tanebo2.0 12.08.18, 13:03 Słyszałyście o tej torii spiskowej? Jestem w szoku że ktoś jest tak... tu trudno znaleźć słowo które zaakceptuje moderacja... Znacie kogoś kto wierzy w spiski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grrru Re: QAnon 12.08.18, 13:06 Nie mam pojęcia co to za teoria spiskowa. Osób wierzących w spiski znam mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: QAnon 12.08.18, 13:08 A co uwazasz, ze nie istnieja zadne spiski? Oczywiscie, ze istnieja, ale zapewniam ze na youtube nikt o nich nie rozglasza. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: QAnon 12.08.18, 13:11 Ja wierzę w teorię spiskową, że teorie spiskowe służą do ośmieszania ludzi, którzy mogliby powiedzieć za wiele. Dzięki istnieniu idiotycznych teorii spiskowych każdego, kto podważa oficjalną wersję można zrównać z osobami wierzącymi w reptilian i sprawa załatwiona. Twierdzenie, że nie istnieją spiski, choć raczej należałoby mówić o zakulisowych rozgrywkach to powiedzenie, że np. służby specjalne nie istnieją lub są pozbawione znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: QAnon 12.08.18, 13:29 naprawde Scotland Yard rozgryza codziennie wiele spiskow terrorystycznych i wiele udaremnia.... Ja nie rozumiem jak mozna nie wierzyc ze spiski nie istnieja, i ze mafie, jihad to tylko cos istniejacego w telewizji. Nie to real. Tylko w necie sie mozna dowiedziec PO fakcie conieco. A o plaskiej ziemi, reptilianach itp bredniach to sie nie wypowiadam bo to wynika z tego ze na youtube zarabia sie na ilosci klikniec. Znudzeni ludzie klikaja na sensacyjne nazwy i ogladaja takie bzdety, a autor zarabia Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: QAnon 12.08.18, 13:23 W dodatku zapisywane cyframi arabskimi! Tfu, jakbyśmy swoich narodowych nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś