Dodaj do ulubionych

Najgorsze zdrady

• argentea Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 15:30
      Małżeństwo z prawie 20-letnim stażem, dwoje dzieci. Pan w wieku ok. 45 lat poznaje w pracy panią i przez kilka miesięcy spotyka się z nią na seks w samochodzie w lesie i innych krzakach, nawet przy ogrodzeniu wiejskiego cmentarza. Rzeczony samochód należy do żony, bo pan jest w upadłości i nie ma niczego swojego.
      • figa_z_makiem99 Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 16:03
        Klasyk, 3 lata temu pan żonaty proponował mi spotkania w samochodzie żony, żona bogobojna matka dzieciom udziela się na FB, pan nie boi się donosu a żonę można szybko namierzyć. Kretyn. Niedawno kolega z organizacji sprawdzał czy jestem na tyle głupia, by umówić się z nim w mieszkaniu studiującego syna. W domu żona i młodsze dziecko. Ktoś się z tymi palantami umawia, bo są pewni siebie.
    • bulzemba Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 19:29
      Znajoma lekarka pracuje na kardiochirurgii dziecięcej. Smutnym refrenem jest 1. Dziecko czeka na serce, 2. Matka waruje przy dziecku, 3. ojciec w rodzinnym mieście "zakłada sobie normalną rodzinę" bo przecież z tamtego dziecka nic nie będzie.
    • anorektycznazdzira Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 20:44
      1. Moja znajoma z pracy wraz z mężem adoptowała dziecko, nie wiem jakie przeboje mieli wcześniej ze staraniami, ale zgaduję, że poważne. Adopcja w Polsce to też nie jest łatwa sprawa. Krótko po adopcji pan mąż uciekł z... kobitą z ośrodka adopcyjnego (nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa), która opiekowała się ich sprawą. Już nie wrócił, ona została sama z adoptowanym dzieckiem, które ma dość poważne problemy zdrowotne.

2. Bardziej zachowanie całego towarzystwa niż sama zdrada, ogólnie nie nadążam za postępem: pani przyprawiła rogi panu z jego przyjacielem, z którym się wszyscy znali wiele lat, zaszła w ciążę, ale została z mężem (nie-ojcem), urodziła, bawią się w rodzinę z dzieckiem.
    • pytajacakinga Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 21:09
      Mnie ex maz zdradzal 5 lat z wlasne kuzynka ich matki to siostry.I jak cos tym sue domyslalam i mu mowilsm to datl ryja razem ze swoja matka że ja to psychiczna jestem bo podejrzewam go o romans z kuzynka .Ja prawie sama uwierzylam że swiruje ale po 5 latach zaszla w ciaze i nie udalo sie robic że mnie wariatki na koncu odszedl i rezem ze swoja matka twierdzli że to moja wina bo mu to wawialam az wmowilam.
      Odszedl wzieli slub i wychowuja to juzdorosle teraz dziecko.Ja 2 lata dochodzilam do siebie a jej maz ktorego zostawila dla mojego popelnil samobojstwo a mial 35 lat
    • pytajacakinga Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 21:23
      A jeszcze mi sie przypomniala historia mojej ciotki którą zyla z mrzem 30 lat i mu kilka razy dziekue zatrzyki na cukrzyce robila i o diete dbala a po 30 latach dostala raka mozgu i ten wujek zostawil ja dla mlodszej a moja matka w szoku pojechala do niego i pyta co teraz bedzie ? A on jej odpowiedzisl że jak to co teraz zastrzyki bedzie robic Agnieszka czylk ta nowa.
      • figa_z_makiem99 Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 21:41
        Obrzydliwy typ i jego Agnieszka również, świat bywa gówniany.
        • apallosa Re: Najgorsze zdrady 13.06.23, 14:11
          Prawda?
          U mnie był przypadek taki, że przyjaciółka rodziny( moja chrzestna, pani po 60 - tce, ale rewelacyjnie wyglądająca) miala męża młodszego o 6 lat. Niby byli cudownym małżeństwem, doczekali się syna, wnucząt. Otóż pani umarła na serce,a wtedy świeżo upieczony wdowiec pokazał,co z niego za ziółko...
          Otóż już w czasie żałoby miał ,,branie wśród kobiet jak świeże bułeczki ". Romansował jednocześnie z dwiema sporo młodszymi paniami ze swojego osiedla, z tego jedna z nich była jego sąsiadka ,,z góry". Chełpił się tym,jakie to ma teraz powodzenie, że wreszcie ,,po śmierci Steni może sobie pofolgować". Imię zmienione oczywiście.
          Wypiłam u niego kawę i poszłam sobie przysięgając więcej kontaktów towarzysko- rodzinnych nie utrzymywać. A znałam gada od dziecka, całą rodzina przyjaźniliśmy się....
          Z tego co wiem, sprawa z dwiema paniami ,,się rypła" ,a wtedy z podkulonym ogonem zwiał paręset kilometrów dalej, ma inną panią, dom...
          Dobrze,że chrzestna tego już nie widzi i nie słyszy 😱
          • apallosa Re: Najgorsze zdrady 13.06.23, 14:21
            Ktoś może tu napisać,że ,,gdzie tu zdrada" skoro pan jest/ był wdowcem?
            No niby nie było, ale takie oszukiwanie dwóch pan, które jak się okazało były dość dalekimi znajomymi też jest mocno nietwarzowe.
            Historia z dalszej rodziny:
            Otóż były sobie dwa zaprzyjaźnione małżeństwa, w których to doszło do zamiany żon! Serio!
            Nikt tak się z nikim nie rozwodził, po prostu zamieniono się żonami, dzieci zostały przy żonach i tak sobie dwa stadła żyły przez chyba paręnaście lat.
            Obecnie ,z tego co mi wiadomo, żony powróciły do prawowitych mężów, syn jednego z nich to psychopata, jakich mało. Miałam nieprzyjemność z nim kiedyś przez telefon rozmawiać - to daleka rodzina, choć nigdy gada na oczy nie oglądałam.
            Porąbani ludzie...
          • pytajacakinga Re: Najgorsze zdrady 14.06.23, 05:56
            apallosa napisał:
            .
            > Dobrze,że chrzestna tego już nie widzi i nie słyszy 😱

Ale że co on mial umrzec razem z nia? Skoro zona nie zyla to co zlego w romansowaniu? No chyba ze robil to przed jej smiercia
            • apallosa Re: Najgorsze zdrady 14.06.23, 12:44
              Co złego w romansowania? Ano nic, pod warunkiem,że nie z dwoma kobietami na raz.
              Każdej z nich robił nadzieję na bycie następczynią Steni, z każdą z nich był niby ,, na poważnie"...
              Nic w tym złego...To może ja już jakaś nienowoczesne jestem, bo dla mnie to świństwo w stosunku do tych pań.
              • bulzemba Re: Najgorsze zdrady 14.06.23, 15:37
                Wg mnie paskudne jest że ""
                Chełpił się tym,jakie to ma teraz powodzenie, że wreszcie ,,po śmierci Steni może sobie pofolgować". ""
    • tol8 Re: Najgorsze zdrady 13.06.23, 14:38
      Bardzo bliska rodzina.
      Żona lat 80, córki około 60 nagle dowiedziały się o istnieniu 30letniego brata. Brat w szoku że ma rodzeństwo. Ojciec żył na dwa domy, niby w delegacjach był non stop.
      • apallosa Re: Najgorsze zdrady 13.06.23, 15:20
        Świetnie...nie ma co!
        Czy przyrodnie rodzeństwo ( było nie było) utrzymuje że sobą kontakt ?
        Co do zdrad małżeńskich i pozamałżeńskich to pamiętam,jakim to dla mnie szokiem była historia romansu znanej pisarki( już nieżyjącej) z konsulem z Niemiec,żonatym,mającym trzy córki.
        Bi cholery nie pojmuje już samego romansowania z żonatym, dzieciatym.... a jeszcze typ wyczyścił jej konto na ładnych parę milionów. Po cholerę jej to było...
        Są jeszcze artykuły w necie na ich temat, zresztą. A sama historia została opisana w jednej z książek pisarki.
    • hukers Re: Najgorsze zdrady 14.06.23, 13:04
      Miałem koleżankę, której mąż przez przypadek połączył się z nią telefonicznie tuż przed seksem z kochanką (chyba siadł na telefonie).
      Miała relację głosową live z pozamałżeńskiego seksu. Sprawa oczywiście skończyła się rychłym rozwodem.
      • 71tosia Re: Najgorsze zdrady 14.06.23, 20:48
        Znam podobna historie, narzeczony zadzwonił z delegacji i przez wiele minut prowadził miła rozmowe o tym ze tęskni etc, tylko po włożeniu telefonu do kieszeni nastąpiło powtórne połączenie. Delegacja okazała sie inna „narzeczona”.
    • vivi86 Re: Najgorsze zdrady 18.06.23, 13:29
      Są tu gorsze historie, ale niech...
      Mąż nakrywa żonę na zdradzie z jego kumplem. Huczny rozwód, żona odchodzi do już ex kumpla męża. Po kilku latach sytuacja się powtarza bo pani zdradza ex kumpla męża z....jego kumplem (nie ex mężem, tylko kolejnym).
      • laluna82 Re: Najgorsze zdrady 29.01.24, 22:48
        a co będzie daleko szukać ? wink
    • memphis90 Re: Najgorsze zdrady 27.01.24, 21:56
      >Mąż ją codziennie zdradzał żonę ze swoją >współpracownicą. Prosił ją, żeby przebierała się >w bieliznę żony i używała jej rzeczy, kosmetyków
      OMG, to musiał ją naprawdę szaleńczo kochać, skoro kazał się kochance za żonę przebierać! Taka miłość nie zdarza się często…
    • briar_rose Re: Najgorsze zdrady 29.01.24, 18:16
      Historia mojej sąsiadki. Mąż i Żona, dwójka dzieci, szczęśliwa rodzina jak z obrazka. Mieli wspólną Przyjaciółkę Rodziny, trenerkę, ich dzieci chodziły do niej na zajęcia sportowe. Ogólnie bardzo bliska relacja. Przyjaciółka miała faceta, ale rozstali się, gdy była w ciąży. Mąż i Żona bardzo ją wspierali przy porodzie i potem, finansowo również, przez jakiś czas pozwalali jej u siebie mieszkać. Potem Żona często pomagała jej przy noworodku. Na jaw wyszło, że to Mąż jest ojcem jej dziecko dopiero po roku, nie pamiętam już jak. Okazało się, że Mąż i Przyjaciółka spotykali się od dawna, możliwe, że jej facet się domyślił i dlatego się rozstali. Żona bardzo ciężko to przeżyła. Mąż odszedł do Przyjaciółki, zmarł kilka lat temu. Żona na szczęście poznała miłego pana i ułożyła sobie życie, ale dzieci bardzo ciężko zniosły rozwód rodziców.
      • astomi25 Re: Najgorsze zdrady 29.01.24, 18:36
        Czemu piszesz maz, zona, przyjaciolka, rodzina wielka litera?🤔
        • briar_rose Re: Najgorsze zdrady 29.01.24, 19:04
          astomi25 napisała:

> Czemu piszesz maz, zona, przyjaciolka, rodzina wielka litera?🤔
          >

Bo miałam taką ochotę przedstawić wszystkie dramatis personæ. Tylko tyle masz do powiedzenia na temat cudzego nieszczęścia?
          • astomi25 Re: Najgorsze zdrady 29.01.24, 19:12
            Nie wypowiadam sie na temat nieszczesc innych.
      • znowu.to.samo Re: Najgorsze zdrady 29.01.24, 19:05
        briar_rose napisał(a):

> Historia mojej sąsiadki. Mąż i Żona, dwójka dzieci, szczęśliwa rodzina jak z ob
        > razka. Mieli wspólną Przyjaciółkę Rodziny, trenerkę, ich dzieci chodziły do nie
        > j na zajęcia sportowe. Ogólnie bardzo bliska relacja. Przyjaciółka miała faceta
        > , ale rozstali się, gdy była w ciąży. Mąż i Żona bardzo ją wspierali przy porod
        > zie i potem, finansowo również, przez jakiś czas pozwalali jej u siebie mieszka
        > ć. Potem Żona często pomagała jej przy noworodku. Na jaw wyszło, że to Mąż jest
        > ojcem jej dziecko dopiero po roku, nie pamiętam już jak. Okazało się, że Mąż i
        > Przyjaciółka spotykali się od dawna, możliwe, że jej facet się domyślił i dlat
        > ego się rozstali. Żona bardzo ciężko to przeżyła. Mąż odszedł do Przyjaciółki,
        > zmarł kilka lat temu. Żona na szczęście poznała miłego pana i ułożyła sobie życ
        > ie, ale dzieci bardzo ciężko zniosły rozwód rodziców.

Znam bardzo podobną historię z „przyjaciółką rodziny” w roli głównej.
        Żeby było ciekawiej pan łysiejący z brzuszkiem, bynajmniej żaden amant
    • marianna211272 Re: Najgorsze zdrady 29.01.24, 19:10
      Ja kolezanka z lat mlodosci .Maz ja zdradzal ,wyszlo i oczywiscie zakonczylo sie wielka awantura on wyszedl i sie powiesily .Noz kurde niedosc ,ze ja zdradzil to jeszcze zostawil w poczuciu winy z dwojka dzieci wtedy jeszcze malych przed ,ktorymi ukrywala jak zmarl Tata i rodzina i czescia znajomych przeciw niej .No bo taka wredna i zamiast przytulic do lona to nakrzyczala a biedny czlowiek nie wytrzymal psychicznie i sie powiesil .
      • briar_rose Re: Najgorsze zdrady 29.01.24, 19:28
        O kurczę, straszne. Bardzo współczuję. Mam nadzieję, że jakoś zdołała ułożyć sobie życie po tym wszystkim.
        • marianna211272 Re: Najgorsze zdrady 29.01.24, 19:33
          pozbierala sie ale nie ma nikogo .Po nim nie miala juz zadnego powaznego zwiazku a on byl jej pierwszym powaznym partnerem poznali sie w szkole sredniej w harcerstwie.Chlopcy mieli swoje przejscia glownie mlodszy ,starszy lepiej pozornie sobie radzil .Teraz juz sa pelnoletni, oczywiscie dlugo nie dalo sie zataic faktu jak zmarl tata.
          • ayelen40 Re: Najgorsze zdrady 29.01.24, 20:03
            Koleżanki syn znalazł powieszonego ojca, to dopiero był hardkor...
    • bakis1 Re: Najgorsze zdrady 29.01.24, 22:04
      Mlodsza siostra, która mieszkała we wspólnym domu ze straszą siostra, jej mężem i małą córką, zaczęła romansować w najlepsze ze szwagrem. Zaszła z nim ciążę, stworzyli nową i szczęśliwą rodzinę, urodziły im się jeszcze dzieci. Są razem od ponad 30 lat. Siostry od 30 lat nie rozmawiają ze sobą.

Znajoma usłyszała od męża, po 20 latach małżeństwa, że coś się wypaliło i on musi poszukać spokoju i nowej drogi. Nawet mu walizki pomagała pakować wierząc, że to głęboki kryzys wieku średniego, który pokonają razem. Kryzys miał imię i był najlepszą przyjaciółką znajomej. Taką, z którą razem święta spędzali, bo samotna taka. Pan próbował się ukrywać, ale gdy znajoma pojechała do przyjaciółki się wypłakać, zauważyła rzeczy swojego męża w przedpokoju. Urządził jej paskudny rozwód, domagał się, aby dzieci zamieszkały z nim - żadne nie chciało. Niebawem urodziło się tam nowe dziecko. Znajoma dziś się śmieje ze swojej naiwności, ale w swoim czasie bardzo ciężko to przeszła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka