obrus_w_paski 15.10.18, 13:16 Oglądam właśnie zagraniczne wiadomości i wyglada na to ze Megan Mekhan spodziewa się pierwszego dziecka, prawda toto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fomica Re: Royal baby 15.10.18, 13:18 Tak, mówiła mi to wczoraj na siłowni i nawet pokazała test. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Royal baby 15.10.18, 13:20 Na Gazecie też pisali. Taką miałam myśl, jak widziałam jej zdjęcia ze ślubu Eugenii. Meghan się raczej odważnie ubiera, eksponuje sylwetkę. Na ślubie wszyscy w kreacjach na wypasie, a ta w płaszczyku-namiocie. Plus dla niej, że z ogłoszeniem poczekała na po ślubie i nie odbierała młodej show. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: Royal baby 15.10.18, 14:00 Po ślubie tego samego dnia, w gronie rodziny tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
jehanette Re: Royal baby 15.10.18, 13:30 Ciekawe, czy mają to w kontrakcie ślubnym, że muszą od razu zaciążyć jak się hajtają z książętami Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Royal baby 15.10.18, 13:33 No Bo jak nie zaciąży, to może pójść pod topór Parę takich przypadków było w Wielkiej Brytanii I może kandydatki na księżną mają to w pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Royal baby 15.10.18, 13:45 Z tym że urodzenie córki nie oddala widma topora, vide A. Boleyn Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Royal baby 15.10.18, 13:59 Teraz już można córkę W końcu mamy XXI wiek Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Royal baby 15.10.18, 13:46 jehanette napisała: > Ciekawe, czy mają to w kontrakcie ślubnym, że muszą od razu zaciążyć jak się ha > jtają z książętami > Stare są jak wychodzą za ten mąż to i zaciążyć muszą szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Royal baby 15.10.18, 14:06 No właśnie ja jestem ciekawa, czy w „pewnym wieku” ehehe będąc i w dzisiejszych czasach, gdy wielu ludzi ma problemy z płodnością, przeprowadzają im przed ślubem jacyś tajni królewscy medycy testy i badania na ewentualne problemy w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Royal baby 15.10.18, 14:29 Teoretycznie możliwe. Czytałam kiedyś wywiad z jedną z naszych księżnych przez małżeństwo (nie pamiętam nazwiska), która opisywała, że zanim się pobrali, narzeczony zaprosił ją na rodzinne spotkanie prawie jak z "Trędowatej". Najechało się mnóstwo osób z rodziny a potem rada rodzinna orzekła, czy ona się nadaje na księżnę. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Royal baby 15.10.18, 20:59 A co gdy badania wychodzą dobrze, a i tak coś nie wychodzi? Hm... Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Royal baby 16.10.18, 17:12 Hi hi... Ale jeśli nadal nie wychodzi mimo, że cały dwór usługiwał księżnej? Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Royal baby 15.10.18, 14:36 Ja pamiętam, że w jakimś filmie biograficznym o Dianie Spencer była wzmianka, że "sprawdzano", czy jest płodna i urodzi dzieci. A przecież była bardzo młoda, gdy wychodziła za Karola. Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Royal baby 15.10.18, 16:35 Sprawdzano czy jest dziewicą z tego co pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Royal baby 16.10.18, 18:59 OJP. Wy naprawdę żyjecie takimi plotami. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Royal baby 15.10.18, 13:40 Nie wiem czy prawda ale po jednym zdjęciu twarzy powiedziałabym że tak. Za to jest taka chuda że długo może ukrywać ciążę. Jak jest to prawdopodobnie od dłuższego czasu. I dobrze w jej wieku nie ma na co czekać Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Royal baby 15.10.18, 13:42 Mnie ciekawi jak ich dziecko będzie wyglądało są tak różni od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Royal baby 15.10.18, 13:48 Mid.week w wątku godzinowym przewiduje rudego mulata . Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Royal baby 15.10.18, 13:58 Myślę podobnie. Ciekawy miks będzie, chyba że odziedziczy urodę tylko po jednym z rodziców aż szkoda by było. Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Royal baby 15.10.18, 14:48 To że jest mulatka nie oznacza że będzie śniade, może kolor odziedziczyć po przodkach Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Royal baby 15.10.18, 13:48 Teoretycznie powinno być ładne ☺️ Różnie jednak geny krążą. Mnie fascynuje, jak córeczka Kate jest podobna do swojej prababci. Tym bardziej, że tatuś w młodości był podobny do własnej matki, a nie babci. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Royal baby 15.10.18, 14:22 Fakt, skóra zdjęta z Elki. Co do urody, może być różnie. Dla mnie, Wiliam był tym ładnym dzieckiem, a teraz jest obleśny, za to Harry, który był brzydkim rudzielcem z odstającymi uszami teraz jest niczego sobie Ja tam stawiam na rudego mulata Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Royal baby 15.10.18, 14:49 Wiliam wyjątkowo zbrzydł. Ośmielę sie powiedzieć, że brzydziej się starzeje niż jego własny ojciec, który przystojny nigdy nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
juuuu7 Re: Royal baby 15.10.18, 21:57 Niestety to prawda...robi sie coraz bardziej podobny do Karola Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Royal baby 15.10.18, 16:32 Robimy zakłady i odkopiemy wątek po porodzie. Ciekawe jak wyglada najmłodsze dziecko Kate bo coś słabo gonwodac w porównaniu w poprzednia dwójka. Myśle tez ze Megan nie musieli tak sprawdzać wszak daleko im do tronu. Ale Kate napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Royal baby 15.10.18, 21:01 A możliwe jest by czarna z białym dała 100% białe dziecko? Widziałam zdjęcie niszowej czarnej aktorki z białasem i niemowlak cały biały? Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Royal baby 15.10.18, 21:06 możliwe. Znałam rodzinę - matka Polka, ojciec bodajże z Ghany, dzieci piątka - wszystkie białe, tylko włosy miały (bo to same dziewczynki były, kolegowałam się z jedną z nich) dość kędzierzawe, ale niekoniecznie czarne. Najstarsza córka wyszła za mąż i jej pierwsza córeczka jest śliczną Mulatką Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Royal baby 15.10.18, 14:39 Obstawiam, że będzie bardzo ładne- takie mieszanki zazwyczaj są udane. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Royal baby 15.10.18, 15:37 Podejrzewam, że zaraz pojawią się symulacje wyglądu dziecka na plotkarskich stronach A ile się rewelacji naczytamy przez te 7/8 miesięcy! A to, że dziecko może być czarne a to, że tylko białe albo jaka jest szansa , że będzie rude. Bokiem nam ta ciąża wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Royal baby 15.10.18, 23:56 O proszę. Już kilka miesięcy temu ktoś na to wpadł: kobieta.onet.pl/dziecko/jak-bedzie-wygladalo-dziecko-ksiecia-harryego-i-meghan-markle/2eq1lkq Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Royal baby 16.10.18, 17:14 Chłopiec z tej symulacji jest okropny. Myślę, że natura będzie łaskawsza i doskonalsza. Odpowiedz Link Zgłoś
forumologin Re: Royal baby 15.10.18, 16:22 kkalipso napisała: > Nie wiem czy prawda ale po jednym zdjęciu twarzy powiedziałabym że tak. Za to j > est taka chuda że długo może ukrywać ciążę. Jak jest to prawdopodobnie od dłużs > zego czasu. I dobrze w jej wieku nie ma na co czekać > przeciez chudzielcowi trudniej ukrywac ciaze, zwlaszcza jesli ubiera sie zawsze w obcisle ciuchy. zreszta u Meghan widac bylo po zmianie stylu ubierania- juz od paru tygodni byly to albo luzniejsze kiecki, albo czarne maskujace albo jakies falbany na brzuchu. a slub to juz apogeum bylo, tzn ten plaszcz Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Royal baby 15.10.18, 16:40 Jestem innego zdania - chudzielcem nie jestem ale szczupłą osóbką, ciążę nawet przed najbliższymi ukrywałam do 6 miesiąca ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 15.10.18, 17:04 Tez tak sadze, tez jestem szczupla, a w moich obu ciążach w 12 tygodniu nic nie było widać. Jeśli już to bardziej po biuście niż po brzuchu. Ile ona mogla przytyć do tej pory? Maksymalnie 1-2 kg Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Royal baby 15.10.18, 21:08 przy jej szczupłej talii - zerknij na zdjęcia z jej ślubu - brzuszek ciążowy może być szybko widoczny, zwłaszcza że może być już w 4 miesiącu Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 16.10.18, 09:07 Wlasnie na zdjęciach ze slubu, ani na zadnych innych, talii u niej nie widać. Akurat ona po prostu nie ma talii. Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: Royal baby 15.10.18, 20:54 Ja w 12 tc mam brzuszek ciążowy widoczny i gruba też nie jestem. Ukrywanie się nie ma najmniejszego sensu. Spodnie ciążowe kupiłam sobie dwa tygodnie temu bo niestety nie dało się już w innych zapiąć. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Royal baby 15.10.18, 13:45 >prawda toto? niewatpliwie klamala))) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Royal baby 15.10.18, 13:51 Przytyła w pasie i głupio sie przyznać, że z przeżarcia. A teraz w podróż dłuższa pojechali, wróci z jakimś aborygeniatkiem i nikt sie nie skapnie. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Royal baby 15.10.18, 14:09 No właśnie, podróże takie dalekie! W Polsce na stówę by jej zabronili, przesiedzialaby pół roku w komnatach książęcych, przecież trzeba dmuchać na zimne! Odpowiedz Link Zgłoś
forumologin Re: Royal baby 15.10.18, 16:16 jak_matrioszka napisała: > Przytyła w pasie i głupio sie przyznać, że z przeżarcia. A teraz w podróż dłużs > za pojechali, wróci z jakimś aborygeniatkiem i nikt sie nie skapnie. oglosili teraz bo i tak by sie wydalo ( harry mial sam jechac na Fidzi, ona w zwiazku z zika tam miala ominac ta czesc) Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Royal baby 15.10.18, 14:03 Royal twitter oglosil, ze tak. Co Wy w tej pracy w poniedzialki robicie, ze takich rzeczy nie wiecie 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Royal baby 15.10.18, 14:14 Właśnie przeczytałam na insta - rodzić ma na wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Royal baby 15.10.18, 21:37 U mnie dzis rano w tiwi wiadomosciach mowili. Od razu pomyslalam, ze ematki dobrze w sobote zgadly Odpowiedz Link Zgłoś
barattolina Re: Royal baby 15.10.18, 15:26 ciekawe czy naturalnie wyszło czy ze wspomagaczami Odpowiedz Link Zgłoś
patunki Re: Royal baby 15.10.18, 16:27 Uwielbiam Meghan, fajnie, wszystkiego dobrego życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: Royal baby 15.10.18, 16:42 Niech będzie to murzynek z rudymi włosami. Wtedy nadejdzie koniec świata! Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 15.10.18, 16:53 A zupełnie nie mogę się do niej przekonać, uważam ze jest zbyt sztuczna. Mogli tez chwile poczekać z ogłaszaniem tego, pozwolić nacieszyć się Eugenii z zainteresowania mediów... Ale niestety Meghan musi być zawsze w centrum uwagi, nie przestala być zwykla celebrytka. Dodatkowo trzeba było zrobić to pierwszego dnia wyjazdu, żeby media nie przeoczyły żadnego jej kroku... Odpowiedz Link Zgłoś
madi138 Re: Royal baby 15.10.18, 17:13 A rodzinie oglosili na weselu. Też urocze, co? Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 15.10.18, 17:16 Podejrzewam ze typowe dla Meghan. Biedna Eugenia, wygląda na normalna, skromna dziewczyne, nalezal jej się ten dzień i może tydzień po bycia w centrum uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Royal baby 15.10.18, 21:10 oni nie byli na weselu, tylko na obiedzie tuż po ślubie, imprezy więc nie 'skradli' A poza tym, skąd od razu takie podejrzenia o złe intencje? Może oni się tam wszyscy lubią (a w sumie to tak trochę własnie wygląda) i taka nowina wszystkich ucieszyła i wcale nie przeszło nikomu przez myśl, że odciągają uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 16.10.18, 09:11 Może i się lubia, ale jednak sadze, ze kazda panne mloda bardziej cieszy bycie w centrum uwagi niż ciaza zony brata ciotecznego. Rozumiem powiedzenie wcześniej najbliższym, także pannie młodej i jej rodzinie, ale na weselu czy na obiedzie tuz po slubie, nie powinno się takich rzeczy oglaszac. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: Royal baby 16.10.18, 09:42 Moze jak zdjęła ten płaszczyk było po prostu widać? Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 16.10.18, 11:06 W 12 tc?? Nie wierze, nie przy jej figurze, a to taki szeroki klocek bez talii. Zreszta jest wile fasonow sukienek, które z powodzeniem ukryja tak wczesna ciaze Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Royal baby 16.10.18, 12:00 przy jej szczupłości, a zwłaszcza widocznej bokiem (tak, może nie ma wcięcia w talii, ale była szczupła w brzuchu), będzie widoczny - popatrz sobie na zdjęcia: www.cosmopolitan.com/entertainment/celebs/a23784456/meghan-markle-baby-bump-pictures/ Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 16.10.18, 12:17 Wcale nie była tak szczupla na brzuchu, mysle ze jest wychudzonym jabłkiem, stad tak klockowata sylwetka www.gala.pl/galeria/w-zoltej-sukience-marka-cena-gdzie-kupic/meghan-markle-w-zoltej-sukience-1 Wystarczylaby mniej obcisla sukienka, zakiet, czy bluzka i spodnica. Podtrzymuje moje zdanie; Amerykanka chce być zawsze w centrum uwagi, ale mogla okazac miniumum klasy i dac jeszcze kilka dni brylowania Eugenii, a już ogłoszenie tego tuz po slubie to straszny nietakt Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Royal baby 16.10.18, 13:36 >przy jej szczupłości, a zwłaszcza widocznej bokiem ( Nie zastepujmy slowa chudosc slowem szczuplosc. To chudzielec. Zobaczcie jej nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Royal baby 16.10.18, 14:37 Powiedzmy, że nie chciałam być obcesowa; ) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Royal baby 16.10.18, 19:27 Meghan jest piękną młodą kobietą, bardzo zgrabną, jeżeli ona jest 'szerokim klockiem' z nieszczupłym brzuchem, to kto ma dobrą figurę? Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Royal baby 16.10.18, 13:39 > W 12 tc?? Ciąża widoczna w 12 tygodniu to jakaś sensacja? U mnie w firmie się zorientowali pod koniec 2 miesiąca czyli jakiś 8-9 tydzień, chociaż bardzo mi zależało na ukryciu. Nosiłam wtedy rozm. 36-38 i nigdy nie miałam wcięcia w talii. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Royal baby 17.10.18, 11:55 Pozazdrościć Ja tylko polemizuję z teorią jakoby niemożliwe było aby u szczupłej osoby ciąża była widoczna JUŻ w 12 tyg. U mnie była widoczna wcześniej, a nigdy nie nosiłam ubrań obcisłych, podkreślających figurę. Wierzę, że Meghan nie była już w stanie ukryć ciąży. Miała więc do wyboru "przyznać się" albo kłamać w żywe oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Re: Royal baby 16.10.18, 17:29 Tak pisze osoba "szczera" (bo życzliwa być nie musi ) o zgrabnej młodej kobiecie - "szeroki klocek bez talii". Magiel. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Royal baby 16.10.18, 18:02 Za to patrz ilu oburzonych obrońców w temacie o Dominice Gwitt, która jest.... a niech będzie 5-krotnością tego "kloca", a nawet w ciąży nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 17.10.18, 09:27 Magiel to ty robisz. Opinie każdy może mieć wlasna, moja poswiadcza kazde zdjecie Meghan Odpowiedz Link Zgłoś
forumologin Re: Royal baby 16.10.18, 10:37 byli ze soba 7 lat, a zareczyny i skub oglosili w podobnym czasie co Harry. Sami sie skazali na bycie na 2 planie Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 16.10.18, 11:04 To raczej Harry pospieszyl się z ogłaszaniem zaręczyn po roku związku na odleglosc oraz decydując się na dziecko dwa miesiące po slubie. Coz, gdybym miała obstawiać trwalosc malzenstwa, to postawiłabym na Eugenie. Niemniej jednak uważam, ze po prostu mogli poczekać z tydzień z ogłaszaniem tej wiadomości, pokazali brak klasy Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Royal baby 16.10.18, 13:37 >po roku związku na odleglosc cos ty, on z nia wiekszosc czasu mieszkal przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 16.10.18, 14:01 Raczej pomieszkiwali razem; czytałam ze spotykali się co dwa tygodnie. On mieszkal w Londynie ona chyba w Toronto. Zamieszkali razem tuz przed ogłoszeniem zaręczyn. Wynika z tego ze mieli albo związek na odleglosc albo przygotowania do slubu albo ciaze, a nigdy tak po prostu dluzej ze sobą nie byli. Jak na nia patrze, to widze taka sztuczność i falsz Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Royal baby 16.10.18, 14:11 Az tak ci sie Harry nie podoba? Moim zdaniem jest niezle ciacho. Fajny facet z zadziorem. Mozna sie niezle zadurzyc. Nie widze sztucznosci uczuc, poza staraniami przystosowania sie do dworskiej etykiety pelnej machania i sztucznych usmiechow. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 16.10.18, 14:22 Nie Harry, tylko jego zona , tez mysle ze on jest w porządku. To ona jest wyjątkowo sztuczna, mam wrazenie ze caly czas gra kogos kim nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Royal baby 16.10.18, 14:42 no ja tez bym byla w takiej roli gdy caly swiat ocenia kazdy twoj oddech i pierdniecie Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 16.10.18, 14:52 Ty może tak, ale zauważ ze ona ma ogromne parcie na szkolo i uwielbia być w centrum uwagi. A jako aktorka tylko marzyla o takiej popularnosci Zreszta, to nie 19 latka Diana, ona doskonale wiedziała w co wchodzi, mysle zresztą, ze bardziej kocha siebie, popularność i tytul księżnej niż Harry'ego Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Re: Royal baby 16.10.18, 16:15 Nie ma to jak życzliwe komentarze innych kobiet Poziom magla. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 16.10.18, 16:23 Dlaczego mialbym być zyczliwa, jestem szczera. Napisalam to co o niej sadze, to żaden hejt ani poziom magla. Na tym forum często krytykujemy czy oceniamy rozne znane osoby. Obok jest mój watek o Morawieckim, czy jego krytyka czy nasza ocena to także poziom magla? Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Re: Royal baby 16.10.18, 16:27 A oceniasz jego wygląd I oceniasz na podstawie domysłow czy faktów? A zdanie " Dlaczego mialbym być zyczliwa, jestem szczera. " jest boskie ! Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Re: Royal baby 16.10.18, 16:27 A oceniasz jego wygląd I oceniasz na podstawie domysłow czy faktów? A zdanie " Dlaczego mialbym być zyczliwa, jestem szczera. " jest boskie ! Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 16.10.18, 16:38 Nie oceniamy jego wyglądu; kon jaki jest każdy widzi W kwestii Meghan z wyglądem jest podobnie, jeśli chodzi o inne kwestie, to zaznaczałam wielokrotnie ze to moje wrazenie. Na zyczliwosc mogę się wysilać, jeśli jej nie czuje, w stosunku do znanej mi osoby, a nie w stosunku do obcej celebrytki, która moich wpisow i tak nie przeczyta . Tu mogę być po prostu szczera Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 16.10.18, 16:49 Wobec tego moja droga, Twoje określenia "magiel" odnosi się do całego forum. Taka jesteś pewna, ze Ty sama nigdy nie napisalas tutaj o nikim niczego negatywnego na podstawie wrazenia jakie odnioslas? Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Re: Royal baby 16.10.18, 17:25 Jeżeli moje wrażenie były oparte na tym co ktos powiedział, napisał, zrobił - to pewnie tak. Opartych na mediach plotkarskich - raczej nie Tym bardziej stwierdzen, że " to na na pewno ONA , nie on" bo na taka "wyglada" a on nie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Royal baby 16.10.18, 19:30 sofia_87 napisał(a): > Ty może tak, ale zauważ ze ona ma ogromne parcie na szkolo i uwielbia być w cen > trum uwagi. A jako aktorka tylko marzyla o takiej popularnosci > Zreszta, to nie 19 latka Diana, ona doskonale wiedziała w co wchodzi, mysle zre > sztą, ze bardziej kocha siebie, popularność i tytul księżnej niż Harry'ego Ty już lepiej nie myśl. Coś słabo ci to wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 17.10.18, 09:16 Rosa, osoby to Ci się pomyslily, z mysleniem to Ty akurat masz problem. No patrz, a jakos podobnie do mnie myśli wielu Brytyjczykow, jakbys lepiej znala angielski, to pewnie sama bys doczytala Odpowiedz Link Zgłoś
forumologin Re: Royal baby 16.10.18, 14:14 ale wiesz , po 1) w pewnym wieku to juz sie czlowiek nie bawi w "chodzenie" 5 lat a potem 2 letnie narzeczenstwa. rok czy dwa razem wystarcza by wziac slub i zdecydowac sie na dziecko. ma sie juz bardzo sprecyzowane oczekiwania co do partnera, wyszalalo sie itp. a po 2) takie randkowanie na odleglosc moze byc duzo bardziej intensywne ( pare dni razem co 2 tygodnie) niz spotykanie sie latami co tydzien na pare godzinek/noc. a proza zycia moze ich nigdy nie dopasc, w koncu to nie sa zwykli zjadacze chleba Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 16.10.18, 14:27 1) Pytanie tylko czy po takim czasie wiesz na pewno, ze za 5, 10 lat będziesz miała jeszcze o czym rozmawiać z ta druga osoba. Jakos nie chce mi się wierzyc w to, ze ona tak latwo zrezygnowalaby z aktorstwa, przeprowadzila się na inny kontynent jeśli Harry bylby np. zolnierzem czy lekarzem, a nie ksieciem. Ja osobiście raczej w to watpie 2) Fakt, może być bardziej intensywne, ale czy pozwalajce się dobrze poznac? Idac tym tropem proza zycia, kryzysy i rozwody nie powinny dotykać nikogo z majątkiem powyżej powiedzmy 100 mln dolarów, a jak wiadomo jest inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Royal baby 16.10.18, 19:29 Jezu. Wypowiadasz się, jakbyś co najmniej była ich sąsiadką. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Royal baby 16.10.18, 19:39 Właśnie to samo chciałam napisać ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
skat_0 Re: Royal baby 16.10.18, 18:25 Pewnie alkoholu nie chciała pić na weselu i się wydało 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Royal baby 16.10.18, 19:22 sofia_87 napisał(a): > Może i się lubia, ale jednak sadze, ze kazda panne mloda bardziej cieszy bycie > w centrum uwagi niż ciaza zony brata ciotecznego. Rozumiem powiedzenie wcześnie > j najbliższym, także pannie młodej i jej rodzinie, ale na weselu czy na obiedzi > e tuz po slubie, nie powinno się takich rzeczy oglaszac. Byłaś tam, że tak autorytatywnie się wypowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 17.10.18, 09:24 Dosc latwo przyjąć, ze KAZDA panna mloda w dniu swojego slubu chce byc w centrum uwagi. Nie widze nic autorytatywnego w wypowiedzeniu swojego zdania zaczynającego się od "jednak sadze". Starannosc przygotowywan do slubu, zrzucenie kilku kg przez panne mloda swiadczy o tym, ze tak, dziewczynie jak najbardziej zalezalo na tym aby to był JEJ dzień, aby mogla się w tym dniu czuc najwazniejsza i wyjatkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Re: Royal baby 17.10.18, 09:57 Dosc latwo przyjąć, ze KAZDA panna mloda w dniu swojego slubu chce byc w centru > m uwagi. problem polega na tym, że Tobie łatwo przyjąć, że amerykanski fałszywy kloc to wszystko uknuł Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Re: Royal baby 17.10.18, 10:13 Jak najbardziej. Przypuszczam, że ona ma najmniej do powiedzenia w tych sprawach. Wystarczy też pomyśleć o zaplanowanej wczesniej podrózy na Antypody I o tym, że I tak jej sylwetka spowoduje takie spekulacje, że "dpradcy królewscy" wybrali taki a nie inny moment. Ale żeby to zauwazyc trzeba wyjśc poza pudelkowy schemat "amerykanski fałszywy kloc" Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 17.10.18, 10:25 Jej sylwetka się nie zmienila. Wczoraj porownywalam jej zdjęcia z Antypodow w dość dopasowanej sukience ze zdjęciami w zoltej sukience, z poczatkow malzenstwa (tak, mam sporo wolnego czasu karmie ) w obu ma taki sam brzuch. A spekulacje byly spowodowane raczej jej zachwaniem, zasłanianiem się, falbankami, za dużym płaszczem niż dodatkowymi cm w talii Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Royal baby 17.10.18, 12:02 sofia_87 napisał(a): > Podejrzewam ze typowe dla Meghan. Jakim no-lifem trzeba być, żeby żyć dla oceniania życia nieznanych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Royal baby 17.10.18, 13:11 Mylisz się araceli, ja zyje dla pobierania 500+, specjalnie dlatego abys się mogla poirytować przy placeniu tych swoich nedznych groszowych podatkow PS To był sarkazm, tak wyjaśniam gdyż w swoim debilizmie już raz mnie o to oskarzalas Odpowiedz Link Zgłoś
mandre_polo Re: Royal baby 16.10.18, 07:39 Robimy zakład po jakim czasie wyjdzie Meghan pomachać po porodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Royal baby 16.10.18, 19:19 Jeżeli tak, to chyba czas najwyższy w wieku 37 lat. To już nawet nie ostatni dzwonek, tylko po dzwonku jak na pierwsze dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś