Dodaj do ulubionych

Nosz #@$&*$!

09.11.18, 09:34
m.trojmiasto.pl/wiadomosci/Pijany-kierowca-omal-nie-rozjechal-rodziny-na-schodach-n129056.html
Przechodziłem tuż obok tego samochodu zastanawiając się co też tu zaszło, ale do łba mego, siwego już nie przyszło, że to nachlany .... który wg innych źródeł miał powiedzieć, że "zawsze chciałem zjechać samochodem po schodach".
Obserwuj wątek
    • spanish_fly Re: Nosz #@$&*$! 09.11.18, 09:36
      Spełniajmy marzenia.
    • profes79 Re: Nosz #@$&*$! 09.11.18, 10:23
      Jak w Warszawie pańcia wjechała samochodem do przejścia podziemnego (także cudem nikomu nie robiąc krzywdy) to do tej pory słuch o niej zaginął - mocne plecy to podstawa skoro na dzień dobry powiedziała, że nie odpowiada jej termin przesłuchania (czy też rozprawy w sądzie) bo ona ma plany.
      • szpil1 Re: Nosz #@$&*$! 09.11.18, 19:09
        profes79 napisał:

> Jak w Warszawie pańcia wjechała samochodem do przejścia podziemnego (także cude
        > m nikomu nie robiąc krzywdy) to do tej pory słuch o niej zaginął - mocne plecy
        > to podstawa skoro na dzień dobry powiedziała, że nie odpowiada jej termin przes
        > łuchania (czy też rozprawy w sądzie) bo ona ma plany.
        >

Ciekawe czy to prawda, że jest córką sędziego? W gazetach była informacja, że uznano ją za niepocztalną i przewieziono do ośrodka zamkniętego.
        • wheels.of.fire Re: Nosz #@$&*$! 09.11.18, 19:14
          A powinni do pierdla, żeby jej koleżanki z celi pocięły twarz brzytwą.
          • cosmetic.wipes Re: Nosz #@$&*$! 09.11.18, 19:46
            Szczerbie na pewno jest przykro, że tak źle życzysz jego córce.
            • wipsania Re: Nosz #@$&*$! 09.11.18, 20:37
              Poseł Szczerba nie ma co prawda córki, ale poza tym wszystko ok
              • cosmetic.wipes Re: Nosz #@$&*$! 09.11.18, 20:44
                Obawiam się, że nie wiesz o co chodzi 😀
    • baltycki Re: Nosz #@$&*$! 09.11.18, 19:40
      > Przechodziłem tuż obok tego samochodu...

W piątek prokurator przedstawił mu zarzut usiłowania zabójstwa. Grozi za to 12 lat więzienia.

(Chodzisz po Zakopianskiej? D))
      • mallard Re: Nosz #@$&*$! 09.11.18, 20:01
        baltycki napisał:

> (Chodzisz po Zakopianskiej? D))

Chodzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka