Dodaj do ulubionych

Niania z horroru

15.03.19, 10:19
Tak, wiem, ze plotek to może kiepskie zrodlo, ale wszystko wskazuje na to, ze to prawda.
Wyobrazacie sobie, ze agencja do tego stopnia nie weryfikuje osob, które zartudnia? Tym bardziej, ze p. Pazura raczej nie korzystala z usług byle jakiej firmy.
Dziekuje losowi za nasza nianie, z polecenia.

www.plotek.pl/plotek/7,154063,24550473,edyta-pazura-trafila-na-nieuczciwa-nianie-udostepnila-jej-sms-y.html
Obserwuj wątek
    • 45rtg Re: Niania z horroru 15.03.19, 10:33
      sofia_87 napisał(a):

> Wyobrazacie sobie, ze agencja do tego stopnia nie weryfikuje osob, które zartud
      > nia? Tym bardziej, ze p. Pazura raczej nie korzystala z usług byle jakiej firm
      > y.

A któż to taki jest ta Pazura, że ma się jej nie trafić byle jaka niańka?
      • sofia_87 Re: Niania z horroru 15.03.19, 10:39
        Nikt szczególny, ale jej dziecko, podobnie jak kazde inne, ma prawo do dobrej niani, a agencja powinna chociaż sprawdzać kogo zatrudnia
        • 45rtg Re: Niania z horroru 15.03.19, 10:41
          sofia_87 napisał(a):

> Nikt szczególny, ale jej dziecko, podobnie jak kazde inne, ma prawo do dobrej n
          > iani, a agencja powinna chociaż sprawdzać kogo zatrudnia

Nie no, oczywiście. Po prostu Pazurowość nie ma tu specjalnie nic do rzeczy.
          • sofia_87 Re: Niania z horroru 15.03.19, 10:45
            Tak, nie ma nic do rzeczy, osobiście nie przepadam ani za nia ani za nim, zresztą on jest dla mnie symbolem zenady.

Ale to nie ma absolutnie nic do rzeczy, jeśli ktoś chce zatrudnić nianie za pomocą agencji, to czy nazywa się Pazura czy Nowak, to powinien dostać do wyboru zweryfikowane kandydatki
        • utka007 Re: Niania z horroru 15.03.19, 10:46
          A jak sprawdzisz czy laska jest normalna i nie będzie wypisywać do ludzi "jestem od pani inteligętniejsza!"?
          • sofia_87 Re: Niania z horroru 15.03.19, 11:01
            Sadzisz ze tak mocne zaburzenia nie wyszlyby podczas rozmowy z psychologiem?
            • utka007 Re: Niania z horroru 15.03.19, 11:15
              Sądzę że przeceniasz możliwości sprawdzenia. Przecież matka też na pewno rozmawiała z kilkoma nianiami. Jakby takie rzeczy wychodziły w rozmowie to by nie było tematu.
              • sofia_87 Re: Niania z horroru 15.03.19, 11:18
                Matka, a psycholog czy inna osoba doswiadczona w rekrutowaniu pracownikow to chyba jednak cos innego
                • utka007 Re: Niania z horroru 15.03.19, 12:01
                  Znam przypadki kiedy ludzie nie do końca stabilni przechodzili przez sito psychologów w ośrodkach adopcyjnych. Psycholog to nie telepata, wiele rzeczy wyłapie ale nie wszystko. Już bardziej wierzę w intuicję marki niż w randomowego psychologa.
                  • sofia_87 Re: Niania z horroru 15.03.19, 12:04
                    Agencja nawet nie sprawdzila pani w mediach społecznościowych, wiec o czym my w ogole mowimy
    • fomica Re: Niania z horroru 15.03.19, 10:52
      Eee tam z horroru, myślałam że dzieciom krzywdę zrobiła czy coś... Niania po prostu chamska i emocjonalna. Zapewne młoda dziewczyna której nerwy puściły pod groźbą utraty pracy w celebryckiej rodzinie.
      • kropkacom Re: Niania z horroru 15.03.19, 11:00
        Tym bardziej się nie nadaje do zawodu.
      • sofia_87 Re: Niania z horroru 15.03.19, 11:02
        Osoba chamska i emocjonalna nie nadaje się do tego zawodu. A to chyba lepiej, ze pani stanie się "znana" ZANIM zrobi krzywdę dziecku z powodu swojej "emocjonalności"
      • skat_0 Re: Niania z horroru 15.03.19, 11:05
        Widziałam wpis Edyty na instagramie, wrzuciła zdjęcie tej laski z ogniska na cmentarzu, widocznie bylo publiczne, sama agencja mogła chociaż tyle sprawdzić zanim ją przyjęli. Swoją drogą 3/4 pudelkow i innych plotkow to przeklejone posty celebrytow z social mediów
    • aga_mon_ber Re: Niania z horroru 15.03.19, 11:14
      Jest tylu niezrównoważonych osobników na świecie, że nikomu obcemu nie powierzyłabym swoich dzieci pod opiekę.
      • sofia_87 Re: Niania z horroru 15.03.19, 11:21
        Dlatego ja mam nianie z polecenia, poprzedni pracodawcy wyjezdzali na inny kontynent dlatego się musieli pozegnac, zatrudniłam ja niemal dwa miesiące przed porodem smile. Wspaniala osoba, dyplomowana pielegniarka, która wcześniej pracowala w CZD. Tak ze można tez swietnie trafic smile
        • thea19 Re: Niania z horroru 15.03.19, 12:41
          takich to w agencji nie ma bo one pracy szukać nie muszą
          • sofia_87 Re: Niania z horroru 15.03.19, 12:51
            Ja to wiem, dlatego przechwycialam ja kilka tygodni wcześniej zanim niania była potrzebna smile i nie wypuszczę dopóki 3 dziecko (dopiero w planach smile) będzie jej potrzebowac
    • ichi51e Re: Niania z horroru 15.03.19, 11:27
      No moze nie z horroru i na szczescie nie doszlo do tego ze sie zajmowala dzieckiem. Alkohol wyczuwam
      • 45rtg Re: Niania z horroru 15.03.19, 11:30
        ichi51e napisała:

> No moze nie z horroru i na szczescie nie doszlo do tego ze sie zajmowala dzieck
        > iem. Alkohol wyczuwam

E tam alkohol. Zwykła niedojrzała ciunta. To jest ta różnica między pełnoletniością a dorosłością.

• konsta-is-me Re: Niania z horroru 15.03.19, 11:51
      Ojojoj, pani "Pazurowa" dostala zla nianke.
      To straszne, potworne i wstrząsające , jak smieli!!
      Zeby Pazurowej... zla nianke, no szook!
      To na pudelka sie nadaje! 😁
      • sofia_87 Re: Niania z horroru 15.03.19, 12:06
        Ale jakby Kowalska dostala to byłoby zle? ALbo jakby zaburzona niania skatowala dziecko Nowakowej? Nie przepadam za Pazurami, ale jeśli artykul na Pudelku ocali jakies dziecko przed taka niania, to chyba liczy się jako dobry uczynek?
        • ichi51e Re: Niania z horroru 15.03.19, 12:29
          Ale jaka niania pani bylaby niewiadomo w sumie. Wiadomo ze nieslowna ale moze dzieckiem zajmuje sie ok. Pazura miala problem zeby ja do domu w ogole sciagnac jak rozumiem
          • thea19 Re: Niania z horroru 15.03.19, 12:43
            jak ktoś jest wstrętnym i wulgarnym kłamczuchem to nie będzie dobrą nianią
            • sofia_87 Re: Niania z horroru 15.03.19, 12:52
              Oraz jeśli ktoś jest niestabilny emocjonalnie, to tez nie będzie dobra niania
    • woman_in_love swój ciągnie do swego: 1)wciskanie starcom garnków 15.03.19, 12:56
      i pościeli (czaruś aktywnie w tym uczestniczy(ł) ),
      2) nie wiem już ile kościelnych rozwodów,
      3) promocja dewiacji w postaci akcji "Różaniec na granicy",
      4) dziwna aktywność na youtubie w stanie wskazującym na jakieś podejrzane środki itd.

pokazuje, że mamy do czynienie z głębokim upadkiem etyczno-moralnym i postępującą patologią społeczną. Taka niania do tego pasuje jak pedofil do kościoła czyli IDEALNIE.
    • hanusinamama Re: Niania z horroru 15.03.19, 12:58
      NO nie wiem. MOja sasiadka ma 3 samochody, kazdy pół banki jak nic...a nianie na czarno zatrudnia. Zadna agencja...zebys sie nie zdziwiła.
      • lauren6 Re: Niania z horroru 15.03.19, 13:10
        Nie każdy bogaty człowiek jest złodziejem. Masz bardzo prostą, czarno białą wizję świata.
    • lauren6 Re: Niania z horroru 15.03.19, 13:15
      Opieka nad cudzym małym dzieckiem to wbrew pozorom obciażajaca praca, która wymaga od kandydatki odpowiednich cech charakteru. Tony cierpliwości i łagodności. Tymi SMSami pani Agnieszka (?) udowodniła, że absolutnie do tego zawodu się nie nadaje. Dobrze, że Pazura opublikowała jej dane.

Właśnie dlatego wolałam oddać dziecko do żłobka, niż zatrudniać obcą osobę.
      • sofia_87 Re: Niania z horroru 15.03.19, 15:30
        Dokladnie to miałam na myśli; niezależnie co sadzimy o pani P., to mozliwe ze wyswiadczyla komus przysluge
    • tol8 Re: Niania z horroru 15.03.19, 15:23
      Ematka niby taja ąę a plotka, pudelka i pomponika czyta? W życiu tam nie zajrzałam
    • fawiarina Re: Niania z horroru 15.03.19, 15:39
      Nie ma idealnych agencji i doskonałych sposobów rekrutowania niań. Niestety. Tym razem padło na Pazurów, codziennie pada na kogoś innego. Sąsiedzi mieli super nianię, cudownie się zajmowała ich dzieckiem, chciałam wziąć na nią namiar gdy od nich odeszła, ale okazało się, że pani trafiła do szpitala psychiatrycznego i że borykała się z problemami już od dawna, tylko oni nie wiedzieli. Podobnych historii znam więcej. Dlatego ostatecznie porzuciłam pomysł z zatrudnianiem niani.
    • chatgris01 Re: Niania z horroru 15.03.19, 19:03
      Rany, przestraszyłam się, że będzie o niani, która doprowadziła do trwałego upośledzenia rozwojowego dziecka przez potrząsanie niemowlęciem (syndrom dziecka potrząsanego). Było o takiej niedawno w TV uncertain
      • sofia_87 Re: Niania z horroru 15.03.19, 19:09
        Na szczęście nie, ja mam małe dzieci, więc takie przypadki budzą we mnie mordercze instynkty
        • chatgris01 Re: Niania z horroru 15.03.19, 19:18
          Ja nie mam dzieci (z wyboru), ale też budzą we mnie mordercze instynkty...
          Pokazali to biedne dziecko (trzylatek obecnie), serce się kraje uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka