tanebo2.0 27.12.18, 17:56 natemat.pl/258941,kim-jest-incel-projekt-klaudiusz-na-tinderze-pokazal-naiwnosc-polek stare ale jare... Jak dla mnie fake, ale może któraś ematula nadziała się na Klaudiusza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malia Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 18:01 Czytałam właśnie. Gdyby założyć konto Klaudyna i dać dobre zdjęcie odzew byłby jeszcze większy. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 18:06 Pełna racja. Mam taką teorię: zarówno wśród kobiet jak i mężczyzn każdy chce tego samego - orgazmu. Pytaniem jest czy zawsze i za jaką cenę. Czy za cenę uprawiana seksu łączącego się z niedogodnością? Dla większości jest to zbyt wysoka cena. Ale jest odsetek który zrobi wszystko. Będzie uprawiał seks z prostytutką zakażoną hiv w śmietniku - mowa oczywiście o mężczyznach. Ale kobiety są podobne - nic w tym złego. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 18:13 Nie tylko orgazmu, jeszcze zainteresowania, karmienia złudzeń, dowartościowania się Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 18:41 Jakbym miał konto na Tinderze i pisał z jakąś dziewczyną, to aż by mnie korciło żeby stworzyć jakiegoś fikcyjnego Klaudiusza i sprawdzić jej reakcję. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:14 Koniecznie! Jeszcze by się okazało, ze dziewczynie podoba się, o zgrozo! przystojny facet! A to szlauch a nie porządna niewiasta. Ty, jak rozumiem, dla zasady interesujesz się tylko tymi z wąsami, nadwaga i zezem? Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:21 Nie mówimy o tylko przystojnym, ale przede wszystkim płytkim, pustym i wylansowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 20:52 Aha, bo większość sztucznych, zrobionych, lansujących się na insta panienek to wcale nie są pustaki? Zrozum, kobiety i mężczyźni nie są różnymi gatunkami, ludzie są ludźmi. Pustaków i intelektualistów spotkasz niezależnie od płci. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:53 manon.lescaut4 napisał(a): > Koniecznie! Jeszcze by się okazało, ze dziewczynie podoba się, o zgrozo! przyst > ojny facet! A to szlauch a nie porządna niewiasta. Ja mam doskonały test na porządne dziewczyny. Idę na duże spotkania, jakieś koncerty, pielgrzymki itp. Długo rozmawiamy z dziewczyną i na końcu proszę o numer telefonu. Jeśli dała numer, to znaczy, że się nie szanuje i nawet nie warto do niej dzwonić, dlatego nie dzwonię. Jeśli się nie zgodziła, to znaczy, że to była wyjątkowa dziewczyna, porządna niewiasta. Zapomniałem dodać, że widujemy się tylko jeden raz. Myślę, że Józek też stosuje tę metodę. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:59 I jedna pani. Tylko ona jeszcze wysyła życzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 03:23 O tym samym pomyslalam. Jakbym nie miala co robic to tez bym zalozyla konto Klaudia (znalam Klaudie ktora walila sie jak stare budownictwo i Klaudyne w stylu incela). Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 18:36 No tak na dziewczynę idealnych kształtów na pepwno nie skusił się żaden .... A sorry my jesteśmy idealne i musimy idsiewać truchło przez gęste sito ;P Biedny janusz. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 18:43 Mało który facet ma ochotę i odwagę startować do jakiejś ekstremalnej, a przy tym pustej seksbomby. Mnie by to nie kręciło. Owszem, podobają mi się ładne dziewczyny, ale takie zwykłe, a nie wulgarne tlenione blondyny z fajką w ustach i dekoltem do pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:13 Nie wstyd ci Józiu takie pierdoły wypisywać? Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:19 Może przystojny i o silnej budowie chętnie będzie do takich startował, ale zwykły, przeciętny okularnik? On sobie możesz co najwyżej marszczyć Freda myśląc o takiej. Faceci mierzą siły na zamiary. Mam normalnych kolegów, nie są ani brzydcy ani piękni, są inżynierami, mają własne kwadraty i jakoś żaden nigdy do cycatych blondyn nie startuje. Żony mają ładne, ale zwykłe, nie jakieś "zrobione". Poza tym ja bym się źle czuł przy takiej kobiecie, która moim zdaniem zasługiwałaby na naprawdę przystojnego faceta lub np. kartka z wypasioną "betą". Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:22 Wiesz co? Idź już do terapeuty... Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:25 Andziu, widzisz ja jestem nacjonalistycznym metalowcem, chodzę w dżinsach, obuwiu sportowym i t-shirtach, zwykle narodowych. Gdzie mi do zrobionych lasek? Śmiechem by mnie taka zabiła, jakbym do niej podbił. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:29 Może mam ryj tak niewyjściowy, że nic mi nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 20:03 ty masz mozg niewyjsciowy Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 10:59 czarniejszaalineczka napisała: > ty masz mozg niewyjsciowy 10 000/10 Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 17:41 właśnie chciałam to napisać no to siejuz nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:02 nie poleciałabym na kogoś o tak orientalnej urodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:06 Podoba mi się ten komentarz: "Nadal nie rozumiesz. W całym tym projekcie chodzi o hipokryzję ogromnej części kobiet. Otóż wykopowe przegrywy, którym bardzo współczuję, często wchodziły w dyskusję z kobietami również z wykopu. Kobiety te, wygląd faceta stawiały na ostatnim miejscu pożądanych cech. Radziły przegrywom - popracujcie nad charakterem, poukładajcie sobie wszystko w głowie. Wiesz, takie brednie w stylu ,,karma wraca". Przegrywy stosowały się do tych rad. Dziesiątki pochłoniętych książek o psychologii, wychodzenie ze strefy komfortu, regularna aktywność fizyczna, dopasowane ciuchy. Etap końcowy - założenie Tindera, złożenie błyskotliwego opisu profilu, kilka technicznie poprawnie wykonanych zdjęć i oczekiwanie na przyszłą wybrankę. I co? I...guzik. Jedna para na miesiąc która nawet nie odpisze po złożeniu ciekawego i kreatywnego powitania. Możemy sobie tylko wyobrazić tę frustrację. I nagle pojawia się On. Klaudiusz. Ma 600 par w kilka dni. Kilkanaście kobiet dziennie pierwsze do niego pisze. On odpisuje chamsko, rzuca tekstem o rimmingu i ,,wyjadaniu rodzyn z dupy" w kilku pierwszych zdaniach rozmowy a kobiety kwitują to śmiechem i mają ochotę się z nim spotkać. Tyle w kwestii ,,poukładania w głowie" i pracy nad mitycznym charakterem. Aplikacje internetowe zepsuły rynek matrymonialny. 10% najlepiej wyglądających mężczyzn może mieć i ma 90% kobiet. Z kolei do kobiet piszą dziennie dziesiątki osób, gdzie przeciętny facet może nigdy żadnej wiadomości, ba, nawet odpowiedzi na wiadomość się nie doczekać. Cieszę się że etap godów mam za sobą, bo młodzi faceci mają obecnie kompletnie przesrane." Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:16 ty masz nakupkane w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 22:46 Mnóstwo przeciętnie wyglądających facetów ma partnerki. W zasadzie to żaden z moich sparowanych kolegów nie jest wyjątkowym przystojniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 17:45 U mnie tak samo. Ba, znam małżeństwo które poznało się na pewnym portalu na s - ona drobniutka filigranowa brunetka, typ dziewczyny z sąsiedztwa a jak wskoczy w szpile to ho-ho, on rudy ,,niewyjściowy" , ale z takim ciekawym charakterem, ze szybko się na ślub zdecydowali ) Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 10:58 >Aplikacje internetowe zepsuły rynek matrymonialny. 10% najlepiej wyglądających mężczyzn może mieć i ma 90% kobiet. Idiota, zawsze tak było. A nawet silniej, bo bycie metresą króla było świetną opcją, lepszą niż jakakolwiek inna. A teraz zmieniło się jedno i to jest olbrzymia szansa dla samców beta, gamma itd - liczba kobiet sukcesu, które umieją utrzymać siebie, męża i dzieci i to w wysokim standardzie urosła tak potężnie, że nie ma odpowiedniej podaży mężczyzn na poziomie co najmniej im równym - a ten układ "status mężczyźny >=status kobiety" obowiązywał od zawsze. Coraz więcej kobiet szuka partnera w dół, ale z warunkiem odwrócenia tradycyjnego układu. Facet może mieć gorszą pracę, ale musi mieć dobrą rękę do dzieci i umieć prowadzić dom. Doliczyłam się wśród moich znajomych czterech układów typu "ordynatorka - technik laboratoryjny" i to są bardzo szczęśliwe małżeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 11:08 Ja tylko kogoś cytowałem. Kobieta sukcesu ma brać sobie niezaradnego i jeszcze nieatrakcyjnego? Ja widzę to inaczej: kobiety na stanowiskach kierowniczych mają facetów dyrektorów lub przedsiębiorców. Z kolei moje koleżanki z pracy celują w facetów z IT, inżynierów lub kierowników, ewentualnie nieźle zarabiających pracowników fizycznych, najlepiej takich którzy robią sporo zleceń za granicą lub tam nawet pracują. Może i narzekają, że chłopa ciągle nie ma, ale przelewy od niego wszystko wynagradzają. A i większość się nie kryje z tym, że ich chłop powinien być przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 11:12 A ja psychiki na układu typu kobieta z lepszą pracą nie mam i pewnie się czułem przy rozmarzonej, rozkosznej studentce, a teraz wolałbym w miarę świeżo upieczoną absolwentkę. Baby z "wielkiego biznesu" to nie mój klimat. Jestem, jak to mówi "Tanebo", plebsem, żyjącym w małym mieszkaniu i nieuprawiającym tzw. sportów ekstremalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:15 wheels.of.fire napisał: > A ja psychiki na układu typu kobieta z lepszą pracą nie mam i pewnie się czułem > przy rozmarzonej, rozkosznej studentce, a teraz wolałbym w miarę świeżo upiecz > oną absolwentkę. I to jest główny problem. Masz słabą psychikę. I jeszcze dodatkowo boisz się kobiet. Chciałbyś kobietę, którą uda się zdominować Twoją wątłą psycha, ale takich jest niewiele. Xsioonc Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 13:43 Zaradność to nie tylko dobra pensja. Nie potrzebuję sponsora, potrzebuję partnera życiowego i człowieka, na którego mogę liczyć. Wysoka pensja nie jest do tego potrzebna, a umiejętność zajęcia się domem i dziećmi jest ważna. A facet nie musi być przystojny, musi być pociągający dla tej konkretnej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 14:22 Gorzej, jak ktoś fizycznie nie kręci żadnej Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 14:25 Jeśli wyłączymy ze zbioru meneli i niedomytych bezdomnych i ludzi z wadami genetycznymi powodującymi deformacje (chociaż... www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/godfrey-baguma-najbrzydszy-mezczyzna-swiata-zostal-ojcem/t0vdyg3) to nie ma takich. Znam np. bardzo pociągającego faceta, który nie ma nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 14:55 Po coś mu to zalinkowala? Teraz Józek będzie przez rok przeżywał, że facet ze zdeformowana czaszką i bez kasy bzykał co najmniej siedem razy więcej od niego 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 14:57 Pierwszy facet brzydszy ode mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 16:47 To są rzadkie przypadki, że ktoś totalnie szpetny i zdeformowany kogoś w końcu znajduje. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 16:49 wheels.of.fire napisał: > To są rzadkie przypadki, że ktoś totalnie szpetny i zdeformowany kogoś w końcu > znajduje. > A jednak. Pan znalazł i jest to jego DRUGA żona. Jak się z tym czujesz? 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 16:53 Życzę mu szczęścia, dzieje się jednak dobro na świecie. I może miłość istnieje jednak. Poza tym nie wiemy, kim jest z zawodu. Może być np. geniuszem giełdowym lub IT. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 17:07 albo zwyczajnie nie jest walnietym mizoginem z kupa w mozgu probowales kiedys ? Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 18:32 Ja tu byłem atakowany za samo bycie prawiczkiem oraz poglądy polityczne, a nawet za pryszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 03:01 poglądy polityczne są kluczowe. pryszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 03:10 Niektóre tu pisały, jak bardzo pryszczatego by się brzydziły. A ja po prostu jestem patriotą solidarnym ze swoim narodem. Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:09 Bardzo przystojny. Nie dla mnie. Jestem za stara dla niego, a on chyba nie polubiłby mojego syna. Kurcze, mierzyć siłę na zamiary. Kobiety, pobódka. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:14 Niektóre głupieją jak łasi się do nich przystojny, choćby był pustym imbecylem. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 22:45 A po co miałabyś poznawać jednorazowego bzykacza z synem? Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 13:37 myślisz, że taki bzykacz bzyka kogo popadnie? Nie sądzę. Wręcz odwrotnie tacy pięknisie mają mocno rozbuchane ego i też mają jakieś estetyczne oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 17:13 mildenhurst napisała: > Bardzo przystojny. Nie dla mnie. własnie.... i się babeczki nie pokapowały, że taki och i ach adonis i że jest sam ? i szuka lasek w necie? Yhm..tjaa jasne już do niego piszę Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 17:16 Pisałam, że raczej ja nie dla niego. Nie ta liga. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 03:32 Jak dla mnie ciagnie od niego gejem i obawiam sie , ze twojego syna moglby polubic bardziej niz ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 07:34 Dziwne, że o facetach w typie lalusia złośliwie mówi się że wyglądają niemęsko lub jak geje, a branie oni mają ogromne. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.kappa Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:23 Aż niedobrze się robić patrząc na tych męskich przegrywów i na to, jak się podniecają, że przez nich jakaś dziewczyna straci półtorej godziny z życia (pójście na randkę z fake-kontem i powrót z niej). Naprawdę są żałośni, zamiast wziąć się na siebie, zrzucają winę na innych. A oczywiście, gdyby zrobić taką fake-Klaudię to odzew byłby 100 razy większy (o czym ktoś już napisał). Te przegrywy z Wykopu nawet dobrze oszukiwać nie potrafią, jakby umieli to bez problemu naopowiadaliby laskom w necie, że są milionerami itp. i swoje by ugrali. To już więcej szacunku mam do tych krętaczy "amerykańskich żołnierzy" bajerujących naiwne kobiety. Przynajmniej są efektywni, kreatywni i skuteczni. A tak tylko bezsilna złość, jad i głupia satysfakcja z wprowadzenia kogoś w błąd. Nie żal mi inceli. Mają na to, na co zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:26 Myślisz, że zwykły, przeciętny okularnik podbija do jakichś blond Klaudii z dekoltem do pasa? Odpowiedz Link Zgłoś
pani.kappa Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 20:01 W sieci - zapewniającej brak bezpośredniego kontaktu i poczucie anonimowości - czemu nie? Co ma do stracenia, najwyżej mu nie odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 17:46 Oczywiście, że podbija. Męskie ego nie ma hamulców. Nie mam dekoltu do pasa, ani nie jestem blondynką, ale jestem szczupła, atrakcyjna, samodzielna, radzę sobie w życiu. I startuje do mnie np. kolega z osiedla po zawodówce, ledwo wiążący koniec z końcem, zaniedbany, z wystającym brzuszyskiem - i dysonansu nie widzi. Mało tego - jest zdumiony dlaczego jego oferta mi nie pasi.. Ostatnio trafiłam na ogłoszenie faceta - z wyglądu byle jak ubrany pasztet z dużą nadwagą, w opisie czytam "przystojny..." Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 18:34 Może ten kolega ma inteligencję tak niską, że nie ma oporów przed niczym. Ludzie bliscy niepełnosprawności intelektualnej tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:26 To jest jakieś idiotyczne. Przecież kobiety, jak i faceci są różne. Z pewnością dzięki emancypacji przybyło tych, które nie kryją, że interesuje je szybki seks z przystojnym facetem. I fajnie. Podobni mężczyźni byli od zawsze i od zawsze się z tym nie kryli, a teraz jest zaskoczenie, że i kobiety takie bywają? I to częściej niż można by przypuszczać? Te kobiety po prostu nie szukają nikogo na stałe, przynajmniej nie na tym etapie życia. Ich prawo. Może im się zmieni, może nie. Panowie też mają inne kryteria, gdy szukają przygody, a inne gdy żony. Nie wiem, czemu w ogóle piszą o tym "eksperymencie", bo w tym nie ma imo ani nic ciekawego, ani odkrywczego, szczególnie, że jak słyszałam Tinder służy właśnie głównie do seksu, do związków mniej, czyli tu fizyczność miła dla oka jest dość oczywistym atutem, zwiększającym szanse na "sparowanie", cokolwiek ono by miało znaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:28 A mnie by brzydziłoby, jakbym wiedział że moja kobieta w przeszłości umawiała się dla samego seksu z przystojnymi, ale pustymi i płytkimi "Kenami". Odczuwałbym wtedy na pewno w stosunku do niej pewną dozę odrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 17:47 Wszyscy wiedzą, no przecież kazda się puszczała z pustakami, a jak nie, to moglaby, haha ;p ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:32 "pewną dozę odrazy" - tak sobie tłumacz swoje nierozgarnięcie i dupowatość Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:38 Cóż, nie gustuję w płytkich kobietach, które są gotowe iść do łóżka z największym pustakiem tylko dlatego, że jest ładny. Dla mnie to mało uduchowione. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka [...] 27.12.18, 19:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:50 To sama zdradź faceta i zacznij się hurtowo bzykać z płytkimi żelusiami. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:55 w żelusiach nie gustuje Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 20:59 Umarlas mnie i po raz pierwszy chce czyjs komentarz do sygnaturki😁 Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 20:02 zbyt mało by odmówic sobie ruchnięcia, zbyt dużo żeby sie ożenic. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 20:29 Mam jednak prawo uważać taką co idzie do łóżka z totalnym pustakiem za niezbyt szlachetną. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 20:36 A Ty myślisz, że jak ona zobaczy w Tobie przyszłego męża, to nie będzie mieć przed Tobą żadnych tajemnic...? Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 21:48 Na razie żadna we mnie męża nie widzi, a zresztą ja jako nacjonalistyczny metalowiec raczej różowej lali nie przyciągnę. Zresztą, po 30tce już jestem i obsesyjnie ostatnio sprawdzam czy łyse gniazdo nie zaczyna mi się na łbie robić. Ładniejszy już nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 17:01 A i szkoda, że kobiety tak udają jeśli chodzi o swoją przeszłość i nie potrafią być szczere. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:39 wheels.of.fire napisał: > A mnie by brzydziłoby, jakbym wiedział że moja kobieta w przeszłości umawiała s > ię dla samego seksu z przystojnymi, ale pustymi i płytkimi "Kenami". Odczuwałby > m wtedy na pewno w stosunku do niej pewną dozę odrazy. > A to dokładnie tak jak wiele kobiet wobec podobnych facetów... Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:46 Kobiety to mają w nosie, jak facet ma przysłowiowy łeb na karku i jest w stanie zapewnić byt. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:54 Bynajmniej. Przeceniasz znaczenie "zapewniania bytu". Owszem, jest jakaś grupa, dla której to priorytet, ale jednak to tylko pewna grupa, ni mniej ni więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 20:25 Ale nieudacznik zawsze będzie wzbudzał pogardę. Facet ma być, jak to się mówi obrotny. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 20:29 Zaraz pogardę... Nie wiem, czy bym się związała z tzw. nieudacznikiem, ale prędzej bym współczuła niż pogardzała. A "obrotny" to dla mnie jak obelga, źle mi się kojarzy. Mój mąż nie jest "obrotny". Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 20:30 Obrotny w sensie zaradny życiowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 20:34 Przeciętnie jest, trochę może bardziej niż ja, a może właśnie nie. Z całą pewnością to nie była cech, która mnie do niego przekonała. Zresztą chyba wychodził z podobnego założenia jak Ty, bo na pierwszych randkach roztaczał przede mną wizje swojego przyszłego biznesu, który był zupełnie od czapy i niesamowicie mnie tym rozczulał (że tak się stara) Oczywiście słuchałam z przejęciem, a po latach dopiero przyznałam się, jakie tak naprawdę wrażenie wtedy odniosłam. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 21:57 Też myślę tak bym gadał i ściemniał teraz na randce, bo przecież głupio by było się przyznać że póki co zamierzam nadal pracować na etacie w korpo za marne grosze Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:49 Jeden z bohaterów tego zdjęcia zrobił wielką karierę i teraz śmieje się w twarz laskom, które śmiały się z niego, a teraz w Holandii truskawki zbierają. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwadomowa Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 20:30 Ładni chłopcy, tylko źle ubrani i źle wystylizowani. Po pierwsze, mają ładne włosy, powinni zapuścić. Do tego trzydniowy zarost. Okularki jakieś "lennonki" albo szkła. Koszule w kratę, dżiny, trampki. Byliby wtedy bardziej na luzie i sexy. Nie brakuje tym chłopcom urody, tylko nie mają jeszcze stylu, bo są bardzo młodzi. Jak dorosną, mogą być bardzo atrakcyjnymi facetami. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 21:53 No ale w takim wydaniu wyglądają jednak jak lamusy. Ja żeby nie wyglądać jak lamus okularnik strzygłem się na łyso, by groźniej wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 14:41 > Jak dorosną, mogą być bardzo atrakcyjnymi facetami. Oni już dorośli, to jest zdjęcie sprzed wielu lat. Mają żony/mężów, dzieci, kariery... Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 21:52 Wiesz co byłoby gorsze? Gdyby się okazało, że umawiała się z przystojnymi i inteligentnymi. Wyobraź sobie, że nie każdy przystojny facet to idiota. Teraz dopiero możesz nabawić się kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 21:56 No ale takie kobiety to wysoka półka, generalnie dla najlepszych, poza zasięgiem większości. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 22:19 Ja za przystojnego i inteligentnego nawet za mąż wyszłam Ale istotnie jestem poza zasięgiem dla wielu - przede wszystkim dla tych, którzy dzielą kobiety na półki. Nie jestem towarem. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 22:53 Ty masz Aspergera, że wszystkie określenia traktujesz dosłownie? Facetów też kobiety na półki dzielą. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 22:55 W moich czasach nie było aspergerowców tylko dziwaki Ja nie dziele facetów na półki, relacje międzyludzkie to nie supermarket. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 23:08 Ale ochroniarza z marketu, który mieszka z matką i pracuje, by mieć na gry komputerowe postawisz niżej od ambitnego inżyniera lub prawnika. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 23:21 W jakim sensie niżej? Jak ktoś siedzi na głowie matce i wydaje wszystko na przyjemności to nie ma znaczenia, czy pracuje jako ochroniarz czy jako prawnik. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 00:38 W sensie matrymonialnym, a także społecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 19:51 debile. serio sie dziwią ze dziewczyna sie zgadza umówic na randke z przystojnym facetem? przeciez ani z nim do łóżka nie leci od razu, ani do ołtarza. a nawet jakby chciała z takim opjsc do łóżka TO CO? NIE MOZE??... Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 20:01 Chodzi o to że część kobiet utrzymuje że dla nich głównym kryterium wyboru jest stosunek partnera do dzieci i zwierząt domowych. A to taki zonk... Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 20:05 partnera facet do niezobowiazujacego bzykania to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 20:17 ale tu piszemy o zwiąku? bo jak do związku to oczywiscie ze wazne sa inne rzeczy. a ja ktoras sie chce bzyknąc dla przyjemnosci i bez zobowiązan to nic dziwnego ze wybierze przystojniaka - a moze nie tyle przystojniaka, ile takiego ktory jej sie bedzie podobał. no przeciez faceci maja dokładnie tak samo, nie?... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 20:20 Partnera. Do trzymania w domu na stałe. Do jednorazowej przygody koleś mógł mieć IQ blatu od stołu. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 22:20 A skąd wiadomo, czy na tinderze jest ta sama część kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:06 1. CZĘŚĆ. Skoro tak, to gigant intelektu od projektu otrzymał może juz odpowiedzi od wszystkich kobiet na kuli ziemskiej, czy jeszcze na niektóre czeka? 2. jest różnica pomiędzy PARTNEREM, a bzykaczem a nawet potencjalnym bzykaczem 3. jak ktoś jest tak durny, że powyższych nie ogarnia, to niech się następnie nie dziwi, jak zostaje incelem... Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:22 A może dla faceta to bolesne, że on jako potencjalny partner musi latać za dziewczyną nie wiadomo ile, bo nie jest tak ładny i nie podnieca jej tak jak bzykacz który dostał wszystko od razu? Poza tym ona może potem nadal uważać, że seks z partnerem nie kręci jej tak jak z ładnym bzykaczem, ale bzykacz tylko do seksu się nadawał i cóż począć. Dla mnie bycie takim gorszym, mniej atrakcyjnym seksualnie to by była ujma. Wolałbym już hycy bzykaczem, co się nadaje tylko na jedną noc. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:44 A Ty czasem nie wspominasz dawnych bzykaczy jako bardziej atrakcyjnych seksualnie od męża? Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 17:38 mój mąż jest uber-bzykaczem jestem szczęściarą Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 12:40 wheels.of.fire napisał: > A może dla faceta to bolesne, że on jako potencjalny partner musi latać za dzie > wczyną nie wiadomo ile, bo nie jest tak ładny i nie podnieca jej tak jak bzykac > z który dostał wszystko od razu? Poza tym ona może potem nadal uważać, że seks > z partnerem nie kręci jej tak jak z ładnym bzykaczem, ale bzykacz tylko do seks > u się nadawał i cóż począć. Dla mnie bycie takim gorszym, mniej atrakcyjnym sek > sualnie to by była ujma. Wolałbym już hycy bzykaczem, co się nadaje tylko na je > dną noc. > Józek, jest tak, że kobieta ocenia Cię w ciągu 20 sekund. Uroda sama w sobie nie ma aż takiego znaczenia jak myślisz. Sadze, że właściwie w ogóle nie ma pod warunkiem, że ważysz 200 kg, nie masz tysiąca ropnych pryszczy na twarzy i jesteś umyty i schludnie ubrany. To co następuje potem to dalszą oceny przydatności: - mieszkasz u mamusi w wieku 30+ lat - dla większości oznaką nieogarniecia życiowego - jeśli jesteś przystojny zaliczysz może bzykanie - pracujesz jako ochroniarz i wydajesz wszystko na gry komputerowe - jeśli jesteś przystojny to zaliczysz jednonocne bzykanie i tyle - jesteś przystojny ale otwierasz buzię i pytasz kobietę ostatni stosunek, czy był przystojny i głupi i ... Nie ma dalszego ciągu, kobieta ucieka z krzykiem - jesteś normalnym facetem jakich wielu - wszystko zależy od tego jaki jesteś na codzień. Wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 12:50 Widzisz, Tanebo tak jak ja nie mieszka z mamusią, jest finansistą , czy tam nawet maklerem, a kobiety mu ciągle mówiły że może być tylko kumplem. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 12:58 wheels.of.fire napisał: > Widzisz, Tanebo tak jak ja nie mieszka z mamusią, jest finansistą , czy tam naw > et maklerem, a kobiety mu ciągle mówiły że może być tylko kumplem. > Nie wierzę. Po prostu nie wierzę. Kobiet jest tyle co facetów. Zawsze znajdzie się jakaś jedna, ktorej taki tanebo czy ty się podobacie. Problemem może być fakt, że żaden z was nie czyta sygnałów. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 13:13 To uwierz. Nie jestem porostu przystojny... Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 13:26 Masz garb? Deformację twarzy? Ciało pokryte szczeciną? Łuszczycę? Mnóstwo facetów, którzy nie są przystojni jest w udanych związkach. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 13:32 Nie. Ale jest to opinia kilku kobiet które zapytałem. Zresztą jedna ematka już mnie widziała i też nie zaprzecza... Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 13:46 Ok, nie jesteś przystojny. Tak jak wielu mężczyzn. To nie przeszkadza w stworzeniu relacji. Tak samo jak kobieta nie musi być ładna, żeby być w związku. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 14:00 Tworzę mnóstwo relacji z kobietami. Przyjacielskich. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 14:03 Pisałam o związkach. Gdyby wchodzili w nie tylko przystojni mężczyźni i ładne kobiety to ludzkość by wyginęła. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 17:02 tanebo2.0 napisał: > To uwierz. Nie jestem porostu przystojny... > Skoro kobiety chca sie z Toba przyjaznic i to masowo to oznacza, ze cos tam musisz w sobie atracyjnego miec. Tak ze swojego zycia to mam kilka przykladow, kiedy zupelnie nie wierzylam, ze moge sie facetom podobac i dopiero po latach sie dowiedzialam, ze conajmniej 4 kolegow z roku sie we mnie beznadziejnie kochalo a ja w ogole nie zauwazalam ich awansow i wszystko bralam za sympatie i kolezenstwo zwykle. Nawet tu raz opisalam jak jeden kolega w akcie desperacji mi sie oswiadczyl tuz po obronie a tymczasem ja bylam w nim beznadziejnie zakochana przez dobre dwa lata. Niestety jak sie oswiadczal to bylo juz za pozno. Innym razem siedzielismy w trzy osobie przy kawie, dwoch kolegow i ja, i jeden z nich powiedzial, ktory tez mi sie ogromnie podobal, powiedzial, ze idzie na randke. Ja na to "ooo, na randke". Po mojej minie chyba bylo widac, ze mnie to smuci. Drugi kolega zas wprost wypalil "no coz, X. probuje cie poderwac od pierwszego roku a ty nic, przeciez nie bedzie do emerytury czekal". Powiedzialam tylko "aha" i nie wrocilam do tematu. 10 lat po obronie kolega powiedzial, ze byl to desperacki krok pomocy kumplowi. Jak teraz tak na to spojrze to faktycznie, po prostu nie czytalam sygnalow. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 17:11 One mi mówią wprost że nie jestem w ich typie. Natomiast jestem materiałem na kumpla. Nie wiem dlaczego. Wiem też że nie jest tak że one nie szukają - zwierzają się, w między czasie (długim czasie, po wielu latach - czyli nie jest to powodem kosza) mi że kogoś poznały. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 17:50 Nie jest mozliwe, zebys nie byl w typie zadnej ale to zadnej kolezanki. Po prostu nie. Studiowalam na wydziale mechanicznym, kolegow mialam wszelkiej masci. Prawie wszyscy co chcieli to jakies dziewczyny znalezli. Jeden kolega byl tak chudy i drobny, ze za kazdym razem jak podawalam mu reke na przywitanie to sie balam, ze go za mocno scisne. Mial w czasie studiow dwie dziewczyny, ze wzgledu na wspolne zainteresowanie muzyka metalowa dosc czesto chodzilismy razem na koncerty w klubie studenckim. Drugi kolega, rowniez bardzo chudy i bardzo srednio wygladajacy, mial co kilka tygodni nowa dziewczyne. Nie wiem na czym polegal jego sekret. Dzisiaj ma dwoje dzieci i zona go praktycznie utrzymuje. Trzeci koles, z lysym plackiem i piwnym brzuchem w wieku 24 lat wyrwal jedna z najladniejszych dziewczyn jakie w zyciu widzialam. Laska studiowala informatyke, dzisiaj pracuje jako kierownik w duzej firmie IT. Nadal jest z tym facetem, maja dziecko i ona go utrzymuje, ona szuka "siebie". Od 10 lat nie skonczyl zadnych studiow a zaczynam juz 8 kierunkow. Jeden bardzo nisko kolega - jakies 160 cm wzrostu (ale przyznaje, ze z twarzy przystojny) ma zjawiskowo piekna zone. Totalny kretyn ze studiow, gruby, pryszczaty i burowaty wlasnie zeni sie drugi raz. Moja bliska przyjaciolka wyszla za bardzo niewyglednego kolesia, ktory potrzebowal 10 lat, zeby zrobic 3.5 lenie studia inzynierskie. Ona, ladna blondynka z lekka nadwaga i wielkimi cyckami, w ktorej kochalo sie mnostwo facetow. Moj kumpel z liceum, pryszczaty perwers, ktorego nie tknelabym kijem ze wzgledu na okropny charakter, ozenil sie z bardzo klasycznie piekna kobieta. Do dzisiaj nie wiem co ona w nim widzi. Moja siostra pracuje w dziale IT z oblesnym mizoginem, ktory jednak jakims cudem ma kolezanek na peczki i co chwile nowa laske. Ostatnio na fejsie widzialam, ze jest w zwiazku z ladna, zgrabna kobieta. To sa faceci, ktorych znam i ktorzy wygladaja naprawde znacznie pozniej oczekiwan przecietnej kobiety - czyli: troche ladniejszy od diabla, nie na tyle gruby, zeby nie dal rady chodzic, czysty. Znam jeszcze jeden przyklad ekstremalny, koles z festiwali metalowych. Przez jakies 10 lat znajomosci smecil o tym, ze jakas tam laska go rzucila iles lat temu. Jednoczesnie na fejsie wrzucil kiedys post o tym czy to ok, zeby oceniac kobiete na podstawie tego czy potrafi powiedziec cos o "copenhagen interpretation" (kopenhaska interpretacja mechaniki kwantowej). Koles jest z UK. I nagle bum ! w wieku 40 lat poznal babke (ladna ale po 40stce), po pieciu miesiacach ona zaszla w ciaze, dzisiaj maja poltoraroczne dziecko, niedawno wzieli slub. W tym jednym wypadku uwazalam, ze koles jest naprawde nie tylko brzydki (kiedys po wpisaniu w google image "ugly dude" wyskakiwalo jego zdjecie)ale tez bardzo niezadbany - lata picia i mega mega meczacy charakter. Dlatego w opowiesci Twoje i Jozka nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 18:02 No to uwierz niewierny Tomaszu. Oczywiście mógłbym sam w to nie wierzyć. I myśleć że przegapiłem jakieś sygnały i jakieś koleżanki się we mnie podkochiwały. Ale jest jeden dowód że tak nie było. Tinder. Nie mam par na nim. I nie jest to kwestia zdjęcia. Zdjęcie mam nawet nie złe. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 18:09 tanebo2.0 napisał: > No to uwierz niewierny Tomaszu. Oczywiście mógłbym sam w to nie wierzyć. I myśl > eć że przegapiłem jakieś sygnały i jakieś koleżanki się we mnie podkochiwały. A > le jest jeden dowód że tak nie było. Tinder. Nie mam par na nim. I nie jest to > kwestia zdjęcia. Zdjęcie mam nawet nie złe. > Naprawde brzydkiego ale takiego naprade ultra brzydkiego faceta widzialam dwa razy w zyciu. Jeden byl przerazliwie chudy i mial mocno wyplupiaste oczy. Drugi okropnie krzywy zgryz i naprawde jakies powazne wady twarzoczaszki. Pierwszy jednak sie ozenil i zone posiada. Wlasnie dlatego Ci nie wierze. Po prostu nie i tyle. Wyslij zdjecie na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 18:15 Jaki masz gazetowy adres? I z jakiego miast jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 18:20 tanebo2.0 napisał: > Jaki masz gazetowy adres? I z jakiego miast jesteś? > nick ( black halo )@gazeta.pl - kazdy ma taki sam Na stale mieszkam poza Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 18:35 Wysłałem. Proszę o nie przesyłanie tego dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 18:52 Możesz jej wysłać, jak nie masz pryszczy. Zakładam, że nie masz. Bo jak masz, to ona podobnie jak Edelstein będą się Ciebie wyśmiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 19:02 wheels.of.fire napisał: > Możesz jej wysłać, jak nie masz pryszczy. Zakładam, że nie masz. Bo jak masz, t > o ona podobnie jak Edelstein będą się Ciebie wyśmiewać. > Jozek, kiedy ja kogokolwiek z pryszczami na forum wysmialam? Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 19:00 tanebo2.0 napisał: > Wysłałem. Proszę o nie przesyłanie tego dalej. > Wlasnie obejrzalam. Wygladasz normalnie, znacznie lepiej od wielu moich kolegow, ktorzy jakos zony znalezli. Ta fotka utwierdza mnie w przekonaniu, ze nie w wygladzie lezy problem a w wadach charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 14:28 wheels.of.fire napisał: > Widzisz, Tanebo tak jak ja nie mieszka z mamusią, jest finansistą , czy tam naw > et maklerem, a kobiety mu ciągle mówiły że może być tylko kumplem. A powinna mówić: co się rządzisz, jak na swoim? z uśmiechem na ustach, gdy niepytany rozpina jej bluzkę. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 20:26 Problem w tym, że często nawet ambitna i inteligentna pójdzie do łóżka z wyjątkowo pustym frędzlem, tylko dlatego że jest ładny. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 20:29 Bo ma ochotę na rekreację. Skądinąd, facet na tinderze chyba nie szuka Oazy. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:07 jeśli frendzel wystarczająco duży i sztywny... Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 20:56 omójbosze, kobietom podobają się przystojniacy? no kto by pomyslał... Odpowiedz Link Zgłoś
fawiarina Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 23:48 Co nie? Śmiech mnie rozsadza, gdy słyszę jakoby kobiety nie zwracały uwagi na urodę. Wprawdzie jesteśmy od dziecka tresowane w tym, że to panience z dobrego domu nie uchodzi, że oczy to tak bo są zwierciadłem duszy, ale pupki męskiej to już hikerkalować nie wypada... A jak dziewczątko w końcu kawalera do domu przyprowadzi to co słyszy od ciotek czy innych babć? Że mądry czy rozsądny? A skądże! Że przystojny! Albo przeciwnie, zostaw go, bo brzydal. Ciotki się już ze swoimi preferencjami nie kryją, młódki zaś lubią udawać, że uroda nie gra roli, żeby nie wyjść na powierzchowne. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 07:35 Wiadomo, że każdy patrzy na urodę, ale jak panna ugania się za prymitywnymi pięknisiami z powodu ich urody, to trąci to pustką. Odpowiedz Link Zgłoś
fawiarina Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 15:27 Coś mi mówi, że jakby patrzyły na majątek czy ogólniej status społeczny pana, też byś narzekał, że pustką wieje... Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 16:16 To już jest bardziej pragmatyczne, bo wynika z tego że komuś się chciało uczyć lub choćby ciężko fizycznie pracować lub np. ryzykować w biznesie. Odpowiedz Link Zgłoś
dwanascie_kopiejek Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 21:27 A tak serio - do Wheelsa Czy nie żyłoby Ci się łatwiej, gdybyś tę energię przeznaczaną na rozkładanie wszystkiego na czynniki pierwsze przeznaczył na akceptację jednej prostej rzeczy: najatrakcyjniejsze dziewczyny są poza Twoim zasięgiem. Zainteresuj się tymi ze swojej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 21:50 A kto powiedział, że szukam jakiejś super atrakcyjnej? Odpowiedz Link Zgłoś
dwanascie_kopiejek Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 22:01 Wystarczy, że szukasz atrakcyjnej w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 22:13 Bo może już w miarę ładną kiedyś miałem? Odpowiedz Link Zgłoś
alaveda Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 11:54 W garści. Nazywasz fjutaska swoją dziewczyną, przegrywie narodowy? Odpowiedz Link Zgłoś
dwanascie_kopiejek Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 21:50 wheels.of.fire napisał: > Bo może już w miarę ładną kiedyś miałem? > To zostały ci niezbyt ładne, i już. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 21:59 Może nie zamierzam obniżać poprzeczki? Skoro miałem całkiem ładną dziewczynę i wyrafinowaną jeśli chodzi o gust, to może wolę równać w górę, a nie w dół? Od czasu kiedy z nią byłem dorobiłem się większych mięśni i własnej nieruchomości. Odpowiedz Link Zgłoś
dwanascie_kopiejek Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 22:08 To nie obniżaj, ale weź na klatę, że dokonałeś wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 22:15 Nie widziałaś mnie, a już stawiasz wyroki. Obniżanie poprzeczki to często zwykłe zagryzanie zębów. Podobnie jak tzw. związki z rozsądku. Wcześniej mnie na terapię wysyłałaś, teraz proponujesz bolesny upadek na ziemię, rezygnacje z marzeń i pogodzenie się z marką rzeczywistością. Optymizmem nie napawasz. Odpowiedz Link Zgłoś
dwanascie_kopiejek Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 22:50 No ale to jest właśnie ten wybór: albo urealniasz oczekiwania i uczysz się budowania relacji z osobą, która nie spełnia jakiejś części twoich wymagań, albo uczysz się czerpać satysfakcję z życia w pojedynkę. W obydwu przypadkach terapia jest pomocna. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 22:59 Ja bym w terapię chciał inwestować, jakby miała mi dać cień nadziei że znacznie polepszę swoje możliwości zawodowe, bo złapię bakcyla żeby się dokształcać zamiast słuchać black metalu oraz zacznę na siłowni ćwiczyć ekstremalnie i dorobię się ciała Adonisa. A Ty to akurat się pewnie teraz z brzydkim umawiasz... Już to widzę. Pewnie sama znalazłaś sobie olśniewającego przystojniaka, a innym polecasz obniżać wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 22:17 no zbynio wyrafinowana nie bylo skoro cie zaliczyla , no chyba ze z litosci Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 22:21 Jeśli była Twoją dziewczyną to raczej niespecjalnie wyrafinowany ten jej gust Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 22:55 GRU, jestem osobą niezwykle wrażliwą na sztukę i sprawy społeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 23:07 Żaden naziol, wannabe nacjonalista co najwyżej. Swoją drogą znam trochę nacjonalistów i go zdecydowanie przerastają intelektualnie. Do tego bywają przystojni Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 00:41 Dodaj, że masz mnie za pisowskiego komunistę który nie potrafi przyznać że Kaczyński ze swoją Srebrną to beneficjent transformacji i okrągłego stołu Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 13:49 Nawet pisowski komunista może być pociągający, jak ma inne zalety, przynajmniej na jakiś czas, niekoniecznie na całe życie. Mam wrażenie, że nawet pewien skrajny nacjonalista ukraiński, który na wstępie ustalił, czy aby na pewno nie jestem żydówką był ciekawszym partnerem na randkę, bo przynajmniej nie pierniczył o swoich pryszczach, kompleksach i poszukiwaniach wyuzdanej niemal dziewicy ceniącej intelekt. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:01 Może ta moja frustracja to wina kobiet, które mnie przez tyle lat odrzucały? Jak ktoś od małego jest ładny i lubiany przez wszystkich, to ma w życiu łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:05 Nie każdy kto nie jest ładny wypisuje takie rzeczy i wylewa wszędzie frustracje. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:06 wyglad nie ma tu nic do rzeczy , odrzucaja cie bo masz kupe zamiast mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:49 wheels.of.fire napisał: > Może ta moja frustracja to wina kobiet, które mnie przez tyle lat odrzucały? Ja > k ktoś od małego jest ładny i lubiany przez wszystkich, to ma w życiu łatwiej. Napiszę Ci, jak to działa. Spotykasz fajną babkę, iskrzy między wami. I teraz ona się zastanawia, czemu taki atrakcyjny facet jest sam? Co jest z nim nie tak? Myśli, myśli, żyłka jej pulsuje, może nawet chce o to zapytać wprost i wtedy Ty się odzywasz i ona już wie, okazuje się, że zostawiła wyłączone żelazko i musi szybko wracać, chociaż w torebce miała spakowaną szczoteczkę i piżamkę. Nikt nie chce się pakować w kłopoty, a w tym wieku, kobiety zazwyczaj mają dzieci, więc i odpowiedzialność większą. Po co pakować się w związek z problemem? Dla siebie i dla dzieci zarazem. Ale, załóżmy, że kobieta spotyka zwyczajnego faceta, z przeciętnymi zaletami i wadami, jak i każdego, ale zalety jednak przeważają. Na początku jest fajnie, ale nigdy nie ma 100% dopasowania, więc zdarza się kłótnia i rozstanie. Mija jakiś czas i ona się pyta, co robi i czy on ma czas? Spotykają się, ona mówi, że on jest jednak dużo fajniejszy, niż inni mężczyźni. Zostają razem albo i nie, jak to w życiu. Jeśli nie masz takich pytań po pewnym czasie, to dużo mówi, bo takie dopytywanie to jednak jest norma i jeśli komuś po rozstaniu przy rozmowie o byłym pojawia się atak nerwicy i poty, to znaczy, że nie myśli jak o wakacjach, tylko wspomina, jak uciekł spod walca. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:54 A kto powiedział, że szukam dzieciatej? Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:32 grrru napisała: > Żaden naziol, wannabe nacjonalista co najwyżej. Swoją drogą znam trochę nacjona > listów i go zdecydowanie przerastają intelektualnie. Do tego bywają przystojni > Krzyś Bosak? Xsioonc Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 18:11 Gustuję raczej w mężczyznach heteroseksualnych, więc nie, Krzyś nie jest dla mnie przystojny i pociągający. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 18:39 grrru napisała: > Gustuję raczej w mężczyznach heteroseksualnych, więc nie, Krzyś nie jest dla mn > ie przystojny i pociągający. > Może woli bzykać przygodnie, a Ty z niego geja robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 22:33 Ładnie to tak insynuować coś komuś? Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 23:06 Wrażliwy na sztukę? Ale jak liczysz - jedna flaszka, jedna sztuka? Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 23:17 Tak, wiem, lubisz miłośników używek, a najbardziej imprezowych ćpunów, stąd te skojarzenia z piciem lub dragami widocznie masz słabość do panów z niekompletnym uzębieniem, bo tacy męscy i lubią się bić lub dają w nosacza, więc imprezowi goście z nich Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 23:25 Tak, tak, to ja tu pisałam elaboraty o tym, jak to moją jedyną rozrywką jest spotkanie przy alkoholu, bo bez alkoholu to drętwo, ja rozważałam, czy piję dużo, czy jednak może nie tak dużo. Ćpunami i alkoholikami gardzę, nałogi dowodzą słabości. Niekompletne uzębienie dowodzi, że ktoś się nie umie bić. Jak umie, to przeciwnik wychodzi z niekompletnym uzębieniem, na tym polega różnica. A cenienie przeze mnie męscy panowie unieszkodliwiają nie na imprezach i nie ciosem w zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 11:15 >Skoro miałem całkiem ładną dziewczynę i wyrafinowaną jeśli chodzi o gust, to może wolę równać w górę, a nie w dół? Problem w tym, że każdy dzień gra na Twoją niekorzyść. Jak Cię pierwszy raz spotkałam na forum miałeś jakieś 25 lat i żadnego związku za sobą. Kiepsko, ale nie tragicznie. Teraz masz jakieś 35 lat i jedyny związek w postaci kilkumiesięcznego (?) związku na dochodne. Bez wspólnego zamieszkania, oidw. Ogrom pracy, który trzeba w Ciebie włożyć, żeby doprowadzić Cię do funkcjonowania w związku jest olbrzymi, a każdego dnia coraz bardziej odzwyczajasz się od współżycia pod jednym dachem, nabierasz starokawalerskich nawyków. Twoja wartość rynkowa pod kątem stałego związku spadła drastycznie od czasu tamtej kobiety, niezależnie od mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 11:24 Do 35 to mi jeszcze ładnych parę lat brakuje, a wtedy na forum to byłem pryszczatym smakiem, więc o dziewczynie mogłem pomarzyć, bo nie dość że wyglądałem gorzej niż dziś, to jeszcze dzieciak był ze mnie straszny i miałem naprawdę pstro w głowie. Wtedy byłem osobą potrafiącą z dnia na dzień rzucić pracę i żyć z kuroniówki. Nie chciałem się dorabiać własnego mieszkania, marzyłem raczej o radykalnej zmianie wyglądu i podobaniu się laskom jako potencjalny facet do łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 11:40 Dodam, że jedni niewiele musieli robić by się podobać dziewczynom, przychodziło im to naturalnie, ja musiałem ciężko nad sobą pracować. Czas, który poświęciłem na budowanie wizerunku zajął sporą część mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:03 i nie lepiej bylo cos pozytecznego robic zamiast budowac wizerunek debila-melepety ? Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:18 Powiem tak, zawodowo aż tak nie narzekam, jestem w stanie się sam utrzymać i spłacać kredyt, na ten moment nic mi więcej nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:45 Brak miłości i samotność są dokujące. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:48 masz to na co zaslugujesz Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:51 Tak, jestem najgorszym i najbardziej podłym człowiekiem na tej planecie, najbardziej nienawidzącym kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
dwanascie_kopiejek Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 17:29 wheels.of.fire napisał: > Brak miłości i samotność są dokujące. > Tak, ale da się z tym żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dwanascie_kopiejek Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 17:31 Inaczej: da się prowadzić całkiem satysfakcjonujące życie Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 18:40 A Ty byś chciała być całe życie samotna? Odpowiedz Link Zgłoś
dwanascie_kopiejek Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 18:46 Do pewnego stopnia jestem na to przygotowana. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 19:13 Ale jak widać, umawiasz się jednak z facetami i to zapewne przystojnymi i dobrze zarabiającymi. Odpowiedz Link Zgłoś
dwanascie_kopiejek Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 19:35 Sporadycznie i nie do końca z takimi osobami, z jakimi bym chciała. Mężczyźni, o których marzę, są poza moim zasięgiem. I nie chodzi tu bynajmniej o modeli w złotym kabriolecie, czy jak tam sobie wyobrażasz samców alfa. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 22:34 No właśnie, czekamy na odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 19:18 wolalabym byc samotna i w lochu niz z deklem Odpowiedz Link Zgłoś
fawiarina Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 21:41 Mój tata zwykł mawiać, że kobieta powinna być piękna, ale mężczyźnie wystarczy, gdy sam jest tylko trochę ładniejszy od diabła. Takie wychowanie odebrali współcześni faceci. Pełne bzdur typu, że facet jest wzrokowcem, a kobieta już nie. W życiu przekonałam się o tym jak straszna to bzdura. I to bardzo szybko. Chłopcy wychowani w takim przekonaniu muszą jednak bardzo cierpieć, gdy okazuje się, że sami są obiektem surowej oceny płci przeciwnej. Och, jakże nie umiem im współczuć. My, kobiety, jesteśmy w tym tresowane od dzieciństwa. Musimy wyglądać pięknie, a jak nie wyglądamy dość pięknie, to musimy się godzić z tym że nikt nas nie chce. Podejrzewam, że ci niegdysiejsi chłopcy, którzy burzą się reakcjom kobiet na Klaudiusza, sami będąc smarkaczami śmiali się z przeciętnych koleżanek łypiąc jednocześnie na cycate ślicznotki w ponętnych kieckach. Well, życie. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 22:29 W rzeczy samej madra pani. Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 14:03 Tata nigdy nie widział #incelselfies na reddicie. Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 11:21 Wrzuciłam do google "incelselfie" i ja doprawdy nie wiem, dlaczego nie mają brania. Optycznie większość z nich jest między ok a bardzo ok. Jeśli nie mają dziewczyny, to problem w charakterze. Co zresztą wiem, od czasu strzelaniny w Kalifornii, pierwszej z tym hasłem, bo chłopiec był bardzo atrakcyjny z twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 18:09 Oni mają jakieś swoje dywizje - incel, mentalcel, truecel itd. Nie wszyscy mają yyy kontrowersyjną urodę, ale całkiem sporo daje vibe Alexa z Mechanicznej Pomarańczy. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 03:13 ale oni nie muszą być brzydcy, wystarczy, że mają mental józka. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 07:35 A może u mnie to się wzięło z odrzucenia i z tego, że z pryszczami byłem brzydki? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 21:58 Ale ci incele sprytni i się zemscili. Boki zrywać! Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 22:04 Dla Ciebie każdy facet, który nie ma powodzenia jest incelem. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 22:19 Biorąc pod uwagę, że ciągle działają projekty: amerykański żołnierz i oficer specsłużb... To już nic nie dziwi. A Tinder chyba z założenia miał być do szukanai chętnych na bzykanko, więc nie wiem, jaka naiwność. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 22:23 To dlaczego każda kobieta na Tinderze ma:"żadnych ONS"???????? Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 22:30 Może szukają, wg wdzięcznego forumowego określenia, "stałego ruchacza"? Też mam wrażenie, że tinder nie jest z założenia portalem do znalezienia kandydatów do małżeństwa czy do poważnego związku. Odpowiedz Link Zgłoś
fawiarina Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 23:41 Znam małżeństwo z Timdera. Tak sobie klikali, a potem byłam świadkiem na ich ślubie To serwis do podrywania a podrywa się w różnym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 27.12.18, 22:44 Nie mam pojęcia, nigdy nie byłam kobietą z Tindera. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 11:33 dlatego że kazda normalna kobieta w obecnym społeczeństwie boi się o swoją reputację. zobacz sam na ten watek - kobiety sie na RANDKĘ z Klaudiuszem umawiały, jeszcze do niczego nie doszło, a juz sie z nich robi dziwki i pustaki. a jakby jeszcze któras otwarcie przyznala ze szuka ONS to by ją zeżarli. poza tym ONS to sie raczej nie tak szuka. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 11:44 Czyli dla reputacji można kłamać. Odpowiedz Link Zgłoś
fawiarina Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 15:30 Bo ONS to za duże ryzyko. Może szukają seks partnera na etat ale bez tej całej otoczki typu "poznaj moich rodziców, od teraz jesteśmy ofiszjal". Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 15:48 Koleś odkrył, że kobity chcą się bzykać! Gorzej - bzykać z przystojniakami!!! Kto ma numer do Komitetu Noblowskiego? Trzeba ich szybko powiadomić, bo tu przełomowe rzeczy się dzieją! Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 16:19 Nawet z pustymi i chamskimi przystojniakami? Pustką to zalatuje. Bardzo by mi się nie podobało, jakby moja kobieta miała taką przeszłość za sobą. Źle bym się też czuł z tym, że nie jestem tak przystojny jak oni. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 16:24 nie ma większej pustki niż bzykanie józka wyklętego wiec albo módl się o pustaka albo spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 16:51 Myślę, że ugniatając ten temat skutecznie zachęcasz forumowe singielki do niezobowiązujących zabaw z przystojniakami Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 17:03 A niech się bawią, moimi żonami nie będą. Ciekawe, czy ich przyszli mężowie by chcieli mieć żony które dawały się bzyknąć pustym próżniakom z dyskotek i na dodatek one uważały taki wygląd za fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 17:19 ale zrozum józek, ty ze swoim nasraniem mózgowym i nienawiscia do kobiet stoisz niżej niż żelusie z dyskoteki Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 16:34 wheels.of.fire napisał: > A niech się bawią, moimi żonami nie będą. Ciekawe, czy ich przyszli mężowie by > chcieli mieć żony które dawały się bzyknąć pustym próżniakom z dyskotek i na do > datek one uważały taki wygląd za fajny. Największym darem od Boga dla Ciebie to byłby licznik przebiegu w cipce, c'nie? Xsioonc Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 03:15 uświadom to sobie, ich przyszli mężowie gówno na ten temat będą wiedzieli, żałosny przegrywie. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 07:37 Przykre to, że nie będą wiedzieli że ich żony puszczały się z pustakami. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 17:17 A ja bym nie chciała żeby mój jednorożec miał różową grzywę. No serio... Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 17:42 Są realne oczekiwania i te nierealne. Kobieta, która była pustym "lachociągiem" z dyskoteki to dla wielu facetów nic fajnego. Fajna może być dla jakichś dresów. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 21:29 >>>Bardzo by mi się nie podobało, jakby moja kobieta miała taką przeszłość za sobą. Źle bym się też czuł z tym, że nie jestem tak przystojny jak oni. Ale to już twój problem, żabko. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 22:00 Może jej, jakbym z tego powodu się okazał tyranem toksycznym jak bluszcz i stosującym przemoc psychiczną? Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Projekt Klaudiusz 28.12.18, 22:14 Józek, przyznaj się w końcu, że nas wkręcasz i robisz sobie jaja! Z "tyranem toksycznym jak bluszcz" już przegiąłeś. Łkam Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 09:20 Jej co to kogo już obchodzi co ty bys zrobił. Co do wątku - wow, mężczyźni szukają w necie panien na seks, nic bulwersującego. Kobiety szukają na seks - no i co ? wiadomo, że chętniej wtedy sobie wziąć przystojnego niż nie, jedynym kryterium ma być pociąg seksualny i wygląd, co mnie wtedy miałoby obchodzić Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 09:44 Nawet jak ten facet jest wręcz obrzydliwie pusty i próżny? Wielu facetów byłoby zgorszonych taką przeszłością u własnej kobiety. To jest wręcz prymitywne, jak np. ambitna studentka idzie do łóżka z jakimiś totalnie durnym dyskomanem, bo on "fajnie" wygląda. Ja mam swoje zdanie i nikt mnie nie zmusi do tego, bym to akceptował. Szukam dziewczyny z klasą, a nie takiej z grubociosanym podejściem do seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 09:56 Józek, tak jak ty jesteś brzydki i głupi, tak są też faceci przystojni i inteligentni. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 10:04 I głosują prawilnie, od zawsze na ROAD/UD/KLD, potem na UW, potem na PO (a jeszcze wcześniej na PZPR, może nawet byli członkami)! Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 10:20 O właśnie, brakowało mi kulturalnego słowa na określenie ciebie. Jesteś członkiem 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 10:43 Wolę być członkiem, niż postkomunistką głodującą na złodziei z KLD jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 11:27 Po czym wnosisz, że głoduję, członku? 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 11:31 Członkiem to Twój mąż był, PZPR, postkomunistko. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 11:46 Mój mąż za młody, za to twój tatuś musiał przynależeć, bo członkostwo u was rodzinne 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 12:02 Nie każdy jest z czerwonej rodziny, w której po transformacji głosowało się na KLD. Wy lubicie nazywać PiS komuchami, bo rozdają biednym. Tymczasem postkomunizm od strony gospodarczej nie ma wiele wspólnego z postkomunizmem. Chodzi o obronę grupy interesu. Typowo postkomunistyczną partią było KLD, które dało się jak nikomu wzbogacić dawnym komuchom i esbekom. Cała transformacja, dzika prywatyzacja, gruba kreska, to jest własnie postkomunizm. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 12:15 Bardzo dobry felieton o tym, jaki elektorat reprezentuje PO nowe-peryferie.pl/index.php/2017/10/jak-zagospodarowano-postkomunizm/ Odpowiedz Link Zgłoś
dwanascie_kopiejek Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 12:16 Ja np. nie rozumiem dlaczego nie szukasz sobie dziewczyny w jakimś duszpasterstwie dla młodych czy innej z gruntu konserwatywnej organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dwanascie_kopiejek Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 12:17 (Abstrahując od tematów politycznych, bo na to nie mam siły..) Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 12:28 Bo nie jestem pod względem stylu życia taką konserwą, jak politycznie. Lubię dobrą, bezbożną muzykę, niewybredny dowcip, dobre jedzenie, od czasu do czasu alkohol, a i z kobietą nie zamierzam uprawiać grzecznego seksu pod kołdrą. Do tego katolik ze mnie słaby. Księży lubię słuchać, ale jak mówią o polityce, a nie o piśmie świętym. Lubię bezbożny black metal. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 12:32 Nawet jeśli przyjmiemy, że miała być to dziewczyna nie z oazy, ale ze środowisk katolicko-narodowych, to taka, oczytana w książkach, chodząca ciągle na jakieś marsze ku czci powstańców mogłaby nie zaakceptować hedonisty-subaryty, który tak dużą wagę przywiązuje do swojego wyglądu oraz kulinariów. Odpowiedz Link Zgłoś
dwanascie_kopiejek Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 12:45 Czyli marzy ci się świat, w którym żadne kobiety nie mają żadnych wymagań? Bo już się gubię. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 12:51 Nie. Pisałem tylko, że oczekiwań tych konserwatywnych mógłbym nie spełniać, jako korposzczur który bardzo przesiąknął wszystkim co związane z miejscem pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
dwanascie_kopiejek Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 12:57 No to wracamy do punktu, o którym już pisałam. Bierzesz się za te kobiety, których oczekiwania i potrzeby jesteś w stanie spełnić, albo pracujesz nad akceptacją życia samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 13:25 Ty z kolei narzekałaś nad "szarością" swojego wyglądu, ale jednocześnie sprawiasz wrażenie osoby pewnej siebie i zadowolenej z życia. Pewnie nie masz większych problemów z umawianiem się z przystojnymi facetami, prawda? Ja z kolei nie wiem, jakich kobiet oczekiwania jestem w stanie spełnić, bo mam wrażenie że stałem się już zgorzkniałym starym kawalerem, totalnie niepraktycznym i nieżyciowym, zdziwaczałym i gdybającym jak niespełniony grecki filozof. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 13:54 Gorzej, mogłoby się okazać, że ma za sobą seks z przystojnym nacjonalista, który ma więcej w mięśniach niż w głowie i nawet Dmowskiego nie przeczytał A po marszach to niezłe imprezki są... Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 14:26 Pisałem wyraźnie, że mnie takie co miały imprezowy seks nie interesują. Ja cenię sobie ludzi ideowych. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 14:30 A jak bzykały się z ideowcami z patriotycznych koszulkach? Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 14:54 Wiesz dobrze, że nie podoba mi się jak dziewczyna wcześniej i uprawiała seks bez związku i wolę o tym nie wiedzieć. Nic o żadnych byłych partnerach, czy to ze związków, czy dla bzykania. Wolę sobie już idealizować, że moja kobieta seksu bez związku nie miała i żyć w naiwnej iluzji. Życie ze świadomością, że prowadziła bardzo bogate życie seksualne byłoby dla mnie męczące. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:06 Dziewczyny po naszym patriotycznym prezydencie byś nie wziął? Szukaj radykalnych muzułmanek, oni jak chcą się bzykać to biorą na te noc ślub, więc nie ma seksu bez związku i to małżeńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:12 Tej po Pięcie na pewno bym nie brał. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:16 Wiesz GRU, jakoś bym tą niegrzeczną przeszłość znosił, ale ciężko by było to nazywać wielką romantyczną miłością i pełną akceptacją partnerki, raczej związkiem po to by nie być samemu, bez wielkich uniesień. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 14:56 To mozna. A wrecz - nalezy! Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 03:18 "Lubię dobrą, bezbożną muzykę, niewybredny dowcip, dobre jedzenie, od czasu do czasu alkohol, a i z kobietą nie zamierzam uprawiać grzecznego seksu pod kołdrą. Do tego katolik ze mnie słaby. " zupełnie jak niektórzy księża. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 07:38 Nie wcinaj wszędzie swojej antyklerykalnej, palikociarskiej obsesji. Odpowiedz Link Zgłoś
grrru Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 13:51 W której to transformacji bracia K. absolutnie nie brali udziału I wcale się PiS z towarzyszem Piotrowiczem po pleckach nie klepie. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:56 Nie grali pierwszych ról, a i postanowili jednak walczyć z tym co uchwalono, stąd już rząd Olszewskiego obrał inną drogę. Na pewno Kaczyńskim zawsze była bliższa troska o szarego człowieka, niż PO. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 03:21 Kaczyńskim zawsze i wyłącznie była bliska władza. a łapówki dla szarego człowieka, w populistycznej Polsce okazały się doskonałym paliwem wyborczym. Kaczyński ma w dupie szarego człowieka, bo nic o nim i o jego życiu nie wie, pan całe życie wożony limuzyną. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 11:44 Kaczyński jest po prostu patriotą, którego sercu bliski jest los Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 11:46 wheels.of.fire napisał: > Kaczyński jest po prostu patriotą, którego sercu bliski jest los Polaków. > Zwłaszcza niepełnosprawnych Polaków, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 12:05 Przecież coś im dali, nieprawdaż? A rząd zapowiedział, że to nie koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 12:17 wheels.of.fire napisał: > Przecież coś im dali, nieprawdaż? A rząd zapowiedział, że to nie koniec. > Tak, coś. Od listopada wzrost zasiłku pielęgnacyjnego ze 153 zł na 184,42 zł. Dali im niecałe 32 zl. Łaskawi panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 22:13 Po pierwsze dyskoteki są już niemodne, internet starczy ;D po drugie, taki bzykacz raczej ma w doopie tez jaki ta kobita ma charakter. Ciebie nikt nie zmusza do zmiany poglądów bo to nierealne, przyjmij może tylko łaskawie że : bywaja porządni mężczyźni, porządne kobiety, rozwiązłe kobiety, rozwiązłe chłopy i co ? - ano, i pstro, nikomu nic do tego Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 22:36 Ja bym jednak wolał na rozwiązłą nie trafić nieświadomie. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:00 No zaiste zaskoczenie i wszak wszyscy wiemy, że gdyby do facetów pisała odstrzelona i niekompletnie ubrana super-laska, to byliby powściągliwi i wnikliwie testowali jej charakter oraz zalety intelektu [płacze] Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 15:50 Ja bym wiedział, że sobie jaja robi, ciężko mi było w ogóle uwierzyć że podobałam się byłej dziewczynie i seks to ona zainicjowała w zasadzie, bo ja się bałem próbować, obawiając się odmowy z powodu że jestem za brzydki i z takimi jak ja to się po roku chodzi do łóżka. Czytałem w internecie historie brzydkich facetów, z którymi dziewczyna mimo roku chodzenia nie chciała iść do łóżka bo jeszcze nie była "gotowa". Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 16:03 ty nie jestes brzydki ty jestes durny jak kilo gwozdzi Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 16:22 Dlaczego ubliżasz gwoździom? Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 19:11 Jestem brzydki, nieprzyjemny, nieprzystępny, niegrzeczny i szorstki w obyciu jak ta piosenka: httpss://m.youtube.com/watch?v=fHmzFVDjVnM Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 19:12 m.youtube.com/watch?v=fHmzFVDjVnM Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 22:19 No, a jakbyś poznał taką, która była w kilku związkach na przykład prędzej, nieformalnych, był w nich seks oczywiście, to taka laska jest wtedy ewentualnie dla ciebie wartościowa, czy nie, bo przecież mogła się z kimś bzykać a sienie przyznała? z twoich wywodów wynika, że prawie kazda kobieta miała zapewne takie przygody. To taka jest ok, czy też nie?;p Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 29.12.18, 22:58 Wiesz, sam nie jestem prawiczkiem, więc dziewicy nie szukam (mało tego, nawet bym takiej nie chciał). Więc to chyba normalne, że jak była w związkach, to był w nich seks? Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 11:30 A myślałaś, że szukam dziewicy? Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 11:31 szukales dziewicy analnej Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 11:45 Kiedyś marzyłem o dziewicy w ogóle, ale to z 10 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 01:10 Dodam, że są mężczyźni którzy piękni nie są, ale mają wybitnie przywódcze, dominujące charaktery i jakby chcieli, to by babiarzami byli. Szefami są bezwzględnymi, wręcz przemocowymi podobno. Przykłady? Jacek Kurski, Jacek Stryczek, Sławomir Jastrzębowski. Podobno Morawiecki też taki był, ale jako prezes banku. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 03:24 Morawiecki prowadzony na smyczy przez prezesa to jest akurat antymodel faceta alfa. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 07:40 Może teraz, ale jako prezes banku podobno nieźle potrafił się pastwić nad pracownikami. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 03:25 wątek Projekt:Klaudiusz na ematce zdryfował w Projekt: Józek. musimy coś z nim zrobić dziewczyny, bo dłużej się tego nie da czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 07:56 Claudel, ja wiem że jak tak się żale to jest to bardzo niemęskie i tylko się pogrążam i staję żałosny, ale czasem ta bezsilność i marazm sięgają zenitu, stają się silniejsze ode mnie. Mam po prostu złe dni do jakiś czas, a jak pojawiają się doniesienia o tym jakie mogą być kobiety, to tylko pogłębiają to wszystko. Bo nie dość, że człowiek tyle czeka na babę, to jeszcze z niemałym "przebiegiem" byłaby ona zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 08:03 Idź się leczyć. Najgorsze jest to że jak nie dawała innym to nie da i tobie więc nie pociupciasz tak czy siak... Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 09:11 wheels.of.fire napisał: > Claudel, ja wiem że jak tak się żale to jest to bardzo niemęskie i tylko się po > grążam i staję żałosny, ale czasem ta bezsilność i marazm sięgają zenitu, stają > się silniejsze ode mnie. Ty nie stajesz się żałosny, ale jesteś stale żałosny. Masz kiepską ofertę dla kobiet, w zasadzie nic od siebie nie dajesz, ale obiecujesz, że będziesz im truł całe życie. Nikt na to nie pójdzie, mam nadzieję, że żadna się na to nie nabierze. > pojawiają się doniesienia o tym jakie mogą być kobiety, to tylko pogłębiają to wszystko. Kobiety są, jak my wszyscy. Może być seks na pierwszym spotkaniu i po tym wierność temu jednemu facetowi, z którym się zaszalało. Może być szukanie emocji, korzystanie z okazji itd., ale mężczyźni też tak robią, więc o co te żale? Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 10:08 Dooookładnie to. Można sobie zaszaleć z tym i owym ( ja akurat nie praktykowałam nigdy ONS ale i nie potępiam) a zaraz jutro poznać tego jedynego który porwie twoje serce i być mu wierną do emerytury. I nie widzę kolizji pomiędzy jednym, a drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.fire Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 10:42 Ja też nie potępiam, ale mam swój system wartości i takie akcje do niego nie pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 10:45 wykastrowac, przestanie sie biedaczyna meczyc ewentualnie przerobic na kobiete i ohajtac z tanebo Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 14:05 czarniejszaalineczka napisała: > wykastrowac, przestanie sie biedaczyna meczyc > > ewentualnie przerobic na kobiete i ohajtac z tanebo a co Ci tanebo zawinił?! Xsioonc Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Projekt Klaudiusz 30.12.18, 14:25 przestanie marudzic ze jest prawiczkiem za dobra kase da sie z jozka zrobic akurat taka laske jaka sie tanebo marzy i obaj beda zadowoleni Jozek dostanie dziewica, tanebo dziewictwo straci win win Odpowiedz Link Zgłoś