Dodaj do ulubionych

Marsz dla Życia i Rodziny

• makurokurosek Re: Marsz dla Życia i Rodziny 10.06.18, 18:01
      żyje dwadzieścia lat w konkubinacie, z jednym mężczyzną wychowuję dwójkę naszych wspólnych dzieci, posiadamy wspólne konto, wspólnie pracujemy czy moje wartości rodzinne są gorsze od wartości którymi kierują się posłowie i zwolennicy PiSu . Inne za pewne tak, bo w przeciwieństwie do PIsowców nie ku...ę się na prawo i lewno, nie udaję świętojebliwej która ledwo z kościoła wyjdzie już wskakuje do łóżka pierwszemu lepszemu, tudzież pierwszej lepszej, w przeciwieństwie do PISowców nie mam dzieci z różnymi partnerami.

Tak więc wybacz ale wolę swoje życie i swoje wartości rodzinne niż te propagowane przez PIS

• kaka-llina Re: Marsz dla Życia i Rodziny 10.06.18, 20:09
        makurokurosek napisała:

>
        > Tak więc wybacz ale wolę swoje życie i swoje wartości rodzinne niż te propagowa
        > ne przez PIS
        >
        Ja podobnie tyle, że tylko 15 lat... Jeden zwiazek, dwójka dzieci, brak ślubu... Brak chrztów, komunii i innych cudów... a no i będę wyklęta bo raz wzięłam pigułkę "dzień po"....
        Nie oceniam innych ludzi: rozwodników, ludzi zdradzających, mających kochanki/kochanków czy dokonujących aborcji. Za to nie jestem w stanie znieść ludzi, którzy próbują narzucać innym moralne zasady, których sami nie przestrzegają... Hipokryzja to chyba najbardziej przeze mnie znienawidzona cecha charakteru...
        • aniani7 Re: Marsz dla Życia i Rodziny 10.06.18, 21:20
          Nie martw sie, znam taka, ktora krzyzem lezy w kosciele, a tez wziela pigulke pobig_grin
        • makurokurosek Re: Marsz dla Życia i Rodziny 10.06.18, 21:59
          Mnie najbardziej wkurza zrzucanie przez kościół i Pisowców za rozpad wartości rodzinnych na homosekualistów zamiast przyznanie, że za rozpad wartości rodzinnych odpowiada zdrada i zwykłe k-urestwo.
          • livia.kalina Re: Marsz dla Życia i Rodziny 10.06.18, 23:37
            Dokładnie- zamiast uderzyć się we własne piersi to szukają kozła ofiarnego.
    • piataziuta Re: Marsz dla Życia i Rodziny 10.06.18, 18:11
      Pomyliły ci się marsze.
      Marsz dla poszanowania KAŻDEJ OSOBY, to parada równości, a nie marsz dla życia i rodziny.
      • aniani7 Re: Marsz dla Życia i Rodziny 10.06.18, 21:21
        To samo chcialam napisac.
    • mama303 Re: Marsz dla Życia i Rodziny 10.06.18, 19:16
      ten marsz nie szanuje każdego człowieka.
    • klerjeser Re: Marsz dla Życia i Rodziny 10.06.18, 20:24
      Myślę, że nie ma problemu iść w obu marszach.

Ty masz z tym problem?
    • attiya Re: Marsz dla Życia i Rodziny 10.06.18, 21:20
      niesamowite tłumy, w regionalnej tvpis pokazali jakiś marsz chyba w obronie konstytucji i sądów twierdząc, że to dzisiejszy marsz rodziny big_grin tylko mały jeden problem, w tamtym marszu porą roku była ZIMA big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka