mama_duzych_dzieci 16.02.19, 05:28 Czy ktoś mi pomoże i podpowie co można kupić teściowej na 85 urodziny? To już za tydzień a ja myślę i dalej mam problem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feniks_z_popiolu Re: teściowa 85 lat - prezent 16.02.19, 06:31 Zależy jaka jest ta Twoja teściowa. Schorowana babinka czy pełna energii Pani w starszym wieku? Elegantka czy abnegatka modowa? Można pled rozgrzewający a można kijki do Nordic Walking. Wycieczka, Bilety do teatru, przyjęcie niespodzianka w klimatycznej restauracji. Apaszka, bluzka, perfumy. Kosz prezentowy spożywczy, album pięknie wydany. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_duzych_dzieci Re: teściowa 85 lat - prezent 17.02.19, 09:48 Wielkie dzięki, bardzo mi pomogłaś. Moja teściowa jest wyjątkową kobietą Piękna apaszka z Milanówka będzie super prezentem. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: teściowa 85 lat - prezent 17.02.19, 09:53 To jeszcze istnieją apaszki z Milanówka? Odpowiedz Link Zgłoś
summerland Re: teściowa 85 lat - prezent 16.02.19, 06:57 A moze zapytaj ja co by chciala dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: teściowa 85 lat - prezent 16.02.19, 13:29 Oj tam bez przesady- sugerować się oczekiwaniami obdarowanego Odpowiedz Link Zgłoś