Dodaj do ulubionych

Pytanie odnośnie forum gazeta

21.09.18, 00:15
Ustawiłam wyszukiwanie wedle autora.

Kiedy mniej więcej gazeta to załapie i zaprezentuje mi wątki według autorów?
Obserwuj wątek
    • mysiulek08 Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 21.09.18, 00:17
      ale w czym rzecz? wyszukiwaczka wg autorow dziala przeciez
      • taki-sobie-nick Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 21.09.18, 00:29
        Wyszukiwanie według autorów ustawiłam sobie o 00.09. Do tej pory widzę wątki ustawione według ostatniego wpisu. Odświeżam stronę, gdyby ktoś chciał zapytać.

Działa z opóźnieniem - pytam jakim.
        • mysiulek08 Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 21.09.18, 00:31
          to pytaj gazety
          • taki-sobie-nick Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 21.09.18, 00:33
            mysiulek08 napisała:

> to pytaj gazety

Gazeta mi powie, że mam koniecznie wysłać zapytanie na maila.

A w ogóle noc jest, a admin dyżurny siedzi, jak wiadomo, po to, żeby użytkowników wywa... kontrolować, a nie informować. tongue_out
        • tt-tka Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 21.09.18, 00:31
          U mnie w ogole nie dziala od dwoch dni (moze dluzej, dwa dni temu sprobowalam) ani wg autorow, ani wg tytulow. Tylko "w tresci".
    • mika_p Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 21.09.18, 01:22
      Jak wciśniesz "ok"?

Przy czym, jest błąd w wyszukiwarce i szukanie bezpośrednio z tego poziomu wyszukuje wyłącznie posty danego uzytkownika pod warunkiem, ze w treści jest jego nick.
      Własciwe szukanie po autorze to szukanie zaawansowane (z głowego pola wyszukiwarki usuwasz nick i zostawiasz go tylko w polu "autor" i wciskasz "szukaj")
      • taki-sobie-nick Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 21.09.18, 21:07
        Bardzo zabawne. U mnie w wyszukiwarce rozwijanej nie pojawia się opcja "według autorów". Widzę ją jedynie w ustawieniach konta.
        • mika_p Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 22.09.18, 15:43
          Chodzi ci o wyszukiwanie czy sortowanie? Bo nazywasz rzecz wyszukiwaniem, a z opisu wynika, ze chodzi ci o sortowanie
    • yenna_m Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 21.09.18, 08:33
      Nie ułoży Ci wątków wg autorów.
      Możesz sobie jednorazowo wyszukać posty/wątki autora jak w google. Nie spodziewaj się jednak sortowania wg autorów. Mechanizm forum sortuje wątki wg daty ostatniego postu.
      Jeśli chcesz widzieć wątek, w którym wypowiada się określona osoba - ustaw tę osobę jako przyjaciela w ustawieniach forum. Nigdy nie testowałam tej funkcji, ale wątek/post może podświetlić się na zielono. W każdym razie coś się podświetla.
      Po ustawieniu przyjaciela (lub nieprzyjaciela, jeśli zechcesz kogoś wygasić) musisz się wylogować z forum i zalogować ponownie, aby mechanizm zalapał obsługę włączonej funkcji.
      • andaba Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 21.09.18, 21:18
        Autor się podświetla na zielono.
        Reszta jw.
    • meursalut Re: Pytanie odnośnie forum gazeta 22.09.18, 13:05
      Odnośnie do.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka