piekna_remedios4 21.12.18, 14:37 nie wiedziałam, że jest taką olbrzymką przy okazji - tragiczny outfit Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mdro Re: michelle obama :D 21.12.18, 14:48 Parker jest dość niska (160 cm), a przy tym chuda. Obama jest niewiele niższa od męża, który jest przecież wysokim mężczyzną, więc ma pewnie coś pod 180 cm. Ale faktycznie kreacja niezbyt szczęśliwa, w pierwszym momencie zastanawiałam się, czy ona ma nogi pomalowane brokatem . Suknia też się najlepiej nie układa, jakoś robi wrażenie bardziej szlafroka... Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:02 Ja myślałam, że to legginsy, ale chyba nie? Cóż, tak to jest, jak kogoś słusznego wzrostu znienacka sfotografuja z kurduplem Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: michelle obama :D 21.12.18, 21:35 Chuda oczywiście "chuda i kurdupel", gruba - oczywiście "nie gruba" tylko "słusznego wzrostu/o kobiecych kształtach".... Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: michelle obama :D 21.12.18, 22:36 Obama nie jest gruba, nie ma nadwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: michelle obama :D 22.12.18, 10:00 Krzycz glosniej, moze do niej doleci i bedzie mogla w to uwierzyc i sie tym przejac specjalnie dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: michelle obama :D 22.12.18, 16:33 No nie, nie jest gruba. Jest po prostu bardzo wysoka a przy SJP wyglada monstrualnie. Kwestia perspektywy, przy Baracku wyglada zawsze szczupło. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: michelle obama :D 22.12.18, 16:39 Jest wysoka i ma mocną budowę ciała, ale nie ma nadwagi. Po prostu nie jest wiotką, filigranową kobietką. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: michelle obama :D 22.12.18, 19:11 Odchudziła się czasie prezydentury. Była grubawa zaraz po wyborze Obamy. Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: michelle obama :D 22.12.18, 19:37 jolie napisała: > Odchudziła się czasie prezydentury. Była grubawa zaraz po wyborze Obamy. Tak wyglądała podczas pierwszego balu inauguracyjnego. Ja nie widzę, żeby była grubawa. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: michelle obama :D 22.12.18, 19:44 Tu nie wygląda grubawo, zgadzam się. Gdy ją pierwszy raz zobaczyłam, wydawała mi się grubawa (zwłaszcza w dolnych partiach i nogach). Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: michelle obama :D 22.12.18, 19:58 jolie napisała: > Tu nie wygląda grubawo, zgadzam się. Gdy ją pierwszy raz zobaczyłam, wydawała m > i się grubawa (zwłaszcza w dolnych partiach i nogach). Bo ona ma taką figurę, która w odpowiednio dobranych ciuchach jest zjawiskowa, a w innych może wyglądać bardzo niezgrabnie. Ale moim zdaniem waga nie zmieniła jej się jakoś drastycznie przez te 10 lat (jeśli już, to chyba trochę przytyła ostatnio). Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: michelle obama :D 22.12.18, 20:05 Odkąd nie jest Pierwszą Damą to chyba jest trochę grubsza. Możliwe, za miewa wahania wagi. A figurę ma imo dosyć trudną, wzrost to jej atut. Odpowiedz Link Zgłoś
martaesz Re: michelle obama :D 21.12.18, 14:50 Czy ta druga to jessica? Obydwie wyglądają cudacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: michelle obama :D 21.12.18, 14:54 No ona ma ponad 180 i nie jest drobna...A jedna z córeczek już ją przerosła Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: michelle obama :D 21.12.18, 15:17 Jest wysoka, figurę ma odpowiednia do wzrostu i wieku, za to carrie jest drobniutka i zasuszona, wiec jest kontrast Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: michelle obama :D 21.12.18, 16:44 Jessica jest niższa niż przeciętna kobieta, Michelle - wyższa, więc razem wyglądają dość komicznie. A co do stroju - te rajstopy mówią "mam w nosie co o mnie myślą inni" No ale mogę nie być obiektywna, bo obydwoje Obamów uwielbiam: wyluzowani, bystrzy, z poczuciem humoru. Świetni są Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: michelle obama :D 21.12.18, 16:49 nihiru napisała: > A co do stroju - te rajstopy mówią "mam w nosie co o mnie myślą inni" To nie rajstopy, to kozaczki. Calkiem fajne zreszta. W odroznieniu od zoltego obrusa, ktorym sie owinela.. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: michelle obama :D 21.12.18, 16:55 www.allure.com/story/michelle-obama-glittery-thigh-high-balenciaga-boots Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:04 Balenciaga? To by wiele wyjaśniało. Jakiś czas temu czytałam artykuł o trendzie na "brzydkie buty" w wielkiej modzie, ilustrowany okropnymi adidasami właśnie z balenciagi Nieważne. Buty paskudne, suknia okropna, ale Michelle cudowna Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: michelle obama :D 21.12.18, 16:59 Widać linię końca buta.......ale w pierwszej chwili pomyślałam, że to pończochy 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:07 "obydwoje Obamów uwielbiam" Też ich darzę sympatią, jak mało kogo. Poza tym ja też z tych 180+... Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:09 Co ten Obama w niej widział? Chyba przytłoczyła go swym urokiem! 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:31 Inteligencję. Rzadka rzecz u większości ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:59 miss_fahrenheit napisała: > Inteligencję. Rzadka rzecz u większości ludzi. A myślałam, że to ja strzykam jadem przed świetami. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: michelle obama :D 22.12.18, 20:13 Próbowałam się wpisać w narzuconą konwencję Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:38 No cóż, ona nawet z brokatowymi nogami i w żółtym obrusie robi większe wrażenie, niż ty na maksa nastarana 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: michelle obama :D 23.12.18, 13:36 Pewnie to, czego ten twój nie widzi w tobie Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: michelle obama :D 22.12.18, 09:08 O wartości kobiety decyduje mężczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:10 ta kiecka jest zwyczajnie za duza Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:15 MIchelle ma 182cm, Barrack I Malia 185cm Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: michelle obama :D 21.12.18, 23:51 Nota bene to Trump jest jeszcze wyższy niż Obamowie. I w ogóle Amerykanie sobie prawie zawsze takie wysokie osoby na prezydentów wybierają. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: michelle obama :D 22.12.18, 08:42 Fakt, Reagan, starszy Bush, Clinton - wszyscy bardzo wysocy. Młodszy Bush tylko się wyłamał. Może to tak na cześć Lincolna - pierwowzoru Odpowiedz Link Zgłoś
forumologin Re: michelle obama :D 22.12.18, 21:35 Amerykanie obok Holendrow to najwyzsze narody swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:33 Jezusmaria, co ona ma na nogach? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:40 Bardzo lubie M.Obame. Zwlaszcza po 'carpool karaoke'. Inteligentna, fascynujaca kobieta moze ubrac sie w cokolwiek i niczego jej to nie ujmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: michelle obama :D 21.12.18, 21:32 I w dodatku typ ciepłej kluseczki, żadna modelka, więc każda mamcia z pociążowymi kilogramami (ciąża - 10 lat temu nierzadko) może się z nią utożsamiać i nie czuć konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: michelle obama :D 21.12.18, 21:27 Nie... Chuda niech ucieka, zaraz zostanie zjedzona... Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: michelle obama :D 21.12.18, 21:32 Parker ma talię węższą niż Obama udo! Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: michelle obama :D 21.12.18, 21:38 Ja myslalam, ze Michelle spotkala jakas 12-latke Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: michelle obama :D 21.12.18, 21:41 Albo Parker Ciasteczkowego Potwora z Ulicy Sezamkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: michelle obama :D 21.12.18, 21:57 Wielki Ptak nóżki miał akurat cieniusieńkie tylko kuperek duży. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: michelle obama :D 21.12.18, 22:26 Serio tak pomyślałaś? Przecież to się rzuca w oczy, że nie SJP jest miniaturowa tylko Michelle kolosalna. Odpowiedz Link Zgłoś
gryfna-frelka Re: michelle obama :D 21.12.18, 22:16 Zauwazylyscie ze szpilki Michelle Obamy sa wyzsze niz u tej drugiej pani? To takze dodaje jej wzrostu. Sluszna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
miedzymorze Re: michelle obama :D 21.12.18, 22:30 czarnoskóre kobiety świetnie wyglądają w ostrych kolorach, zazdroszę pozdr, mi Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: michelle obama :D 21.12.18, 22:32 Tak mi się skojarzyło z trudnym wyborem na zalando: Nasz model ma 186 cm wzrostu i nosi rozmiar M i ty człowieku mając 162 cm wzrostu i standardowo nosząc rozmiar M zastanawiasz się: 🤔 czy są xxs - ki? Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: michelle obama :D 21.12.18, 23:33 Strój straszny, tym bardziej, że ona słynęła ze świetnych stylizacji jako prezydenyowa Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: michelle obama :D 21.12.18, 23:46 No widzisz, a moim zdaniem ekstra. I estetycznie, i jako "wyrażenie siebie" (także w kontekście przeszłości modowej Michelle-prezydentowej). A już żeby Carrie Bradshaw wyglądała przy tobie jak nudna ciotka-klotka, WOW Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: michelle obama :D 22.12.18, 00:01 No ale jak ekstra może być fatalna kiecka eksponująca każdy jeden mankament figury?! W dodatku za duża. wszystkie opinie tutaj są stawiane przez pryzmat fajności tej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
ruckola Re: michelle obama :D 22.12.18, 17:24 To fakt. I zaraz zacznę rzygac tęcza. Po drugiej stronie są skrajne chamskie wypowiedzi mady21. Obie są pięknymi kobietami, ale ktoś tu nie pomyślał i nie dostosował / nie zgrał ich ubiorów, tak żeby zmniejszyć nieco dysproporcje. Wręcz te dysproporcje są tu uwydatnione. A szkoda. Buty mi się nie podobają. Sukienka tak. Najbardziej podobają mi się włosy SJP Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: michelle obama :D 22.12.18, 23:05 Shell, może po prostu Michelle wybralat sukienkę, która jej się podobała i miała w de, jak wypada na tle innej kobiety. Może SJP pomyślała tak samo. Niektórzy mają wywalone na to, co ludzie powiedzą, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: michelle obama :D 22.12.18, 08:54 Ale już nie jest prezydentową. Jest sobą i może nosić, co zechce. Tu dobry artykuł dla zgorszonych: www.washingtonpost.com/arts-entertainment/2018/12/20/michelle-obama-can-wear-whatever-she-wants-now-what-she-wants-is-sparkly-thigh-high-boots/ Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: michelle obama :D 22.12.18, 09:16 Na tym filmiku dobrze widać, że wybrano i rozpowszechniono najgorsze ujęcie jakie tylko można było zrobić. "Fotograf" pewnie napstrykał milion i szukał z wywieszonym jęzorem takiego, na którym Obama wygląda najgorzej. Pewnie się potem oblizał z zadowolenia. Kreacja nie jest najszczęśliwsza, ale zdjęcie świadczy wyłącznie o tym, kto je rozpowszechnił. Rzyg na takie "dziennikarstwo". Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: michelle obama :D 22.12.18, 16:40 girl, czy ty jesteś ślepa? na filmiku widać dokładnie to samo co na fotce - Michelle niczym Guliwer w krainie liliputów. Nie ma czemu tu zaprzeczać. Bardzo, bardzo źle dobrano tę parę, w Stanach gdzie taki nacisk kładzie się na wizerunek, ktoś mógł to lepiej przemyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: michelle obama :D 22.12.18, 16:59 No taaak, w zestawieniu z SJP jest duża. Ale na tym zdjęciu wygląda jakby miała monstrualną dudę i równie monstrualne nogi nawet jeśli sobie SJP zasłonisz kartką papieru Gdy kamera pokazuje ją od przodu, takiego efektu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: michelle obama :D 22.12.18, 18:14 Ale ja nie rozumiem, co w tym złego. Obie są ładne i mogą się podobać oraz być uważane za atrakcyjne, chociaż jedna jest mała, a druga duża. Bo takie bywają kobiety w prawdziwym życiu od ledwo 150 do 180+, z różnymi figurami, różną masą ciała, takie dwie skrajne mogą się stale się spotykać np.w szkole czy pracy i się przyjaźnić. Mamy udawać, że jesteśmy równe, nie rozumiem tego! Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: michelle obama :D 22.12.18, 19:57 A Ty mi się kojarzyłaś ze średnią (maksymalnie) kobietką, tymczasem z innego wątku wynikło, żeś żyrafa. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: michelle obama :D 22.12.18, 20:39 "A Ty mi się kojarzyłaś ze średnią (maksymalnie) kobietką, tymczasem z innego wątku wynikło, żeś żyrafa." Wydaje mi się, że niejeden raz pisałam, że jestem byłą koszykarą, albo, że trochę przypominam A. Rubik albo wpisywałam się w wątkach o ubraniach dla wysokich... Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: michelle obama :D 22.12.18, 20:03 A ktoś tak twierdzi w tym wątku? Zabawne zestawienie 2 zupełnie różnych kobiet, czy ktokolwiek sugeruje, że jedna czy druga lepsza? Pomijam kwestie żółtej zasłony, która owinęła się Michelle, bo ta wybitnie mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: michelle obama :D 22.12.18, 20:36 "Zabawne zestawienie 2 zupełnie różnych kobiet" No to właśnie nie rozumiem, dlaczego to, że są różne jest takie zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: michelle obama :D 23.12.18, 10:35 Ale jesteś drętwa, chryste panie. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: michelle obama :D 23.12.18, 10:38 Aaaa już rozumiem, dopiero doczytałam ze sama masz z 200 cm wzrostu. Stad tak strasznie cię rusza, że ktoś śmie komentować duże kobiety. No cóż, po prostu masz kompleksy. Bycie podobna do rubik to tez nie zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: michelle obama :D 23.12.18, 13:29 A do kogo trzeba być podobnym,żeby to była zaleta? Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: michelle obama :D 23.12.18, 19:30 Do siebie albo kogoś miłego dla oka. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: michelle obama :D 23.12.18, 22:01 A ten wniosek skąd wzięty? Jestem niska, nie mam z tego powodu żadnych kompleksów, bo uważam to za cechę tak samo neutralną jak kolor oczu. Ale to nie znaczy, że uważam za eleganckie i kulturalne nazywanie niskich ludzi np. karzełkami. Tak samo jak nie jest kulturalne wyśmiewanie się z wysokiej kobiety i nazywanie jej np. żyrafą. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: michelle obama :D 22.12.18, 16:59 Ale po co? Zdjęcie nie jest do dokumentów wielkiej wagi, jest po prostu zabawne i budzi uśmiech A uśmiech to rzecz cenna. Odpowiedz Link Zgłoś
no-tak-ale Re: michelle obama :D 22.12.18, 00:07 Czy to jest Photoshop, czy faktycznie SJP jest rozmiaru jednej nogi Michelle? Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: michelle obama :D 22.12.18, 18:31 Moim zdaniem ta żółta kieca jest paskudna, ale tu nie chodzi o to, żeby ubranie się podobało, tylko o przesłanie. A przesłanie jest takie: silne kobiety nie muszą dostosowywać się do trendów, nosić rzeczy modnych, a nawet ładnych. Silne kobiety ubierają się w co chcą. Oczywiście łatwiej nosić co się chce i mieć w nosie cudze opinie, kiedy jest się multimilionerką i obłędnie popularną żoną popularnego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: michelle obama :D 22.12.18, 19:06 Ale ta kieca jest paskudna dlatego, że uwydatnia szerokie biodra i wąską klatkę piersiową oraz wielgachność ogólną pani MO. A ona potrafi naprawdę pięknie wyglądać i jestem pewna, że dałaby radę założyć coś odjechanego, ale dobrze dla niej leżącego. Nie wiem, kto jej zrobił taką krzywdę. Poza tym dobra- ona już może absolutnie wszystko, więc taka kieca czy inna jej nie zaszkodzą Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: michelle obama :D 22.12.18, 19:22 Kiecka wygląda jak satynowy szlafrok, ot co Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: michelle obama :D 22.12.18, 19:30 niu13 napisała: > Ale ta kieca jest paskudna dlatego, że uwydatnia szerokie biodra i wąską klatkę > piersiową oraz wielgachność ogólną pani MO. A ona potrafi naprawdę pięknie wyg > lądać Ale właśnie o to chodzi, że jak chce, to wygląda pięknie, a innym razem ma kaprys na bezkształtną kiecę i nikomu nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: michelle obama :D 22.12.18, 23:28 Tiaaa, wyższy level kobiecości: celowo się zbrzydzam😂 Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: michelle obama :D 23.12.18, 09:34 Nie - po prostu noszę to, co zechcę, bez przejmowania się tym, czy moja kiecka spodoba się wszystkim niu13 tego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: michelle obama :D 23.12.18, 10:34 To chyba dotyczy każdej kobiety, nie tylko byłej prezydentowej. Ty tez możesz założyć na siebie worek po ziemniakach. Wolno ci. Nie znam żadnej kobiety, która celowo chciałaby wyglądać gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: michelle obama :D 23.12.18, 13:54 piekna_remedios4 napisał(a): > Nie znam żadnej kobiety, która > celowo chciałaby wyglądać gorzej. W kulturze, gdzie celem każdej kobiety jest przede wszystkim atrakcyjny wygląd w konwencjonalnym tego słowa znaczeniu, to rzeczywiście może być niezrozumiałe. Ale nawet i w Polsce wiadomo, że nie zawsze ubiór służy podkreślaniu urody. Idąc na pogrzeb ubierasz się na czarno, mimo że może Ci być w tym kolorze nie do twarzy, na manifestację polityczną wkładasz koszulkę że sloganem, na św. Patryka wściekły zielony, na Gwiazdkę brzydki sweter z reniferem na zasadzie żartu i tak dalej. Kieca Michelle została prawdopodobnie wybrana jako tło do butów, a buty miały nieść przesłanie ”robię co chcę”, poza tym całość stanowiła ukłon w stronę świata wielkiej mody. Wyobrażam sobie, że kieca jakoś jej się spodobała (przecież podoba się nawet niektórym osobom w tym wątku), ale jej dopasowanie do figury nie musiało być nadrzędnym celem. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: michelle obama :D 23.12.18, 14:46 "Nie znam żadnej kobiety, która celowo chciałaby wyglądać gorzej." Nie chodzi o to, żeby celowo wyglądać gorzej. Raczej o to, aby osiągnąć taki stan, żeby być na tyle zadowoloną ze swojego wyglądu i pewną swoich innych atutów, że w nie musisz w każdej sekundzie swojego życia koncentrować się na tym, aby wyglądać możliwie najlepiej, żeby strój maksymalnie eksponował Twoje atuty i ukrywał mniej lub bardziej wydumane mankamenty, a do tego nie zbliżać się do osób, na których tle by można wypaść mniej korzystnie - to strasznie męczące! Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: michelle obama :D 23.12.18, 22:04 Nie zawsze priorytetem jest bycie śliczną. Można np. kontestować oficjalny kanon urody i ogolić się na łyso. Można uznać za priorytet wygodę. Albo chcieć się wyróżniać. Poza tym "gorzej" to pojęcie względne. Moim zdaniem po zrobieniu sobie z ust glonojada wygląda się gorzej, a kobiety za to płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
pelissa81 Re: michelle obama :D 22.12.18, 19:46 podobnie mają siostry Kardashian. One są drobne i niskie, więc ta Chloe, która ma 1,77 m wygląda monstrualnie Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: michelle obama :D 23.12.18, 13:41 Chyba posągowo... zwłaszcza w tej sukni. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: michelle obama :D 23.12.18, 00:38 nic dziwnego w jej figurze nie widze. Widze tragiczne rajty czy buty czy cototam jest. Boziu co za kicz. Jeszcze kiecka ok... do bezowych rajstop i butow na szpilce ale to cos co ona wlozyla boziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..... Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: michelle obama :D 23.12.18, 13:40 Ubiór tragiczny - legginsów nie ma co komentować, do tego beznadziejny stanik (a może jego brak?), bo biust wisi. Przy tym wzroście należałoby też nosić obcasy max 5cm, a te szpile mają chyba 10. Suknia ogólnie źle leży i wygląda jak szlafrok, nie jak eleganckie udrapowanie. Wpadka na całego ze strony M.O. I jej stylistów. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: michelle obama :D 23.12.18, 13:44 "Przy tym wzroście należałoby też nosić obcasy max 5cm, a te szpile mają chyba 10". Bo? Ktoś się niekomfortowo poczuje w obecności kobiety wyższej od niego? Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: michelle obama :D 23.12.18, 15:46 mgla_jedwabna napisała: > Przy tym wzroście należałoby też nosić obcasy > max 5cm, a te szpile mają chyba 10. Hyhy www.youtube.com/watch?v=Ahidn8BKoo4 Wzrost 185, obcasy minimum 15 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: michelle obama :D 23.12.18, 14:19 kurde duża ona - przy tym wzroście może być pod setkę kilo. Ale w stanach to przecież niedużo Odpowiedz Link Zgłoś
tsaria Re: michelle obama :D 23.12.18, 22:56 jest z niej kawał baby, przy parker wygląda monstrualnie. Odpowiedz Link Zgłoś