taki-sobie-nick 21.09.18, 00:15 Ustawiłam wyszukiwanie wedle autora. Kiedy mniej więcej gazeta to załapie i zaprezentuje mi wątki według autorów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiulek08 Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 21.09.18, 00:17 ale w czym rzecz? wyszukiwaczka wg autorow dziala przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 21.09.18, 00:29 Wyszukiwanie według autorów ustawiłam sobie o 00.09. Do tej pory widzę wątki ustawione według ostatniego wpisu. Odświeżam stronę, gdyby ktoś chciał zapytać. Działa z opóźnieniem - pytam jakim. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 21.09.18, 00:33 mysiulek08 napisała: > to pytaj gazety Gazeta mi powie, że mam koniecznie wysłać zapytanie na maila. A w ogóle noc jest, a admin dyżurny siedzi, jak wiadomo, po to, żeby użytkowników wywa... kontrolować, a nie informować. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 21.09.18, 00:31 U mnie w ogole nie dziala od dwoch dni (moze dluzej, dwa dni temu sprobowalam) ani wg autorow, ani wg tytulow. Tylko "w tresci". Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 21.09.18, 01:22 Jak wciśniesz "ok"? Przy czym, jest błąd w wyszukiwarce i szukanie bezpośrednio z tego poziomu wyszukuje wyłącznie posty danego uzytkownika pod warunkiem, ze w treści jest jego nick. Własciwe szukanie po autorze to szukanie zaawansowane (z głowego pola wyszukiwarki usuwasz nick i zostawiasz go tylko w polu "autor" i wciskasz "szukaj") Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 21.09.18, 21:07 Bardzo zabawne. U mnie w wyszukiwarce rozwijanej nie pojawia się opcja "według autorów". Widzę ją jedynie w ustawieniach konta. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 22.09.18, 15:43 Chodzi ci o wyszukiwanie czy sortowanie? Bo nazywasz rzecz wyszukiwaniem, a z opisu wynika, ze chodzi ci o sortowanie Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 21.09.18, 08:33 Nie ułoży Ci wątków wg autorów. Możesz sobie jednorazowo wyszukać posty/wątki autora jak w google. Nie spodziewaj się jednak sortowania wg autorów. Mechanizm forum sortuje wątki wg daty ostatniego postu. Jeśli chcesz widzieć wątek, w którym wypowiada się określona osoba - ustaw tę osobę jako przyjaciela w ustawieniach forum. Nigdy nie testowałam tej funkcji, ale wątek/post może podświetlić się na zielono. W każdym razie coś się podświetla. Po ustawieniu przyjaciela (lub nieprzyjaciela, jeśli zechcesz kogoś wygasić) musisz się wylogować z forum i zalogować ponownie, aby mechanizm zalapał obsługę włączonej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 21.09.18, 21:18 Autor się podświetla na zielono. Reszta jw. Odpowiedz Link Zgłoś