Dodaj do ulubionych

Huawei P20

28.04.18, 13:32
Czy która emama sprawiła sobie to cudo?
Właściwie już miałam wymieniać swojego ajfona 6 na 8 i Huawei wypuściło to cudenko.
Na papierze wygląda rewelacyjnie ale warto by zapoznać się z opiniami uzytkownikow.
Obserwuj wątek
    • asia-loi Re: Huawei P20 01.05.18, 18:45
      kotomama napisał(a):

> Czy która emama sprawiła sobie to cudo?
      > Właściwie już miałam wymieniać swojego ajfona 6 na 8 i Huawei wypuściło to cudenko.

Ale drogie. tongue_out
      Nie dałabym tyle kasy za smartfona.
      • kotomama Re: Huawei P20 01.05.18, 19:22
        Wczoraj sobie kupiłam.
        • asia-loi Re: Huawei P20 01.05.18, 19:32
          kotomama napisał(a):

> Wczoraj sobie kupiłam.
          >

I jak pierwsze wrażenie?
          A ja wczoraj sobie też kupiłam tablet Huawei. Na razie go sobie jeszcze ustawiam i po "mału" próbuję.
          • kotomama Re: Huawei P20 01.05.18, 19:46
            Aparat rewelacyjny... O to mi najbardziej chodziło. Dziś wolne to miałam okazje popstrykać kilka fotek.
            Sam telefon wygląda świetnie. Wstępne ustawienie telefonu zajęło mi 4 godziny. FaceId działa bez zarzutu. Bezramkowość robi wrażenie. Do tego wbudowane 128 GB. Nie potrzeba kart pamięci. Szybkość działania bez zarzutu, no ale przy takich bebechach(procek i ram) nie może być inaczej.
            • tojamarusia Re: Huawei P20 01.05.18, 20:25
              Parametry ma kosmiczne, aparaty też. Z wyglądu bomba, opinie ma bardzo dobre.
              Telefon ma dla mnie 2 zasadnicze wady- jest za drogi i to huawei. Mam uprzedzenie do tej marki i żadne parametry mnie nie zachęcą.
              • kotomama Re: Huawei P20 01.05.18, 20:53
                Jest tanszy od flagowców Samsunga, Appla, Sony czy LG.
                Nie rozumiem uprzedzenia do marki. Albo produkt jest dobry albo zły. Ten jest bardzo dobry.
                • tojamarusia Re: Huawei P20 01.05.18, 21:20
                  Uprzedzenia z reguły nie mają większego sensu. Nigdy też nie lubiłam nokii, żadnego modelu. Nie wiem dlaczego.
                  • asia-loi Re: Huawei P20 01.05.18, 21:23
                    tojamarusia napisała:

Nigdy też nie lubiłam nokii, żadnego modelu.

A ja swoją nokię uwielbiałam, choć do smartfona było jej daleko. Mały ekran, bez netu ...
                • asia-loi Re: Huawei P20 01.05.18, 21:21
                  kotomama napisał(a):

> Nie rozumiem uprzedzenia do marki. Albo produkt jest dobry albo zły.

kotomama, a co sądzisz o tablecie, który wczoraj sobie kupiłam.
                  Tablet kosztował 500 zł (w sklepie stacjonarnym była promocja), ma 2 GB RAM, 16 GB pojemności, 9,6 cala, Android 7.0 Nougat, 1280x800 pikseli, bez LTE.
                  Będę go używać do przeglądania stron www (na kanapie, fotelu, leżaku na balkonie), nie będę na nim grać, oglądać filmów, robić przelewów. Mam 3-letniego laptopa i w miarę nowego smartfona. Głównie będę korzystać z niego w domu, z mojego domowego wi-fi.

www.oleole.pl/ipad-i-tablety-multimedialne/huawei-mediapad-t3-10-16gb-wi-fi-szary.bhtml#opis
                  • kotomama Re: Huawei P20 01.05.18, 21:27
                    Do przegladania styknie. Pewnie i filmy by można spokojnie obejrzeć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka