Dodaj do ulubionych

michelle obama :D

21.12.18, 14:37
https://i.wpimg.pl/623x780/f5.pudelek.pl/cae2ca6401250cbca445c7d2571a579c1f250983.jpg

nie wiedziałam, że jest taką olbrzymką big_grin
przy okazji - tragiczny outfit
Obserwuj wątek
    • mdro Re: michelle obama :D 21.12.18, 14:48
      Parker jest dość niska (160 cm), a przy tym chuda. Obama jest niewiele niższa od męża, który jest przecież wysokim mężczyzną, więc ma pewnie coś pod 180 cm.

Ale faktycznie kreacja niezbyt szczęśliwa, w pierwszym momencie zastanawiałam się, czy ona ma nogi pomalowane brokatem wink. Suknia też się najlepiej nie układa, jakoś robi wrażenie bardziej szlafroka...
      • jak_matrioszka Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:02
        Ja myślałam, że to legginsy, ale chyba nie?
        Cóż, tak to jest, jak kogoś słusznego wzrostu znienacka sfotografuja z kurduplem wink
        • katja.katja Re: michelle obama :D 21.12.18, 21:35
          Chuda oczywiście "chuda i kurdupel", gruba - oczywiście "nie gruba" tylko "słusznego wzrostu/o kobiecych kształtach"....
          • grrru Re: michelle obama :D 21.12.18, 22:36
            Obama nie jest gruba, nie ma nadwagi.
            • 21mada Re: michelle obama :D 22.12.18, 00:07
              JEST gruba.
              • 35wcieniu Re: michelle obama :D 22.12.18, 10:00
                Krzycz glosniej, moze do niej doleci i bedzie mogla w to uwierzyc i sie tym przejac specjalnie dla ciebie.
              • piekna_remedios4 Re: michelle obama :D 22.12.18, 16:33
                No nie, nie jest gruba. Jest po prostu bardzo wysoka a przy SJP wyglada monstrualnie. Kwestia perspektywy, przy Baracku wyglada zawsze szczupło.
                • grrru Re: michelle obama :D 22.12.18, 16:39
                  Jest wysoka i ma mocną budowę ciała, ale nie ma nadwagi. Po prostu nie jest wiotką, filigranową kobietką.
                  • jolie Re: michelle obama :D 22.12.18, 19:11
                    Odchudziła się czasie prezydentury. Była grubawa zaraz po wyborze Obamy.
                    • al_sahra Re: michelle obama :D 22.12.18, 19:37
                      jolie napisała:

> Odchudziła się czasie prezydentury. Była grubawa zaraz po wyborze Obamy.

Tak wyglądała podczas pierwszego balu inauguracyjnego. Ja nie widzę, żeby była grubawa.

https://cdn-img.instyle.com/sites/default/files/styles/684xflex/public/images/2009/gallery/012009_michelle_200X400_5.jpg?itok=cd3MI3aw

• jolie Re: michelle obama :D 22.12.18, 19:44
                        Tu nie wygląda grubawo, zgadzam się. Gdy ją pierwszy raz zobaczyłam, wydawała mi się grubawa (zwłaszcza w dolnych partiach i nogach).
                        • al_sahra Re: michelle obama :D 22.12.18, 19:58
                          jolie napisała:

> Tu nie wygląda grubawo, zgadzam się. Gdy ją pierwszy raz zobaczyłam, wydawała m
                          > i się grubawa (zwłaszcza w dolnych partiach i nogach).

Bo ona ma taką figurę, która w odpowiednio dobranych ciuchach jest zjawiskowa, a w innych może wyglądać bardzo niezgrabnie. Ale moim zdaniem waga nie zmieniła jej się jakoś drastycznie przez te 10 lat (jeśli już, to chyba trochę przytyła ostatnio).
                          • jolie Re: michelle obama :D 22.12.18, 20:05
                            Odkąd nie jest Pierwszą Damą to chyba jest trochę grubsza. Możliwe, za miewa wahania wagi. A figurę ma imo dosyć trudną, wzrost to jej atut.
    • martaesz Re: michelle obama :D 21.12.18, 14:50
      Czy ta druga to jessica?
      Obydwie wyglądają cudacznie.
    • aguar Re: michelle obama :D 21.12.18, 14:54
      No ona ma ponad 180 i nie jest drobna...A jedna z córeczek już ją przerosłasmile
    • same-old_mona Re: michelle obama :D 21.12.18, 14:55
      Google mówi, że ma 180cm.
    • pani_libusza Re: michelle obama :D 21.12.18, 15:17
      Jest wysoka, figurę ma odpowiednia do wzrostu i wieku, za to carrie jest drobniutka i zasuszona, wiec jest kontrast
      • bi_scotti Re: michelle obama :D 21.12.18, 16:28
        Fantastic boots!
    • nihiru Re: michelle obama :D 21.12.18, 16:44
      Jessica jest niższa niż przeciętna kobieta, Michelle - wyższa, więc razem wyglądają dość komicznie.

A co do stroju - te rajstopy mówią "mam w nosie co o mnie myślą inni"big_grinbig_grin

No ale mogę nie być obiektywna, bo obydwoje Obamów uwielbiam: wyluzowani, bystrzy, z poczuciem humoru. Świetni sąbig_grin
      • majenkir Re: michelle obama :D 21.12.18, 16:49
        nihiru napisała:
        > A co do stroju - te rajstopy mówią "mam w nosie co o mnie myślą inni"big_grinbig_grin

To nie rajstopy, to kozaczki. Calkiem fajne zreszta. W odroznieniu od zoltego obrusa, ktorym sie owinela..
        • bi_scotti Re: michelle obama :D 21.12.18, 16:55
          www.allure.com/story/michelle-obama-glittery-thigh-high-balenciaga-boots
          smile
          • nihiru Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:04
            Balenciaga? To by wiele wyjaśniało. Jakiś czas temu czytałam artykuł o trendzie na "brzydkie buty" w wielkiej modzie, ilustrowany okropnymi adidasami właśnie z balenciagibig_grin

Nieważne. Buty paskudne, suknia okropna, ale Michelle cudownabig_grin
        • iberka Re: michelle obama :D 21.12.18, 16:59
          Widać linię końca buta.......ale w pierwszej chwili pomyślałam, że to pończochy 😉
      • aguar Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:07
        "obydwoje Obamów uwielbiam"
        Też ich darzę sympatią, jak mało kogo. Poza tym ja też z tych 180+...
    • 21mada Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:08
      Ale kolubryna!!!
      • 21mada Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:09
        Co ten Obama w niej widział? Chyba przytłoczyła go swym urokiem! 😂
        • miss_fahrenheit Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:31
          Inteligencję. Rzadka rzecz u większości ludzi.
          • berdebul Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:59
            miss_fahrenheit napisała:

> Inteligencję. Rzadka rzecz u większości ludzi.
            big_grin big_grin

A myślałam, że to ja strzykam jadem przed świetami. wink
            • miss_fahrenheit Re: michelle obama :D 22.12.18, 20:13
              Próbowałam się wpisać w narzuconą konwencję wink
        • cosmetic.wipes Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:38
          No cóż, ona nawet z brokatowymi nogami i w żółtym obrusie robi większe wrażenie, niż ty na maksa nastarana 😃
        • wilan.an Re: michelle obama :D 22.12.18, 01:45
          Żal czytać.
        • ruckola Re: michelle obama :D 22.12.18, 17:19
          smile jak miło ...
        • chicarica Re: michelle obama :D 23.12.18, 13:36
          Pewnie to, czego ten twój nie widzi w tobie tongue_out
      • gryzelda71 Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:40
        A ma faceta wink
        • danaide Re: michelle obama :D 21.12.18, 23:38
          No. Jakiegoś prezydenta czy cośbig_grin
          • chicarica Re: michelle obama :D 23.12.18, 13:36
            Jak tak to spoko wink
        • katja.katja Re: michelle obama :D 22.12.18, 09:08
          O wartości kobiety decyduje mężczyzna smile
    • czarniejszaalineczka Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:10
      ta kiecka jest zwyczajnie za duza
    • myelegans Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:15
      MIchelle ma 182cm, Barrack I Malia 185cm
      • lodomeria Re: michelle obama :D 21.12.18, 23:51
        Nota bene to Trump jest jeszcze wyższy niż Obamowie. I w ogóle Amerykanie sobie prawie zawsze takie wysokie osoby na prezydentów wybierają.
        • aguar Re: michelle obama :D 22.12.18, 08:42
          Fakt, Reagan, starszy Bush, Clinton - wszyscy bardzo wysocy. Młodszy Bush tylko się wyłamał. Może to tak na cześć Lincolna smile - pierwowzoru
        • forumologin Re: michelle obama :D 22.12.18, 21:35
          Amerykanie obok Holendrow to najwyzsze narody swiata.
    • cosmetic.wipes Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:33
      Jezusmaria, co ona ma na nogach?
      • myelegans Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:38
        Thigh-High Balenciaga Boots
    • chocolatemonster Re: michelle obama :D 21.12.18, 17:40
      Bardzo lubie M.Obame. Zwlaszcza po 'carpool karaoke'. Inteligentna, fascynujaca kobieta moze ubrac sie w cokolwiek i niczego jej to nie ujmuje.
      • katja.katja Re: michelle obama :D 21.12.18, 21:32
        I w dodatku typ ciepłej kluseczki, żadna modelka, więc każda mamcia z pociążowymi kilogramami (ciąża - 10 lat temu nierzadko) może się z nią utożsamiać i nie czuć konkurencji.
    • katja.katja Re: michelle obama :D 21.12.18, 21:27
      Nie...
      Chuda niech ucieka, zaraz zostanie zjedzona...
    • 21mada Re: michelle obama :D 21.12.18, 21:32
      Parker ma talię węższą niż Obama udo! big_grin
      • majenkir Re: michelle obama :D 21.12.18, 21:38
        Ja myslalam, ze Michelle spotkala jakas 12-latke big_grin
        • katja.katja Re: michelle obama :D 21.12.18, 21:41
          Albo Parker Ciasteczkowego Potwora z Ulicy Sezamkowej.
          • iberka Re: michelle obama :D 21.12.18, 21:42
            Raczej Wielkiego Ptaka 😉
            • katja.katja Re: michelle obama :D 21.12.18, 21:57
              Wielki Ptak nóżki miał akurat cieniusieńkie tylko kuperek duży.
        • piekna_remedios4 Re: michelle obama :D 21.12.18, 22:26
          Serio tak pomyślałaś? Przecież to się rzuca w oczy, że nie SJP jest miniaturowa tylko Michelle kolosalna.
    • gryfna-frelka Re: michelle obama :D 21.12.18, 22:16
      Zauwazylyscie ze szpilki Michelle Obamy sa wyzsze niz u tej drugiej pani? To takze dodaje jej wzrostu.
      Sluszna kobieta smile
      • miedzymorze Re: michelle obama :D 21.12.18, 22:30
        czarnoskóre kobiety świetnie wyglądają w ostrych kolorach, zazdroszę smile
        pozdr,
        mi
    • muchy_w_nosie Re: michelle obama :D 21.12.18, 22:32
      Tak mi się skojarzyło z trudnym wyborem na zalando:

Nasz model ma 186 cm wzrostu i nosi rozmiar M i ty człowieku mając 162 cm wzrostu i standardowo nosząc rozmiar M zastanawiasz się: 🤔 czy są xxs - ki?
    • 3-mamuska Re: michelle obama :D 21.12.18, 22:38
      O matulu 😜😱ujęcie masakryczne.
    • lodomeria Re: michelle obama :D 21.12.18, 23:18
      Ekstra ten strój!
      • niu13 Re: michelle obama :D 21.12.18, 23:33
        Strój straszny, tym bardziej, że ona słynęła ze świetnych stylizacji jako prezydenyowa
        • lodomeria Re: michelle obama :D 21.12.18, 23:46
          No widzisz, a moim zdaniem ekstra. I estetycznie, i jako "wyrażenie siebie" (także w kontekście przeszłości modowej Michelle-prezydentowej). A już żeby Carrie Bradshaw wyglądała przy tobie jak nudna ciotka-klotka, WOW big_grin
          • niu13 Re: michelle obama :D 22.12.18, 00:01
            No ale jak ekstra może być fatalna kiecka eksponująca każdy jeden mankament figury?! W dodatku za duża. wszystkie opinie tutaj są stawiane przez pryzmat fajności tej osoby
            • aguar Re: michelle obama :D 22.12.18, 08:48
              Ale ona jest też fajna z wyglądusmile
            • ruckola Re: michelle obama :D 22.12.18, 17:24
              To fakt. I zaraz zacznę rzygac tęcza. Po drugiej stronie są skrajne chamskie wypowiedzi mady21.

Obie są pięknymi kobietami, ale ktoś tu nie pomyślał i nie dostosował / nie zgrał ich ubiorów, tak żeby zmniejszyć nieco dysproporcje. Wręcz te dysproporcje są tu uwydatnione. A szkoda. Buty mi się nie podobają. Sukienka tak. Najbardziej podobają mi się włosy SJP
              • sumire Re: michelle obama :D 22.12.18, 23:05
                Shell, może po prostu Michelle wybralat sukienkę, która jej się podobała i miała w de, jak wypada na tle innej kobiety. Może SJP pomyślała tak samo. Niektórzy mają wywalone na to, co ludzie powiedzą, wiesz?
        • sumire Re: michelle obama :D 22.12.18, 08:54
          Ale już nie jest prezydentową. Jest sobą i może nosić, co zechce.
          Tu dobry artykuł dla zgorszonych:
          www.washingtonpost.com/arts-entertainment/2018/12/20/michelle-obama-can-wear-whatever-she-wants-now-what-she-wants-is-sparkly-thigh-high-boots/
          • cauliflowerpl Re: michelle obama :D 22.12.18, 09:16
            Na tym filmiku dobrze widać, że wybrano i rozpowszechniono najgorsze ujęcie jakie tylko można było zrobić. "Fotograf" pewnie napstrykał milion i szukał z wywieszonym jęzorem takiego, na którym Obama wygląda najgorzej. Pewnie się potem oblizał z zadowolenia.
            Kreacja nie jest najszczęśliwsza, ale zdjęcie świadczy wyłącznie o tym, kto je rozpowszechnił. Rzyg na takie "dziennikarstwo".
            • piekna_remedios4 Re: michelle obama :D 22.12.18, 16:40
              girl, czy ty jesteś ślepa? wink na filmiku widać dokładnie to samo co na fotce - Michelle niczym Guliwer w krainie liliputów. Nie ma czemu tu zaprzeczać. Bardzo, bardzo źle dobrano tę parę, w Stanach gdzie taki nacisk kładzie się na wizerunek, ktoś mógł to lepiej przemyśleć.
              • cauliflowerpl Re: michelle obama :D 22.12.18, 16:59
                No taaak, w zestawieniu z SJP jest duża. Ale na tym zdjęciu wygląda jakby miała monstrualną dudę i równie monstrualne nogi nawet jeśli sobie SJP zasłonisz kartką papieru wink Gdy kamera pokazuje ją od przodu, takiego efektu nie ma.
                • aguar Re: michelle obama :D 22.12.18, 18:14
                  Ale ja nie rozumiem, co w tym złego. Obie są ładne i mogą się podobać oraz być uważane za atrakcyjne, chociaż jedna jest mała, a druga duża. Bo takie bywają kobiety w prawdziwym życiu od ledwo 150 do 180+, z różnymi figurami, różną masą ciała, takie dwie skrajne mogą się stale się spotykać np.w szkole czy pracy i się przyjaźnić. Mamy udawać, że jesteśmy równe, nie rozumiem tego!
                  • katja.katja Re: michelle obama :D 22.12.18, 19:57
                    A Ty mi się kojarzyłaś ze średnią (maksymalnie) kobietką, tymczasem z innego wątku wynikło, żeś żyrafa.
                    • aguar Re: michelle obama :D 22.12.18, 20:39
                      "A Ty mi się kojarzyłaś ze średnią (maksymalnie) kobietką, tymczasem z innego wątku wynikło, żeś żyrafa."
                      Wydaje mi się, że niejeden raz pisałam, że jestem byłą koszykarą, albo, że trochę przypominam A. Rubik albo wpisywałam się w wątkach o ubraniach dla wysokich...
                  • piekna_remedios4 Re: michelle obama :D 22.12.18, 20:03
                    A ktoś tak twierdzi w tym wątku? Zabawne zestawienie 2 zupełnie różnych kobiet, czy ktokolwiek sugeruje, że jedna czy druga lepsza?
                    Pomijam kwestie żółtej zasłony, która owinęła się Michelle, bo ta wybitnie mi się nie podoba.
                    • aguar Re: michelle obama :D 22.12.18, 20:36
                      "Zabawne zestawienie 2 zupełnie różnych kobiet"
                      No to właśnie nie rozumiem, dlaczego to, że są różne jest takie zabawne.
                      • piekna_remedios4 Re: michelle obama :D 23.12.18, 10:35
                        Ale jesteś drętwa, chryste panie.
                        • piekna_remedios4 Re: michelle obama :D 23.12.18, 10:38
                          Aaaa już rozumiem, dopiero doczytałam ze sama masz z 200 cm wzrostu. Stad tak strasznie cię rusza, że ktoś śmie komentować duże kobiety. No cóż, po prostu masz kompleksy. Bycie podobna do rubik to tez nie zaleta.
                          • gryzelda71 Re: michelle obama :D 23.12.18, 13:29
                            A do kogo trzeba być podobnym,żeby to była zaleta?
                            • piekna_remedios4 Re: michelle obama :D 23.12.18, 19:30
                              Do siebie albo kogoś miłego dla oka.
                          • grrru Re: michelle obama :D 23.12.18, 22:01
                            A ten wniosek skąd wzięty? Jestem niska, nie mam z tego powodu żadnych kompleksów, bo uważam to za cechę tak samo neutralną jak kolor oczu. Ale to nie znaczy, że uważam za eleganckie i kulturalne nazywanie niskich ludzi np. karzełkami. Tak samo jak nie jest kulturalne wyśmiewanie się z wysokiej kobiety i nazywanie jej np. żyrafą.
              • lellapolella Re: michelle obama :D 22.12.18, 16:59
                Ale po co? Zdjęcie nie jest do dokumentów wielkiej wagi, jest po prostu zabawne i budzi uśmiechsmile A uśmiech to rzecz cenna.
    • no-tak-ale Re: michelle obama :D 22.12.18, 00:07
      Czy to jest Photoshop, czy faktycznie SJP jest rozmiaru jednej nogi Michelle?
    • al_sahra Re: michelle obama :D 22.12.18, 18:31
      Moim zdaniem ta żółta kieca jest paskudna, ale tu nie chodzi o to, żeby ubranie się podobało, tylko o przesłanie. A przesłanie jest takie: silne kobiety nie muszą dostosowywać się do trendów, nosić rzeczy modnych, a nawet ładnych. Silne kobiety ubierają się w co chcą.

Oczywiście łatwiej nosić co się chce i mieć w nosie cudze opinie, kiedy jest się multimilionerką i obłędnie popularną żoną popularnego prezydenta.
      • niu13 Re: michelle obama :D 22.12.18, 19:06
        Ale ta kieca jest paskudna dlatego, że uwydatnia szerokie biodra i wąską klatkę piersiową oraz wielgachność ogólną pani MO. A ona potrafi naprawdę pięknie wyglądać i jestem pewna, że dałaby radę założyć coś odjechanego, ale dobrze dla niej leżącego. Nie wiem, kto jej zrobił taką krzywdę. Poza tym dobra- ona już może absolutnie wszystko, więc taka kieca czy inna jej nie zaszkodzą
        • cauliflowerpl Re: michelle obama :D 22.12.18, 19:22
          Kiecka wygląda jak satynowy szlafrok, ot co wink
        • al_sahra Re: michelle obama :D 22.12.18, 19:30
          niu13 napisała:

> Ale ta kieca jest paskudna dlatego, że uwydatnia szerokie biodra i wąską klatkę
          > piersiową oraz wielgachność ogólną pani MO. A ona potrafi naprawdę pięknie wyg
          > lądać

Ale właśnie o to chodzi, że jak chce, to wygląda pięknie, a innym razem ma kaprys na bezkształtną kiecę i nikomu nic do tego.
          • niu13 Re: michelle obama :D 22.12.18, 23:28
            Tiaaa, wyższy level kobiecości: celowo się zbrzydzam😂
            • sumire Re: michelle obama :D 23.12.18, 09:34
              Nie - po prostu noszę to, co zechcę, bez przejmowania się tym, czy moja kiecka spodoba się wszystkim niu13 tego świata.
          • piekna_remedios4 Re: michelle obama :D 23.12.18, 10:34
            To chyba dotyczy każdej kobiety, nie tylko byłej prezydentowej. Ty tez możesz założyć na siebie worek po ziemniakach. Wolno ci. Nie znam żadnej kobiety, która celowo chciałaby wyglądać gorzej.
            • al_sahra Re: michelle obama :D 23.12.18, 13:54
              piekna_remedios4 napisał(a):

> Nie znam żadnej kobiety, która
              > celowo chciałaby wyglądać gorzej.

W kulturze, gdzie celem każdej kobiety jest przede wszystkim atrakcyjny wygląd w konwencjonalnym tego słowa znaczeniu, to rzeczywiście może być niezrozumiałe. Ale nawet i w Polsce wiadomo, że nie zawsze ubiór służy podkreślaniu urody. Idąc na pogrzeb ubierasz się na czarno, mimo że może Ci być w tym kolorze nie do twarzy, na manifestację polityczną wkładasz koszulkę że sloganem, na św. Patryka wściekły zielony, na Gwiazdkę brzydki sweter z reniferem na zasadzie żartu i tak dalej. Kieca Michelle została prawdopodobnie wybrana jako tło do butów, a buty miały nieść przesłanie ”robię co chcę”, poza tym całość stanowiła ukłon w stronę świata wielkiej mody. Wyobrażam sobie, że kieca jakoś jej się spodobała (przecież podoba się nawet niektórym osobom w tym wątku), ale jej dopasowanie do figury nie musiało być nadrzędnym celem.
            • aguar Re: michelle obama :D 23.12.18, 14:46
              "Nie znam żadnej kobiety, która celowo chciałaby wyglądać gorzej."
              Nie chodzi o to, żeby celowo wyglądać gorzej. Raczej o to, aby osiągnąć taki stan, żeby być na tyle zadowoloną ze swojego wyglądu i pewną swoich innych atutów, że w nie musisz w każdej sekundzie swojego życia koncentrować się na tym, aby wyglądać możliwie najlepiej, żeby strój maksymalnie eksponował Twoje atuty i ukrywał mniej lub bardziej wydumane mankamenty, a do tego nie zbliżać się do osób, na których tle by można wypaść mniej korzystnie - to strasznie męczące!
            • grrru Re: michelle obama :D 23.12.18, 22:04
              Nie zawsze priorytetem jest bycie śliczną. Można np. kontestować oficjalny kanon urody i ogolić się na łyso. Można uznać za priorytet wygodę. Albo chcieć się wyróżniać. Poza tym "gorzej" to pojęcie względne. Moim zdaniem po zrobieniu sobie z ust glonojada wygląda się gorzej, a kobiety za to płacą.
    • pelissa81 Re: michelle obama :D 22.12.18, 19:46
      https://s8.dziennik.pl/pliki/3008000/3008160-900-589.jpg
      https://i.wpimg.pl/623x437/e4.pudelek.pl/p1488/08eb260b002085284d278164

podobnie mają siostry Kardashian. One są drobne i niskie, więc ta Chloe, która ma 1,77 m wygląda monstrualnie
      • mgla_jedwabna Re: michelle obama :D 23.12.18, 13:41
        Chyba posągowo... zwłaszcza w tej sukni.
    • princesswhitewolf Re: michelle obama :D 23.12.18, 00:38
      nic dziwnego w jej figurze nie widze. Widze tragiczne rajty czy buty czy cototam jest. Boziu co za kicz. Jeszcze kiecka ok... do bezowych rajstop i butow na szpilce ale to cos co ona wlozyla boziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
    • mgla_jedwabna Re: michelle obama :D 23.12.18, 13:40
      Ubiór tragiczny - legginsów nie ma co komentować, do tego beznadziejny stanik (a może jego brak?), bo biust wisi. Przy tym wzroście należałoby też nosić obcasy max 5cm, a te szpile mają chyba 10. Suknia ogólnie źle leży i wygląda jak szlafrok, nie jak eleganckie udrapowanie. Wpadka na całego ze strony M.O. I jej stylistów.
      • sumire Re: michelle obama :D 23.12.18, 13:44
        "Przy tym wzroście należałoby też nosić obcasy max 5cm, a te szpile mają chyba 10".
        Bo? Ktoś się niekomfortowo poczuje w obecności kobiety wyższej od niego? big_grin
        • gryzelda71 Re: michelle obama :D 23.12.18, 14:00
          Bo wychodzi poza szablon.
      • chatgris01 Re: michelle obama :D 23.12.18, 15:46
        mgla_jedwabna napisała:

> Przy tym wzroście należałoby też nosić obcasy
        > max 5cm, a te szpile mają chyba 10.

Hyhy wink www.youtube.com/watch?v=Ahidn8BKoo4

Wzrost 185, obcasy minimum 15 tongue_out
    • bywalec.hoteli Re: michelle obama :D 23.12.18, 14:19
      kurde duża ona - przy tym wzroście może być pod setkę kilo. Ale w stanach to przecież niedużo smile
    • tsaria Re: michelle obama :D 23.12.18, 22:56
      jest z niej kawał baby, przy parker wygląda monstrualnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka