adriana.la.cerva 24.04.18, 10:31 w czwartek o 10 rano. Potrzymajcie kciuki bardzo prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia-loi Re: Mam rozmowe o prace 24.04.18, 10:57 Trzymam kciuki, życzę powodzenia i napisz nam jak poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Mam rozmowe o prace 24.04.18, 18:54 Asiu, a jak u Ciebie ? Znalazlas cos ? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Mam rozmowe o prace 24.04.18, 21:11 adriana.la.cerva napisał(a): > Asiu, a jak u Ciebie ? Znalazlas cos ? Na razie jestem drugi miesiąc na L4 i mam zamiar chociaż do końca czerwca być na L4, a jak się da, to do września (mogę być maksymalnie 182 dni na L4). Na razie nic nie znalazłam, ale jakoś mocno nie szukam. Po zwolnieniu lekarskim wracam do pracy i zobaczę jak dalej będą się zachowywać wobec mnie. Może moje długie L4 da do myślenia mojemu dyrektorowi (zwolnienie mam od psychiatry), a jak nie to będę się starała aby mnie zwolnił tak, abym miała prawo do zasiłku przedemerytalnego. Wtedy mając zasiłek przedemerytalny (aż do osiągnięcia wieku emerytalnego) łatwiej będzie znaleźć mi pracę chociażby na czarno czy umowę zlecenie (bo mam już ubezpieczenie). Zasiłek przedemerytalny jest mały coś chyba z 900 zł, więc musiałabym dorobić, aby przeżyć miesiąc. Mam tylko małą satysfakcję, że moje byłe koleżanki mają teraz mało luzu, bo muszą wykonać moją pracę, a pracy mamy bardzo dużo i liczyły się każde ręce. Nawet urlop ciężko było wziąć. Już nie mogą siedzieć dużo tyłem i bokiem do biurek i plotkować, lub non stop z telefonem przy uchu rozmawiać głośno w swoich prywatnych sprawach. Ktoś z Was (na forum) zwrócił mi słusznie uwagę, że za rok wejdę w okres ochronny (nie będzie można mnie zwolnić), i nawet jak teraz znajdę pracę, to tuż przed tym moim okresem ochronnym nowy pracodawca może mnie zwolnić, byle nie mieć pracownika, którego nie można zwolnić przez 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina4 Re: Mam rozmowe o prace 24.04.18, 18:41 powodzenia! na pewno świetnie Ci pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Mam rozmowe o prace 24.04.18, 18:45 Super! Będę trzymać. Nerwy w konserwy. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Mam rozmowe o prace 24.04.18, 18:50 Szczerze życzę, aby to była praca Twoich marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Mam rozmowe o prace 24.04.18, 18:55 Dziewczyny bardzo dziekuje za kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś