Dodaj do ulubionych

mam dosyć

30.05.18, 20:27
serio, lubię ludzi, dużo pomagam, nie, nie jestem altruistką, ale ogólnie lubię żyć w symbiozie, zazwyczaj mam dużo empatii, ale zdarza się, że odmawiam, rzadko, serio, bardzo rzadko, ale się zdarza, i mam wrażenie wtedy, że qu... ja jestem ta najgorsza, no bo jak mogłam???? inni mają wszystko gdzieś i jest ok, a jak trafi na mnie, to jak mogłam????
ulało mi się, mam żal, do wszystkich, do wszystkiego, wypisuję się, teraz będę ciągle ta zła, i tak jestm
Obserwuj wątek
    • werdipurke Re: mam dosyć 30.05.18, 20:41
      ale osohozi?
    • piernicola Re: mam dosyć 30.05.18, 22:03
      Pomagaj obcym, takim, z którymi nigdy nie będziesz żyła w symbiozie.
    • agniesia331 Re: mam dosyć 30.05.18, 22:24
      Pomagać trzeba.ale wiedzieć.ze nie kosztem swojegobodpoczynku.rodziny czy finansów. Ludzie wezmą palec.potem chcą rękę. Ja jestem tego przykładem. Codzienna podwozka do pracy.pod sama pracę chociaż nadrabiam 10 minut.dbieram spód domu. Spóźnienia.smsy.zawsze coś nie tak. Powiedzialam dość.roszczenia ciągle rosły.po drodze na osiedlu już do sklepu nie mogłam wstąpić.bo ona chcę do domu. zamiast 8.15-16.50 teraz jest poza domem od 8- 19 i jeździ w korku. ja nie będę dla księżniczki jechać 2 godz w korku.jak mogę jechać godz dziennie przed szczytem.Obie mamy ruchome godz pracy 7-18
      • agniesia331 Re: mam dosyć 30.05.18, 22:29
        Osoba z gruntu jak ja coś chcę.to oddawania po 1 dniu..bo jest z facetem i ich weekend jrst swiety.ak ma problem.to 20 smsów dziennie. Powiedzislam.ze podwozie męża i nasze rozmowy w drodze są też dla nas ważna. Załatwiła jej bronią. Z wiekiem widzę.ze ludzi nie należy traktować dobrze.tylko z wzajemnością. Koleżanki lubimy siedzieć u mnie na tarasie czy domu pół nocy.a same rewanż robiły raz na rok. A w cholerę. Ograniczylam kontakty z roszczeniowymi niedojdami życiowymi.Mam tylko takie koleżanki które mnie szanują.
    • agniesia331 Re: mam dosyć 30.05.18, 22:30
      Pomagaj biednym dzieciom I zwierzętom.Reszta jest dorosła i jak się nie ogarnęła.to choćby na rzędach stawał nic to nie da

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka