pade 10.02.19, 12:55 Właśnie leci "mroczna strona smartfonów". Oglądacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
35wcieniu Re: Ewa Ewart - polecam 10.02.19, 13:07 Ale gdzie leci? Nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Ewa Ewart - polecam 10.02.19, 13:14 Ewa Ewart ma swój cykl filmów dokumentalnych na TVN24. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Ewa Ewart - polecam 10.02.19, 16:16 Nie oglądałam. Może ktoś streścić? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Ewa Ewart - polecam 10.02.19, 16:28 W wielkim skrócie o intencjach twórców mediów społecznościowych i aplikacji na smartfony- uzależnić za pomocą neuronauki i behawioryzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Ewa Ewart - polecam 19.02.19, 15:30 Ciekawe. Ktoś mi wspominał, że Facebook ma tak generować powiadomienia, żeby uzależniać. Jest ten program gdzieś do obejrzenia online? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Ewa Ewart - polecam 19.02.19, 17:28 jakis tempy ma facebook ten program bo ja uwazam wszystkie te ich reklamy i powiadomienia za nietrafne i nudne. Niedawno wyswietalo mi ciagle sprzet do lowienia ryb. Alez trafiony algorytm... Ani ja ani nikt w mojej rodzinie nie lowi ryb. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Ewa Ewart - polecam 19.02.19, 17:41 A stary gadał żeby zjeść fish and chips ? Mnie szpieguje : wspominałem ostatnio komuś, ze wyrwanie zęba ósemki trwało u mnie godzinę, ale nie mowilem jaki dentysta to robił, a dziś dentysta ów w propozycjach znajomych FB. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Ewa Ewart - polecam 19.02.19, 18:42 Poza tym Ty lubisz grzebać w ziemi i robić remonty, , może algorytm uznał Cie za faceta a tacy zwykle lubią łowić ryby w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Ewa Ewart - polecam 19.02.19, 17:50 Aaaaaaaaaaa! Powiadomienia można wyłączyć jednym strzałem, wszystkie aplikacje na raz. Włączasz tylko to co cię interesuje typu email, wiadomości sms, Whatsapp, ja mam jeszcze bankową aplikację. Ja uważam, że niebezpieczeństwem jest kamera w tel, no ale wszyscy w lapkach zaklejają ale zezwalają na dostęp instalując wiele aplikacji na telefon. Jak dostaje nowy tel. to 2 dni mam z życia wycięte nim sobie wszystko przypomne i poustawiam (i nie chodzi mi o dzwięki w tel ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Ewa Ewart - polecam 19.02.19, 17:34 Zobaczę później na smartfonie. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Ewa Ewart - polecam 19.02.19, 17:42 Ma to sens, zwłaszcza ze w tv bylo ponad tydzien temu. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Ewa Ewart - polecam 19.02.19, 20:03 Nie znalazłam tego dokumentu online. I nie spłycałabym go tak, jak to zrobiono w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś