Dodaj do ulubionych

Celebryckie ciąże

24.05.18, 11:22
Z racji anginy siedzę sobie spokój nie w domu i do śniadania oglądam DDTVN. Materiał miał być o ciążach w Hollywood, do studia zaproszono panią Wędzikowską, o której plotkuje się, że jest w ciąży. I tak słynący z kultury i obycia prowadzący Sołtysik zamiast o aktorkach dręczył dziewczynę aluzjami, czy wręcz nachalnymi pytaniami o jej samopoczucie, brzuch itp. Ona wyraźnie zmieszana starała się zmienić temat, ale niesmak, sądząc też po facebookowym profilu programu pozostał. Pytanie, czy gwiazdy, celebrytki, osoby publiczne muszą opowiadać o swojej ciąży? Czy muszą to ogłaszać, zanim nie da się tego ukryć ani sukienką, ani płaszczem? Czy to jakiś społeczny obowiązek?
Obserwuj wątek
    • black_magic_women Re: Celebryckie ciąże 24.05.18, 11:23
      *spokojnie wink
    • princy-mincy Re: Celebryckie ciąże 24.05.18, 11:55
      Mnie też to śmieszy- ukrywa 'brzuszek', pokazała 'brzuszek'.
      A co? W domu go miała zostawić?
      Nie musi się tłumaczyć, kobieta jak kobieta, czy celebrytka czy nie.
    • memphis90 Re: Celebryckie ciąże 24.05.18, 12:04
      Celebrytki to przecież żyją z tego, że ludzie się ekscytują ich życiem prywatnym...
    • ichi51e Re: Celebryckie ciąże 24.05.18, 12:16
      Sory a po co przylazla do programu o celebryckich coazach jak nie po to zeby o tym opowiedziec? Jako niezalezny ekpert?
      • fornita111 Re: Celebryckie ciąże 24.05.18, 12:22
        Ona jest generalnie od celebrytow. Wiec bedzie i w programach o ciazach i o rozwodach i o anoreksji gwiazd. Ale nie po to zeby o sobie mowic...
        • lodomeria Re: Celebryckie ciąże 24.05.18, 12:26
          Czyli jak długo ona mówi o czyichś ciążach, to ok?
          • fornita111 Re: Celebryckie ciąże 24.05.18, 12:33
            Tak dlugo, jak na wizji nikogo nie maltretuje nieproszonymi i zle odbieranymi aluzjami- ok. Chyba, ze ona nalezy do dziennikarskich hien, to wtedy karma wrocila tongue_out Az tak dobrze babki nie kojarze, zeby wiedziec.
            • lodomeria Re: Celebryckie ciąże 24.05.18, 12:43
              A dopuszczasz myśl, że to była ustawka?
              • fornita111 Re: Celebryckie ciąże 24.05.18, 12:46
                Mogla byc, czemu nie. Tylko chyba nie o tym teraz mowa? tongue_out
            • memphis90 Re: Celebryckie ciąże 24.05.18, 12:48
              Aktorka - rolę w M jak miłość, Lokatorzy, Klan, Klinika złamanych serc i podobne ambitne produkcje. W internecie "Wendzikowska pokazuje swoje mieszkanie", "Wendzikowska na pokazie mody", "Wendzikowska mówi, jakich kosmetyków używa", "Wendzikowska ma nowego partnera", "Wendzikowska wrzuca na instagram zdjęcia z egzotycznych wakacji". Pani znana z tego, że jest znana wink Cóż więc się dziwić, że w tel śniadaniowej ją o ciążę pytają? Żyje ze sprzedawania swojego życia. Przecież nie będą jej pytać o nagrody Bookera czy sytuację w Somalii.
              • meursalut Re: Celebryckie ciąże 24.05.18, 13:48
                Próbowali pytać o ambitniejsze rzeczy. Widać jednak jest ekspertką od plotek.
                teleshow.wp.pl/wpadka-anny-wendzikowskiej-jak-mogla-tego-nie-wiedziec-6021671724282497a
    • sumire Re: Celebryckie ciąże 24.05.18, 12:53
      Ludzie często rozumują, że jeśli ktoś jest sławny, to jego psim obowiązkiem jest opowiadanie o wszystkim. Ale celebryci też mają prawo do prywatności - były w przeszłości dramatyczne przykłady tego, jak kończy się odbieranie im tego prawa. Ale nie dziwi mnie to, Sołtysik nigdy nie był dobrym prezenterem.
      • memphis90 Re: Celebryckie ciąże 24.05.18, 14:35
        Celebryci sami sprzedają swoje prawo do prywatności, opowiadając na prawo i lewo o swoich intymnych sprawach. Mnie dziwi, że kogoś to w ogóle interesuje, ale celebryta chyba nie powinien być zaskoczony, skoro z tego właśnie żyje?
    • kkalipso Re: Celebryckie ciąże 24.05.18, 13:13
      Powinna się z nim przed programem umówić jakich pytań sobie nie życzy. Ja myślę że jeśli się naprawdę chce to można ukryć i ciąże i ślub ...Najbardziej się ubawiłam z cyrków jakie wyprawia ciężarna Marina (żona Szczęsnego).
      • kropka_kom Re: Celebryckie ciąże 24.05.18, 13:50
        Ooo..to fakt. Marina jest niezła smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka