego powodu odpada James. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 22:12 Ja również obstawiam Arthura (nie podoba mi się). Niestety George już zajęty😉 - wspaniałe imię. A może Henry? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 22:27 No Henry to dopiero zajęty - wszak to imię brata Williama, Harrego... Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Trzecie Royal Baby 24.04.18, 13:45 Harry to od Henry'ego? Myślałam, że to od Haralda albo Harolda. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Trzecie Royal Baby 24.04.18, 13:53 No ten akurat od Henry'ego. Ponoć ma on imiona Henry Charles Albert David. Mały x. George nazywa się George Alexander Louis, a x. Charlotta - Charlotte Elizabeth Diana, jako rzeką internety Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Trzecie Royal Baby 24.04.18, 13:59 I tak najlepszy jest Adam Karol Jezus Maria Burbon Sycylijski. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Trzecie Royal Baby 24.04.18, 14:14 W dawnej Hiszpanii w ogóle ilość imion, jakie było można otrzymać, była określona prawem i zależała od statusu społecznego. Najwięcej imion przysługiwało oczywiście książętom i księżniczkom krwi królewskiej. A imię Maria nadawane chłopcom jest ciągle nawet w Polsce (sama mam takiego kuzyna, który ma tak na drugie, młody człowiek, żaden tam Matuzalem - ale to dlatego, że jego babka jest hrabianką z pretensjami i ma takie pomysły oraz środki materialne do skłaniania kolejnych pokoleń do tychże pomysłów realizacji). Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Trzecie Royal Baby 24.04.18, 14:27 owszem , w POlsce imię MAria mozna nadawac chłopcom , i jest do jedyne imię żenskie "dopuszczone" do takiego procederu. Chyba wiadomo dlaczego ... Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Trzecie Royal Baby 24.04.18, 14:55 A co ciekawe, jeszcze za czasów Długosza nie było to imię (Maria), które by nadawano w Polsce choćby dziewczętom - dokładnie z takich powodów, z jakich do dziś nie używa się imienia Jezus. Zresztą w Hiszpanii, gdzie imię Jezus było używane jako popularne imię męskie, Marię "maskowano" przydomkami i na co dzień używano tylko właśnie tych określeń Marii - Bolesna, Łaskawa itd. (Dolores, Mercedes etc.) Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.stefa Re: Trzecie Royal Baby 24.04.18, 20:25 Adán Carlos Jesús María José Czartoryski y de Bórbon-Dos Sicilias y Otros Pajeros e Calientapollas! Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 19:20 Dzieciątko wygląda na drobniutkie, a Kate przy wyjściu ze szpitala wygląda wspaniale w tej czerwonej sukience Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 19:55 To, że malutkiego wyniosła to rozumiem - obyczaje, tradycja, "takjestodwieków" ale że sama wyszła parę godzin po porodzie i wygląda naprawdę dobrze to zazdroszczę z całego serca! Choć z drugiej strony moje doświadczenie jako matki wielodzietnej mówi mi, że jak mają mnie wypychać przed obiektywy to tak do 5 godzin po porodzie, kiedy jeszcze adrenalina tak buzuje, że nawet usnąć się nie da mimo poniesionego wysiłku Potem zazwyczaj zaliczałam totalny odpływ Kate jest dzielna a wcale nie ma łatwo w tej roli., choć niań można pozazdrościć Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 20:13 A swoją drogą w Polsce gdyby wyniosła tak noworodka to już miałaby ograniczone prawa rodzicielskie, obstawę policji i fejm na fejsie ) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 20:20 haha, dokładnie! I wypuścili ją z dzieckiem na ręku bez fotelika Odpowiedz Link Zgłoś
leyre2 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 21:26 maniaczytania napisała: > haha, dokładnie! > I wypuścili ją z dzieckiem na ręku bez fotelika > A to nowordka nie mozna brac na race? Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 21:27 mnie ze szpitala z dzieckiem na ręku nie wypuścili, kazali włożyć w fotelik - może teraz inne zwyczaje już Odpowiedz Link Zgłoś
leyre2 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 21:40 maniaczytania napisała: > mnie ze szpitala z dzieckiem na ręku nie wypuścili, kazali włożyć w fotelik - m > oże teraz inne zwyczaje już > przeciez do auta wniesli dziecko w foteliku. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 21:45 mnie ze szpitala bez dziecka w foteliku nie chcieli wypuścić, serio Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 21:50 Mnie też, mimo, że autem nie planowałam jechać bo ze szpitala do domu 2 minuty spacerem a dzieci się rodziły gdy słońce grzało to nie było opcji - fotelik i tak wychodzimy a potem rób sobie mama co chcesz ale ze szpitala wychodzisz z dzieckiem ubranym i zapiętym w foteliku samochodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 22:08 Ona go pokazała na ręku, a potem wrócili do szpitala i wynieśli w foteliku. Odpowiedz Link Zgłoś
leyre2 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 22:02 maniaczytania napisała: > mnie ze szpitala bez dziecka w foteliku nie chcieli wypuścić, serio > oni ja zapewne do drzwi zawiezli na wozku, z dzieckiem na reku wyszla przed drzwi, potem weszla za drzwi usiadla na wozku. pozniej widac na video wychodzacych do auta, on niosl dziecko w foteliku. Ona z tym dzieckiem na reku glownie stala a przejscie kilku krokow nie jest czyms nadzwyczajnym,przeciez w pokoju szpitalnym I w domu noworodki nosi sie na rekach. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 22:11 z tym fotelikiem to był żart, na końcu była emotikonka Odpowiedz Link Zgłoś
forumologin Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 20:14 nie demonizowalabym tego wyjscia, w zach eu sa kraje gdzue to normalne ( tzn wyjscie ze szpitsla tego samegp dnia co porod). a ona do tego ma gromade ludzi ktorzy ja postawia na nogi... jedyne co mnie zdziwilo to szpilki choc nie do konca bo zyjac na swieczniku pewbie bez obcasa juz nie umie) Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 21:41 Niania, brak problemów finansowych, pewność, że jeśli będziesz padać na twarz, to się prześpisz, a ktoś inny ugotuje, posprząta, zaopiekuje się dziećmi to jest duży plus. Mimo wszystko mam wrażenie, że oni po prostu lubią mieć dzieci, żę ta cała radocha nie jest podrabiana, na pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 21:46 też mi się wydaje, że ta ich więź plus więź z dziećmi jest naprawdę fajna i ciepła Odpowiedz Link Zgłoś
leyre2 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 22:10 asia_i_p napisała: > Niania, brak problemów finansowych, pewność, że jeśli będziesz padać na twarz, > to się prześpisz, a ktoś inny ugotuje, posprząta, zaopiekuje się dziećmi to jes > t duży plus. oni tych dzieci nie wychowuja, to robia nianie i to tez specjalne. To Diana byla inna i chciala sama dzieci wychowywac a raczej z mezem jak w typowych rodzinach, niestety miala przez to problemy i to tez mialo wplyw na jej stan psychiczny. Kate i William sa posluszni zasadom krolewskim. Mimo wszystko mam wrażenie, że oni po prostu lubią mieć dzieci, żę ta cała radocha nie jest podrabiana, na pokaz. > Tego nie wiadomo,, oni sa bardzo ulozeni po krolewsku, co tak naprawde czuja nie pokazuja na zewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 22:23 No taka jest legenda - ale to jednak Kate ma nagranie, jak na lotnisku ogarnia bunt dwulatka u córeczki. Fachowo. Mam wrażenie, że czasy zmieniły się na tyle, że oni nie muszą już walczyć czy udowadniać czegokolwiek, jak Diana, tylko pewien stopień autonomii mają zapewniony już na starcie. Więc mogą korzystać z udogodnień bez spinania się, że to odbieranie dzieci i tak dalej. No i na co dzień nie mają podobno sztabu niań, tylko jedną, dla obydwojga dzieci, i trzecim też ma się zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
leyre2 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 22:34 asia_i_p napisała: > No taka jest legenda - ale to jednak Kate ma nagranie, jak na lotnisku ogarnia > bunt dwulatka u córeczki. Fachowo. Z 2-latkiem to akurat nie trudno sobie poradzic zwlaszcza wychowywanym wg okreslonych zasad. > Mam wrażenie, że czasy zmieniły się na tyle, że oni nie muszą już walczyć czy udowadniać czegokolwiek, jak Diana, tylko pewien stopień autonomii mają zapewni > ony już na starcie. Więc mogą korzystać z udogodnień bez spinania się, że to odbieranie dzieci i tak dalej. oni poprostu zyja wg zasad, nie sprzeciwiaja im sie jani nie probuja zmienic jak Diana, ktora chciala make the difference w dodatku w kompletnie nieudanym zwiazku. To co widac przed kamerami to niekoniecznie to co faktycznie jest. Kate podjela decyzje, wiedziala ze nie ma odwrotu i ze zmienia znaczaco cale jej zycie a ona bedzie musiala poniesc tego konsekwencje. Meghan jest w troche lepszej sytuacji. Najstarsze ich dziecko juz w szkole wiec niania sobie poradzi, zapewne sie wyspia. Odpowiedz Link Zgłoś
leyre2 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 21:24 maniaczytania napisała: > Dzieciątko wygląda na drobniutkie, Dziecko wazy 3.8kg wiec nie jest drobniutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 21:27 nie napisałam, że jest, tylko, że wygląda Ale możliwe, że już zapomniałam, jak wyglądają noworodki Odpowiedz Link Zgłoś
leyre2 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 21:41 Hahaha, no male sa, nie wygladaja na kilka kg Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 22:17 Ona jest chyba dosyć wysoka, więc dziecko przy niej wygląda na mniejsze. Mój Młodszy ważył 4 kg, ale miał małą główkę i był chudziutki. Bo bardzo długi. Też wyglądał na drobniutkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw W czapeczce! ;-) 23.04.18, 19:36 Widać polskie wpływy na Wyspach zataczają coraz szersze kręgi, poprzednie dzieci wynosiła z gołą głową Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: W czapeczce! ;-) 23.04.18, 19:46 nieprawda, Charlotte też miała czapeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
szara.godzina Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 20:10 Zrobiam risercz kieckowy. Uwaga! Wychodzi na to, że Kaśka pokazując światu Jurka założyła kieckę nawiązującą do tej, którą jej teściowa miała na sobie, kiedy prezentowała Wilhelmka. Teraz sukienka podobna z kolei do tej, którą Diana nosiła, kiedy urodził się Heniek. W sumie mogła dać Meghan szansę na taki tribjut. Celowo? Do tego przecież, biało-czerwone barwy kiecki ostatecznie rozwiewają wątpliwości - dzieciak jest made in Poland Odpowiedz Link Zgłoś
leyre2 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 20:34 Do tego przecież, biało-czerwone barwy kiecki ostatecznie rozwiewają wątpliwości - dzieciak jest made in Poland To kolory flagi Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 20:35 No coś ty? Poczucie humoru - minus milion? Odpowiedz Link Zgłoś
szara.godzina Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 20:40 leyre2 napisał(a): > To kolory flagi Anglii I koka-koli! Odpowiedz Link Zgłoś
leyre2 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 20:51 szara.godzina napisał: > leyre2 napisał(a): > > > To kolory flagi Anglii > > I koka-koli! Czyli dziecko made by Coca-Cola 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
minor.revisions Re: Trzecie Royal Baby 24.04.18, 04:05 > To kolory flagi Anglii kolor biały oznacza politykę uległą, zaś czerwony postkomunistyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 21:14 Kate wyglądała bardzo dobrze w tej czerwonej (burgund?) sukience. Ta niebieska w kropki przy Jerzyku też była ładna, choć mniej elegancka. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 21:29 Na zdjęciach w necie ta czerwień to na pewno nie burgund, w każdym razie do twarzy jej. Odpowiedz Link Zgłoś
feliz_madre Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 21:45 Kurczę, 6 godzin po porodzie - czerwona sukienka, obcasik, makijaż, kolczyki, uśmiech - fajna jest 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennaburza1 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 21:57 pogło was??? przecie to sztab ludzi ją tak zrobił. wyczesali, wymalowali, ubrali, dali coś w żyłę na start i hajda do zdjęcia. bardzo, bardzo ją lubię. stylowa babka. w przeciwieństwie do .... zwykłej Megan. zwykłej, żeby nie napisać: prościutkiej jak noga od stołu. za to z ambicjami. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 22:15 Mnie tam by i sztab ludzi nie pomógł. No, chyba, że to "cuś" w żyłę Odpowiedz Link Zgłoś
aj.riszka Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 22:28 Na bank dostała coś w żyłę - chociażby zapobiegawczo na obrzęki nóg/stóp. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 22:15 No pewnie, że sztab nad nią pracował, ale nie zmienia to faktu, że Kate po porodach wygląda bardzo dobrze, pewnie dlatego, że nie tyje dużo w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
leyre2 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 22:24 Kate urodzila dosc szybko, ciezko porodow nie przeszla, trzeciego tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 23:17 Po swoim pierwszym nie wyszłabym. Po kilku godzinach czołgałam się do umywalki, aby umyć zęby (strasznie wymiotowałam w czasie porodu). Z pierwszym synem męczyłam się 23 godziny. Fakt- po drugim porodzie było o wiele lepiej, ale trwał on stosunkowo krótko - tylko 7 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
feliz_madre Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 22:26 Mimo wszystko - stoi na własnych nogach, chodzi, trzyma małego na rękach, uśmiecha się, promienieje, wygląda naturalnie, nie jak robot. Gdyby była słaba i źle się czuła sztab by nic nie wskórał. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 22:34 Też mi się wydaje, że zadowolenia z życia podrobić się nie da tak łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
leyre2 Re: Trzecie Royal Baby 23.04.18, 22:36 feliz_madre napisała: > Mimo wszystko - stoi na własnych nogach, chodzi, trzyma małego na rękach, uśmie > cha się, promienieje, wygląda naturalnie, nie jak robot. Gdyby była słaba i źle > się czuła sztab by nic nie wskórał. Gdyby byla slaba to by nie wyszla. Makijaz swoje robi. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Trzecie Royal Baby 24.04.18, 09:56 po drugim porodzie szeoko pisano ze makijażysta i fryzjer szykowali Kate do wyjścia parwie 3 godziny , tak że tego Odpowiedz Link Zgłoś
jem.gluten Re: Trzecie Royal Baby 24.04.18, 08:17 Hmmm, ja tak z 10 godzin po porodzie byłam na kompletnym haju, zanim emocje opadły i poczułam zmęczenie Odpowiedz Link Zgłoś
forumologin Re: Trzecie Royal Baby 27.04.18, 09:15 dla ciekawych: podobno bedzie Albert. strona www palacu z odnosnikiem albert jest zablokowana a np alexander nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Louis jest! 27.04.18, 21:56 Nikt tego nie obstawiał, co zrobią biedni poddani? Odpowiedz Link Zgłoś