Dodaj do ulubionych

Facet antydzieciowy

23.09.18, 12:24
Czy wasi partnerzy przed poczeciem dziecka byli antydzieciowi czy bardzo chcieli dziecka i potrafili z maluchami nawiazac kontalt czy moze ich sie bali? Moj jest antydzieciowy mowilam ze kolezanka oczekuje dziecka to skomentowal ze im wspolczuje, niefajnie itd sad musze podpytac czy wogole chce dzieci ale napewno nie pala do dzieci miloscia jak ja. Ja tam dzieciaki lubie.
Obserwuj wątek
    • gryzelda71 Re: Facet antydzieciowy 23.09.18, 12:29
      Zapytaj się zy i gdzie chce mieć te dzieci. Moze w Afryce nie zechce.
    • leann32 Re: Facet antydzieciowy 23.09.18, 12:34
      To ustal to teraz, tak dla pewnosci smile

Pytanie jeszcze w jakim jest wieku. Znam sporo antydzieciowych - ale po 30 im minęło. Facet nie ma parcia na dziecko tak jak kobieta bo po prostu nie ma tych hormonow.
      Za to potem tacy faceci okazuja sie wspanialymi ojcami.

Moj maz rowniez o dzieciach nie bardzo chcial rozmawiac. Jak bralismy slub to mowil ze kiedys moze sie zdecydujemy, ale cudzych nie trawił, rozmow nie podejmował wiec temat był śliski.
      Ciàżą byl przerazony, generalnie balam sie co bedzie. Mlodego w wyniku ciezkiego porodu i cc dostal pierwszy i odpłynął, teraz nie dosc ze mamy planową trojke to w domu organizuje czwarty dzieciecy pokoj wiec plany sa jeszcze na jedno i to on chce najbardziej smile wiec to sie zmienia smile

• strasznymruk Re: Facet antydzieciowy 23.09.18, 12:34
      3jagodajagoda3 napisała:
      > Czy wasi partnerzy przed poczeciem dziecka byli antydzieciowi

Ciekawe skąd partnerzy wiedzą, kiedy dokładnie następuje poczęcie?
    • yenna_m Re: Facet antydzieciowy 23.09.18, 12:35
      Zmień tego faceta. Macie skrajnie rożne priorytety życiowe. To nie ma prawa zadziałać dobrze.
      Ty nie masz aby jakiejś depresji (pytam po lekturze rozlicznych Teoich wątków; strasznie mi panią.szelkę przypominasz).
      • 3jagodajagoda3 Re: Facet antydzieciowy 23.09.18, 12:51
        Nie mam na szczescie depresji. Forum emama sluzy mi do wyzalenia sie i opinii na temat moich problemow wiec moze rysowac sie obraz czlowieka z depresja ale w gruncie rzeczy tez potrafie byc szczesliwa chociaz mam teraz trudniejszy okres.
        • yenna_m Re: Facet antydzieciowy 23.09.18, 12:56
          Szczerze? Rysuje się fatalny obraz.
          • 3jagodajagoda3 Re: Facet antydzieciowy 23.09.18, 12:58
            No coz, trudno. Pozdrowienia.
    • luvyana Re: Facet antydzieciowy 23.09.18, 12:50
      Mój był prodzieciowy zawsze.
      Moj pierwszy poważny narzeczony był bardzo anty dzieciowy i między innymi z tego powodu został byłym.
      Nie angażuj się w związek z kimś o odmiennych priorytetach.
      • 3jagodajagoda3 Re: Facet antydzieciowy 23.09.18, 12:53
        Byc moze chce dzieci tego nie wiem. Narazie sprawy nie poruszam bo 6miesiecy dopiero jestesmy.

• luvyana Re: Facet antydzieciowy 23.09.18, 14:02
          Noooo... Zaczekaj jeszcze co najmniej 3 lata...
          Ile ty masz lat?
          • 3jagodajagoda3 Re: Facet antydzieciowy 23.09.18, 14:14
            30lat
            • luvyana Re: Facet antydzieciowy 23.09.18, 15:51
              W tym wieku to na 1 randce się takie rzeczy powinno ustalać.
        • grrru Re: Facet antydzieciowy 23.09.18, 20:14
          Masz odwagę z nim sypiać a nie masz odwagi szczerze rozmawiać?
    • jolie Re: Facet antydzieciowy 23.09.18, 12:57
      Przestań już trolować.
    • jeziorowa Re: Facet antydzieciowy 23.09.18, 16:00
      Podpytać to można pięciolatka o co poprosił świętego Mikołaja. Z mężczyzną, z którym się sypia się normalnie rozmawia a nie robi podpytywanki i podchody w sprawach zasadniczych.
    • tanebo2.0 Re: Facet antydzieciowy 23.09.18, 17:08
      Jako mężczyzna niemowląt się boję. Ich toaleta przypomina atak gazowy pod Ypres. Nigdy nie mówią o co im chodzi - czy boli ich bo mają raka czy z nudów. I jedzą dziwne rzeczy. Oraz traktują kobiece piersi jak źródło pożywienia a nie przedmiot zabawy. Później jest lepie. Można pogadać, tyle że za mądrze. I nie trzeba zmieniać pieluch. Generalnie dzieci się OK. Gdybym wpadł z babą to bym nie płakał. Natomiast problemem są kobiety. Jak zaczynają pączkować to od razu malują chałupę w budyniowate kolory, wyrzucają konsolę do gier a na wakacje jadą tam gdzie jeżdżą tylko stare pryki.
      • grrru Re: Facet antydzieciowy 23.09.18, 20:10
        Kto jeszcze maluje w budyniowate? Teraz wszędzie są szarości i butelkowa zieleń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka