kaja1021 08.02.06, 23:32 dlaczego nie mozna pić herbat owocowych????????????jeśli nie mają cukru w składzie??????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voluptas Re: no nie 08.02.06, 23:42 Ale jeśli to są herbaty na bazie suszonych/perparownych w inny sposób owoców, to te owoce mają w sobie fruktozę, a ona hamuje działanie diety. Poza tym często zawierają również wit. C, która także jest przy DC niewskazana (łagodzi ketozę, a to właśnie dzieki ketozie spalamy sadełko). Można za to pić czarne "perfumowane" herbaty - ja np. namiętnie piję Dilmah ;) Odpowiedz Link
kaja1021 Re: no nie 09.02.06, 00:08 no to fajnie u mnie zaraz koniec ścisłej a ja popijam se herbatki owocowe!!! chyba sobie strzelę w łeb! ciekawe czy na mieszanej można? jestem załamana. Odpowiedz Link
voluptas Re: no nie 09.02.06, 01:40 Kaju, nie pocieszę Cię, ja popijałam tylko 3 dni i na szczęście ktoś mi o tym powiedział, a potem trafiłam do mojej konsultantki i wytłumaczyła dlaczego. Z pretensjami powinnaś się zgłosić do swojej konsultantki i nie mówię tego ironicznie, bo poinformowanie Cię o tym to był jej psi obowiązek. Niewykluczone, że gdybyś to wiedziała, schudłabyś więcej. Co do herbatek na mieszanej to nie wiem, ja jestem teraz na mieszanej, ale jakoś zapomniałam o to zapytać - tak mi się wbiło głowę, że nie wolno i już. Ale w piątek będę u mojej dealerki, to spytam. Eh, ja też tęsknię za malinową Herbapolu, eh... Ale chyba bardziej tęsknię za zgrabnym tyłkiem :D Odpowiedz Link