18.09.18, 19:45
Bardzo mi samotnie. Spotykam sie z facetem ale to narazie krotka znajomosc niecale 6miesiecy i spotykamy sie ale np teraz sie nie odzywa nie wiem gdzie jest a ja sie pierwsza nie bede odzywac. Jutro idziemy razem do aquaparku. Jednak spotykamy sie dwa trzy razy w tyg dla mnie to malo czuje sie bardzo samotnie. Czy po pol roku powinno byc juz tak ze wiem co porabia i powinnismy sie widywac codziennie? Moze nie traktuje mnie za bardzo powaznie...plakac mi sie chce. Wszyscy sobie zycie ukladaja mi sie nie uklada tylko. Razem lecimy do Norwegii razem zapisujemy sie na kurs jezykowy to moze przesadzam i moze to ja za duzo wymagam?
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: Samotnosc 18.09.18, 19:53
      Potańcz sobie.
      • 3jagodajagoda3 Re: Samotnosc 18.09.18, 19:56
        Dzieki za rade tak zrobiesmile
    • 3jagodajagoda3 Re: Samotnosc 18.09.18, 19:55
      Bez przesady naprawde jakos mi latwiej jak sie wyzale tu na forum
    • aj.riszka Re: Samotnosc 18.09.18, 19:57
      Zadzwon, zapytaj pierwsza co porabia, powiedz o tym, ze Ci samotnie i smutno.. Czego sie boisz? Nie chcesz byc nachalna.. Ta znajomosc to chyba bardziej kolezenska jest?
      Nic na sile. Wiem, czujesz presje - nie daj sie temu! Wszystko w swoim czasie. I Ty spotkasz tego wlasciwego, warto poczekac.
      • 3jagodajagoda3 Re: Samotnosc 18.09.18, 20:01
        Tak nie chce byc nachalna smile dokladnie bardziej kolezenska relacja ale planow razem mamy cale mnostwo.
        • aj.riszka Re: Samotnosc 18.09.18, 20:07
          Zawodowo - wyjazdowe plany to juz calkiem, calkiem sporo smile
          Ja lubilam samotnie chodzic do kina, na aerobik, a na poprawe nastroju zamawialam pizze z dostawa do domu.
    • mildenhurst Re: Samotnosc 18.09.18, 20:00
      Dlaczego nie zaprosisz go na obiad i nie powiesz, że relacja jest zbyt luźna. Obstawiam, że masz 40 +. Nie wiesz co to szczerość. Czego się w niej boisz.
      • 3jagodajagoda3 Re: Samotnosc 18.09.18, 20:02
        Mam 30latsmile nie chce byc jak powyzej napisalam nachalna
        • aankaa Re: Samotnosc 18.09.18, 20:13
          a piszesz jakbyś miała 8-10
    • kadfael Re: Samotnosc 18.09.18, 20:25
      Czy Ty jesteś jakimś nowym wcieleniem Paniszelki?
      • 3jagodajagoda3 Re: Samotnosc 18.09.18, 20:28
        Nawet nie wiem kim jest ta kobieta
    • jeziorowa Re: Samotnosc 18.09.18, 20:31
      Powinnaś wiedzieć co porabia, jemu powinno zależeń na tym aby ci powiedzieć, ale ludzie są różni... Codziennie widywać? Są tacy ludzie, ale nie wszyscy mają na to czas i takie możliwości. Nie ma zbyt dużych wymagań, wymagania mogą być albo w sam raz albo zbyt małe. Jeśli chcesz spotykać się częściej to porostu mu to powiedz. Jedyne co mnie zdziwiło to fakt, że do mężczyzny, z którym jesteś pół roku nie możesz?/nie chcesz odezwać się pierwsza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka