Dodaj do ulubionych

awantura to plecak

• nanokogirl Re: awantura to plecak 19.10.18, 18:03
      Taka stylistyka plecaka pasuje i pochodzi z GTA ( np. Vice City)
      Gra rzekomo od 18 rz, natomiast moim zdaniem nadaje się wyłącznie do przedziału wieku 10-14.
      Jeżeli jakikolwiek 16 latek ( lub więcej) interesował by się rozrywką na tym poziomie wzbudziłoby to mój niewątpliwy niepokój.
      Również plecak poniżej może nosić 11-12 latek. 16 latek z takim plecakiem albo jest niezwykle dorosły i kontestuje typowe „nakazy modowe”- trudno , taki wiek,
      Albo, jeżeli faktycznie się z tym utożsamia to jest poważnie zaburzony..
      A plecak syn jak już powinien mieć jak poniżej, bo to co kupił to lamerska podróbka stylistyki GTA

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/dc/ca/f3f5/tzLO6boNhcFA3rNY1B.jpg
      • kota_marcowa Re: awantura to plecak 19.10.18, 21:02
        Serio, pozwoliłabyś takiemu 10 latkowi grać np. w GTA V?!
        • nanokogirl Re: awantura to plecak 19.10.18, 22:33
          V to nie wiem bo moje potomstwo miało już sporo więcej niż 10 lat jak była premiera Vice City.
          Ale w poprzednie grał, pewnie miał z 11-12. jak miał 15 to już wyrósł...smile
          nawet z "zagramanicy" przytaszczyłam plakat- ile było radości za 5 euro !!!
          Zupełnie normalny, szanujący prawo i innych ludzi, niezwykle odpowiedzialny w wieku dorosłym.
          Jak pisałam poniżej moi znajomi "strzelający" do siebie i "zabijający" się na przerwach, tez jakoś bez większych odchyleń.
          • kota_marcowa Re: awantura to plecak 19.10.18, 22:47
            V była lekko szokująca nawet dla mnie. Już pomijając, że cała fabuła opiera się na założeniu grupy przestępczej i napadach, to normalne jest branie narkotyków, pójście do klubu go go i molestowanie tancerek jak ochrona nie widzi, zamówienie sobie dziwki i seks z nią, a w między czasie dla rozrywki, można sobie wysiąść (z kradzionego oczywiście) samochodu i skopać na śmierć przypadkowego przechodnia.
            Ja bym 15 latkowi nie pozwoliła w to grać, a co dopiero 10 latkowi! Jakoś nie chce mi się wierzyć, ze poprzednie wersje były grzeczniejsze, co najwyżej grafika była gorsza.
    • nanokogirl historycznie 19.10.18, 18:19
      BTW przeczytałam :
      Śmieszą mnie laski, które tak wychowują dzieci a smia pouczać innych. Moj ma poukładane w głowie i nie fascynuje się gangsterka jak syn koudy.
      Ja pamiętam, jak koledzy w 5 klasie nałogowo biegali z patykami ( bo plastikowych strzelb nie było) po krzakach wokół szkoły i ryczeli na cale gardło „eeeeeee” a konkretnie „e e e e e e e e”
      Bo to miało imitować karabiny maszynowe.
      Jeden to biegał i strzelał jak czołg.
      Raz wygrywali „sowieci” raz „germanie”
      Braki również jeńców. Bo „drużyny A” wtedy nie było jeszcze w TV.
      Z tego co pamiętam to była najważniejsza rzecz w ich życiu. Jak mój syn był mały to tez grał w GTA , „przemycał narkotyki, uciekał lambo przed policja” Jak miał 15 lat to mu przeszło. Dorósł. Zupełnie jak moi koledzy z podstawówki.
      Jednocześnie przeprowadzali staruszki przez jezdnie , czasem pomagali w domu, zakochiwali się w koleżankach i dawali pierścionki z odpustu.
      life, jak mawia bi_scotti
      I w sumie wszyscy są normalni, stateczni ojcowie rodzin, rosół co niedziele.
      Chyba nie tu leży problem w braku szacunku do innych ludzi i promowaniu przemocy.
    • muchy_w_nosie Re: awantura to plecak 19.10.18, 20:56
      1. Lampart w klatce.
      2. Zapinki od zamków w kształce kałacha.
      3. Widzę wielbłąda czyli kraj ciepły z dużą ilością piasku, widzę piękne dziewczyny - może polskie modelki wink ... taszczą walizki może i z forsą, ciekawe co robią dla tych pieniędzy ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka