bywalec.hoteli 24.02.19, 19:59 Macie wieczór: dzieci położone a Wy zmęczone. Co wybieracie ? 1. Seks - trochę miłości z mężem 2. Serial ? 1 lub 2 odcinki ulubionego serialu na Nfx albo HBO 3. Spanie - położyć się wcześniej spac i wyspać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madami Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 20:12 A nie można wszystkiego na raz? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 20:19 madami napisała: > A nie można wszystkiego na raz? Nie, bo nie ma tyle czasu i sił (jednak zmęczenie po pracy i codziennych obowiązkach) zrobić wszystkie 3 rzeczy. Jest 22, dzieci położone, naczynia pozmywane i dom uprzątnięty, a jeszcze trzeba się wykapać itp. a zasnąć gdzies koło północy. Odpowiedz Link Zgłoś
madami Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 20:30 Jak masz 2 godziny to najpierw seks potem serial i spać Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 20:36 Jak jest 22 to wszystko da się ogarnąć Wybieram Seks-serial-spanie. No ileż potrzeba na zaśnięcie?! 5/10 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 20:39 Ale serio po seksie chce Ci się oglądać serial ? Czy może pokusa serialu czy posiedzenia na ematce jest silniejsza niż igraszek ? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 21:44 A co według ciebie należy robić po seksie? Jest jakiś regulamin? Odpowiedz Link Zgłoś
madami Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 23:50 heca7 napisała: > A co według ciebie należy robić po seksie? Jest jakiś regulamin? > min. godzinę wpatrywać się w partnera rozanielonym wzrokiem Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Seks, serial czy spanie ? 25.02.19, 13:07 A już się bałam, że trzeba tego papierosa po seksie wypalić. A my nie palący... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Seks, serial czy spanie ? 25.02.19, 00:01 Nie, po prostu jestem ciekaw. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Seks, serial czy spanie ? 25.02.19, 01:38 Ja czasem jestem wtedy tak naładowana energią, że zanim zasnę muszę coś pooglądać lub poczytać 😀. Znacznie częściej niż np. mój mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Seks, serial czy spanie ? 25.02.19, 19:51 Seks nie trwa 2 godziny 😉 Serial 1 odcinek i mycie i spać. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 20:16 Ależ trzeba brać wszystko po kolei, dokładnie tak jak wymieniłeś Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 20:24 anorektycznazdzira napisała: > Ależ trzeba brać wszystko po kolei, dokładnie tak jak wymieniłeś > Po seksie jeszcze chce się Wam oglądać serial ? Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 21:45 łóżeczko, piżamka, przekąski, może piwko, a jak uśniemy w połowie, to przecież nic się nie stanie Odpowiedz Link Zgłoś
ewbal Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 20:17 Serial z mężem plus lampka wina, seks i spanie Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 20:22 ewbal napisała: > Serial z mężem plus lampka wina, seks i spanie Założenie jest takie, ale co zrobić kiedy przy serialu i po winie przyśniecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 20:40 Przy małych dzieciach, które trzeba nakarmić ubrać i wyprawić do przedszkola czy szkoły to jeszcze zdążycie rano z seksem ? Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Seks, serial czy spanie ? 25.02.19, 19:55 bywalec.hoteli napisał: > Przy małych dzieciach, które trzeba nakarmić ubrać i wyprawić do przedszkola cz > y szkoły to jeszcze zdążycie rano z seksem ? > Znajoma wieczorem przy 2 małych dzieci była tak zmęczona ze padała w okolicy 21. Przed serialem seksem czy czymś innym. Wiec, „ wstawała” rano równo z mężem był seks rano on szedł do pracy ona budziala dzieci i szykowała do przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
ewbal Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 20:40 Ale dzieci mamy nastoletnie = samoobsługowe, więc wieczorem nie padam na pysk. Wiadomo, że po pracy trzeba obiad ugotować, jakieś pranie itd., ale generalnie mam czas na przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 20:37 Dlatego seks najpierw a potem jak się przyśnie na serialu to się obejrzy powtórkę później Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 20:18 Serial+spanie. Rano seks. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 20:23 piataziuta napisała: > Serial+spanie. > Rano seks. Ciekawe. Rano, przed praca i przed obudzeniem dzieci, robieniem im śniadania ? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 20:38 Do jakiego wieku robi się dzieciom śniadania zakładając, że rączki mają obie? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 20:41 Nie mówię o sytuacji kiedy dzieci nastoletnie i same się obsługują, same chodzą do szkoły itp Odpowiedz Link Zgłoś
ewbal Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 20:52 Przy małych dzieciach to pewnie serial, seks lub spanie, w zależności od poziomu zmęczenia, ochoty obu stron, od tego kiedy był ostatni seks itd. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 22:05 >Ciekawe. Rano, przed praca i przed obudzeniem >dzieci, robieniem im śniadania ? Rano, przed pracą, przed robieniem kawy, albo po kawie. Dzieci nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 22:41 No to nie spełnia założeń podstawowych, przed dziećmi to był seks wieczorem dwa razy i rano raz. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 20:24 4. Ematka - Jest jeszcze opcja ematka czyli wieczór na telefonie Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 22:42 tryggia napisała: > 1 potem 3, lub 2 potem 3. > Ale bardziej 1,3 czy 2,3 ? Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 20:55 Spanie, co zaraz zamierzam zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
tojamarusia Re: Seks, serial czy spanie ? 24.02.19, 21:24 Waham się między seksem a spaniem. Ale ponieważ seks uwielbiam to wybieram to właśnie 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Seks, serial czy spanie ? 25.02.19, 02:25 Seks , srial, spanie mam ten komfort ze nie mam dzieci i mega pozno chodze spac😀 Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Seks, serial czy spanie ? 25.02.19, 02:34 Ja mam i choć rzadko, ale zdarza mi się późno iść spać. Jak zresztą widać 😁. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Seks, serial czy spanie ? 25.02.19, 13:03 jola-kotka napisała: > Seks , srial, spanie mam ten komfort ze nie mam dzieci i mega pozno chodze spac > 😀 I nie pracujesz i nie musisz wstawać rano ? Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Seks, serial czy spanie ? 25.02.19, 13:53 co wieczór mam ten dylemat... życie człowieka to nieustanne pasmo męczących decyzji... Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Seks, serial czy spanie ? 25.02.19, 14:31 Zależy od dnia, zależy od nastroju, zależy od fazy cyklu Odpowiedz Link Zgłoś