wispar1 08.06.18, 22:53 www.youtube.com/watch?v=tMUWkVugb6A kurcze, 21wiek i naprawdę gdzieś w Polsce ciągle coś takiego ma prawo bytu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hosta_73 Re: tego się nie da odzobaczyć 08.06.18, 23:06 Nie widziałam, nie dalam rady 😢 Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: tego się nie da odzobaczyć 08.06.18, 23:17 I to chore babsko jest lekarzem? ?? Masakra 😠😠 Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: tego się nie da odzobaczyć 08.06.18, 23:32 Brak mi słów ...to się nie może dziać Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: tego się nie da odzobaczyć 09.06.18, 00:12 Boże Boże...Co tu mówić. Udusiłabym parszywą babę. Ku...mać. I tyle. Co można zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: tego się nie da odzobaczyć 09.06.18, 02:48 Trzeba bylo uprzedzic, nie moge takich rzeczy ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: tego się nie da odzobaczyć 09.06.18, 04:39 Nie chce zagladac, szanuje swoje zdrowie - czy jakas dobra dusza powie w trzech slowach, o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
ania-z-lasu Re: tego się nie da odzobaczyć 09.06.18, 06:43 Kobieta, z zawodu lekarz, zgromadziła na swojej "farmie" 150 zwierząt, psów, kotów i bydła i z tego co widzę to karmiła to wsztstko wyłącznie chlebem w bochenkach. Stan "farmy" katastroficzny, stan zwierząt podobnie. Żywe rany, szczątki... To wszystko w Starym Czarnowie powiecie gryfińskim niedaleko Szczecina. NIe pytaj w jakim celu to robiła, bo mi się nie chciało włączać głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykoty Re: tego się nie da odzobaczyć 09.06.18, 06:48 Odebrali jej 118 zwierząt trzymanych w gnoju i śmieciach, w tym 101 psów, reszta to konie, koty i krowy. Pani doktor, psia mać! Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: tego się nie da odzobaczyć 09.06.18, 12:55 mamtrzykoty napisała: > Pani doktor, psia mać Nie obrażaj psów... Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: tego się nie da odzobaczyć 09.06.18, 13:01 Dzieki za objasnienie, dobrze, ze nie wlaczylam... Bedzie z tego sprawa karna ? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: tego się nie da odzobaczyć 09.06.18, 13:13 Pani na razie, przy pomocy prawnika, usiłuje odwinąć bieg spraw. Twierdzi, że zwierzęta były zadbane i kochane, leczone (konie chyba homeopatycznie, bo rany wyglądały na stare i zakażone), szczepione, i każde miało imię. A te szkielety, które znaleziono, to resztki kurzych korpusów z masarni, którymi były karmione psy. Inna rzecz, że jakieś zmotowane te kury były, bo na filmie widać czaszki z zębami. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: tego się nie da odzobaczyć 09.06.18, 16:52 cosmetic.wipes napisała: Inna rzecz, że jakieś zmotowane te kury były, bo na filmie widać czaszki > z zębami. > a niektore mialy nawet rogi. ciekawe z jakiej masarni takie kury dostawala. mam nadzieje, ze babsko za to odpowiednio ukarza. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: tego się nie da odzobaczyć 09.06.18, 17:00 jezu, jakim psycholem trzeba byc, zeby miec taka "farme". przeciez tam byla setka psow. w jakim celu? zeby sie rodzily i zdychaly na kupie gooowna?! ktokolwiek kupuje w ogole psy z takiej "hodowli"?!!!! ludzie z okolicy wiedzieli i chodzili sie do niej leczyc???????!!!! nie mam slow, zeby to skomentowac, nie da sie. mam nadzieje, ze zwierzaki znajda nowe domy, a tej babie doloza takie kary, zeby sie nie pozbierala. Odpowiedz Link Zgłoś