Dodaj do ulubionych

Chusta- kieszonka

15.06.18, 10:52
Używam chusty - wiązanie kieszonka, córka ma 6 tygodni. Byłam na warsztacie wiązoania. I ok, ale chyba robię coś nie tak bo mam wrażenie, że córi ma zbyt mocno omotane nóżki. Mam wrażenie, że czasem sinieją. Miała któraś z Was podobnie?co robię nie tak?
Obserwuj wątek
    • kaka-llina Re: Chusta- kieszonka 15.06.18, 10:58
      Musisz mieć pewność, że nóżki są dobrze rozstawione i pupa porządnie "wpada". Nie mogę więcej powiedzieć, musiałabym zobaczyć, nóżki sinieją, czy tylko sie chusta odznacza? Bo to różnica... Odznaczać trochę zawsze sie będzie, zwłaszcza na gołych nóżkach. Jeśli córka ogólnie zadowolona, w chuście usypia itd.. to raczej nic jej nie dolega. Ale mówię na odległość mało da sie powiedzieć, poza tym ja chustowanie zakończyłam jakieś 5 lat temu i mogłam czegoś zapomnieć.
    • truscaveczka Re: Chusta- kieszonka 15.06.18, 10:59
      Bez zdjęć słabo się ocenia. A na forum chustowym byłaś? Tam ci najlepiej pomogą.
    • kragina Re: Chusta- kieszonka 15.06.18, 11:02
      A jak wyglądają nóżki normalnie?
      Ogólnie noworodki i małe niemowlaki często mają sine nóżki i rączki, czasem do tego są lodowate = matka świruje że coś nie tak wink Mój długo miał taką "urodę", były sine czasem w chuście, czasem jak spał, w końcu utył i samo przeszło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka