aguar 31.12.18, 09:20 Pamiętam, że w zeszłym roku był taki wątek o tej porze. Jakie wrażenia po wczorajszym? Niby trzech w pierwszej dziesiątce, ale jest pewien niedosyt...I ten Ryoyu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gulcia77 Re: TCS - kibicujecie? 31.12.18, 09:31 Podobał mi się Kubacki. Skoczył na luzie, ładnie technicznie i z zapasem. Ryoyu jest młody i może pójść w dwie strony, albo podejdzie na luzie i wygra bez ciśnienia, albo... nie wytrzyma presji. Szkoda mi było wczoraj najbardziej fantazyjnych wąsów Europy - spalił się w drugim skoku. Wydaje mi się, że do końca TCS może obfitować w niespodzianki. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: TCS - kibicujecie? 31.12.18, 09:59 Najbardziej fantazyjne wąsy Europy To ja jestem team D. A.-T., bo ma włosy jak mój synek Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: TCS - kibicujecie? 31.12.18, 10:02 Ja Norwegom kibicuję od czasów Espena Bredesena Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: TCS - kibicujecie? 31.12.18, 10:38 Ja, jak co roku 😀 Wczoraj przeszkadzało mi tylko ewidentne faworyzowanie M. Eisenbichlera. I to zdaje się nie pierwszy raz w historii 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: TCS - kibicujecie? 31.12.18, 10:42 Czy ja wiem. Japonczyk tez niezbyt ladnie wyladowal.i dostal 3 x po 18. To tak odnosnie Niemca. A czy kibicuje? Jasne! Od jakichs 35 lat😉 Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: TCS - kibicujecie? 31.12.18, 11:19 mnie denerwują te dziwne zasady doliczania/odliczania punktów za wiatr - Piotr Żyła skoczył w I serii dalej niż Eisenbichler, dostał lepsze noty, a był za nim ... Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: TCS - kibicujecie? 31.12.18, 11:40 Ale to jest w sumie dobre. Zawsze jakas rekompensata za zle warunki. Kiedys tego nie bylo i byla loteria...miales wiatr w plecy? Pech. Odpowiedz Link Zgłoś
bo1 Re: TCS - kibicujecie? 31.12.18, 11:41 Kibicuję, a jakże! Od zawsze. Wydaje mi się, że 小林陵侑 wygra cały konkurs. Jego wczorajszy drugi skok był raczej wypadkiem przy pracy. Za bardzo "odskakuje" od początku sezonu całej reszcie, żeby ktoś mógł z nim nawiązać walkę. Ale skoki bywają nieprzewidywalne, więc może się zdarzyć inaczej. Wiele wyjaśni następny konkurs. Jasne, że wolałabym widzieć Stocha wygrywającego kolejny cały TCS, ale doceniam Japończyka. On nie skacze, on fruwa. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: TCS - kibicujecie? 31.12.18, 12:43 Też kibicuję naszym. Dzisiaj będę oglądać kwalifikacje w Ga-Pa. Telewizja to ładnie pokazuje. Skoki są takie kolorowe, zawodnicy mają kombinezony w różnych kolorach, publiczność na skoczni też jest kolorowa. W sumie bardzo fajnie się to ogląda. Zwłaszcza w jakości HD. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: TCS - kibicujecie? 02.01.19, 16:31 W drugim konkursie dobre miejsce Dawida i dobry drugi skok Kamila. Odświeżam wątek, żeby nie było trudno go znaleźć pojutrze. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: TCS - kibicujecie? 02.01.19, 18:49 o tak, końcówka drugiej serii była emocjonująca Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: TCS - kibicujecie? 06.01.19, 16:16 I co, chcecie, żeby Ryoyu wygrał czwarty konkurs? Bo ja nie! Ale zwycięstwa w całym turnieju mu nie żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: TCS - kibicujecie? 06.01.19, 16:52 oj tam, niech sobie wygra Jest niewątpliwie najlepszy w tej części sezonu, oby się nie 'spalił' Odpowiedz Link Zgłoś