08.02.06, 23:32
dlaczego nie mozna pić herbat owocowych????????????jeśli nie mają cukru w
składzie???????
Obserwuj wątek
    • voluptas Re: no nie 08.02.06, 23:42
      Ale jeśli to są herbaty na bazie suszonych/perparownych w inny sposób owoców, to
      te owoce mają w sobie fruktozę, a ona hamuje działanie diety. Poza tym często
      zawierają również wit. C, która także jest przy DC niewskazana (łagodzi ketozę,
      a to właśnie dzieki ketozie spalamy sadełko).
      Można za to pić czarne "perfumowane" herbaty - ja np. namiętnie piję Dilmah ;)
      • kaja1021 Re: no nie 09.02.06, 00:08
        no to fajnie u mnie zaraz koniec ścisłej a ja popijam se herbatki owocowe!!!
        chyba sobie strzelę w łeb!
        ciekawe czy na mieszanej można?
        jestem załamana.
        • voluptas Re: no nie 09.02.06, 01:40
          Kaju, nie pocieszę Cię, ja popijałam tylko 3 dni i na szczęście ktoś mi o tym
          powiedział, a potem trafiłam do mojej konsultantki i wytłumaczyła dlaczego. Z
          pretensjami powinnaś się zgłosić do swojej konsultantki i nie mówię tego
          ironicznie, bo poinformowanie Cię o tym to był jej psi obowiązek. Niewykluczone,
          że gdybyś to wiedziała, schudłabyś więcej. Co do herbatek na mieszanej to nie
          wiem, ja jestem teraz na mieszanej, ale jakoś zapomniałam o to zapytać - tak mi
          się wbiło głowę, że nie wolno i już. Ale w piątek będę u mojej dealerki, to spytam.
          Eh, ja też tęsknię za malinową Herbapolu, eh... Ale chyba bardziej tęsknię za
          zgrabnym tyłkiem :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka