Dodaj do ulubionych

Rolnik szuka żony

16.09.18, 23:53
Jak wrażenia?
Ja jestem zaskoczona że dwie największe brzydule w kategorii średniej i najstarszej wywołały największe motylki w brzuchu u panów. Jednak to prawda, że o gustach się nie dyskutuje i że każda potwora znajdzie swego amatora.
Wszystkie największe grubaski odpadły w przedbiegach. Do przewidzenia, chociaż jak to się ma to głoszonej przez ematki prawdy, że mężczyźni lubią "prawdziwe" kobiety o "krągłych" kształtach?
Moje typy - obstawiam że przystojny rolnik (ten z wątku sprzed paru dni) wybierze tę najładniejszą eteryczną blondyneczkę.
Zaś rolnik, który mówi i zachowuje się jak ksiądz, wybierze katoliczkę z krzyżykiem na szyi.
Oglądacie?
(Ja zaczęłam po ostatnim wątku i zamierzam kontynuować)

Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: Rolnik szuka żony 16.09.18, 23:56
      I co, jeszcze nie znalazł (ten rolnik)?

Rozumiem, że mówić i zachowywać się jak ksiądz oznacza tyle, co ujawniać bardzo katolickie poglądy.
      • 21mada Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 00:03
        Nie, nie chodzi o to co mówi, ale jak mówi. A mówi jak ksiądz - powoli, robiąc długie pauzy, cichym głosem. Jego randki wyglądały jak wizyta księdza po kolędzie.
        • 21mada Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 00:05
          Bo w ogóle to on przeważnie nic nie mówił, tylko patrzył z pokerową twarzą. No ksiądz jak byk!
    • tanebo2.0 Re: Rolnik szuka żony 16.09.18, 23:58
      Ale pięknych to tam nie ma. Raczej Piękne brzydoty. A co do "prawdziwych" kobiet - widocznie nie miały figury klepsydry smile
      • 45rtg Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 14:37
        tanebo2.0 napisał:

> Ale pięknych to tam nie ma. Raczej Piękne brzydoty. A co do "prawdziwych" kobie
        > t - widocznie nie miały figury klepsydry smile

No, ta jedna, co była o nią zadyma, to ma tak bardziej jak pół klepsydry.
        • tanebo2.0 Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 21:09
          Ale górna połowa czy dolna połowa?
          • mid.week Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 21:25
            😂😂😂😂
    • alpepe Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 00:26
      Ematki to praktyczki. Patrzą w lustro, patrzą na amanta u ich boku, więc wiedzą lepiej. Wytłumaczyłam?
    • jola-kotka Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 00:49
      O matko serio ktos to oglada , raz to widzialam i wywolalo we mnie straszne uczucie zenady.
      • 21mada Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 01:07
        Ja oglądam po ostatnim wątku na emamie. 😁
        • jola-kotka Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 01:36
          Jakim?
          • 21mada Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 08:57
            Tym ze a podobno zdjęcie nie kłamie
        • szmytka1 Re: Rolnik szuka żony 12.11.18, 20:42
          ja Ciebie przebijam bo oglądam od 1 serii, wszystkie odcinki big_grin
    • iberka Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 01:17
      Wygooglałam Jessicę i to mi wystarczy big_grin
      • taki-sobie-nick Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 01:34
        O, Jessica jest niezła.
      • zuleyka.z.talgaru Re: Rolnik szuka żony 18.09.18, 10:12
        Dobra jest, umie gotować, sprzątać, ale koleś mocno dziwny.
    • fredzia098 Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 02:29
      Ja jestem zaskoczona ,że pani wielkogabarytowa nadal nie rozumie, że przegięła ukrywając swoją tuszę i myśli, że zdyskwalifikowało ją to, że ma krótsze włosy niż na zdjęciu. Jakiś mechanizm wyparcia? Druga też dobra, zataiła że ma dziecko , ale jest przekonana ,że to nie z tego powodu nie przeszła dalej, bo w końcu inne też mają dzieci. Ale tego ,że inne nie ukrywały tej informacji, tylko od razu napisały w liście , to jakoś pani woli nie widzieć.
      • beverlyja90210 Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 14:26
        Tez oglądałam właśnie ze względu na memysmile ale ja się pytam dlaczego połowa z tych kobiet nie ma zębów?????? Boziu to młode dziewczyny
        • pani-noc Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 21:57
          Pewnie panie są w tym wieku, że darmowych dentystów nie było już w szkołach i wyhodowały sobie taką próchnicę, że nie było czego leczyć. Wstawianie brakujących zębów jest drogie.
      • baba67 Re: Rolnik szuka żony 18.09.18, 11:12
        Bo osoby ze znaczną tusza dzielą się na takie które widzą się jeszcze grubsze niż są i w związku z tym noszą namioty w ponurawych kolorach zamiast wydobyć atuty oraz panie zakłamujące rzeczywistość ,widzące w lustrach siebie minus 20kg.Ciuchy dobierają do wagi jaką widza no i cóż efekt jest różny.To zaburzenie percepcji ma zdaje się swoją nazwę nawet.
    • mildenhurst Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 19:46
      Oglądam. Myślicie, że to foto było, jest w ogóle realne?
    • fornita111 Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 19:54
      Jaki przystojny, to upasiony kotlet jest. I wyglada jakos tepo- czy tylko wyglada, czy jest, to nie wiem, bo nie ogladam.
      • 21mada Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 21:05
        Już nie gadaj. Niezłe z niego ciacho!
        • fornita111 Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 21:12
          Podobaja ci sie rozplyniete w tluszczu rysy? Jak dla mnie to on wyglada niezdrowo i odpychajaco.
          • same-old_mona Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 21:20
            No tak zachwalacie że chyba obejrzę 😂 oglądałam kilka odcinków włoskiej edycji. Był nawet rolnik-gej. W polskiej pewnie tak daleko nie poszli jeszcze? :p
          • taki-sobie-nick Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 21:50
            fornita111 napisała:

> Podobaja ci sie rozplyniete w tluszczu rysy? Jak dla mnie to on wyglada niezdro
            > wo i odpychajaco.
            • fornita111 Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 21:59
              A co, nie uwierzysz mi na slowo, ze nie jest gruby? To taki ewenement w dzisiejszych czasach? No juz nie udawajcie, ze nie widzicie otluszczenia tego rolnika. Mlody facet a taki zaniedbany. Taka nalana twarz mi sie tez z naduzywaniem alko kojarzy.
              • fornita111 Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 22:00
                O matko, sorry, zle przeczytalam! surprised Myslalam, ze chcesz zebym zdjecie swojego chlopa wkleila wink
                • beverlyja90210 Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 22:07
                  Te bezzębne pannny mnie tak zniesmaczyły ze nie będę już oglądać bo przykro się patrzy,panna z memów tez już odpadła nie będzie szału
                • same-old_mona Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 22:13
                  Też zrozumiałam że chce zdjęcie Twojego chłopa 😁
                  • taki-sobie-nick Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 22:15
                    Nie. Chcę zdjęcie rolnika. Chłop Fornitty może być dodatkowo, ale nie musi. tongue_out
                    • taki-sobie-nick Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 22:18
                      Chłop Fornitty może być dodatkowo, ale nie musi. tongue_out

I tylko dlatego, żeście mnie zainspirowały.

GDZIE ROLNIK?
                      • same-old_mona Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 22:25
                        Był w wątku o oszustce, poszukaj sobie, nie bądź leń :p
                        • taki-sobie-nick Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 22:32
                          same-old_mona napisał(a):

> Był w wątku o oszustce, poszukaj sobie, nie bądź leń :p

Jakiej znowu oszustce? Nie bądź wiśnia. tongue_out
                • taki-sobie-nick Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 22:14
                  fornita111 napisała:

> O matko, sorry, zle przeczytalam! surprised Myslalam, ze chcesz zebym zdjecie swojego
                  > chlopa wkleila wink

Twój chłop absolutnie zbyteczny. O rolnika mi chodzi.
                  • fornita111 Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 22:25
                    big_grin Przykro mi, ale nie umiem linkow wklejac sad Ale nie masz czego zalowac, on serio brzydki!
                    • taki-sobie-nick Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 22:35
                      fornita111 napisała:

> big_grin Przykro mi, ale nie umiem linkow wklejac sad Ale nie masz czego zalowac, on s
                      > erio brzydki!

Widziałam zdjęcie z rolnika, tam aż trzech brzydkich było i nie wiem, który to (a może jeszcze inny)?

Co za wredne baby [foch].
                      • same-old_mona Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 22:40
                        Tu jest rolnik z oszustką
                        mobile.natemat.pl/248817,rolnik-szuka-zony-grzegorz-zawiodl-sie-kobieta-ktorej-zdjecie-widzial
                        • barbibarbi Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 23:13
                          Tu widać w całej okazałości
                          www.telemagazyn.pl/artykuly/rolnik-szuka-zony-5-kandydatka-grzegorza-wyglada-identycznie-jak-uczestniczka-2-edycji-co-je-laczy-wideo-zdjecia-66791.html
                          • tanebo2.0 Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 23:17
                            Po pierwsze - żaden fotograf nie wystylizuje tak profilu by zniwelować tych 20 kg. Po drugie - on może nie piękny ale nalana twarz?
                            • fornita111 Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 23:21
                              Tluszczem zalana. Rysy pod tym tluszczem nie sa szpetne, aaaaale- w obecnym stanie upasienia to on jest BLE.
                              • taki-sobie-nick Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 23:26
                                Będę oryginalna. Tak strasznie tłusty to on nie jest, ale źle mu z oczu patrzy.
                                • barbibarbi Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 23:32
                                  Trochę ubity, ale weźmie go któraś w obroty, dużo seksu i schudnie, uśmiech ma ładny, męski. Dla mnie gorszy jest ten młody rozmemłany od Dżesiki, nic tylko uciekać!
                                  • fornita111 Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 23:39
                                    Wlasnie nie ubity, tylko taka galareta. Jakies walki na brzuchhu, cycki mu sie robia. Tego nie widac na tym filmiku, w ktorym on jest w garniturze, ja go znalazlam na fp programu "rolnik szuka zony". Bo chcialam fotke dla taki-sobie-nick wkleic, ale mi sie w koncu nie udalo sad
                                  • barbibarbi Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 23:47
                                    No może galareta, ale równo rozłożona, nie tak, że rączki cieniutkie, szyjka cieniutka a brzuch się telepie. Nie jest z nim najgorzej, ten młody zdecydowanie gorszy, krzywy uśmieszek niezdecydowania, niby taki świętoszek a oczki tylko po bokach patrzą, świętojebliwy taki, blehhh
                                    • fornita111 Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 23:50
                                      A to nie wiem, tylko tego jednego kojarze wink
                              • tanebo2.0 Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 23:27
                                Rozumiem że dla ematki nieupasiony to dopiero taki? https://i.ytimg.com/vi/bNyzeMg3xYw/maxresdefault.jpg
                                • fornita111 Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 23:40
                                  A fuuuuu
                                  • taki-sobie-nick Ciekawe, że rolnicy bywają grubi, 17.09.18, 23:50
                                    brzuchaci, zapasieni i brzydcy w ogóle - to tylko my mamy być takie śliczne. tongue_out
                                    • taki-sobie-nick Re: Ciekawe, że rolnicy bywają grubi, 17.09.18, 23:52
                                      taki-sobie-nick napisała:

> brzuchaci, zapasieni i brzydcy w ogóle - to tylko my mamy być takie śliczne. :-
                                      > P

O, proszę. Tłuścioszkiem się jest, a o fryzurze lepiej nie mówić

https://d-pt.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/32/42/5b9f38b78f863_o,size,969x565,q,71,h,4e818c.jpg
                                      • 45rtg Re: Ciekawe, że rolnicy bywają grubi, 18.09.18, 12:05
                                        taki-sobie-nick napisała:

> taki-sobie-nick napisała:
                                        >
                                        > > brzuchaci, zapasieni i brzydcy w ogóle - to tylko my mamy być takie ślicz
                                        > ne. :-
                                        > > P
                                        >
                                        > O, proszę. Tłuścioszkiem się jest, a o fryzurze lepiej nie mówić
                                        >
                                        > https://d-pt.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/32/42/5b9f38b78f863_o,size,969x565,q,71,h,4e818c.jpg

Ale przynajmniej facet dość spoko.
                                        • konsta-is-me Re: Ciekawe, że rolnicy bywają grubi, 03.12.18, 21:20
                                          Blagam cie-ten chytry usmieszek jest spoko ?
                                          Strasznie niski jest poziom oczekiwan wobec mezczyzn w Polsce...
                                • barbibarbi Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 23:40
                                  Nie strasz!
                                  W reklamie żubra mógłby żubra dublerować wink
                                • same-old_mona Re: Wklejcie zdjęcie chłopa, to porozmawiamy 17.09.18, 23:43
                                  Czemu pod tym zdjęciem wyświetliła mi się reklama monsterboard? 😁
    • pani-noc Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 22:22
      Nie wierzę, po prostu nie mogę uwierzyć, że blondynka z sesji zdjęciowych jest tą samą osobą co brunetka z Rolnika:
      www.pudelek.pl/artykul/135672/niania_modelka_gwiazda_telewizji_poznajcie_kreta_sciezke_kariery_jessiki_z_rolnika_zdjecia_s/

Ta dama ma rzekomo 24 lata, a wygląda na 44. Dodatkowe kg to jej najmniejszy problem...
      • alpepe Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 22:58
        Mnie dziwi jej koszmarna cera, tak, jakby była po mocnej ospie lub mocnym ropnym trądziku, a na poprzednich zdjęciach tego nie ma.
    • anahera Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 22:32
      Obejrzalam sobie kandydatki Krzysztofa i Lukasza w galerii programu, reszty juz mi sie nie chce. Zaplulam sie kawa widzac wiek Jessici bo lekka reka dalabym jej prawie 50ke. Kilka innych tez wyglada na minimum 10+ niz jest podane. Bez zlosliwosci, programu nie widzialam.
    • barbibarbi Re: Rolnik szuka żony 17.09.18, 22:53
      Kiepskie te kandydatki, w najlepszym razie przeciętne. Jedna jest w moim wieku, jak się napisy pokazały i wiek, to nie mogłam uwierzyć. Mojej córce też szczęka opadła, że pani wygląda tak staro.
    • feel_good_inc Re: Rolnik szuka żony 18.09.18, 08:45
      21mada napisał(a):
      > Wszystkie największe grubaski odpadły w przedbiegach. Do przewidzenia, chociaż
      > jak to się ma to głoszonej przez ematki prawdy, że mężczyźni lubią "prawdziwe"
      > kobiety o "krągłych" kształtach?

Krytyczna jest tu liczba. Mężczyźni lubią krągłości w liczbie mnogiej, a nie jedną, wielką krągłość.
      • tanebo2.0 Re: Rolnik szuka żony 18.09.18, 10:01
        Czyli myślisz że słodziaki nie będą miały powodzenia u mężczyzn?
        • feel_good_inc Re: Rolnik szuka żony 18.09.18, 10:56
          No niestety, grube kobiety mają w życiu prawie tak źle jak przeciętni mężczyźni.
    • adhezja13 Re: Rolnik szuka żony 18.09.18, 11:49
      ogladam- z sentymentu do poprzednich edycji, z ciekawości jak wygląda wieś no i ciekawości relacji i zachowań ludzkich. uważam,ze montazysta tego programu świetny wink i PR programu też. Oglądalnośc wzrośnie, mimo że czytuje w komentarzach (rzadkich) - że słabi kandydaci, mdło itp. itd. A jakim cudem juz po drugim odcinku program wykreowal kilka "gwiazd" - generuje tyle komentarzy, kontrowersji? Dla mnie jest zabawny, podobają mi sie niektóre postacie - np. słynna Jessica - bardzo "barwna" wink jestem przekonana,że ci ludzie w rzeczywistym życiu mogą się róznic (bardziej/mniej...) od kreacji telewizyjnej i szkoda,ze komentujący tego jakby nie pamiętają. Liczę na kilka zaskoczeń i 'zwrotow akcji'.
      Zapisuję sie do tematu, bo może jakies przecieki będziecie znac wink
    • 21mada Re: Rolnik szuka żony 28.10.18, 23:34
      Ktos jeszcze oglada oprocz mnie?
      Wiec tak, mysle ze Marek (milczek) wybierze te blondynke, Lukasz juz wybral, ten najmlodszy tez, Grzegorz mam nadzieje ze wybierze te sliczna blondynke, ale na razie to chyba wszystkie mu sie podobaja, piegowata strasznie go podrywa. Najstarszy wybierze chyba blondynke, czym zlamie serce zazdrosnej o niego krotkowlosej 44-latce. A wy jakie macie typy?
      • iberka Re: Rolnik szuka żony 29.10.18, 00:08
        Najstarszy jest jak kotka w rui.....bleeeeee, a Łukasz - hmmmmm, słabo gra. Jessica była atrakcją big_grin
      • mandre_polo Re: Rolnik szuka żony 29.10.18, 06:08
        Marek i blondynka gadają każde sobie jak nakręcone, nie słuchają. Oglądać się tego nie da. Ta z dzieckiem adoptowanym już przejrzała na oczy i się wycofuje.
        Blondynka od Grzegorza jest głupiutka. Martyna jak na razie najlepiej wypada. Zachowuje się normalnie jak na tę nienaturala sytuację. Co dobrze wpływa na głupiutkie odruchy Grzegorza
    • 21mada Re: Rolnik szuka żony 12.11.18, 17:05
      No i jak oceniacie wybor rolnikow? Ja jestem zaskoczona wyborem tego malomownego blondyna - wybral dziewczyne ktora ewidentnie najmniej go lubila. Mieli zupelnie rozne poglady np. na temat podrozy (on: wszystkie miasta sa takie same, tu bruk i tam bruk). Ona go wrecz ledwie tolerowala. Powinien byl wybrac Anete, chociaz ja nie wiem co ona w nim widziala...
      Grzegorz wybral blondyneczke, tak jak typowalam. Ale nie jestem pewna czy im ta chemia szybko nie przejdzie, jesli juz nie przeszla. Co innego uwodzenie i flirtowanie, a co innego ze slubna...
      • lauren6 Re: Rolnik szuka żony 13.11.18, 08:52
        Grzesiek poszedł po linii najmniejszego oporu i zamiast wybrać jedną z dwóch ciekawych, wartościowych dziewczyn to wybrał najładniejszą Dorotę, która poza urodą chyba nie ma nic do zaoferowania.

Marek na swój sposób zaimponował mi swoim wyborem wink Rzeczywiście chyba wszystkim się wydawało, że wybierze ładną i miłą Anetę. Zamiast tego postawił na silną, niezależną kobietę, której teraz wylewa się hejt na głowę i jest wyzywana od babochłopów. Widać, że Marek nie szukał kucharki, która będzie mu smażyć idealne schabowe i gapić na niego cielecym wzrokiem, ale inteligentnej kobiety, która trochę wyciągnie to z tej jego wsi.

Będę oglądać ten program by zobaczyć czy im się uda, bo pozostałe pary są straszne.
        • feniks_4 Re: Rolnik szuka żony 13.11.18, 12:33
          Moze byc tez tak, ze przez to, ze ma dominujaca matke, najbardziej mu odpowiada kobieta, ktorej sie podporzadkuje (wchodzac automatycznie w role synka mamusi). Z Aneta mial by partnerska relacje, co moze byc dla niego trudne.
        • szmytka1 Re: Rolnik szuka żony 13.11.18, 17:17
          Przecież ona jest Markiem na maxa poirytowana. Zgodziła się chyba tylko dlatego, że jej połechtał ego tym wyborem, bo wizualnie wypadała najsłabiej. Za inteligentna, zbyt niezależna, to się nie klei.

Grzesiek, czy ta mała nie jest dla niego za młoda? Smichy chichy ale czy normalna rozmowa też im się klei? Zadecydowała chemia.

Jan no comment.

Ten młody, jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma> to powiedzenie pasuje idealnie do tej stacji. Zauroczył się tą dziewczyną, co dała mu kosza, ale to był zupełnie innny poziom inteligencji, on ją śmieszył po prostu. Teraz młody probuje racjonalizować swój "wybor". Niech próbują, moze coś zaskoczy, ale moim zdaniem za młody an związek z rozsądku.
          • mandre_polo Re: Rolnik szuka żony 13.11.18, 20:33
            Czytam że Grzeska porzuciła Dorota bo jego była robiła jakieś awantury.
            Krzysiek rozstał się albo został porzucony, szkoda bo do siebie pasowali, pojawiła sie jakaś szczerość
            • lauren6 Re: Rolnik szuka żony 13.11.18, 21:22
              > Krzysiek rozstał się albo został porzucony, szkoda bo do siebie pasowali, pojawiła sie jakaś szczerość

Może i dobrze. Chemii to tam nie było, za to duże parcie pani na gospodarstwo.
              • mandre_polo Re: Rolnik szuka żony 13.11.18, 22:41
                Wg mnie parcia nie kryła Małgosia ale na posiadłość
                • lauren6 Re: Rolnik szuka żony 14.11.18, 08:46
                  Tam wszystkie mają parcie na majątek, może poza Olą od Marka. W przypadku Oli to albo jest to mocne parcie, albo może poza kamerami zaprzyjaźnili się z Markiem (Marek coś wspominał, że dużo ze sobą rozmawiali).

Jeśli chodzi o Małgosię to po co innego ta niebrzydka kobieta miałaby tak zabiegać o oblieśnego starego capa, który jest starszy od niej o 14 lat i wsławił się w programie obmacywaniem Marii?
                  • mandre_polo Re: Rolnik szuka żony 14.11.18, 12:46
                    A to nie Ola mówiła że go lepiej rozumie bo rozmawiali? Ciekawe to bo wcześniej dawała sygnały niezadowolenia. Wg mnie osoba prentujaca jawnie tego typu zachowanie jest niestabilna.
    • aaa-aaa-pl Re: Rolnik szuka żony 12.11.18, 18:26
      Dziewczyna ( taka blondynka młoda), która głupawo się śmieje- bez wykształcenia( pomaga rodzicom na gospodarstwie), skupiona na " złapaniu " męża( z majątkiem)- bardzo mnie zaintrygowała.Ta jej determinacja- aby wygrać !A myślałam, że rzadko spotyka się kobiety, których marzeniem jest być " przy mężu".
      • 21mada Re: Rolnik szuka żony 12.11.18, 20:51
        >A myślałam, że rzadko spotyka się kobiety, których marzeniem jest być " przy mężu".
        😳 Serio?
        • aaa-aaa-pl Re: Rolnik szuka żony 12.11.18, 23:18
          Serio.
      • lauren6 Re: Rolnik szuka żony 13.11.18, 08:40
        Ewelina czy Dorota, bo tam są dwie w tym stylu?

Agata też mnie wzruszyła: skończyła wyższą uczelnię, ma w Warszawie pracę, jakieś życie. I deklaruje, że rzuci to wszystko by gotować obiadki Łukaszowi (I jego nieslubnym dzieciom, których z niewiadomego powodu w programie nie pokazują, choć przynajmniej jedno z ojcem mieszka).

Ambitne dziewczyny, nie ma co...
        • szmytka1 Re: Rolnik szuka żony 13.11.18, 17:09
          mowili, że jedno z nim mieszka? Ja to przeoczyłam. Dzieci nie pokazują, bo to w końcu rolnik szuka zony, a nie dziecko tongue_out Ciekawe, czy lauren występując w takim reality pokazywałaby dziecko. Ja w życiu nie zgodziłabym się, by pokazywano moje.
        • aaa-aaa-pl Re: Rolnik szuka żony 13.11.18, 18:24
          Dorota - taka chichocząca co chwilkę.Ładna, acz głupiutka.Typ : " złapać" męża.Raczej bez zawodu, pasji - leci po najprostszych męskich instynktach.W sumie ta druga blond( Ewelina) podobna.
          • nolus Re: Rolnik szuka żony 14.11.18, 16:41
            aaa-aaa-pl napisał:

> Dorota - taka chichocząca co chwilkę.Ładna, acz głupiutka.Typ : " złapać" męża.
            > Raczej bez zawodu, pasji - leci po najprostszych męskich instynktach.W sumie ta
            > druga blond( Ewelina) podobna.

Ewelina jest koszmarna.Najmłodsza i najgorsza z kandydatek, do tego jaka zacięta (to mnie najbardziej dobilo,biorąc pod uwagę jej wiek)...Co do Grzegorza z kolei - no cóż, niby fajny,sympatyczny i raczej rozwazny, a wyboru i tak dokonał kierując się samcza hucia 😕 Wątpię aby im się udało - Dorota jest za młoda i jeszcze ma czas na spokojne życie, jak minie chemia to nie będą mieli co ze sobą robić.Jakoś nie widać było u nich takiego porozumienia, jakiegoś głębszego zainteresowania tym jaka jest druga osoba...Nie mówiąc już o tym, ze Dorota jest po prostu za młoda i dziwne, ze Grzegorz zdecydował się na te kandydatkę - taka młoda dziewczyna miałaby juz wieść stateczne życie na gospodarstwie, bez żadnych większych rozrywek i w ogóle możliwości wokół siebie? Jaaaaasne...No ale tak wybrał i wątpię, że ten wybór okazał się szczęśliwy.Jakoś zazgrzytalo mi to wszystko w odniesieniu do jego osoby.
        • baba67 Re: Rolnik szuka żony 14.11.18, 13:54
          Witać przekonał ja że jest dla niej idealny i z powodzeniem odgrywa tę rolę jak na razie. Aktorem jest dobrym, jak wszyscy narcyści.Budzi się potem człowiek z ręką w nocniku, rozmawia z facetem którego uważało się za swoja bratnią duszę z uczuciem że stoi przed tobą ktoś obcy,
          • mandre_polo Re: Rolnik szuka żony 14.11.18, 16:21
            Faktycznie Łukasz jest narcyzem
    • briar_rose Re: Rolnik szuka żony 26.11.18, 08:47
      Rany boskie, próba podjęcia rozmowy z Markiem to jakiś koszmar. Co za typ. Ten człowiek to pasywno-agresywny potwór! On nawet nie rozumiał co ona do niego mówi, zupełnie inne światy, zero zainteresowani, empatii, nie potrafił odpowiedzieć nawet na neutralne pytania i reagował na każde złością. Od takich trzeba wiać bo w tej głowie nie wiadomo co siedzi.
      • mandre_polo Re: Rolnik szuka żony 26.11.18, 10:00
        Pewnie ma zaburzenia psyche
      • lauren6 Re: Rolnik szuka żony 26.11.18, 10:44
        Dobrze, że padło na Olę, która zna swoją wartość i potrafiła mu się postawić. Anitę pewnie by stłamsił.
      • iberka Re: Rolnik szuka żony 26.11.18, 14:01
        Pamiętam, że oglądając program z wizytówkami, Marek mnie przeraził......antypatyczny + jakbym wampira w ciemnej piwnicy spotkała.....Trudno to określić.
        Byłam w szoku kiedy okazało się,że jest w 5 wybranej do programu. Czas pokazał, że nie jest wart nawet spojrzenia w jego stronę.
        Uczestnicy podpisują lojalki, a nikt z obsługi programu nie jest psychologiem? Psychiatrą? Przecież taki inteligent robi krzywdę innym i powinien iść na terapię sad
    • mokka39 Re: Rolnik szuka żony 26.11.18, 17:27
      Mnie Marek negatywnie zaskoczył. Wiedziałam, że to tzw. "chłopski filozof", niezręczny towarzysko, bez taktu itd., ale wydawał się prostolinijny i przyzwoity. A tu wobec Oli zachował się bardzo nieładnie i bez klasy. Inna sprawa, że dziwi mnie dlaczego ona tak długo zdecydowała się być w programie, mimo widocznego braku chemii do Marka, a nawet politowania czy niechęci wobec niego. Możliwe, że to nieprzyjemne zachowanie Marka w jakiejś części było spowodowane tym, że czuł to traktowanie go z wyższością, podśmiewanie się itd. Grzegorzowi i Dorocie przyszłości nie wróżę, ona jest zbyt infantylna i niedojrzała, myślę, czar niedługo minie. Małgosia z Janem również sądzę, że razem nie będą. On to typ Don Juana, będzie próbował czarować i uwodzić inne panie, poza tym jest bardzo apodyktyczny.
    • lauren6 Re: Rolnik szuka żony 03.12.18, 19:41
      Jak wrażenia po ostatnim odcinku?

Z Jana na sam koniec wyszło straszne chamidło. No i Agaty żal. Niby to dorosła kobieta, ale i tak szkoda, że bez refleksji pcha się w związek z przemocowcem.
      • 21mada Re: Rolnik szuka żony 03.12.18, 21:14
        No właśnie - czy ten Jan rzucił żonę na wizji? Bo tak to wyglądało.
      • 21mada Re: Rolnik szuka żony 03.12.18, 21:15
        A skąd wiesz ze on jest przemocowcem?
        • lauren6 Re: Rolnik szuka żony 03.12.18, 21:27
          Z jego zachowania w stosunku do Pauliny. Przecież go nosiło: widać, że zupełnie inaczej potoczyłaby się ich rozmowa gdyby nie kamery. Widać, że to wiejski samiec alfa, który nie toleruje sprzeciwu kobiety. Dlatego wybrał Agatę, która jest szarą myszką bez własnego zdania, zamiast ładnej i silnej z charakteru Pauliny.
          • 21mada Re: Rolnik szuka żony 03.12.18, 21:59
            Przecież ta Paulina jest jakaś niezrównoważona. Każda inna powiedziała "no szkoda, dziękuje, do widzenia", a ta strzeliła focha ze jak on śmiał ją odrzucić. Ma zbyt wysokie mniemanie o sobie, a poza tym jest wulgarna.
          • iberka Re: Rolnik szuka żony 04.12.18, 10:48
            Jestem tego samego zdania
            • meres8 Re: Rolnik szuka żony 04.12.18, 14:35
              Małgosia wyjaśniła sytuację z Janem na swoim instagramie. Była u niego przez wakacje potem się rozstali, mówiąc do dziewczyn że u niego mieszka chciała sprawdzić ich reakcje potem powiedziała że żartuje co montażysta wyciął i stąd zamieszanie. Nie utrzymuje z nim kontaktu i słusznie, facet sam nie wie czego chce, zachował się fatalnie.
              • mandre_polo Re: Rolnik szuka żony 04.12.18, 17:19
                Pies na kobiety
                • szeptucha.z.malucha Re: Rolnik szuka żony 04.12.18, 20:15
                  Wszyscy panowie z tej półki wiekowej zachowują się podobnie. To już robic się nudne, że w każdej serii jest taki typ, w pełni przewidywalny.
        • feniks_4 Re: Rolnik szuka żony 05.12.18, 21:24
          Sąsiad Łukasza pisał gdzies, ze do jego domu przyjeżdżała policja, bo pobił swoje dwie byłe partnerki.
          • briar_rose Re: Rolnik szuka żony 06.12.18, 19:56
            Niedawno była afera, bo wydzierał się na Agatę w pizzerii. Szkoda dziewczyny, powinna od niego uciekać jak najszybciej. Facet ma zero klasy, po dwóch rozwodach, do tego nie panuje nad sobą i zwodzi. Dopóki partnerka jest posłuszna Panu i Władcy, wszystko gra, ale gdy ośmieli się sprzeciwić staje się dla Łukasza "złym człowiekiem".
            • lauren6 Re: Rolnik szuka żony 07.12.18, 08:11
              Jeśli facetowi rozpadły się dwa czy trzy małżeństwa to potencjalnej pani Łukaszowej już powinna się zapalić czerwona lampka. Można zrozumieć jeden rozwód. Ok, byli młodzi i nie dogadali się. Ale rozpad dwóch poważnych związków, gdzie były dzieci, to już inna liga. Może się nie znam, ale matki dzieciom prowadzące dom na katolickiej wsi ot tak nie rozbijają malżenstwa bez poważnego powodu.
              • briar_rose Re: Rolnik szuka żony 07.12.18, 18:56
                Według Łukasza to "złe kobiety były" xD Za to sąsiedzi donoszą, że dochodziło do rękoczynów z jego strony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka